Nauti niin paljon kuin mielesi tekee!

Helppo ja nopea koko perheen ravintola. Sellainen on PizzaBuffa. Meillä voit nauttia herkullisista ruuista niin paljon kuin mielesi tekee. Tarjoamme meheviä pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia – ja kaikki samaan hintaan! Arkisin voit nauttia myös lounasta vaihtuvan monipuolisesta lounaspöydästämme. Jälkiruoaksi maistuu pehmytjäätelö tai joku muu PizzaBuffan herkullisista jälkiruoista. PizzaBuffan jälkeen olo on aina miellyttävän muhkea ja täyteläinen.

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (3,9)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (3,8)
Lapset (3,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.10.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Helppo ja nopea käydä lounaalla. Kotilounas on hyvä lisä pizzoille.”
“Reipasta henkilökuntaa ja aina hyvät pizzat”
“hyvää ruokaa helposti sopivaan hintaan”
“Ihan jees paikka”
“Kiinankaalisalaatti oli (tummunutta) heikko tasoista! Eli kaipasin tuoresalaattiin lisää vaihtoehtoja!”
“"Helppo palvelu. Tilasin tuotteen mukaan, ennen kaupassakäyntiä ja hain pois lähtiessä. "”
“"Hyvä palvelu, hyvä ruoka"”
“Noutopizza oli maukasta ja iso.”
“Maukaat pizzat”
“Helppo ja edullinen”
“"Olimme tulossa Jyväskylästä matkalla Vantaalle ja tulimme tankkaamaan ja päätimme samalla syödä jotain. Buffa oli ihan uusi tuttavuus emmekä halunneet mitään jättiannosta, mutta henkilökunta kertoi heillä olevan pieniä pitsa-annoksia, kiitos siitä."”
“Henkilökunta on erittäin motivoitunutta. Kova kiire pisti ammattitaitoisenkin henkilökunnan koville. Työvuorosuunnittelu tai extraajat. Pimeähkö sisustus on aina minusta huono juttu. Keveys ja jopa leikkimielistä saa viihtymään. Me perheenä usein haemme perjantaipitsat juuri Holman Prismasta.”
“Kokonaisuus ratkaisee.”
“Kaikille löytyy jotakin syötävää:) ja jälkiruoka mangovaahto/rahka oli nam!”
“"Kaikissa pizzoissa päällä laitettu majoneesia js kastiketta(( Viimeisen vuoden aikana pizzerioihin on levinnyt sairas ja perverssi tapa valmistaa sellaisia pizzoja, joihin laitetaan päälle majoneesia, tex-mex-kastiketta, tacokastiketta tai jotain muuta sellaista kastiketta, joka ei koskaan ole pizzoihin kuulunut EIKÄ KUULU! "”
“Asiakas palvelu hyvää. Oli ilmeisesti vajaalla miehityksellä. Jouduin kiihtyneelle asiakkaalle sanomaan et älä nyt turhaan koske ruokailuvälineisiin näin koroba aikana.. Rupesi niillä kolistelemaan itselleen palvelua ku oli kiire henkilökunnalla.”
“toimi kuten yleensä.kiireisenä päivänä nopea paikka ruokkia perhe”
“Mukaan ottamani pizza oli maukasta.”
“maito useasti loppu”
“Ruoka oli hyvää ja maittavaa.”
“"Monipuolinen lounas, kohtuuhintaan."”
“Tuli hyvä mieli.”
“"Muuten hyvin,.. mutta tuntui olevan henkilökuntaa liian vähän , kun sai odotella jonkunaikaakin ennenkuin pääsi maksamaan puffan pöydän. Ja sitten oli myös kiire syödä kun oli arkipäivä ja oli vain puoli tuntia ennenkuin noutopöytä loppuu. Saisi olla arkisin kuitenkin klo 17 asti auki, olisi ollut muitakin tulossa vähän myöhemmin kuin ennen klo 16 :ta."”
“"Ruoka hyvää, henkilökunta ystävällistä"”
“Hyvällä paikalla ja kohtuullisen nopeasti saimme palvelun.”
“Pizzavalikoima oli aika yksioikoinen ja pehmis piti hakea Hesen puolelta”
“"Tämä paikka on hätäapu nälkään kaupassa käydessä. Edullinen hinta,mättöruoalla saa vatsan täyteen. Ei ihan favourite jos ulkoruokailua ajattelee. Kun meillä oli mukana lapsenlapsia, tämän tyyppinen ruokailu oli ehdoton!"”
“Prisman yhteydessä helppo käydä.”
“hyvä pitsa”
“"Etsin artesaanipizzaa, jonka olin tottunut löytämään marketin puolelta. Minua palvellut henkilö kertoi, etteivät ole ehtineet valmistaa niitä sinne myyntiin. Kertoi voivansa valmistaa minulle haluamillani täytteillä.Hyväksyin ja odottelin valmistumista. Hyvää oli ja söimme (2hlöä) sitä kolme päivää!??"”
“Selkeä ei liian iso”
“On ihan mukava ruoka paikka.”
“"Buffa on kätevästi saatavissa kauppaostoksia tehdessä, helppa ottaa mukaan kotiin kauppa asiontejen yhteydessä."”
“"Sujuvaa ruokailua, tilaa ja vapaita pöytiä riittävästi. "”
“Hyvä ja laaja lounas. Pizzat mukava lisä vaikka jälkiruuaksi”
“Helppo asioida ja mukava henkilökunta. Ruoka hyvää.”
“"Muutaman kerran kokemukseni jälkeen nopeasti, maittava ruoka juomineen sopii hyvin yhdistettynä kauppareissuun."”
“Monipuolista ruokaa ja sopivan nopeasti saatavilla.”
“"Tulimme klo 11,kaikki oli fressiä ja hyvää. "”
“Kyllä suosittelisin kaverilleni jos haluaa perus ruokaa valmiista pöydästä kohtuu hintaan. Pitzzat ovat hyviä ja laatu /maku parantunut huomattavasti siitä mitä ne aikoinaan olivat.”
“On maistuvat ruoat”
“"Siisti paikka ja hyvä ruoka. Tosin ihan peruspizzoja voisi olla tarjolla enemmän. Bonus. Asiakaswc:hen menevät häiritsevät hivenen ruokalinjastossa asiointia. Olenkin miettinyt, josko asialle voisi tehdä jotain. Linjaston siirto. Vessaan meno jostakin toisaalta...? Aikamoinen trafiikki ja törmäilyvaara silloin tällöin."”
“Hyvää ruokaa”
“"Yllättävän hyvää pitsaa. Viime buffa-vierailusta oli aikaa monta vuotta ja ennakkoon ajattelin, ettei pitsa varmaan ole kummoista. Kuinka ollakaan, se oli todella hyvää."”
“Kassapalvelu hidss”
“Hyvää ruokaa”
“Ruuhka-aikana sai odottaa kassaa. Ystävällinen palvelu kuitenkin. Pöydät olivat likaisia”
“Kaikki toimii ihan OK PIZZA KANANKOIVET!!!!!”
“Ihan ok perus lounaspaikka”