Nauti niin paljon kuin mielesi tekee!

Helppo ja nopea koko perheen ravintola. Sellainen on PizzaBuffa. Meillä voit nauttia herkullisista ruuista niin paljon kuin mielesi tekee. Tarjoamme meheviä pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia – ja kaikki samaan hintaan! Arkisin voit nauttia myös lounasta vaihtuvan monipuolisesta lounaspöydästämme. Jälkiruoaksi maistuu pehmytjäätelö tai joku muu PizzaBuffan herkullisista jälkiruoista. PizzaBuffan jälkeen olo on aina miellyttävän muhkea ja täyteläinen.

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (3,9)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (3,8)
Lapset (3,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 14.09.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Muuten hyvin,.. mutta tuntui olevan henkilökuntaa liian vähän , kun sai odotella jonkunaikaakin ennenkuin pääsi maksamaan puffan pöydän. Ja sitten oli myös kiire syödä kun oli arkipäivä ja oli vain puoli tuntia ennenkuin noutopöytä loppuu. Saisi olla arkisin kuitenkin klo 17 asti auki, olisi ollut muitakin tulossa vähän myöhemmin kuin ennen klo 16 :ta."”
“"Ruoka hyvää, henkilökunta ystävällistä"”
“Hyvällä paikalla ja kohtuullisen nopeasti saimme palvelun.”
“Pizzavalikoima oli aika yksioikoinen ja pehmis piti hakea Hesen puolelta”
“"Tämä paikka on hätäapu nälkään kaupassa käydessä. Edullinen hinta,mättöruoalla saa vatsan täyteen. Ei ihan favourite jos ulkoruokailua ajattelee. Kun meillä oli mukana lapsenlapsia, tämän tyyppinen ruokailu oli ehdoton!"”
“Prisman yhteydessä helppo käydä.”
“hyvä pitsa”
“"Etsin artesaanipizzaa, jonka olin tottunut löytämään marketin puolelta. Minua palvellut henkilö kertoi, etteivät ole ehtineet valmistaa niitä sinne myyntiin. Kertoi voivansa valmistaa minulle haluamillani täytteillä.Hyväksyin ja odottelin valmistumista. Hyvää oli ja söimme (2hlöä) sitä kolme päivää!??"”
“Selkeä ei liian iso”
“On ihan mukava ruoka paikka.”
“"Buffa on kätevästi saatavissa kauppaostoksia tehdessä, helppa ottaa mukaan kotiin kauppa asiontejen yhteydessä."”
“"Kasvis astiat voisi vaihtaa useimmin ei ole kiva jos kuivia kasviksia on siellä, uusi astia olisi hyvä eikä laiteta samaan. "”
“"Sujuvaa ruokailua, tilaa ja vapaita pöytiä riittävästi. "”
“Hyvä ja laaja lounas. Pizzat mukava lisä vaikka jälkiruuaksi”
“Hinta lastu suhde hyvä ja palvelu hyvää”
“Helppo asioida ja mukava henkilökunta. Ruoka hyvää.”
“"Muutaman kerran kokemukseni jälkeen nopeasti, maittava ruoka juomineen sopii hyvin yhdistettynä kauppareissuun."”
“Monipuolista ruokaa ja sopivan nopeasti saatavilla.”
“"Tilasin kanakorin niinkuin usein ennenkin, mutta tällä kertaa palautin ruoan tiskille, olin haukkaamassa kanaa, kun huomasin, että se oli sisältä raakaa. Asia selvitettiin jouhevasti, sain uuden kanakorin ja munkit mukaan. Mitä olen huomannut, aiemmin nämä korin kanafileepalat ovat olleet pienempiä ja niitä on sitten ollut siinä 4-5 kpl, nykyään 3 isompaa kananpalaa. Ehkä pienemmät kypsyisivät takuuvarmasti paremmin kuin ne isot palat. Mutta asia hoidettiin kyllä ystävällisesti, mutta en taida seuraavalla kerralla kuitenkaan ottaa kanakorin. "”
“"Tulimme klo 11,kaikki oli fressiä ja hyvää. "”
“Kyllä suosittelisin kaverilleni jos haluaa perus ruokaa valmiista pöydästä kohtuu hintaan. Pitzzat ovat hyviä ja laatu /maku parantunut huomattavasti siitä mitä ne aikoinaan olivat.”
“On maistuvat ruoat”
“"Siisti paikka ja hyvä ruoka. Tosin ihan peruspizzoja voisi olla tarjolla enemmän. Bonus. Asiakaswc:hen menevät häiritsevät hivenen ruokalinjastossa asiointia. Olenkin miettinyt, josko asialle voisi tehdä jotain. Linjaston siirto. Vessaan meno jostakin toisaalta...? Aikamoinen trafiikki ja törmäilyvaara silloin tällöin."”
“Hyvää ruokaa”
“"Yllättävän hyvää pitsaa. Viime buffa-vierailusta oli aikaa monta vuotta ja ennakkoon ajattelin, ettei pitsa varmaan ole kummoista. Kuinka ollakaan, se oli todella hyvää."”
“Kassapalvelu hidss”
“Hyvää ruokaa”
“Ruuhka-aikana sai odottaa kassaa. Ystävällinen palvelu kuitenkin. Pöydät olivat likaisia”
“Kaikki toimii ihan OK PIZZA KANANKOIVET!!!!!”
“Ihan ok perus lounaspaikka”
“Hyvä”
“Ruoka maistuva ja monipuolinen. Nopea ystävällinen palvelu.”
“Liian vähän henkilökuntaa.”
“Hyvä hintalaatusuhde pizzoissa”
“Tässä ravivtolassa on kiva käydä on lähellä kotia ja hyvä ruoka ☺”
“"Helppo saapua, parkkitilaa hyvin, ei kovin runsasta läpikulkua ravintolan läpi"”
“Helppoa ja nopeaa”
“Harvemmin käydään itse tai ystävät tuolla suunnalla mutta varmaan voisi tulla kuitenkin mainittua paikasta että taas S-ryhmän paikka toimi hyvin.”
“Pizza on erittäin mukad!”
“Käynti oli miellyttävä kokemus ja ruoka oli hyvää”
“Hintalaatusuhde hyvä”
“"Buffa on nykyään parempi, kuin monet RAXit."”
“Hyvä ja nopea palvelu.”
“hyvä simppeli ruoka ja edullinen”
“Kaikki sujui hyvin. Yleensä ravintolasuosituksia tulee annettua spesiaali paikoista”
“Buffa on edullinen ja monipuolinen”
“"Kävimme vain asioimassa lähistöllä, emme tavallisesti käy Lahden kaupungissa. Tuntui mutkattomalta ruokapaikalta, joten ruokailimme siellä"”
“Mutu tunne”