Arki erottaa, Amarillo yhdistää!
 
Uusi Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä. 
 
Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!
 
Aukioloaikojen ulkopuolella varausasiaoissa palvelee myyntipalvelu (Puh. 010 762 1000) arkisin klo 8.30-16.

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Siis homma toimi erittäin hienosti konaisuudessaan. Ei moitittavaa palvelusta eikä ruoasta.”
“Mukava ja hyvä ravintola.”
“Ulkonäöllisesti hieno ravintola. Ruoka oli hyvää ja palvelu pelasi. Ruuat myös saapuivat nopeasti.”
“"hyvää ruokaa, S-bonus, ystävällinen palvelu"”
“"Kävin pakohuoneessa. Se oli laadukas, mutta parannusehdotuksena useampi taskulamppu käyttöön. Olisi myös hyvä olla tiedossa pakohuoneen onnistumisprosentti/ vaikeustaso."”
“Käynti oli onnistunut.”
“Ensikertalaisena kokemus oli hyvä. Ruoka oli hyvää (paitsi bataattitikut olivat veteliä). Vähän oli pimeää ja musiikki välillä turhan kovalla. Muuten oikein hyvä kokemus. Mukava henkilökunta.”
“Palvelu oli täydellistä ja ruoka hyvää. Ruoka-annokset tuli nopeasti.”
“ihan ok”
“Menu oli tosi suppea”
“"Viihtyisä, mukava henkilökunta, nopea."”
“Ruoka ja juoma on todella maistuvaa Amarillossa.”
“"Ruoka on hyvää, työntekijät ystävällisiä ja ammattitaitoisia"”
“Ravintola oli mukava ja henkilökunta osaavaa”
“Kaikki meni hyvin”
“Hyvää ruokaa ja suhteellisen viihtyisä paikka (ennen remonttia oli viihtyisämpi).”
“"Visiitti oli todella mieluisa. Henkilökunta mukavaa, ja pitivät huolen, että minulla oli kaikkea tarvittavaa koko vierailuni ajan."”
“Viihdyimme erittäin hyvin joten mikseivät muutkin saisi tietää loistavasta ravintolasta!”
“"Hyvä ruoka, hyvä palvelu."”
“"Palvelu oli erinomaista, ja ruokakin ihan hyvää. "”
“Kokonaisuudessaan erittäin miellyttävä käynti.”
“"Muuten aivan nappiin mennyt vierailu, mutta vaikka olimme isolla porukalla syömässä ja lompakko olisi auennut varmasti enemmänkin, meidät ikään kuin unohdettiin ruokailun lopulla. Varmasti olisi saanut kyselemällä lisämyyntiä aikaan ;)"”
“"Ystävällinen asiakaspalvelu. Miinusta pitkästä ruoan odotusajasta, vaikka seurue huomioitiin hyvin sen aikana. Annosten sisältöön kaivattu monipuolisuutta ja makua."”
“"Olimme The Tablessa ja kokemus oli äärimmäisen onnistunut. Ruoka oli hyvää, viihdyttäjä oli erittäin mukava, ei liian yliampuva vaan sopivan rento. Harmitti jälkeenpäin kun en muistanut jättää tippiä. Yllätykset, arvoitukset, tuli- ja savu-jutut olivat kaikki erittäin onnistuneita. Laitoin somessa sanan kiirimään ja suosittelin kokemusta. ???? Hinta-laatusuhde toimi! Ainoastaan haarukkaa ja veistä olisin kaivannut??. "”