Nauti niin paljon kuin mielesi tekee!

Helppo ja nopea koko perheen ravintola. Sellainen on PizzaBuffa. Meillä voit nauttia herkullisista ruuista niin paljon kuin mielesi tekee. Tarjoamme meheviä pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia – ja kaikki samaan hintaan! Arkisin voit nauttia myös lounasta vaihtuvan monipuolisesta lounaspöydästämme. Jälkiruoaksi maistuu pehmytjäätelö tai joku muu PizzaBuffan herkullisista jälkiruoista. PizzaBuffan jälkeen olo on aina miellyttävän muhkea ja täyteläinen.

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (3,8)
Lapset (3,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 22.09.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“ei perusteluita”
“Monipuolinen ruoka”
“Ruoka on maittavaa ja riittävää määrä”
“Tietyt ruoat ovat maukkaita ja hyvin maustettuja. Välillä ruoka on liian peruskotiruokaa, joka on vielä muhinut melkoisen kauan lämpöaltaissa.”
“Palvelu pelaa loistavasti”
“Perus buffa”
“Erityisesti pizzat ovat hyviä. Haen usein myös mukaan niitä.”
“Myyjä kertoi uuden maksujärjestelmän tulleen käyttöön äskettäin ja se sujui edellistä kertaa hitaammin.”
“Ruokailu onnistuu helposti kaupassa käynnin yhteydessä ja ruoan on saanut nopeasti.”
“hyvä ruoka!”
“Mukavan kokoinen ja viihtyisä paikka.”
“Kun sulkemisaika lähestyy, vaikkei ihan vielä, tuotteita ei lisätä tarpeeksi. Iso plussa toiveiden mukaan tehty pitsa.”
“Perjantai PIZZAaaaaaaa”
“Pitsat olivat hyviä. Kun saa itse valita annoksensa koon, niin ruokaa ei mene hukkaan.??”
“Hyvä palvelu, ihanat lihapullat, silloin kun niitä on!”
“Mukaan otettava pizza erittäin hyvää. Etenkin sen tumman pienen ja vähän pyöreän nuoren naisen tekemä pizza parasta! Hän puhuu vierasmaalaisen korostuksella suomea. Hänelle ruusu”
“Ihan mukava ruokapaikka. Rittävästi vaihtoehtoja, Ruoat maistuvia.”
“upeeta, mahtavaa...”
“Ruoka oli hyvää ja pitsoja oli tarpeeksi Nakkisämpylät oli loppu jouduttiin odottamaan”
“Hyvä,ja suht edullinen”
“Perusbuffa”
“Kiva poiketa syömään tai kahville ystävän kanssa ja samalla hoitaa kauppa- asiat.”
“Buffa on sopivasti matkan varrella mökille mennessä.”
“Kävin poikaystäväni kanssa syömässä Prisma Holmassa. Ruoka oli hyvää ja asiakaspalvelu ystävällistä. Ainut miinus oli, että juomapisteen pöytä oli sotkuinen , pehmiksien strösseleitä oli siellä täällä ja pöydät salissa olisivat olleet siistimmät. Tulemme kyllä toisen kerran kun lähdemme ajelemaan Vääksyyn :)”
“Tosi hyvät ja reilun kokoiset pitsat!”
“Nopeaa ja ystävällistä palvelua”
“Hyödynsimme heinäkuun 2 pizzaa yhden hinnalla -tarjousta. Jouduimme odottamaan pizzoja yli tunnin. Meistä tuntui, ettei keittiö ollut orientoitunut kampanjaan alun alkaen - vasta reilu puoli tuntia tilauksen jättämisen jälkeen näimme, että joku alkoi tehdä pizzapohjia ja sitten niitä tuli useampi työntekijä tekemään. Sitten pizzoja alkoi valmistua, mutta kuten sanottua, mekin odotimme omaamme luvattoman kauan - lounasaika olisi mennyt monta kertaa umpeen, jos emme olisi olleet lomalla.”
“Maistuvaa pizzaa.”
“Hyvää pizzaa”
“Pyydettiin ja saatiin alergikon pyytämä pitsa siitä iso + Ilmastointi putket ylhäältä vieläkin puhdistamatta?”
“Palvelu oli ystävällistä ja sujuvaa. Minulle tuotiin annos pöytään ja pahoiteltiin että röstiperunoita oli kahta erilaista. Annos oli aika suuri, en jaksanut syödä kaikkea. Ruoka oli todella maistuvaa! Suuri kiitos keittiön henkilökunnalle ❤️”
“Sveitsiläinen ystäväni oli aivan onneissaan, että näinkin halpaan hintaan saa syödä rajattomasti erittäin hyvän makuista pizzaa, lasagnea, salaattia jne. Sveitsissä vastaavanlainen buffa olisi hintaluokaltaan 30-50 euroa.”
“Kokonaisuutena, olen tyytyväinen Buffan toimintaan. Ruoka on hyvää ja palvelu pääosin sujuu. Joskus ruuhkaa kassalla; osa tilaa pizzaa, osa menee lounaalle ja maksaa niitä. Siinä kassalla ehkä semmoinen solmukohta.”
“Lahden parhaat pizzaa pohjalle annan 10 arvosanaksi raaka-aineet aina tuoretta ja riittävästi Henkilökunta ammattitaitoista ja ystävällistä”
“Monipuolinen lounaspaikka, jossa noutopöydässä tarjolla myös pizzoja.”
“Helppo käydä kauppareissun yhteydessä nauttimassa sekä pizzaa että kotiruokaa.”
“Asiallinen taukopaikka”
“En yleensä suosittele ravintoloita ylipäätään.”
“Koronatilanne otettu hienosti huomioon ravintolassa. Artesaanipizza oli räjäyttä makunystyrät kiertoradalle. Oikein maukas valinta! Henkikökunta oli ystävällistä. Hiukan kiire heillä taisi olla, kun palvelun saamisessa kesti. Kivennäisvesi oli loppu hanasta, ikävä kyllä. Kokonaisuudessa onnistunut ateria ja maha tuli reilusti täyteen. Kiitos!”
“Hinta/laatusuhde kohdallaan. 7 siitä, että ehkä yleisilme voisi olla raikkaampi.”
“Hyvä pizza”
“Hintalaatusuhde on ok.”
“Pizza tilaus jono oli pitkä. Ei oltu varauduttu henkilökuntaa tarpeeksi. Pizzat olivat kyllä täyttävät ja hyvän makuiset”
“Palvelu pelaa, ruoka hyvää”
“Ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka”
“Melkein aina silmään osuu epäsiisteys. Pöydät on likaisia, tuolit on mählässä ja ruoan jämissä ja lattiat täynnä ruokaa. Liian vähän henkilökuntaa töissä ja ymmärrän että he eivät vain kerkeä tulla tekemään näitä asioita, mutta esim Vierumäen matkakeitaalla on ilo käydä buffassa koska henkilökunnan määrään on panostettu ja siellä pöytiä siivotaan vaikka asema olisi täynnä. Holman buffassa henkilökunta on kumminkin aina iloista, ja erityisesti yksi nuori mies joka kerta jaksaa olla iloinen ja pirteä vaikka hukkuisi työmäärään. Ja yksi juttu, ruoka on maittavaa, mutta ärsyttää odottaa pizzoja. Aina yksi pala sitä ja toinen tätä ja kun uusi pizza tulee kaikki muutkin asiakkaat hyökkää sen kimppuun ja jäljellä on taas tyhjä lautanen. Ruoka on silti tosi maukasta ja on kiva käydä syömässä ennen isoja ostoksia. Mutta se siisteys ja viihtyisyys pitäisi saada kuntoon niin tulisin ehkä useamminkin enkä menisi vanhaam tuttuun matkakeitaalle lounaalle perheen kanssa.”
“Jos ei syö punaista lihaa, Buffan tarjonta niukkaa. Esim. broilerin kanssa ei kannattaisi olla pekonia. Muuten ihan ok.”
“Ensikertalaiselle yllätys, hyvä valikoima ja valikoimat laajat. Koronarajoitukset hyvin käytössä.”
“Oli pizza kampanja päivä,ja tyttö kassalla oli kyllä paikallaan.vaikka muuten tuntui että oli vähän kaaosta.Tyttö palveli hymyillen ja ystävällisesti asiakkaat.meidän pitsoissa meni tunti ja siinä vaiheessa kun me saimme pitsat ja odotusaika puolitoista tuntia.”
“Yllättävän monipuolinen tarjoilu ja pizzat hieman tavanomaisia paremmat. Palvelu ystävällistä ja asiallista”
“Pizzassa hinta-laatusuhde kohdallaan. Paikan viihtyisyys kaipaa kohentamista. Yleisilme tyly.”
“10 olisi tullut mutta pizzan odotus aika oli 1h,jos ja kun on joku kamppanja niin toivoisi asiakas että ravintolassa varautuvat siihen”
“Palvelu oli erin omaista.”
“Hyvää ruokaa ja hyvä asiakaspalvelu”
“Koska kävin hakemassa nouto pizzat kotiin, en käyttänyt kaikkia palveluita. Siellä on aina erittäin ystävällinen ja reipas ote asiakaspalveluun. Kiitos kaikille!”
“Helppoa ja maistuvaa perussafkaa”
“Siisti paikka ja hyvä lounas”
“Siskolle heti kilautin hyvää pitsaa hyvin täytettä”
“Helppo paikka ruokailla ja maistuvaa ruokaa”
“Hyvää ruokaa kohtuu hintaan. Helppoa ja joutuisaa.”
“Hyvä ja monipuolinen ruoka ja ponukset s-kortilla.”
“Perus buffaruokaa”
“Uutta lautasta on santsi kierrokselle noloa käydä pyytämässä eikä henkilökuntaakaan näkynyt.”
“Ruokavalikoima melko suppea, joten ei varmaan sovi kaikille.”
“Toimii”
“Hyvä ruoka! Hidas palvelu!!!”
“Buffa on hyvä nopean ruokailun lounaspaikka ja padan mukaan ottaminen ostoskäynnillä on kätevää. Noutopizzan sää myös sunnuntaina, iso plussa siitä.”
“Homma toimi hyvin.”
“Myyjää joutuu usein odottamaan, maito valitettavan usein lopussa. Henkilökunta asiantuntevaa ja miellyttäviä. Ruoka hyvän makuista.”
“Hyvä ruoka ja hinta-laatusuhde. Sopii 'nopsaan' ruokailuun.”
“Vankka kotiruokamaisuus, maukasta ja monipuolista. Miellyttävä palvelu!!”
“Helppo tilata hyvät pizzat ja käydä kaupassa niiden valmistuessa. Hinta-laatusuhde pizzoissa loistava.”
“Heittämällä kaupungin parhaat pizzat!”