Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.
 
Perjantaisin ja lauantaisin klo 20.00 Amarillossa katetaan The Table – elämyksellinen ateria uniikkeine juomineen ja ruokineen johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea!
 
Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 28.07.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Mukava kokemus!”
“Olen erittäin tyytyväinen, vaikka ruoka ei ollutkaan tällä kertaa odostusten mukaista, mutta tarjoilijat Marika, Noora ja Sini olivat niin ystävällisiä ja huikeita, että ihan vaan heidän takiaan menisin takaisin!”
“Sijainti on hyvä.”
“Ruokaa on hyvää jokaisella käynnillä”
“Hinta laatusuhde hyvä. Työntekijät aina mukavia. Ruoka perus hyvää. Ja asiakasomistaja tarjoukset hyviä”
“Lapsien kanssa oli helppo asioida ja väritystehtävät ruokalistassa olivat lasten mieleen.”
“Helppo ja nopea lounaspaikka. Hyvä sijainti.”
“Olin terassilla, syömässä, pienen koiran kanssa, ja palvelu oli ystävällistä ja koira huomioitiin, tuotiin vettä ja siitä huolehdittiin kun kävin wc.ssä,hyvää ruokaa ja ystävällinen henkilökunta ????????”
“Ei mitään valitettavaa”
“Hyvä ruoka, kiva henkilökunta.”
“Pieniä miinuksia että tortilla sipsit ja aterimet tuotiin vasta kun pääruoka oli jo pöydässä. Tarjoilija korjasi lautaset kysymättä ollaanko valmiita sekä meitä palveli kolme eri tarjoilijaa. Muutoin saatiin sitä mitä odotettiinkin.”
“Miinus oli, että tullessa mainostettiin pitkiä jonoja, palvelu sujui ongelmitta ja tilaamani ruoka saapui n. 20min odottelun jäljeen. Itse olisin voinut ovella kääntyä sen perusteella, että sanottiin jonojen olevan yli 1h mittaiset. Jos haluaa asiakkaita, ei ehkä kannata kovaan ääneen asiaa painottaa, varsinkaan kun näin ei ole. Jokainen tietysti valitsee odottaako ruokaa....”
“Palvelua oli vaikea saada, mutta muuten oli miellyttävä kokemus. Odotettiin todella kauan ennen kuin kukaan tuli hakemaan asioita pois ja lopulta jouduimme itse huikkaamaan tarjoilijalle, että saisimmeko laskun. Astiat olivat siis yhä pöydässä eli kukaan ei käynyt varmistamassa oliko ruoka hyvää tai palvellut meitä muutenkaan sen jälkeen, kun saimme annokset pöytään. Palvelu oli kyllä ihan ystävällistä sitten, kun sitä sai.”
“Mukava ja perusvarma perheravintola joka on kotoisa myös yksinasioiville”
“Hyvä ruoka ja fiilis”
“Mutkatonta meininkiä ja homma toimii pääsääntöisesti aina.”
“Viihtyisä ympäristö,nuorekas ja trendikäs. Palvelu sekä hinta/ laatusuhde hyvä.”
“Todella hyvää ruokaa ja mukava palvelu. Hinta-laatu-suhde hyvä.”
“Hyvä ruoka hintaan nähden. 2 euroa lisämaksua tarjoilijalta pyydetystä mausteesta (etsin vain chiliä hiukan kuten Tabasco-pulloa) on liikaa, ja ulkona oleva lounaslista oli eri kuin oikea ja selvisi vasta tilauksen jälkeen. Kukaan ei ole ovella tervehtimässä. Ehkä koronakriisi näkyy vielä.”
“Ruokalista on suppea, mutta S-bonukset kiinnostaa”
“Ruoka on hyvää, mutta hinnat nousseet huomattavasti. Harmi koska annoksien sisältö tai koko ei ole muuttunut.”
“Palvelu oli mielyttävää ja ruoka oikein maistuvaa. Tämän kesän drinkkiä myös tarjottiin ja hyvältä maistui. Suosittelen.”
“Hyvä ja sopivan hintainen ruoka. Viihtyisä tunnelma ja mukavan oloinen henkilökunta.”
“Kokonaisuudessa ruokailu oli mielyttävä kokemus.”
“La-päivä oli kiireinen ja ravintola oli tupaten täynnä. Kova meteli. Asiakkaat vissiin sullottiin yhdelle alueelle kun muualla oli kuitenkin tyhjiä pöytiä? Pöydissä ei ollut aterimia eikä tarjoilija huomannut tuoda kuin pyydettäessä. Ruoka oli mahtavaa! Palvelu oli ystävällistä. En haluaisikaan että joku koko ajan kysyy syönnin lomassa 'miten menee' . Hyvä ruoka ja palvelu, kiitos.”
“Tunnelma j ruoka oli hyvä, ykso tarjoilijoista ei osannut kertoa tuotteista, juomalistaa ei tuotu, muutoin oli hyvä kokemus.”
“Kaikin puolin hyvä reissu, ruuan sekä juomien puolesta!”
“Iloisen rempseää porukkaa.”
“Ruoka oli maistuvaa. Kana oli kylläkin aika valjun näköinen verrattuna muuhun lautasella olevaan Tarjoilija oli mahtava Hinta Ok”
“Erittäin hyvä palvelu ja loistava ruoka!”
“Hyvä ruoka”
“Loistavaa”
“Kaikki toimi hyvin.”
“Henkilökunta oli ihanan iloista, huomioivat meidät hyvin, todella kiva kokemus.”
“Kaikki sujui hyvin ja ruoka oli hyvää”
“Lounasburger oli vähän tylsä ja valmiin makuinen, mutta muuten ei mitään huonoa sanottavaa. Palvelu oli hyvää. Kyllä toistekin tullaan!”
“Saimme koko asioinnin aikana ammattimaista palvelua ja teillä oli miellyttävä käydä syömässä. Ruoka oli hyvää ja palvelu myös.”
“Ruoka oli hyvää.”
“Hienosti sisustettu paikka, jossa mukava syödä ja viettää iltaa”
“Ruoka on hyvää, mutta en pidä paikkaa erityisen tasokkaana ruokaravintolana, ennemminkin baari.”
“mahtava henkilökunta. Kiitos”
“Palvelu oli hyvää mutta jouduimme odottelemaan ruokaa ainakin kolme varttia. Tarjoilija kyllä välillä kertoi tilanne tiedotusta joten emme kyllä harmistuneet. Ruoka oli niin hyvää ja sitä oli riittävästi ettei jälkkärikään enää maistunut.”
“Ruoka ok. Punaviini oli aivan liian lämmintä”
“Oli hyvä kasvisburgeri??”
“hyvät hampurilaiset, joskus vähän kylmät, kun tytöt ei ehdi hakemaan valmiita tiskiltä, jäähtyvät siis.”
“Minulla on paljon ruoka-aineallergioita, ja olen saanut erittäin pahoja reaktioita ravintoloissa saadessani väärää ruokaa varmistuksista huolimatta. Amarillo oli ensimmäinen ravintola, jossa minua oikeasti kuunneltiin ja allergiat otettiin vakavasti. Mahtavaa!!”
“Vastaanotto tunnelma ja asiakaspalvelu oli erittäin hyviä. Ruokakin maistui, mutta ei yllä ihan parhaimpien muiden ravintoloiden rinnalle.”
“Perushyvä ravintola, kiinteä osa Lahden ravintolasceneä”
“Liian vähän työntekijöitä paikalla”
“Keskeisellä paikalla , kiva terassi näin kesäisin. Palvelu hyvää ja ystävällistä.”
“Palvelu oli loistavaa, tunsin,että minut ja ystäväni huomioitiin kiitettävästi. Myös laskun saaminen ja maksaminen oli sujuvaa. Tulen jatkossakin käymään ravintolassa.”
“Oli taas hyvää ruokaa”
“hyvä ruoka, nopea ja sujuva palvelu.”
“Mukava paikka, hyvä ruoka”
“Hyvä sijainti. Ruokaan ei ole koskaan petytty. Tarjoilijat olleet aina reippaita ja palveluhenkisiä.”
“Ruoka on samaa, ei mitään yllättävää. Toki Amarillo Lahdessa on parempi taso (ruoan maku, ravintolan siisteys ja palvelu) osalta kuin mitä esim Tampereen Amarillossa on.”
“Hyvä hinta/laatusuhde”
“Annokset olivat vähän pieniä ja laskun saanti kesti tuhottoman kauan.”
“Ruoka oli maistuvaa. Palvelussa kehittämistä, sillä saimme odottaa nachojamme (aperitiivi) yli 30 Min ja saimme ne juuri ennen ruokiamme. Lisäksi kassalla ollut henkilö olisi voinut hymyillä enemmän ja olla palvelualttiimpi. Muuten tarjoilijat olivat hyvän tuulisia.”
“Ihana tarjoilija”
“Mukava tulla kun huomioidaan heti ja palvelu useimmiten sujuvaa!”
“Hyvä kokemus”