Nauti niin paljon kuin mielesi tekee!

Helppo ja nopea koko perheen ravintola. Sellainen on PizzaBuffa. Meillä voit nauttia herkullisista ruuista niin paljon kuin mielesi tekee. Tarjoamme meheviä pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia – ja kaikki samaan hintaan! Arkisin voit nauttia myös lounasta vaihtuvan monipuolisesta lounaspöydästämme. Jälkiruoaksi maistuu pehmytjäätelö tai joku muu PizzaBuffan herkullisista jälkiruoista. PizzaBuffan jälkeen olo on aina miellyttävän muhkea ja täyteläinen.

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (3,9)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (3,8)
Lapset (3,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 24.11.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka on hyvää, parempaa kuin liian erikoisia pizzoja , esimerkiksi Launeen Prisman Puffassa valmistetut pizzat. Ja ruoka on vaihtelevaa, ei aina ihan samaa. Huonoa on vähän tuo siisteys puoli, näin Korona aikanakin vieläpä.. vrt. olemme monta kertaa havainneet kun olemme olleet syömässä esim. Holman Puffassa , että pöydät pyyhitään melko holimattomasti samaa 'rättiä' käyttäen , vaikka on monta pöytää pyyhittävänä. Suihkautetaan paljon jotain ainetta suihkupullosta ja ikäänkuin lika vain tasoitetaan pöydälle. Hirveät raidat aina jää. Parhaimmassa tapauksessa pyyhitäänsamalla rätillä vielä penkitkin, ainakin Renkomäen apsilla tehdään niin.”
“Välillä joutui odottamaan että osa ruuista valmistuu.”
“Leikkipaikkaa kaipaisi lapsille. Jonotus on hankalaa koska se on ruoan -ottopaikan edessä. Tuolit olivat hiukan huonossa kunnossa. Ruoka oli todella hyvää ja lapsetkin tykkäsivät. wc:t lähellä.”
“Paikka missä saa myös gluteeniton ja maidotonta ruokaa”
“Paremmat pitsat ja ruuat, kuin Launeen Buffassa. 10 olis tullut jos olisitte yhtä hyvä kuin Kouvolan Buffa”
“Ruoka oli hyvää ja asiakaspalvelu ystävällistä ja nopeaa”
“Ruoka hyvää, mutta ravintolan ilme kaipaisi remonttia.”
“Pizza oli hyvä.”
“Ruoka ja palvelu hyvää.Ja erikois kiitosmaininta kun seurasin sivusilmällä nuoren kokkimiehen työntekoa keittiössä.Keittiön siisteys oli hänelle tärkeä asia antoi hyvän vaikutelman.”
“Ruoka/juoma monipuolista. Hinta laatu kohdallaan. Ehkä hieman yläkanttiin”
“Joitain kertoja käyty pitsa hakemassa/syömässä. Gluteeniton on ollut yleensä todella hyvä. Viimeisellä kerralla oli aika kuiva ja täytteet kaukana reunoilta. Maku Ok. Joskus lounasaikaan saanut myös salaatin koska tilattava gluteeniton pitsa jota ei ole valmiissa puffassa. Mutta ei joka kerta. Olisi kiva jos sen saisi aina paikanpäällä syödessä koska maksaa pitsasta enemmän kuin lounaasta jota ei voi ottaa kun valikoimassa ei ole gluteenitonta pitsaa.”
“Viihtyisä paikka ja hyvä ruoka .”
“Puffassa kaikki toimii. Sopii reitilleni.”
“Tilasin puhelun kautta ja pizza oli valmis syihin aika kun sovitettiin.”
“Ok pizza. Ei tullut kuitenkaan mitään vov-fiilistä.”
“Nopea, helppo, siisti, ruoka tasalaatuista.”
“Henkilökunta oli iloista. Mutta ruokaesillepano ei ole houkuttelevaa jos on vajaita pitsoja. Toki ei ole hlökunnan vika vaan ketjun toiminta. Täällä saa oman rauhan syödä. On pöytänurkkauksia. Se oli yllättävää että tekevät toiveiden pitsan. Kannatan tätä. Kyllä suosittelen tätä paikkaa toisillekkin.”
“Hyvää ja monipuolista”
“Ruokaa oli monipuolisesti ja koko ajan saatavilla. Esillepano oli hyvä ja koko porukalle löytyi mieleistä ruokaa. Voi syömä tuhdimmin tai kevyemmin halujen mukaa.”
“Vaikka ruokalista on hyvä, koen usein syöväni vain yhtä tai kahta pizzaa. Buffan 4 pizza vaihtoehdot ovat liian samanlaisia, jollei pyydä itse tiettyä pizzaa valmistettavaksi.”
“Helppo tulla, hyvä hintalaatusuhde”
“En suosittele kenellekään, käyn harvoin ravi.toloissa.”
“Erittäin hyvät pizzat”
“Siivous laahaa, vessassa haisee ja pöydissä murusia.”
“Ruokaa jokaiseen makuun ??”
“Palvelu oli sujuvaa ja pitsa hyvää”
“Homma toimii”
“Sijainti on hyvä ja kaupassa käynti helppoa.”
“Helppo ja nopea asioida aina tilaa hyvin”
“Olen suositellutkin, nopea, hyvä ja helppo.”
“Monipuolinen, edullinen, nopea ja helppo.”
“Ruoka maistui”
“Helppo, nopea. Ruoka täyttö sujuu”
“Nopea asiointi”
“Tyytyväisyys ruokaan ja paikkaan.”
“Olemme yleensä Lahdessa käydessä ruokailleet buffassa,joko kahdestaan miehen kanssa tai sitten perheen kanssa. Ja aina palaamme sinne uudestaan,kun asiakaspalvelu on ollut hyvää ja nopeaa,erittäin ystävällistä. Ruoka on aina hyvää ja sitä on esillä riittävästi. Olen ystävilleni myös puhunut buffan puolesta.”
“Ennen buffa oli todennäköisesti suomen huonoin. Todella surkea. Nyt taso noussut todella paljon ja paha ruoka on muuttunut herkulliseksi. Hienoa työtä ja hatunnosto henkilöstölle.”
“Meiltä kysyttiin mitä pitsaa haluaisimme siihen asiakkaan valintaan.”
“Gluteeniton ruoka on hyvää!”
“asioinnin lomassa nopea tapa lounastaa.”
“ei löydy moitteen sanaa”
“Ruuan esille pano joskus sottaista ehkä asiakkaiden aiheuttamaa.”
“Hinta-laatusuhde kohdallaan. Tosin viimeisimmällä kerralla pizzassa oleva tonnikala oli iso pettymys. Hienojakoisempaa kuin ennen (ilmeisesti hiutaleina kun aiemmin palana) ja maku oli kuvottava. Pilasi koko pizzat kun sitä oli supina kekoja Kallen pizzan päällä. eka kertaa ikinä pizzaa jäi syömättä. Ei maistunut aikuisille eikö lapsille. Onneksi oli yksi pizza, jossa ei tonnikalaa ollut...”
“Aina hyvä palvelu ja ruoka”
“Ruoka hyvää salaattia hyvin laitettu”
“Nyt ostos ei mennyt maaliin, mutta ei vaikuta tulevaan.”
“Perusmättöä”
“Hyvä palvelu, maistuvat tuotteet, järkevä hinta-laatusuhde.”
“Holman buffasta saa nopeasti ja helposti ruokaa koko perheelle, jokaiselle löytyy jotakin ja mahat täynnä lähdetään kotiin. Käymme silloin tällöin viikon ruokaostosten yhteydessä syömässä Buffassa, se on kiva tapahtuma koko perheelle ja tavallinen kauppareissukin tuntuu mukavammalta. Näistä syistä suosittelisin ja olen suositellut paikkaa ystävien/tuttavien perheille.”
“Toivoisin että ravintola tulisi viihtyisämmäksi ja väri ym. maailma olisi vaaleampi ja kevyempi. Lisäksi ruokailukaveriksi en kaipaa yhtäkään pikkukärpästä.”
“läheinen sijainti, helppo ja nopea, ruoka ok”
“Tavanomainen Pizza Buffa, joka ei herätä mitään kulinaristisia elämyksiä, mutta vie nälän pois. Erittäin epäsiisti ravintolasali!”
“Hyvä paikka”
“Hyvät ruoat aina ollut.”
“Hyvä palvelu ja hyvää ruokaa.”
“Asiointi sujuvaa, suhteellisen edullista”
“Pizzat oli seisonut pöydällä pitkään. Ne oli kuivia ja ei houkutellut yhtään. Keittiössä oli harjoittelija? poika jonka puhelin piippasi tauokoamatta ja hän teki töitä ja näpräsi samoilla sormilla puhelintaan.”
“pidän prisma launeen buffaa houkuttelevampana Ja laajempana. Tästä syystä suosittelisin sitä ensin.”
“Siisti paikka, nopea palvelu, kohtuullinen pizza”
“Nopeasti saa annoksen, ja voi valita, mitä ottaa. Kaikenikäisille löytyy syötävää.”
“ei perusteluita”
“Monipuolinen ruoka”
“Ruoka on maittavaa ja riittävää määrä”
“Tietyt ruoat ovat maukkaita ja hyvin maustettuja. Välillä ruoka on liian peruskotiruokaa, joka on vielä muhinut melkoisen kauan lämpöaltaissa.”
“Palvelu pelaa loistavasti”
“Perus buffa”
“Erityisesti pizzat ovat hyviä. Haen usein myös mukaan niitä.”
“Myyjä kertoi uuden maksujärjestelmän tulleen käyttöön äskettäin ja se sujui edellistä kertaa hitaammin.”
“Ruokailu onnistuu helposti kaupassa käynnin yhteydessä ja ruoan on saanut nopeasti.”
“hyvä ruoka!”
“Mukavan kokoinen ja viihtyisä paikka.”
“Kun sulkemisaika lähestyy, vaikkei ihan vielä, tuotteita ei lisätä tarpeeksi. Iso plussa toiveiden mukaan tehty pitsa.”
“Perjantai PIZZAaaaaaaa”
“Pitsat olivat hyviä. Kun saa itse valita annoksensa koon, niin ruokaa ei mene hukkaan.??”
“Hyvä palvelu, ihanat lihapullat, silloin kun niitä on!”
“Mukaan otettava pizza erittäin hyvää. Etenkin sen tumman pienen ja vähän pyöreän nuoren naisen tekemä pizza parasta! Hän puhuu vierasmaalaisen korostuksella suomea. Hänelle ruusu”
“Ihan mukava ruokapaikka. Rittävästi vaihtoehtoja, Ruoat maistuvia.”
“upeeta, mahtavaa...”
“Ruoka oli hyvää ja pitsoja oli tarpeeksi Nakkisämpylät oli loppu jouduttiin odottamaan”
“Hyvä,ja suht edullinen”
“Perusbuffa”