Nauti niin paljon kuin mielesi tekee!

Helppo ja nopea koko perheen ravintola. Sellainen on PizzaBuffa. Meillä voit nauttia herkullisista ruuista niin paljon kuin mielesi tekee. Tarjoamme meheviä pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia – ja kaikki samaan hintaan! Arkisin voit nauttia myös lounasta vaihtuvan monipuolisesta lounaspöydästämme. Jälkiruoaksi maistuu pehmytjäätelö tai joku muu PizzaBuffan herkullisista jälkiruoista. PizzaBuffan jälkeen olo on aina miellyttävän muhkea ja täyteläinen.

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (3,9)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (3,8)
Lapset (3,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 15.06.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Monipuolinen ruokatarjonta, siisti ruokailualue, ystävällinen iloinen henkilökunta. Pitsat erityisen hyviä!"”
“Kaikin puolin ok”
“"Perusmättö, ei erityistä valittamista."”
“"Oli joka suhteessa onnistunut ruokailu, ruokaa oli tarjolla riittävästi eli ei ollut tyhjiä astioita."”
“Lämpimät ruuat ovat usein pinnaltaan kuivuneita. pizzoja ajoittain vähän. Tuoreet pizzat ovat maultaan tosi hyviä. Silloin kun on nazoja ei välttämättä ole salsaa quaccamolea tai greamfraisea. Sensijaan salattilajitelma on ollut melkein aina tosi hyvä.”
“Ystävällinen palvelu ja hyvät pizzat”
“"En käynyt syömässä, hain pizzan, joka vastasi odotustani ja sain sen todella nopeasti."”
“"Ravintolan ruoka/pizzatarjonta on parantunut huomattavasti vuosien takaisesta. Tuoreita, hyviä pizzoja on reilusti esillä. "”
“normaalitoimintaa”
“Hyvää pizzaa”
“Lounas noutopöytineen oli monipuolinen ja maukas.”
“"Kinkku-ananaspizza oli aika mauton. Olimme heti klo 11 lounaalla j minun piti pyyhkiä pöytämme ennenkuin voimme istua siihen. Viihtyvyyteen voisi panostaa, vähän kolkko. Pizzaa oli kivasti tarjolla koko ajan. "”
“"Kassalla ei ollut ketään. Kysyessäni keittiöpojalta, vastaus oli kohta tulee. Ei tullut . Kesti aivan liian kauan ennenkuin kukaan kiinnostui minusta. Poika kävi pyyhkimässä tiskiä. Ei desinfiointiainetta, hyvin kursorisesti lääppi sieltä täältä tyyliin ”tulipa nyt tehdyksi”, ei mitään mielenkiintoa asiaan. Ainakaan näin korona-aikana näin ei saa toimia. "”
“Sujuvaa asiointia”
“Ystävällinen palvelu ja myös sujuvaa??”
“Hyvä hinta-laatusuhde pizzassa. Pizzat todella hyviä ja isoja”
“hyvä hinta-laatu”
“Hyvää ja laadukasta pizzaa”
“On ollut maukkaat ruuat ja Pizzat”
“"Helppo asioida kaupassa käydessä, aina saanut ystävällistä palvelua."”
“"eläkeläisenä houkuttaa tarjoushinta, kun sitten menen paikalle ,tarjous ei olekkaan voimassa ,koska tänään on hevospäivä en jäänyt sitä ihastelemaan vaan poistuin. tämäkö on kilpailukeino houkutella asiakkaat paikalle ISO PETTYMYS????"”
“Raaka-aineet voisivat olla hieman laadukkaampia. Esim. Lihapullat maistuivat pakastelihapullilta.”
“Ei ole mitään huonoa sanottavaa.”
“Leipävalikoima heikko”
“Tarjolla herkullista ruokaa ja ystävällistä palvelua.”
“Minulle sopiva maisuu”