Fafa'sista löydät maukkaat ja reilut pitat, salaatit ja falafelit tuoreista raaka-aineista valmistettuna sekä mutkattoman ystävällistä palvelua.
 
Mikäli ruokalistan herkut eivät ole ennestään tuttuja, voit tutustua Fafa'sin sanastoon joka on tehty helpottamaan oman lempiannoksesi löytämistä.
 
Tervetuloa herkuttelemaan!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Olen mainostanutkin.”
“"Nopea, yatävällinen palvelu."”
“"Hyvä ruoka, hyvä sijainti. Ja palvelu on sujuvaa. S-bonukset hyvänä lisänä"”
“"Pikaruokalaksi lounaan saaminen kesti liian kauan. Ilmeisesti liian vähän henkilökuntaa. Muuten pqlvelu oli ystävällistä. Tosi hieman reippaammin olis voitu suositella esim lounastarjousta. ""Menu"" taulut tosi epäselvät. "”
“"Hyvä sijainti, hyvä ruoka"”
“Oikein hyvä kokemus ja ruoka oli hyvää!”
“Mutkaton tuon tyypin lounaspaikka.”
“Ruoka oli hyvää”
“"Nopea hyvä palvelu, maistuva ruoka"”
“Hyvä ruoka”
“"Erittäin ystävällinen ja ammattitaitoinen miesmyyjä, erityisesti lasten suhteen ja muutenkin. Jäi semmonen olo, että hän halusi oikeasti että viihdymme ja ruoka maistuu. Muuten ei mikään ihmeellinen paikka ja muut myyjät ok, mutta tämä yksi yksilö aivan loistavaa palvelua!! "”