Tervetuloa vieraaksemme!

 

Grill It! on Ukko-Kolilla, Kolin kansallispuistossa, sijaitseva skandinaavinen ravintola.

Yhdistämme perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset, huolella valitut raaka-aineet ainutlaatuiseen miljööseen.

Laadukkaat pihvimme kypsyvät puuhilligrillissä, jossa ne saavat herkullisen, savuisen arominsa. Listaltamme löydät myös tasokkaita vaihtoehtoja ilman eläinperäisiä raaka-aineita.

Nauti maakunnan parhaat pihvit samalla kun katselet upeita maisemia Pieliselle ja läheisille vaaroille. Illan voit päättää yömyssyyn Tulikiven tekemän uniikin vuolukivitakka-leivinuunin äärellä.

Grill It! -ravintolamme on myös käytettävissä erilaisten juhlien, kokousten ja tapahtuminen järjestämiseen ja olemme hyvin suosittu hääjuhlapaikka.

Tervetuloa juttelemaan ja antamaan palautetta tai kertomaan kehitysehdotuksia.


Tervetuloa!

 

hotelli- ja ravintolapäällikkö Lauri Koukkunen, lauri.koukkunen@sok.fi

Grill it! -ravintola, pöytävaraukset puh.010 7623635

Ryhmävaraukset puh. 020 1234 662, sales.karelia@sokoshotels.fi

 

 

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 27.07.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvää ravintolaa on helppo suositella. Ruoka on ollut aina tosi hyvää. Siisti paikka ja hyvät maisemat.”
“Pitza oli erittäin herkullista ja pitzapohja kiinnitti huomiota rakenteeltaan ja maultaan 10+.”
“Kaikki toimi. Sekä netti- että paikan päältä varaus. Sekä suositukset lounas-että ilta-aikaan”
“"Ruoka ja palvelu olivat erinomaisia, mutta ravintolassa oli tosi kuuma. Yksi seurueen jäsenistä joutui poistumaan kuumuuden takia."”
“Ruoka oli maistuvaa ja saimme ruuan nopeasti tilauksemme jälkeen. Sen sijaan tilaaminen tiskiltä mahdolliseen ruuhka-aikaan oli hidasta. Henkilökuntaa olisi voinut olla enemmän.”
“"Suurin negatiivinen asia oli ruokalistan likaisuus, oli tahmainen. Samoin jouduin tuoliin koskettuani menemään pesemään uudelleen käteni. Palvelu oli sinällään ystävällistä. Hieman jäi tunne, että ainutlaatuista paikkaa ei oikein hyödynnetty. Ruokalista oli hyvin tavanomainen sisällöltään."”
“"Ravintolan sisustus oli melko tavanomainen, perus hotelliravintola."”
“"Hyvä ruoka, kiva ravintola."”
“"Helt bra restsurang, lite dyr och exklusiv för en barnfamilj"”
“Siisti ja rento paikka upealla näköalalla”
“Oli hyvää”
“"Ruoka oli todella hyvää ja maisema ihana. Ravintolassa oli paljon väkeä ja ruuhka, eikä siinä mitään, mutta kun odotimme kauan pääruokaa (2 h) ei kukaan tullut kysymään onko kaikki hyvin tai haluaisimmeko lisää juotavaa. Vesi oli loppu ja samoin viini. Eli jos olisi haluttu palvella hyvin, olisi tuotu edes lisää juotavaa ja käyty kysymässä välillä kuinka pärjätään, jolloin pitkä odotusaika ei olisi haitannut."”
“Avogrillin pihvi ja kanavartaat mukavan makuisia ja ranskalaiset hyviä. Olimme ruokailemassa sunnuntaina klo 14 joten ravintolassa ei ollut ruuhkaa. Mutta siitä huolimatta odotimme pääruokia 40min. Jälkiruokaa lisäksi vielä 40min vaikka ne oli tilattu samassa yhteydessä pääruokien kanssa. Jälkiruoat tulivat vasta kun erikseen niiden pitkää toimitusaikaa kysyimme. Joten ruokailuun kannattaa varata aikaa ja hyvät hermot.”
“Kolin reissun kruunasi hyvät ruoat ja oivallinen palvelu ravintolassa. Mielelläni suosittelen ystävillenikin.”
“Hyvä ruoka ja asiakaspalvelu”
“Hyvä paikka perheelliselle. Hyvä ruoka sekä maisema”
“hyvää ruokaa”
“"Ruoka oli hyvää, ruuan tulossa kyllä kesti pitkään..ainakin tällä kertaa. Lohen teossa, ei kyllä pitäs kauaa kestää. Meidän vieressä kaiteella oli jonkun jättämä likainen rätti, monta tarjoilijaa meni siitä ohi. Vasta kun huomautin asiasta, se otettiin pois. Yleisilme tosi synkkä..tummaa jokapuolella, vaikka onkin upeat maisemat ikkunoista katsottuna. Valo kuitenkin häviää, tumman sävyiseen ravintolaan. Ikkunoiden eteen kävisi iso terassi, lisää maisemapaikkoja ruokailijoille. "”
“Hyvää voi kehua!”
“Upea näköala”
“Yhden tarjoilijan ammattitaitoa lukuunottamatta kaikki meni hyvin. Lautaset tulisi kerätä tarjoilijan käteen eikä pinota / siirtää aterimet ja ruuantähteet jokaisen asiakkaan edessä pöydällä”
“Sujuva palvelu ja miellyttävä kokemus. Palvelu pelasi hyvin isommallakin porukalla.”
“"Ruoka oli hyvää perustasoa. Saman ketjun Tampereen Tornin ravintolassa loistavaa. Annosten saapuminen kesti todella kauan, vaikka asiakkaita ei ollut kovin paljon. Maisemat upeat!"”
“Ravintola oli ihan hyvä ja ainoa ruokapaikka hotellissa”
“"Mielestäni 9-hengen seurueelle lounastilausten saaminen pöytään kesti pitkähkön aikaa, vaikka tuolloin ravintolassa ei ollut ruokailemassa kuin vähäinen määrä asiakkaita. Tilaamamme lounaat olivat mielestämme mauttomia. Tilasimme lohi- ja broileriruokia, pizzaa sekä burgereita. Itse tilasin lohiruoan. Sen koostumus oli vetistä ja sitä ei oltu maustettu ilmeisesti kuin vähäisellä suolan määrällä. En pidä suolaisista ruoista, mutta annoksessani suola ei maistunut lainkaan. Työporukkani jäsenet olivat samaa mieltä ruoan mauttomuudesta ja laadusta."”
“"Mukava ravintola, suosittelin ystäville. Hyvä menu. Ruoan odottamisessa meni yli 30 minuuttia, se hieman harmitti."”
“Kalanpaisto oli surkea .kalan nahka oli jätetty surkean huonosti paistetukseksi.”
“Erittäin ystävällinen palvelu. Hyvää ruokaa.”
“Hyvä sijainti.”
“"Ilmanvaihtoa ei ollut, ravintola oli kuin huonosti lämmitetty sauna. Siika oli ilmiselvästi pakasteesta, etanat eivät kovin kärkipäästä. (Esim. Kimmelissä on aina ollut parempi etana-annos.) Burgeri oli ehkä keskitasoa. Grill It Bloody Mary oli hyvä ja raikas."”
“Ruoka oli hyvää. Hinta/laatu kohdellaan.”
“"Upeat maisemat, todella hyvä ruoka ja loistava palvelu! "”
“Kaikki pelaa.”
“Sopi hyvin päivän ohjelmaan ja viihtyisä paikka”
“Mukava henkilökunta. Lapsille vaihtoehtoja esiteltiin kun ei löytynyt listalta sopivaa. Aivan mahtava ja hyvä ruoka”
“Buffetpöytä oli herkullinen ja koiran kanssa oli helppo aterioida etuterassilla. Tarjoilija ja muu henkilökunta oli tosi mukavaa”
“Asiantuntevaa palvelua ja suht nopeasti toteutettu ruuan tulo”
“Söimme ulkona etupihan pöydissä joihin tuntui olevan mahdotonta saada palvelua. Pöydät olivat likaisia eivätkä varjot toimineet. Saimme tilattua hyvin sisältä ruuan ja ruuat ihme kyllä löysi hyvin perille. Ruoka oli hyvää. Pizzapohja oli erinomainen ja syömäni tofu bowl lisäksi oli oikein kivasti suunniteltu ja tehty.”
“"Rauhallinen, siisti ravintola"”
“Sijainnin takia. Myös vegaanit huomioitu.”
“"Ruoka oli huonoa erityisesti naudan entrecote, palvelu ja viini hyvää."”
“"Olisimme halunneet muikkuja ja muusia, edellisten käyntien perusteella, mutta ei ollut mahdollista"”
“aina on varaa parantaa”
“Sattui hyvin ruuhkainen hetki mutta henkilökunta jaksoi hyvin palvella helteestä huolimatta”
“Suosittelen muille koska itselleni jäi hyvä kuva ravintolasta”
“"Kaikki toimi loistavasti, varsinkin henkilökunta."”
“"Olin tehnyt pöytävarauksen etukäteen ja toiveena oli ikkunapöytä. Saimme paikan kyllä mutta pienen ikkunan vierestä. Puolisoni pihvin piti olla medium, se oli kypsä. Tilasimme jo pääruokien yhteydessä jälkiruoan joka meille unohdettiin tuoda. Odotimme tarjolijaa puoli tuntia ja lopulta kum meidöt huomattiin sanoimme kakusta, edelleen saimme odottaa kakkua ja laskua tovin. "”
“Hyvää ruokaa ja hienot maisemat”
“"Noutopöydästä lämpimät ruoat oli lähes lopussa. Esittelylappuja olisi kaivannut mitä mikin ruoka sisältää,tai edes mitä kunkin kannen alta löytyy?"”
“"Vierailumme oli yleisesti ottaen todella mukana, mutta jouduimme odottamaan ruokaa todella kauan. Huomauttaessamme tästä henkilökunnalle, he pahoittelivat ja saimme jälkiruuat, joten lopulta kaikki meni hyvin. "”
“"Kaiken kaikkiaan hyvä kokemus. Saamani pihvin kanssa lisukkeet olivat vähän outoja, mutta maistui kuitenkin!"”
“"Kauniilla paikalla , ""kansallismaiseman"" keskellä, hyvät näkymät terassilta. Helppo poiketa kesämatkalla."”
“Ihan hyvä grilliruoka. Palvelu tosi ystäällistä. Olesklutila vain voisi olla vähän viihtyisämpi.”
“"Todella hidas palvelu. Tunnin odottelu ruokien välillä vaikka ravintolassa oli todella hiljaista. Kukaan henkilökunnasta ei huomioinut meitä tuon tunnin aikana millään tavalla. Ruoka oli syötävää, mutta kaikkien annokset olivat jokseenkin mauttomia. "”
“"Kauniit maisemat salista, palvelu toimivaa ja ruoka hyvää"”
“Ruoka oli hyvää ja juomat myös.”
“Hyvää ruoka lounasaikaan ja upeat näkymät luontoon”
“"Hieno paikka, korona aika otettu hyvin huomioon esim, aamupalan porrastuksessa .."”
“Puitteet ovat hyvät.”
“Esim. sisäfilepihvi mediumina tilattuna oli kypsä ja lohiannoksen ”kasvikset” näyttivät lähinnä merilevältä. Ruoassa paljon parantamisen varaa.”
“"Paikka on kallis. Osa henkilökunnasta oli palvelukykyistä, osa ei."”
“Paikka on hieno ja ulkona pystyi istumaan joko auringossa tai varjossa.”
“Kokonaisuus hyvä. Tulin voisi sisällyttää hintaan??”
“Really appreciated having a vegan option!”
“Edellä olevamme henkilö jumittii kassaa 15 min kun hän ei saanut kahvistaan henkilökunta-alennusta. Perässä oli hyvin pitkä jono ja meillä oli kiire. Kassalla olisi pitänyt olla vähän parempi pelisilmä ja ottaa meidät välistä ja vaikka unohtaa koko henkilökunta-alennus vaivaisesta kahvista.”
“Kohtelu oli ystävällistä ja toiveet huomioitiin hyvin Ruokakin oli hyvää??”
“Toisena päivänä ruoka ei ollut kuumaa. Oli lämmintä”
“Koska siellä on asiakaspalvelu erittäin hyvää ja ruoka todella maistuvaa”
“Ruoka ja palvelu hyvää”
“"Liha oli sitkeetä, muuten ok"”
“Kaikki pelas hyvin”
“"Perusravintola, joita S-ketjut pullollaan, ei mitenkään poikkea erityisesti edukseen muista. Aiempi menu ja ravintola Koli-hotellilla oli parempi ja listalla oli paikallisia erikoisuuksiakin. Nyt lista samanlaista settiä muiden kanssa. Tarjoilija ei osannut kertoa viineistä. Muuten henkilökunta mukavaa ja palvelualtista."”
“"I have a disability, and the staff was very helpful for me (moved the table the way I asked, carry coffee for me)."”
“En.”
“"hyvä ruoka,hyvä palvelu"”
“"Jos asuu Sokos Hotel Kolissa, niin helppo ruokailla saman katon alla, ja maisema upea."”
“Hyvä paikka.”
“"Ruoka hyvää. Sijainti hyvä. Palvelu ei vakuuttanut, mutta toimi."”
“:)”
“"Ruoka todella hyvää, henkilökunta huippua!"”
“"Asiointi oli helppoa. Ruoka oli hyvää. Söimme parvekkeella, josta oli upea maisema. Ravintolan tunnelma oli meille sopiva. "”
“Maisema!”
“Lounas oli hyvä. Ala carte ruoka oli maultaan hyvä mutta vähän köyhän oloinen ateria. Lapset ei syöneet ruokiaan. Paikka oli hieno.”
“"Hyvä palvelu! Tosi kiva että ruuan saa viedä huoneeseen, nyt korona-aikana en halua syödä ravintoloissa sisätiloissa."”
“"Pieniä töppäyksiä oli, mutta hoidettiin tyylikkäästi. Ruoka oli erittäin hyvää ja nätisti tehty."”
“Palvelu oli erinomaista ja ruoka myös. Bonuksena näimme hieman kansallismaisemaa vaikka oli sumuinen ja sateinen päivä.”
“"Kaikki sujui hyvin. Kävin kahtena iltana ja toiveeni ikkunapöydästä seuraavana iltana oli otettu huomioon. Ainoastaan 1 pieni miinus: toisena iltana pöytään tuotiin 2 teepussia, joista sai valita mieleisen, mutta se toinen teepussi olikin virkistävä käsipyyhe. Pakkaus keltainen ja ihan teepussin näköinen, joten tarjoilijan erehtyminen ihan inhimillistä. En halunnut pienistä valittaa, joten en mainunnut asiasta, koska palvelu oli ystävällistä ja meistä huolehdittin tosella hyvin. "”
“"Hienot maisemat, hyvä palvelu ja maistuva ruoka."”
“"Maukas ruoka, mahtavalla näköalalla. Hyvä palvelu myös! "”
“"Ruoka oli hyvää kuita maisemat. Tosin musiikkia ei kuulunut lainkaan, mikä kummastutti."”
“"Kaikki muu sujui hyvin, muttaclaskussa virheitä, jota korjattiin 2 kertaa."”
“"Ruoka oli todella erinomaista, vaikka vieraat pääosin tulleet varmaan paikan/näkymien takia, mutta tulisin myös helpon menun ja laadun takia!! "”
“Palvelu toimi hyvin ja ruoka oli maukasta. Henkilökunta oli erittäin ystävällinen.”
“"Ravintolassa oli ihanaa ruokaa, vaikka pääruoka ei ollutkaan oma lempiruokani. Monipuoliset vaihtoehdot viineissä oli plussaa, esimerkiksi erikseen mainitut vegaaniset vaihtoehdot. Tunnelma oli upea ja rauhoittava maisemineen kaikkineen. Henkilökunta huomioi asiakkaat lämpimällä tavalla, ja se jäi mieleen."”
“Mukava henkilökunta ja maulas ruoka.”
“Maisema ja aurinkoinen ilma siivitti hienosti makunautintojamme.”
“Ei ole valinnan varaa lähettyvillä.”
“Ruoka viivästyi sovitusta lähes puoli tuntia.”
“Hyvä palvelu ja ruoka.”
“"Tilasimme ystävien kanssa pitsat mukaan. Palvelu oli erinomaista. Ystävien pitsat oli kuulemma tosi hyviä, mutta itselläni oli gluteeniton pitsa jonka pohja oli varmaankin valmispohja. Täytteet oli hyvät, mutta pohja oli tiivis ja aika kova. "”
“"Valikoima kasvisruokien suhteen oli suppea, etenkin kun kahden eri ruoan pääraaka-aine oli loppu eikä niitä voinut tilata. Muutoin palvelu oli niin hyvää että suosittelisin eteenpäin."”
“"Ruoka oli kyllä hyvää, mutta rutkasti ylihinnoiteltu. Kannu hanavettäkin maksoi. Leipää sai 1 palan. Annos oli myös hintaan nähden pieni, lautasen voisi täyttää vaikka lisukkeilla."”
“"Todella hyvää ruokaa, pihvi oli 5/5????"”
“Laadukas paikka ja pirtsakka henkilökunta!”
“"Palvelu pelaa ja ruoka on hyvää. Tällä kertaa löysin kyllä ruoastani hiuksen, mutta tämä hyvitettiin minulle."”
“"Kaikki muu toimi loistavasti, mutta pöytiinohjaus oli hyvin hidasta. Itsekin jonotimme 10 minuuttia, vaikka tulimme juuri sovittuna aikana, ja ennen meitä oli vain kaksi kahden hengen seuruetta jonossa."”
“"Hinta ja laatu kohdillaan! Erittäin ystävällinen tarjoilija, jäi hyvä mieli."”
“Käynti oli miellyttävä ruoka oli hyvää sekä palvelu erinomainen.”
“"Toimii hyvin, majoituimme neljä yötä hotellissa."”
“Vegeburgerin pihvi oli valitettavasti loppu”
“"No , ei mitään negatiivista sanottavaa. Ruoka oli parhaita (kaikki syömämme, 9 erilaista) mitä olemme syöneet ikinä. "”
“"Ruoka oli todella hyvää ja ravintola muutenkin oikein siisti. Myös tarjoilija joka saattoi meidät pöytään oli oikein asiakaspalvelu henkinen, kuitenkin meidän tarjoilijamme, joka huolehti meistä loppu ajan hiukan pilasi muuten niin hyvän tunnelman. "”
“"Ruoka oli erittäin hyvää ja maisemat tottakai. Kuohuviini jäi lähes juomatta, ensimmäisen kerran kun oli huonon makuista"”
“"Aika tyyristä mutta hyvää ruokaa, näköala on parasta"”
“"Ihan hyvä ruoka. Ei fine dining tasoa, mutta ihan ok. Söin ravintolassa kolme kertaa ja lohi risottoannos jätti toivomisen varaa."”
“Palvelu ja ruoka oli erittäin hyvää.”
“Hyvin onnistuneesta käynnistä hyvä palaute”
“Kaikki toimi hyvin. Ei valittamista.”
“"Tiedustelin jo etukäteen vaihtoehdot menun suhteen ruoka-allergioiden osalta ja tästä oltiinkin tietoisia jo heti paikan päällä, kun saavuimme pöytävarauksemme aikoihin ravintolaan. Ruoka oli herkullista ja palvelu 6/5!"”
“Hyvä palvelu ja ruoka.”
“Kohteessa ei ole lähellä kilpailevaa ravintolaa”
“Ruoka oli hyvää ja olut kylmää.”
“Hyvä sijainti”
“"Henkilökuntaa oli paikalla varsin vähän ja kiinni monenlaisissa tehtävissä, joten odottelua oli, eikä henkilökuntaa välillä löytynyt mistään, kun olisi ollut kysyttävää "”
“"Perusravintola. Siisti ja toimiva, mutta ruoka jää kauaksi maisemasta. Geneerinen lista, ei pääse tuottamaan elämystä. Toisaalta taattua laatua, ei tarvitse jännittää."”
“"Suosittelisin, ruoka oli hyvää ja palvelu mukavaa. Olisin toivonut että meitä olisi palvellut koko ajan sama tarjoilija. Nyt kävi 5 eri tarjoilijaa. "”
“Palvelu ja ruoka oli todella hyvää.”
“Palvelu oli erinomaista. Ruoka ei aivan yltänyt samalle tasolle.”
“"Ruoka oli oikein maittavaa, mutta se ei ollu tarpeeki lämmintä vaan haaleaa. "”
“"Kuten edeltä vastauksista ilmenee, huolimatta koronasta ilmapiiri ravintolassa oli miellyttävä ja ruoka hyvää!"”
“"Vaikka häät ovat ihana tapahtuma, niin sen puolen äänet ja ohjelma kantautuivat vähän liiankin hyvin salin toiselle puolelle. Olisiko siinä voinut olla välissä tukevampi väliseinä kuin verho...?"”
“Erittäin laadukas ja maukas ruoka. ??”
“Kaikin puolin kiva paikka.”
“"Ruoka ja tila oli erinomaiset. Ruuan saapumiseen meni niin kauan ( 1h 10 min), että ei tilattu jälkiruokaa."”
“Pitsa oli kylmää. Muuten ok”
“"Hieno näköala, ystävällinen henkilökunta, hyvä ruoka"”
“Ruokalistalla voisi olla laajempi valikoima.”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Ruoka oli hyvää. Ei ole lähellä muitakaan vaihtoehtoja”
“Kolin ainoa ravintola ja huikeat maisemat”
“Rauhallista miellyttävää ruokailla kauniissa ympäristössä.”
“Varmasti hyvä ruokapaikka josta löytyy jokaisen maksuun purtavaa ja hienot maisemat”
“"Hyvä palvelu, hyvä ruoka ja mahtavat näköalat."”
“"hyvä kattaus, ruoka, ystävällinen tarjoilija ja on siinä nätti maisema sattunut kauniille paikalle"”
“Hyvät ranskalaiset”
“Laadukas hyvä ravintola hotellin yhteydessä. Maisema kohillaan!”
“"Erittäin hyvä kokemus. Ravintola yllätti, sillä en osannut odottaa näin laadukasta kokemusta. Henkilökunta teki työtään hyvällä otteella ja kohtelivat asiakkaita lämpimästi ja persoonallisesti - melkein kuin oltaisiin oltu siellä heidän vieraanaan. Alkuruokaplatteri ja possun posket maistui oikein hyvin."”
“Paras ravintola ikinä??”
“Kävin ensimmäistä kertaa Kolilla ja voin suositella ravintolaa sekä hotellia tuttavilleni. Maisemat ja ruoka toimivat ????”
“Hyvä ruoka ja miljöö.”
“Hyvä ruoka ja upea näkymä.”
“Ruoka oli erittäin hyvää. Palvelu oli loistavaa.”
“Hyvä perus ruoka”
“"Palvelu oli nopeaa ja mutkatonta, ruoka hinta-laatusuhde hyvä"”
“Palvelun ja Ruuan lisäksi Kolin ravintolan näkymät ovat huikeat”
“Kaikki oli ravintolassa kohdillaan.”
“Pelkän maiseman takia ravintolaa on helppo suositella.”
“"Ystävällinen palvelu, hyvä ruoka (ajankohta huomioitu= parsaviikot), koronarajoitukset huomioitu, kohtuullinen hintataso"”
“Saatiin tarjoilijalta erittäin hyvää ja asiantuntevaa asiakaspalvelua. Tarjoilija oli muutenkin iloinen ja ystävällinen. Ruoka oli maittavaa ja näköala mitä parhain!”
“Runsas ja hyvä aamiainen. Päivällinen sattui erittäin hyvä. Kaunis ja rauhoittava näköalapaikka ruokailun aikana.”
“"Ruoka on erittäin hyvää. Tällä käyntikerralla pizza oli kerennyt aika paljon jäähtyä, joten sen vuoksi vähän huonommat pisteet. Ravintola on niin hieno ja upealla paikalla. "”
“"Kauniilla näköalalla varustettu siisti ravintola, jossa oli hyvä palvelu."”