Nauti niin paljon kuin mielesi tekee!

Helppo ja nopea koko perheen ravintola. Sellainen on PizzaBuffa. Meillä voit nauttia herkullisista ruuista niin paljon kuin mielesi tekee. Tarjoamme meheviä pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia – ja kaikki samaan hintaan! Arkisin voit nauttia myös lounasta vaihtuvan monipuolisesta lounaspöydästämme. Jälkiruoaksi maistuu pehmytjäätelö tai joku muu PizzaBuffan herkullisista jälkiruoista. PizzaBuffan jälkeen olo on aina miellyttävän muhkea ja täyteläinen.

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (3,8)
Lapset (3,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.11.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hieno tunnelma, melutaso ei liian korkea.”
“Ei muuta kuin sinappista salaatinkastiketta, henkilökunta kertoi epäselvästi, mitä buffapöytään kuuluu.”
“Monipuolinen ruoka ja juoma.”
“- nopea palvelu”
“- asiakkaiden jäljiltä oli ruokaa 'tippunut' hieman ohi eri tarjoiluastioiden, eli oli hieman 'sottaista'. Ymmärrettävää. Vai johtuiko siitä, että henkilökuntaa on liian vähän vuorossa, joten kaikkia töitä ei ehditä hoitaa?”
“Hyvät pizzat sekä ystävällinen ja palveluhenkinen henkilöstö”
“Perjantai illansuussa ruuhkaa, ruoka usein todella vähissä tai loppunut kokonaan.”
“Ystävällinen henkilökunta, maistuva ruoka, viihtyisä ympäristö jossa on rauhallista syödä. Helppo käydä samalla kertaa hoitamassa myös mm. ruokaostokset”
“Pieni ahtaantuntuinen paikka, kaipaisi päivitystä. Ruoka ok, hinta olisi saanut olla ruoanlaatuun nähden halvempi”
“Ruoka oli maistuvaa”
“Hyvänmakuinen ruoka.”
“Kassapalvelut eivät aina toimi. Kävin illalla klo 19.00 jälkeen. Jouduimme toisen asiakkaan kanssa odottamaan tosi pitkään (ainakin 10 min) ennenkuin henkilökuntaa tuli kassalle. Emme heti huomanneet soittokelloa. Takana oli kaksi henkilöä, jotka tottakai tekivät muuta heille kuuluvaa työtä. Odottavan aika on vain niin pitkä, siltähän se tuntuu kun toivoisi että toiset huomaa sinut.”
“Saa ehdottaa omaa pitsatoivetta, mikä on erityisherkän lapsen äidille ihan helpotus, että löytyy jotain syötävää. Voi valita lautaselle myös ruokaisan salaatin.”
“Itse ravintolassa on kova melu, ihmiset kulkevat ruokalinjan viertä pitkin vessaan. Ruuat ovat sekaisin salaattibaarissa, tämä johtuu kyllä asiakkaista, mutta jos on allergioita, niin ei ole hyvä. Hinta on mielestäsi aika kova, kun ruokaa tulee kuitenkin syötyä aika vähän. Mäkkäristä saa halvemmalla.”
“ystävällinen henkilökunta”
“Ystävällinen, palveleva henkilökunta.”
“Henkilökuntaa ilmeisen vähän. Kiireen tuntu näkyy mm: puuttuvina astioina tai servetteinä, likaiset astiat kasaantuvat usein, kahvi loppuu kesken jne”
“Edulliseen hintaan , monipuolinen valikoima.”
“Salaattipöytä ja pizzat”
“Viikonloppuisin aina sama ruokalista.”
“Nopea ja Ok ruoka,”
“Hinta, laatu on hyvä??”
“Sekasyöjille runsas valikoima.”
“Vegevaihtoehtoja liian vähän. Buffassa ainoa mahdollinen vagaaniruoka on pizza proteiinittomilla (ja halvoilla) täytteillä, ilman juustoa. Tuntuu käsittämättömältä, että kun vegeproteiineja tulee uusia (helppokäyttöisiä, maukkaita, edullisia ja hyvin säilyviä!) niin mitään tällaista ruokaa ei ravintolasta saa. Maksan saman kuin sekasyljät ja voin valita rahalla salaattia ja pizzan ns. lisuketäytteillä ilman juustoa. Ei houkuttele syömään toiste :( Aikaisemmin olen ollut vain muiden seurana/ syömättä koska tästä vegevaihtoehtojen puutteesta varoitettiin etukäteen. Vegaanien määrä kasvaa nopeasti, toivoisin ravintolalta vastausta kysyntään.”
“Ruoka oli hyvää kotiruokaa eikä mitään valmismoskaa.”
“Hyvät Pizzat!”
“Hyvät pizzat”
“Pizzojen halkaisija on pienentynyt. Lieekkö tekijä eri vai aineksia vähennetty. Hinta kuitenkin pysynyt ennallaan”
“Lämmin ruoka saatavilka heti, lähellä kotia”
“Maukkaat ruoat”
“Hiukan epäsiistiä”
“vähän rauhaton tunnelma(olo), kun porukkaa meni pöytäni ohitse wc,hen ja syötyään astioiden vientiin...”
“Lähellä ja hyvät safkat”
“Nopea palvelu.”
“Herkulliset ruoat, kotitekoisen makuset esim. lihapullat.”
“Sotkuinen vaikutelma, meluisa miljöö.”
“Hyvä asiakaspalvelu. Aina on pizzatoive toteutettu ja etenkin Launeen buffa on kodikas, jossa yksinäinen lounastelijakin viihtyy ja syö rauhassa.”
“Tex Mex juttu alkaa olla kulunut ja ei maistu ainakaan mulle. Pitäisi keksiä jotain uutta. Ainoastaan lounasaikaan saa kattavasti syötävää ruokaa. Siisteyteen voisi tietysti vielä yrittää panostaa.”
“Ystävällinen palvelu.”
“Ruoka vaihtoehtoja on runsaasti ja saa varmasti itsensä kylläiseksi.”
“Uusi pizza oli maukas ja tuore, kanaa, pestoa, parmesania. Keittiön väki vielä neuvoi kuinka tehdään. Lisäksi lapseni sai valita itse omaan pitsaan täytteet”
“Välillä liian vähän henkilökunta töissä että lounastauolla joutuu odottaa pizzaa!”
“Epäsiisti. Saa usein itse pyyhkiä pöydiltä edellisten sotkut. Liekö henkilökunnan vähyyttä?”
“Pizza-perjantai”
“Hyvänmakuiset ruoat, hyvä valikoima.”
“Jotkut ruoat joskus loppu.”
“meidän suvun ronkelipoika saa aina salamipitsaa kun tilaa ,hän pitää siitä”
“Hyvät pizzat ja ystävällinen/nopea palvelu”
“Erittäin ystävällinen ja huomioiva henkilökunta”
“Ystävällinen palvelu hymyn kera.”
“Pöydät eivät olleet siistejä, ehkä sattumaa, liian vähän henkilökuntaa?”
“Ruoka on hyvää ja asiakaspalvelu on aina ystävällistä ja avuliasta. Lapset (9- ja 4-vuotiaat) syövät aina hyvin ja viihtyvät Holman Buffassa.”
“Jälkkärikahvi on aina aika huonoa. Myös cafessa kahvi on kitkerää. Kermaa ei ole tarjolla kahvin kanssa. Kotikaljaa kaipaan aina kun käyn Holman Buffassa, Launeella sitä on. Tämä ei ole yksin Holman ongelma mutta missään Buffassa ei ole lämpimissä ruoissa vege-vaihtoehtoa. Tätä aina kaipailen vaikka ruoka onkin aina muuten loistavaa.”
“hyvä ja monipuolinen ruokatarjoilu, siisti ja hiljainen paikka (positiivisessa mielessä)”
“sijainti, autottomalle liian kaukana”
“Pizzaa joutuu odottamaan..”
“Ruuan saa nopeasti ja helposti”
“Paljon erilaisia ruokia/pizzoja tarjolla”
“Pöydät tahmaisia”
“Palvelun nopeus”
“Ruoan taso ehkä laskenut.”