Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.
 
Perjantaisin ja lauantaisin klo 20.00 Amarillossa katetaan The Table – elämyksellinen ateria uniikkeine juomineen ja ruokineen johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea!
 
Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.01.2022 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“Jos lahdessa takuu paikka”
“"Hyvä ruoka. Toki alkuruoka oli hintaansa nähden liian pieni, mutta burgeriannoksemme olivat erittäin hyviä."”
“Hyvä tunnelma- kiitos baarin”
“Kaikki toimi hyvin ja täytti Odotukseni.”
“Tilaamassani annoksessa oli sipuli/vihannes listalla. Yllätys oli että sain 6 hyvin ohutta paprikasiivua ja reilu 2 dl sipulia paistettuna. Olin hyvin pettynyt asiaan ja kerroin sen myös vastaavalle. Hän pelasti tulanteen janminulle paistettiin kesäkurpisaa sekä muita kasviksia kunnon annos. Kiitos hänelle siitä. Sipuli on ehkä halvin mahdollinen tuote ravintola annoksiin mutta yrittäkää ymmärtää että kohtuu kaikessa. Ei kukaan tule ravintolaan pelkkää sipulia noilla hinnoilla syömään.”
“Siisti ravintola ja erinomainen ruoka ja lisäksi kerryttää bonusta”
“"7 hengen seurueella oltiin liikkeellä. Juomia tilatessa osa juomista puuttui, ruokia tilatessa 3 ruokaa tuli väärillä perunoilla. Tilatessa viel varmistettiin et onhan vaihto ok. Tarjoilijat olivat ystävällisiä ja korjasivat ""mokat"" heti pahoitellen. Loppujen lopuksi ihan hyvä fiilis jäi käynnistä, tilausten osalta vaan oli vähän sekavaa. Johtuiko sitten epäselvistä tilauksista vai mistä, en tiedä. Ruoka oli maistuvaa."”
“Lounas oli todella hyvä ja ravintola miljöö miellyttävä.”
“"Viihtyisä, edullinen ja hyvä menu"”
“Aivan ihana henkilökunta ja kaupungin paras brownie ??”
“Pelkkää positiivista sanottavaa ??”
“"Ruoka oli hyvää, tilaa oli riittävästi ja kaikki meni tosi hyvin vaikka vähän itkuinen vauva olikin mukana. "”
“Siisti ja miellyttävä paikka”
“"Ystävällinen henkilökunta, herkullinen ruoka. Sopiva hinta."”
“Ruoka hyvää palvelu hyvää mutta välillä hieman hidasta vaikka ei liikaa asiakkaita.”
“"Hyvää ruokaa ja ystävällistä/ammattitaitoista henkilökuntaa ,niin salissa kuin keittiössäkin."”
“"Hampurilaisen sämpylä mureneva/huono, outo hyytelömäinen kastike"”
“Mukava normaali ravintola”
“"Ravintolassa on hyvät, väljät tilat, niin, että korona-aikanakin tunsi olonsa turvalliseksi. Koronapassi koko aukioloajan on hyvä juttu."”
“"Ystävällinen henkilökunta, rauhallinen tunnelma"”
“"Valitsin väärän ravintolan koska halusin vain kevyen pelkistetyn salaattiaterian, Amarillo on enemmän drinkki- ja iltapaikka eikä salaattiaterioita juuri ollut tarjolla ja salaatissani on turhan paljon majoneesia joka oli sekaantunut tuoreisiin."”
“"Miellyttävä miljöö. Glögin kanssa jäin kaipaamaan jotain, edes pikkuleipää olisi voinut ostaa"”
“"Helppo tulla, ystävällinen palvelu ja hyvää ruokaa."”
“Ruoka on todella hyvää vaikka palvelu todella huonoa”
“Hyvä hinta/laatusuhde ruoka-annoksissa. Juomat kalliita.”
“Ravintolassa ruoka oli erinomaista ja annos hyvän kokoinen. Henkilökunta oli ystävällistä ja hyväntuulista.”
“Asiointi oli ystävällistä ja ammattitaitoista.”
“Tunnelma oli kiva ja pikkujoulu tunnelma pääsi hyvin käyntiin hyvän ruhan ja juoman merkeissä. Tarjoilija oli palvelu altis ja osasi hyvin ennakoida tulevat tilaukset.”
“Ystävällinen palvelu vaikka asiakkaita oli paljon.Listalta löytyy aina gluteenitonta Syötävää tai ainakin yritetään järjestää.??”
“"Näin korona aikana, ravintolassa oli avaraa ja turvallista lounastaa "”
“Keskellä kaupunkia. Hyvä treffipaikka ja rauhallisia ryhmiä keskusteluille”
“"Superhyvä henkilökunta, todella mukava paikka käydä, siisti ja kuitenkin rauhallinen esimerkiksi pöytäkeskusteluja varten"”
“Henkilökunta rentoa ja mukavaa..Kanttistarjoukset hyviä..”
“Aina tyytyväinen ruoan makuun”
“"Oli hyvä, mutta olisi voinut olla enemmän kontaktia tarjoilijalta ja tervetuluumpi olo kun tuli ravintolaan."”
“Hyvää ruokaa kohtuu ajassa.”
“"Palvelu oli mutkatonta ja mukavaa. Maksaessa laskua oli jonkin verran hämminkiä, mutta siitäkin selvittiin. Hieman sähellystä ehkä…"”
“Kaikki toimiloistavasti ja Ruoka oli hyvää”
“"Ihan hyvä paikka, mut ei mitenkään erityinen suuntaan tai toiseen."”
“"Löytyy rauhallisia pöytiä ja tilaa "" hengittää"""”
“"Aluksi palvelu oli todella tökeröä. Tuntui, että tässä nyt ihminen häiritsee konseptin toimivuutta, mutta tokaistuani asiasta ystävälleni, tarjoilija sattumalta kuuli ja tuli korjaamaan tilanteen pikaisesti. Siitä ja jatkopalvelusta pointsit kotiin."”
“Hyvää palvelua ja siisti ravintola”
“Erittäin hyvää ja halpaa ruokaa. Viihtyisä paikka ja mukavat työntekijät!”
“"Ystävällinen palvelu, ruoka oli hyvää"”
“Kaikki oli hyvin selkeää sekä sujuvaa Hyvä palvelu ja hyvä ruoka”
“ruoka on hyvää ja henkilökunta ystävällinen.”
“"Palvelu oli hyvää, lapset huomioitiin erityisesti, tunnelmallinen paikka, ruoka hyvää."”
“Palvelu oli ystävällistä ja ruoka oli hyvää.”
“"Oli hauska ilta isolla porukalla, olin tyytyväinen niin tarjottaviiin kuin tarjoilijoihin. ??. Ymmärrän ison seurueen haasteet."”
“Koska olin tyytyväinen.”
“"Pisteitä vei se, että tarjoilija unohti ilmoittaa pääruuan tilauksen eteenpäin,jonka vuoksi saimme odottaa pääruokaa erittäin kauan. "”
“Ruokalista oli parantunut aikaisemmasta.”
“"Henkilökuntaa oli vähän, mutta silti palvelu ja ruuan tulo oli nopeaa ja ystävällistä. Pahoitelttiin henkilökunnan vähyyttä, mutta taitaa olla nyt korona aikana kaikkialla näin. Olen käynnyt ennenkin mieheni kanssa ja aina olemme olleet tyytyväisiä! Nyt mieheni oli työmatkalla, enkä viitsinyt tehdä vaan itselleni."”
“"Jokainen asiakas huomioitiin erittäin hyvin, kyseltiin miten maistui ja oltiin heti valmiita auttamaan ja palvelemaan. Otettiin lämpimästi vastaan ja oli erittäin tervetullut olo. Henkilökunta oli positiivisia ja iloisia, oikeen ihanaa palvelua sai! "”
“Hinta/laatusuhde oli kohdallaan. Ravintola on viihtyisän oloinen ja palvelu ystävällistä.”
“"Olen usein käynyt Amarillossa isolla ja pienellä porukalla, kymppiä en anna koska ruoka lista oli mielestäni hiukan liian lyhyt, ja monet annokset jotka olisin halunneet olivat makuuni liian tulisia, haluaisin vähän miedompia vaihtoehtoja listan tuotteisiin, jotta voisin käydä myös niiden ihmisten kanssa syömässä joille tulinen ruoka ei sovi"”
“Maittavaa ruokaa”
“"Ruoka oli ok, muttei mitenkään erityistä."”
“Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Paras mansikka margarita mitä olen juonut”
“"Todella hyvä palvelu, hyvä fiilis ja hyvä ruoka "”
“Ruoka oli erittäin hyvää ja Palvelu oli erittäin hyvää”
“"Nachot alkuun olivat kiva pieni yllätys, kun itsellä oli ravintolaan saapuessa kova nälkä. Olimme molemmat erittäin tyytyväisiä ruokiimme ja minä olin yllättynyt ateriani koosta. Se oli todella kivasti katettu ja tuotiin lämpötarjottimella. Ruoka oli todella hyvää. "”
“Tarjoilijan palveluhenkisyys ja ystävällisyys oli todella hyvää. Yleisilme hiukan sotkuinen. Vessassa lainehti ulko-ovella asti jotain nestettä lattialla. Ei tehnyt mieli mennä sinne toista kertaa.”
“Hyvä paikka”
“Hyvä.”
“Kaikki hyvin.”
“"Oli kiva kokemus,, ei voi moittia"”
“"Aina hyvää palvelua olen saanut, kuten aikaisemmillakin kerroilla. Ruoka todella hyvää ja uusi lounas systeemi toimiva! ??"”
“Mukava asiakaspalvelu ja tunnelma.”
“Kaikki toimi hienosti”
“Kaikki toimi kuin tanssi”
“Viihtyisä paikka ja ruoka oli hyvää”
“"Koin, että on enemmän nuorten paikka."”
“"Kävimme la 23.10 kaveriporukalla testaamassa The Table -elämyksen. Oma tarjoilijamme oli mukava ja hoiti osuutensa viihdyttäjänä hyvin. Haluaisin kuitenkin antaa konseptiin muutaman kehitysehditinsen; pöydässä olisi hyvä olla saatavilla servettejä sekä vesikannut, näitä kaipasimme monesti illan aikana ja pyytämällä tuli aina vain vettä laseihin tai muutaman servetti. Pääruokana tarjoiltuun lihaan jä puolestaan ikävästi maistumaan ""liekityksessä"" käytetty alkoholi eli tämä ei täysin haihtunut. Maku oli todella vahva ja osa lihasta jäi tämän vuoksi syömättä. Muuten ruoka oli hyvää, mustekala tosin jakoi mielipiteet ja oli ehkä turhankin eksoottinen valinta. Kaiken kaikkiaan koen, että The Table oli hinta-laatusuhteeltaan odotusten mukainen."”
“"Lounas oli yllättä vän positiivinen kokemus. Selkeä esillepano, maukasta syötävää."”
“Ravintola oli kiva.”
“Palvelu oli sujuvaa ja nopeaa sekä ruoka maittavaa. Ravintola oli myös hyvin viihtyisä”
“Kaikki sujui loistavasti ja tarjoilija kehui vielä mekkoani. Jäi todella hyvä kuva ravintolasta ja tulen mielelläni uudelleen!”
“Kaikki toimi todella hyvin.”
“Kaikin puolin hyvä kokemus”
“"Pääruoka-annokset olivat loistavia. Alkuruoka okra oli outo ja kastike liian tulinen. Ystäväni otti alkuruuaksi nachoja ja sitten niitä tulikin kipollinen ennen varsinaista alkuruokaa. Tästä olisi ehkä voinut mainita. Palvelu oli erittäin ystävällistä, mutta ystäväni viini unohtui. Toki saimme sen, kun tilauksesta muistutettiin. Tulisin kyllä uudestaan!"”
“"Yleislimeeltään siisti, voi rauhassa keskustella kumppanin kanssa ja tulla vaikka lastenlasten kanssa syömään"”
“"Söin tyttäreni kanssa saman kanaburgerin, mikä oli erittäin hyvä. 7-vuotiaalla tytöllä oli lasten ateria ja egyptiläistaustaisella aviomiehellä oli oma ruokansa. Kaikille näemmä maistui! Sali oli täynnä, kun menimme sinne puolilta päivin, joten odotimme ruokaa puolisen tuntia, mikä on ymmärrettävää ja meillä ei ollut kiire."”
“"Söin kanaa jossa oli ranskalaiset perunat.Kastike oli makuuni liian voimakkaasti maustettu. Samaa sanoi ystäväni joka tilasi kalaa.Me olemme kyllä kaksi vanhempaa rouvaa,jotka ei ole tottunut niin mausteisiin ruokiin.Palvelu oli kyllä ystävällistä."”