Fafa'sista löydät maukkaat ja reilut pitat, salaatit ja falafelit tuoreista raaka-aineista valmistettuna sekä mutkattoman ystävällistä palvelua.
 
Mikäli ruokalistan herkut eivät ole ennestään tuttuja, voit tutustua Fafa'sin sanastoon joka on tehty helpottamaan oman lempiannoksesi löytämistä.
 
Tervetuloa herkuttelemaan!

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 03.08.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Falafelit erinomaisia”
“"Ruuat vähän mauttomia, ennen oli paremmin."”
“Suosittelen mieluummin paikallisia pienyrittäjiä”
“"Hyvää ruokaa, ystävällistä ja sujuvaa palvelua."”
“Vaimoni kehui syömäänsä annosta erittäin maukkaaksi ja terveelliseksi. Oman annoksen lammaspihvi lievä pettymys.”
“"Ei asuta lähelläkään Lappeerantaa, vaan oltiin lomamatkalla, joten vähän huono suositella. Muuten kyllä suosittelen Fafa'sia"”
“Ruokavalikoima on supistunut”
“Hyviä ja terveellisiä salaattivaihtoehtoja”
“"Ruoka ja palvelu oli erinomaista. Kassaneidit olivat tosi iloisia ja palvelualttiita. Minua kohtaan oltiin joustavia ja minulle suositeltiin annokseen sopivia tuotteita, kun halusin vaihtaa annoksessani yhtä komponenttia. Ehdottomasti suositellen tilanteen tullen! Kivat pidemmät aukioloajat ja hyvin pakattu take away ainakin näin aurinkoisina kesäiltoina, mekin asioimme vain vartti ennen sulkemista. "”
“"Ystävällinen ja nopea palvelu, ruoka aina hyvää ja tasalaatuista. "”
“Annos oli erittäin hyvä ja hyvä kuljetuspakkaus. Annos kesti siistinä .”
“"Hyvää, vähän erilaista ruokaa hyvällä twistillä. Hinta-laatusuhde huonohko, ruoka ei ole hintaansa nähden erityistä, mutta kyllä joskus voisi käydä uudestaankin."”
“Fagas meze oli todella hyvää.”
“"Ruoka oli hyvää, mutta odottaminen kesti 10min"”
“- hyvä ruoka - ilmapiiri miellyttävä - keskeinen sijainti”
“"Tilauksen yhteydessä kerrottiin, että ruuan saamiseen nenee n. 20min. Odotin pitaani melkein tunnin, eikä ravintolassa näyttänyt olevan ruuhkaa. Tilaukseni oli ilmeisesti nennyt sekaisin jonkun toisen wolt tilauksen kanssa. Lopulta sain tilaamani ruuan, josta puuttui mm. Chili. Ei vakuuttanut."”
“Ystävällinen ja nopea palvelu lounasaikana.”
“"Ei mitään moitittavaa itse tuotteesta, tai asiakaspalvelukokemuksesta. Ruoka vastasi odotuksia."”
“Olen mainostanutkin.”