Original Sokos Hotel Lappeen aamiais- ja tilausravintola Sagassa onnistuvat iltaisin niin juhlavat illalliset kuin rennot ruokailut, sekä buffettilaisuuksina että pöytiin tarjoiltuna. Tilaan saa lisämaksusta esiintymislavan ja autamme elämäsi tilaisuuden suunnitteluvaiheessa tarvittaessa myös ohjelman ja esiintyjän hankinnassa. Mahdollisuuksia on lukuisia.
 
Uudistunut ravintolasali on tyylikäs, kaunis ja valoisa. Asiakaspaikkoja buffet-ruokailussa jopa 230:lle. Salissa on myös datatykki ja valkokangas sekä kesäisin äärellä oma terassi, joten esimerkiksi minimessujen tai juhlaillallisen yhteydessä niitäkin on mahdollisuus hyödyntää.
 
Yritysten, yhdistysten ja seurojen moninaisten tilaisuuksien ohella tapahtumaravintola Saga sopii kivasti myös perhejuhlien pitopaikaksi. Ammattilaisemme auttavat sinua kaikissa järjestelyissä suurella sydämellä, aina tilaisuuden suunnittelun alusta juhlien loppuun saakka!
 

Ota yhteyttä myyntipalveluumme arkisin 8.30-16, puh. 010 762 1000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sähköpostitse sales.lappee@sok.fi