Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.
 
Perjantaisin ja lauantaisin klo 20.00 Amarillossa katetaan The Table – elämyksellinen ateria uniikkeine juomineen ja ruokineen johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea!
 
Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 27.10.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Helppo poiketa sisään.Ystävällinen henkilökunta.”
“Hyvä ruoka, ystävällinen palvelu.”
“Asiantunteva henkilökunta”
“Hyvä asiakaspalvelu, pienet asiakkaat huomioitiin hyvin”
“Ruoka oli herkullista ja vaaleatukkainen tarjoilija piti meistä iloisesti huolta koko käynnin ajan.”
“Best place for good food and chilled vibes”
“Hyvä pihvi”
“Kokonaisuudessaan hyvä”
“Kaikki toimi ok”
“Hyvä rafla & hyvät annokset. Ja iso plussa mahtavalla henkilökunnalle”
“Tilava ravintola näin korona-aikana.”
“Ystävällinen palvelu, ei liian täyttä, ruoka maistui ja kasvissyöjät löysivät syötävää.”
“Palvelu oli ystävällistä”
“Uudistunut ruokalista oli hyvä”
“Kaikki toimi loistavasti”
“Siisti, ok paikka”
“Ihana tarjoilija oli meitä vastassa. Osasi työnsä hyvin. Suositteli meille ruokia, juomia ja kertoi uusista snackseistä. Niitä ei tällä kertaa otettu, mutta pakko tulla kokeilemaan niitäkin.”
“Esimerkiksi tilasin burgereita 2kpl pyysin toiseen annokseen muutoksia ja nämä onnistuivat ja vaihtoivat dipit hampparin sisälle iloisin merkein, tykkään toiminnasta ja annokset ovat aina maistuneet. Sanon että lahden amarilloa voin suositella kaiken ikäisille jopa lapsille paitsi yö elämässä ei lapsille mutta aikusille voin mahtava mesta :D mutta meno ja meininki tosi hyvä tapahtumia on ollut ja mieluisia lisäksi henkilökunta tosi ymmärtäväistä ja rakennus tilava jossa on omaatilaa syödä kaiken kaikkiaan palvelu pelaa.”
“Lounas ruoka annos oli todella herkullinen ja mikä tärkeintä se ei ollut etukäteen valmistettu!!! Sen sijaan valaistus saisi ehkä olla kirkkaampi.”
“Marika oli todella miellyttävä tarjoilija, valitsemani annos oli todella maittava ja sen itseasiassa kuvasin jo someen ja kehuin siellä ystävilleni ruokailukokemustani”
“Hyvä ruoka”
“On vaan hyvä ravintola”
“Viihtyisä ja rauhallinen paikka ja mahtavat annokset”
“Loistavaa palvelua ja ruokaa. Suosittelen!”
“Kivat työntekijät, hyvä hinta-laatusuhde, kiva miljöö”
“ruoka oli todella hyvää, mutta crispy chicken olisi kiva saada takaisin menuun”
“Hyvät burgerit eikä pitkää jonotusta.”
“Viihtyisä paikka. Musiikki sopivalla, oli helppo jutella kaverin kanssa.”
“S-Bonus iso asia myös ja hyvä ruoka”
“Ihan ok, mutta ei mitään erityistä syytä suositella.”
“Ihan ok ruoka. Palvelu on ystävällistä, mutta aika paljon touhutaan myös muuta, eli ei ehkä huomioida kauhean paljon. Toki viimeksi kävin juuri ennen kuin lounasaika loppui...”
“Perusravintola ei mitään erikoista”
“Kaikki sujui mallikkaasti”
“Burgeri oli mahtava. Sen perusteella suosittelisin.”
“Lounas oli etenkin oikein hyvä! Koronan vuoksi en ole käynyt illallisella, joten siihen en osaa kommentoida.”
“Palvelu oli hyvää, kuin myös ruoka ja juoma”
“Rento ilmapiiri ja todella ystävällinen palvelu.”
“Ruoka oli normaalia Amarillo-tasoa parempaa”
“Hyvää ruokaa”
“Kokemus oli aivan uudenlainen, uusi ruokalista oli mieletön. Opiskeluaikoina tuli käytyä jopa viikoittain amarillossa ja lista oli sama vanha jatkuvasti. Nyt oli uutta kasvisruokaa ja ihan uskomattoman hyvää! Ystäväni kanssa olimme molemmat erittäin tyytyväisiä, taisimme sanoa että 'ehkä tänne sittenkin pitää tulla taas uudelleen'!”
“Loistava palvelu ja hyvä ruoka”
“Onnistunut lounaskokemus, oli miellyttävä viettää harvinainen, yksin lounas. Oli aikaa käyttää syömiseenkin ja hyvä ruoka maistui siksi varmaakin vieläkin paremmalta. Hinta oli sopiva.”
“Kaikki toimii mallikkaasti”
“Palvelu oli poikkeuksellisen sympaattista ja todella ammattitaitoista. Kiitos Marikan!”
“Ruoka on hyvää ja palvelu toimii.”
“Rauhallinen”
“Ruoka on omalle kukkarolle vähän arvokasta syödä usein, mutta ruoka on hyvää ja palvelu pelaa hyvin.”
“Kiva tunnelmallinen paikka ja hyvää ruokaa. Välillä kyllä asiakkaiden huomiointi hidasta mutta muuten mukavaa palvelua”
“Ruoka oli erittäin hyvää ja ravintola viihtyisä”
“Kiva ravintola, mistä saa hyvää ruokaa”
“ruoka oli erittäin hyvää, ei tuottanut pettymystä tälläkään kertaa.”
“Remontti joka ravintolassa on tehty on onnistunut loistavasti, viihtyisämpi kuin aiemmin”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää. Tytöt liikkuivat hymyssä suin:) Kerran aiemmin olemme käyneet ja silloin musiikki (jotain nuorisomusiikkia) soi aivan älyttömän kovalla - siksi käyntien väli jäi pitkäksi. Nyt sitten ajattelimme kokeilla Amarilloa ja kas kummaa...ei oikein ruokarauhasta ollut tietoakaan. Meidän makuumme musiikki oli ehdottomasti liian kovalla. Varmaan kävisimme useimmin siellä, mutta ei enää korvat jaksa kovaa musiikkia. Joku taustalla soiva musiikki olisi mielelstäni enemmän ok. Mutta ehkä tämä sopii sitten Amarillon luonteeseen paremmin. Ja varsin nuorta tuo asiakaskunta oli nytkin, mutta kyllä hyvä ruoka maistuu myös vanhemmille:)”
“Ystävällinen henkilökunta”
“Mielyttävä ilmapiiri ja ruoka maistui sekä nälkä pysyi pitkään poissa.”
“Siellä oli miellyttävä ilmapiiri ja ruoka maistui ja juoma oli hyvää”
“Ruoka oli todella hyvää.”
“Helppoa ja hyvää ruokaa rennossa ympäristössä”
“ruoka on hyvää ja palvelu kohteliasta ja asiakasta huomioivaa.”
“Hyvä palvelu, hyvä ruoka, siisti ja turvallinen asiointi”
“Palvelu yleensä sujuvaa ja ruoka hyvää!”
“Ravintola oli siisti ja henkilökunta oli palvelevaa. Meille kerrottiin jo tullessa, että keittiössä on ruuhkaa. Vietimme hauskan ja kivan illan hyvässä ravintolassa. Jäi tosi positiivinen kuva koko vierailusta.”
“Oli tosi miellyttävä henkilökunta ja erinomainen ruoka. Siellä viihtyi!”
“Terassilla oli mukava istua ilta-aurinko paistoi sinne ja keskeisellä paikalla”
“Todella mukavaa henkilökuntaa, kiva ilmapiiri ja mukavasti tilaa ja omaa rauhaa”
“En suosittele mitään.”
“Ruoka oli hyvää, palvelu ystävällistä.”
“Saan eläkettä s ryhmältä”
“Tulisuutta tuliseen ruokaan”
“Ystävällinen henkilökunta.”
“Ruoka on hyvää ja hinta-laatusuhteelta erinomaista. Henkilökunta vaikuttaa ammattitaitoiselta vaikka välillä palvelussa kestääkin kauan. Varmasti tulen käymään jatkossakin niin pariskuntana, kuin perheenä Lahden Amarillossa.”
“Palvelu oli erittäin ystävällistä ja sujuvaa kokonaisuudessa. Ainoastaan ; saapuessamme meidät ohjattiin pöytään mutta sen jälkeen kesti n 20 min ennenkuin toinen tarjoilija huomasi meidät ja tuli kysymään mitä haluaisimme. Hän sitten ripeästi toikin ruokalistaa ja palvelu oli erittäin hyvää siitä eteenpäin. Asioimme 22.8. n klo 22->”
“Aika perus ruokaa. Ihan ok ja syötävää, mutta jotenkin aika tylsä lista ja ruoat sellaista mättöä. Ravintolaruoan toivoisi olevan sellaista, että maut on sellaisia joita ei ehkä itse osaisi tehdä. Nyt jäi fiilis että kotona tekee yhtä hyvää tai parempaa ja halvemmalla.”
“Hyvä ruoka, hieman pitkähkö odotusaika. Juomia ei käyty tarjoamassa kertaakaan lisää.”
“Hyvä ruoka ja asiakaspalvelu oli ystävällistä”
“Luottoravintola ???? useamman kerran vuodessa käydään syömässä, taattua laatua joka kerta”
“Tosi hyvä ruoka ja pirteä henkilökunta.”
“Tuttu turvallinen tietää mitä saa”
“Pysähdyimme istumaan iltaa ja kaikki sujui loistavasti. Ruokaa emme tilanneet.”
“Kiva rento paikka ainoa häiritsevä musiikki liian kovalla”
“Viihtyisä paikka, hyvä ruoka, ystävällinen palvelu”
“Aluksi oli hieman hidasta saada palvelua vaikkei ravintolassa juuri ollut asiakkaita”
“No hammpparissa oli hyvin salaattia ja Maija, iso pihvi, oli jotenkin runsaamman oloinen kuin mitä olen syönyt Jumbon amarillossa. Paljon parempi oli Lahden amarillossa.”
“Viihtyisä paikka, hyvä ruoka, sijainti ydinkeskustassa, kuten useimmiten Amarillossa. Palvelu oli ystävällistä, mutta hieman välinpitämätöntä. Ei suosittelua, ei kyselty ruoan maistumisesta ennen lautasten noutamista, ei henkilökohtaista twistiä. Ei kysytty s-etukortista. Mutta suomalaiselle riittää vähempikin, jos asiakaspalvelija osaa hymyillä! Vastaanotto baarissa oli oikein iloinen ja reipas (kiitokset sulle hoikka, vaalea nuorimies, jonka nimeä en muista :))”
“Amarilloon on mielekästä palata aina uudelleen. Palvelu on ystävällistä ja ammattitaitoista. Henkilökunnasta tulee nopeasti tuttu ja ravintolassa vallitsee rento ilmapiiri ja asiointi on sujuvaa. Ravintolasta löytyy mahdollisuudet monipuoliseen ruokailuun, juomiseen ja myös pelailuun. Amarillossa olonsa tuntee tervetulleeksi ja kaveriporukalla Amarillo on ehdottomasti ensimmäinen valinta illanviettoon! Kuulin myös henkilökunnalta, että ruokalista on uudistumassa ja olisi mahdollisesti myös enemmän vegevaihtoehtoja tarjolla. Tämä vielä erityinen plussa!”
“Tulin yksin ravintolaan ja ohjattiin heti pöytään ja sain ruokalistan. Juomatilaus otettiin heti ja tarjoilija oli hymyilevä ja ystävällinen. Ruoka oli ihanaa ja viini myös, viiniäkin osattiin suositella makuni mukaan. Amarillo ei petä koskaan. ☝️”
“Siisti, ihana palvelu ja hyvä ruoka”
“Yleisesti vierailuni ovat olleet mukavia joten suosittelen mielelläni ravintolaa muillekkin:)”
“Hieno kokemus, vuosien jälkeen kävimme Sokos-hotellissa ja tässä naapuriravintolassa. Ei moitteen moitetta ja tulemme taas 'muutaman vuoden kuluttua'.”
“Jouduimme odottamaan tarjoilijaa pöydässä kauan, ennekuin kukaan tuli kysymään olemmeko tilanneet/tuomaan edes ruokalistaa. Juomat otimme tiskiltä ja lapset halusivat kokikset mutta suuri pettymys kun se olikin pepsiä, mitäei meille kerrottu ostaessa. Ruuaksi tilasimme tarjottimen missä on useampaa lajiasipulirenkaita,kanaa,lihaa,nakkeja ym. Sekään ei mennyt putkeen kun puuttui liha ja nakit jotka sitten nekin olivat ihan kuivahtaneet. Tarjoilijalle joka viimein meitä palveli 10+ hän yritti korjata tilannetta ja toi lapsille juomat ja meille myös. Pahoitteli kovasti henkilövajausta.”
“Ei mikään tavallinen ketjuravintolan toimipiste. Tosi mukava palvelu ja hyvää _itsetehtyä_ ruokaa.”
“Hyvä ruoka”
“Ruoka ei ollut kuumaa, kun tuotiin pöytään. Tarjoilija ei käynyt kysymässä miltä ruoka maistuu tai onko kaikki ok ruokailun aikana.”
“Palvely oli hidasta ja hieman nihkeää, ruoka oli perushyvää.”
“Hyvä ruoka. Aina tilaa”
“Asiantuntevat ja mukavat tarjoilijat. Osaavat suositella ruokia, myös mahdollisia muutoksia annoksiin jotta sopivat kaikkien makuun”
“Palvelu hyvää ja ruoka maistuvaa ja herkullista”
“Ihana henkilökunta”
“Ravintola on hyvällä paikalla, menu on monipuolinen, henkilökunta erinomaista ja ruoka todella hyvää”
“Viihtyisä paikka, hyvä palvelu, asiallinen hintataso, hyvä ruoka, S-bonukset”
“Ravintolassa oli mukava tunnelma ja oli kiva, että sain tulla koirani kanssa terassille syömään. Tarjoilijat olivat myös kivoja ja asiantuntevia ja juttelivat myös mukavia.”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää.”
“Ruoka on erittäin hyvää ja ravintola viihtyisä sekä keskeisellä paikalla. Tarjoilija ei kuitenkaan tullut lähellekään pöytää, jotta olisi ollut mahdollisuus pyytää lisää juomaa tai mahdollisuutta jälkiruokaan / kahviin. Kun vihdoin tarjoilijan sai kiinni (menemällä itse baaritiskille ja odottaen siellä) ei ollut enää aikaa jälkiruoan ostoon. Myös laskun saaminen kesti todella kauan. Ruokaravintolaksi musiikki oli myös aivan liian kovalla - söimme klo 16 - 20 välillä.”
“Ravintolassa perushyvä palvelu. Enchilladat maistuivat hyvälle, mutta niiden koko oli liian pieni. Enchillada yleensä rulla, nämä olivat pieniä lettuja.”
“Ruoka keskivertoista.”
“Palvelu oli erittäin hyvää, vaikka olinkin valkosipuli allerginen ja toi lisä haastetta keittiöön. Olen erittäin tyytyväinen palveluun ja ruokaan!”
“Tarjoilija osasi suositella juomaa kuvailemani makumieltymyksen perusteella.”
“Kaikki oli ok, ei mitään säväyttävää mutta emme sitä hakeneetkaan, hyvä perusrafla??”
“Rauhallista, siistiä ja palvelu toimi.”
“Palvelu oli erittäin ystävällistä”
“Hyvä sijainti ja hyvä palvelu”
“Asiakaspalvelu oli heikkoa vaikkei kysesisenä aikana ollut edes ruuhkaa. Laskun saanti ei onnistunut, joten menin lopulta suorittamaan maksun baaritiskille, eli myöskään astioita ei tultu hakemaan pois ja tiedusteltu jälkiruokatarvetta. Jälkiruoat mentiin syömään viereiseen kahvilaan.”
“Lounasburgeri todella hyvää ja hinta kohdillaan. Salsa todella hyvää.”
“Sujuvaa ja huomioivaa palvelua henkilökunnalta. Ruoka hyvää.”
“Hyvää ruokaa ja palvelua!”
“Oli todella hyvää ruokaa”
“Hyvä sijainti ja hyvää ruokaa.”
“Rauhallinen, mutkaton paikka ja ruoka oli ERITTÄIN HYVÄÄ! Mielestäni parantunut viime kerrasta, joka oli noin vuosi sitten.”
“Palvelun hitaus tilanteessa, jossa ravintolassa ei asiakkaita ollut kovinkaan monta, laskee asiakaskokemusta tuntuvasti. Sen sijaan ruoka oli erittäin hyvää.”
“Uudella listalla on monia hyviä artikkeleja.”
“Palvelu, ruoka, juomat ja tunnelma oli kohdallaan. Erityispisteet musiikeista jotka vaihtelevat mukavasti tyylilajeittain.”
“Ravintolan yleinen ilmapiiri ja tunnelma on miellyttävä. Ruoka on ollut maukasta käyntikerroillani ja asiakaspalvelu kiitettävää.”