Fafa'sista löydät maukkaat ja reilut pitat, salaatit ja falafelit tuoreista raaka-aineista valmistettuna sekä mutkattoman ystävällistä palvelua.
 
Mikäli ruokalistan herkut eivät ole ennestään tuttuja, voit tutustua Fafa'sin sanastoon joka on tehty helpottamaan oman lempiannoksesi löytämistä.
 
Tervetuloa herkuttelemaan!

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (3,8)
Lapset (2,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 18.01.2022 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“FAlafeliä ei saa monestakaan paikasta ja nämä on ihan hyviä + henkilökunta on mukavaa.”
“Reipas ja kohtelias palvelu ja ruoka oli hyvää.”
“"Ruoka on pääsääntöisesti hyvää ja maistuvaa. Tosin halloumisalaatti, mitä yleensä tilaamme, on välillä ei niin tasalaatuista. Välillä halloumi on lötköä, välillä liian kuivaksi paistettua."”
“Hyvä kokemus”
“"Ruoka oli hyvää ja palvelualtis henkilökunta (yksi henkilö vuorossa) osasi hyvin suositella eri vaihtoehtoja. Ehkä juuri sen takia, että oli vain yksi henkilö vuorossa aiheutti pientä epäsiisteyttä ravintolassa, kun pöytiä ei oltu ehditty siistimään ja esim. paperia lisäämään telineisiin."”
“"Hyvää ruokaa, ystävällinen palvelu!"”
“Tilaukseni myöhästyi jolloin mukava henkilökunta pahoitteli tapahtunutta ja antoi mukaan extra tuotteen. Todella hyvä tilannetaju!”
“Keliaatikko sai myös ruokaa->tämä ei ole itsestään selvyys joka paikassa.”
“"Hyvät ruuat, ranskalaiset olivat iha pehmeitä "”
“Myyjä oli todella mukava”
“"Niin hyvää! Ja vielä terveellisen tuntuista. Sanoin jo ruokapöydässä, että tulen jatkossa käymään säännöllisesti Fafasissa, ihan varta vasten. Miljöö on pikaruokamainen, mutta ruoka korvaa sen. "”
“"Fafa´s Lappeenranta on onnistunut säilyttämään tunteiden tasalaatuisuuden ja herkkullisuuden. Kun voi luottaa, että saa sitä samaa ruokaa mitä viimeksikin, on helpo mennä ravintolaan uudestaan ja suositella sitä muillekkin."”
“Pitaleivät ovat erinomaisia ja suurta herkkuani. Saman tyyppisestä ruoasta pitävälle suosittelisin.”