Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.
 
Perjantaisin ja lauantaisin klo 20.00 Amarillossa katetaan The Table – elämyksellinen ateria uniikkeine juomineen ja ruokineen johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea!
 
Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (3,9)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 22.02.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Tunnelma on nuorekkaan viihtyisä, henkilökunta ystävillistä ja ruoka hyvää. Lähes täydellinen paketti siis! :)”
“Sisustus ja LeTable konsepti ovat onnistuneet .”
“tarjoilija oli perillä annosten koostumuksesta. Baarimikko ( nuori mies) oli oikealla alalla , asiakaspalveluhenkinen ja ystävällinen.”
“Meidän seurue otettiin hyvin vastaan, vaikka tulimme ilman pöytävarausta lauantaina. Pöytä kuitenkin järjestyi yllättävän nopeasti. Ammattitaitoiset tarjoilijat, harvinaisen hyvä ruoka! Meitä oli kahdeksan ja kaikki olivat tyytyväisiä ruokaan.”
“Hinta laatu suhden ja ammattimainen toiminta ja palvelu”
“Yleensä käyn syömässä autistisen nuoren miehen kanssa koska hän tykkää niin paljon teidän hampurilaisesta. Joka kerta henkilökunta on huomioinut meidät ystävällisesti ja iloisesti. Jutelleet meidän kanssa. Ehkä tämän vuoksi tämä nuori mies haluaa aina sinne syömään. Kiitos!”
“Mukava henkilökunta”
“Todella hyvää asiakaspalvelua!”
“Lisämaksut esim dipistä, kun pyysin gluteenittoman hampurilaisen väliin enemmän majoneesia, jottei se olisi kuiva, mutta en tiennyt lisämaksusta. Oletin että se on normaalia, että gluteeniton leipä on vähän kuivempaa, jonka takia pitäisi automaattisesti lisätä enemmän majoneesia.”
“Ripeä palvelu, vaikka täyttä”
“Juomalistassa voisi olla myös hanajuomat hintoineen”
“2 hengen pöydän aivan vieri vieressä”
“Henkilökunta ja miljöö”
“Musiikki oli vähän liian kovalla ja ruoka ei ollut niin maukasta, kun kuvittelin, vaikkakin ihan hyvää.”
“Hyvä baarimestari”
“Kaikki toimi hienosti ja ystavällisesti silti huumorilla ja ammattitaitoisesti, ja ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi minun nälkääni!”
“Ainut seikka , mikä hieman ärsytti, kun koko ravintola oli enimmäkseen avointa tilaa, niin melkoinen meteli kiersi koko ruokailun ajan pöydän seudussa? Eli naapuripöytien puhe ja äänimaailma oli hieman normaalia ' puheensorinaa ' äänekkäämpää!”
“Hinta/laatu-suhde”
“Wc tilat olivat TOSI huonossa paikassa. Ajatellen vaikka lapsiperheitä. Tai vanhuksia.”
“Mahtavat työntekijät ja rento tunnelma. Todella hyvät ruuat ja drinkit!”
“Ruoka oli hyvää”
“Tarjoilijat sekoilivat eivätkä aina olleet varmoja mikä on kenenkin pöytä. Ruoka oli hieman nopeasti tehdyn oloista”
“Uusi ilme ja the Table”
“Ehdottomasti iänikuiset nachot ja se vetinen salsadippi. Todella tylsä ja useampi ystävä samaa mieltä. Olisiko jo aika vaihtaa johonkin uuteen? Esim. rapeakuorinen täysjyväleipä ja tapenade tai jokin muu hyvä levite. Tai pieni alkusalaatti. Valitettavasti olen usein jättänyt väliin Amarillon juurikin sen nachokorin vuoksi. Lounasaika on aivan eri asia, silloin teillä hyvä salaattipöytä.”
“Paljon asiakaspaikkoja mutta saa olla omassa rauhassa.”
“Tunnelma.”
“Synttärit menivät loistavasti!”
“Ruoka oli hyvää.”
“Hinnat ovat nousseet.”
“Henkilökunta on huippua, ja usein löytyy s-mobiilista joku kiva kuponki tai Amarillossa on muuten vaan tarjouksia”
“Ruoka näyttää yleensä paremmalta kuin maistuu, ja joskus on vaikeaa saada suosituksia talon omista drinkeistä, kun eräät baarimikot yrittävät kai päästä helpommalla ja myyvät jotain kummia sekoituksia. Tämä tosin on mennyt parempaan suuntaan tämän vuoden puolella. Pikkujoulujen aikaan olin hyvin ihmeissäni kaikesta ns. sähellyksestä johtavien leidien puolelta, ja tuli kova ikävä sitä rempseää vanhempaa naista joka yleensä hoiti pöytiinohjausta ennen uusimista, olikohan Hilla tai Hilkka, tms.”
“Erinomaisen hyvä ruoka”
“Jälkiruokakahvi ei meinannut löytyä kun oli pimeässä :D”
“Hyvää ruokaa ja kiva uusi ilme”
“Uusittu ruokalista ja ravintolan ilme”
“Uudistunut ravintola on ulkoasultaan tyylikäs ja ruoka oli todella hyvää. Menusta löytyy paljon hyviä vaihtoehtoja erilaiseen makuun.”
“Uusi pöytäjärjestely oli mielestäni huono”
“Tarjoilijat mukavia ja ammattitaitoisia”
“Pienet annokset”
“Erittäin rento ja mukava tunnelma. Tarjoilia osasi hyvin heittäytyä juttuihin mukaan ja nauraa sai.”
“tunnelmallisesti sisustettu ja todella ystävällinen palvelu”
“Kaikin puolin minulle sopiva paikka.”
“Ruokaa eikä juomaa tarvinut odotella kauaa ja ruoka oli maistuvaa”
“Ravintolan ominainen tyyli ja sisustus.”
“Selkeyttä annoskokoihin ja helpotusta valintaan.”
“Asiakaspalvelu, hyvä ruoka sekä hinta-laatusuhde”
“Rento tunnelma ja hyvät ruoat. :)”
“Ei ollut selkeää pöytään ohjausta sisääntuloaulasta.”
“Tunnelma on kotoisa. Musiikki voisi mennä reippaammin espanjan kielen suuntaan, koska latinomusiikki on tunnelmallista ja viihdyttävää. Väritys kauttaaltaan on nimeen sopiva, ei yhtään hienosteleva miltään osin. Helppo tulla ja istahtaa pöytään vaikka jalat olisi kuinka poikki vaeltamisesta.”
“Olen ilmoittanut jo aiheesta aiemminkin: WC opasteet ovat aivan kurjat! Wc.tä ei tahdo löytää ja saa arpoa mikähän ovi voisi olla oikea! Koodin saimme tarjoilijalta. Ette ilmeisesti tahdo WC käyntejä - edes maksavilla asiakkailla? Liikuntaesteisille WC reissu on ilm. mahdoton, toisaalta tosi monella sellaisella on vaipat....”
“Uudet pyöreät isot loossit ovat mukavat. Hampparit on todella hyviä.”
“Tarjoilija olisi voinut hymyillä. Oli tympeän oloinen ja vähän tulibse vaikutelma hänestä ettei paljoa jiinnostanut työskennellä tuona iltana.”
“Siisti, uusittu paikka.”
“Todella huonot opasteet wc-tiloihin. Olisi ollut kiva kuulla uudesta The Tablesista, mutta siihen ei oikein vastausta saatu. Eikä sitä jatkoa ajatellen meille edes suositeltu. Olisi kiinnostanut.”
“Ystävällinen ja rento palvelu.”
“Tilannetaju, oli sitten syömässä pikkulapsiseurue tai juhlivat ystävykset tai pariskunta. Etenkin 2 taaperon kanssa olen saanut joka kerta hyvää palvelua ja apua, vaikka meistä on varmasti ollut vaivaa. Kiitos!”
“Ehkä tuntuu vähän päälleliimatulta/teennäiseltä uusi viihdyttäjä-rooli työntekijöillä, ihan aito rehl´ellinen palvelu riittäisi.”
“Hämmästyttävän hyvä asiakaspalvelu ja mahdollisuus gluteenittomaan burgeriin.”
“Sijainti keskeisellä paikalla, lounastarjonta hyvä.”
“Hyvät ja täyttävät ruoka-annokset kohtuuhintaan ja monipuolinen valikoima.”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu toimi. Joustava ja sujuva lounasruokailu.”
“Henkilökunta ja ruoka erinomaista. Sisustus viihtyisä”
“Musiikki kovaäänistä”
“Remontti on parantanut ravintolasalia paljon”
“Amarillossa hyvä tunnelma ja huomaa, että suurin osa työntekijöistä tekee työtä positiivisella asenteella ja nauttien asiakaskohtaamisista.”
“Osan henkilökunnan tympeys ja se, että jälkiruokatilausta ei tultu edes kysymään, vaan tarjoilija piti hakea tiskin takaa ottamaan pöytämme jälkkäritilauksen.”
“Asiakaspalvelu / nopeus parantunut huomattavasti edelliskäynnistäni. (Josta on jo aikaa, johtuen hitaasta palvelusta)”
“Ruokalista melko suppea ja ruokalistat epäsiistit, lähestulkoon rikkoutuneet.”
“Maistuva ruoka ja iloinen henkilökunta.”
“Hyvä palvelu ja ruoat maukkaita!”
“Yleensä hyvin tilaa ja ruoka onnistunutta allergiat jne. huomioiden”
“Henkilökunta jää usein porukoihinsa juttelemaan jne., vaikka asiakkaat odottavat laskua tms. palvelua. Pahimmillaan lähes tyhjään aikaan kokit ja tarjoilijat juttelemassa ravintolan puolella kaveriporukkansa pöydässä.”
“Suhteellisen nopea palvelu, avarasta tilasta huolimatta ei ole liian 'ruokasalimainen' vaan sopivassa suhteessa yksityisyyttä.”
“Uudistunut ilme on viihtyisä!”
“Minun pitäisi noudattaa Fodmap ruokavaliota ja minun oli vaikea löytää itselleni sopivaa ruokaa.”
“Jouduimme odottelemaan ensin listoja ja sitten tilausta ja vielä ruokia. Viereemme istui kahden hengen seurue sen jälkeen kun olimme antaneet tilauksemme, heille tuli sekä alkupalat että pääruoka ennen kuin me saimme pääruoan. Lisäksi jos lapsille tarjotaan piirrustuskyniä niin olisi kiva että ne olisi terässä...”
“Tunnelmallinen, remontin jälkeen paljon valosampi kuin ennen, mukavia asiakaspalvelijoita (tosin joutui odotella kauan ruokalistaa ja käyntimme aikana ehti palvella 4 eri tarjoilijaa, kysyivät samat jutut ja toivat samoja tuotteita pöytään ja tuotiin kerran väärät ruuat) Mutta asiakaspelvelijoiden mukava käytös korvasi tämän (varsinkin yhden nuoren naisen rento asiakaspalvelu)”
“Esim se,että sieltä saa ässää,hyvää ruokaa ja edullinen hintataso.”
“Iso annoskoko”
“Palvelualttius, ruuhka-aikana henkilökunnan vähyys, kylmä linjastokahvi.”
“Erittäin tunnelmallinen ja upea sisustus ravintolassa ja henkilökunta oli erittäin huomaavaisia ja ammattitaitoisia! Ehdottomasti jatkoon!!”
“Olimme ystävättäreni kanssa lastenlastemme kanssa. Vietimme nautittavan hetken lastenlastemme seurassa hyvää ruokaa ja palvelusta nauttien. Käyntikertamme uudistuneessa AMARILLOssa oli ilo. Henkilökunta antaa aiheen suositella!”
“Uudistunut fresh ilme”
“Ruokien odotusaika oli TODELLA pitkä... ravintola oli toki tupaten täynnä, mutta simti odotimme ruokiamme mielestäni kohtuuttoman kauan.”
“Tunnelma. Kaunis sisustus. Kanatasku tms ruoka-annos on aivan taivaallinen.”
“Mnooh.. siellä ei enää rempan jälkeen ravintolan puolella ole niin tunnelmallista, kun ei ollut loosseja ja taisipa olla valoisampaakin kuin ennen. Joskin oltiin viimeksi 'kahvilan' puolella, että voin muistaa väärinkin. Myöskään pääkallokuvat ei oikein ole omaan makuun, mutta eipä ne nyt suoranaisesti haitanneetkaan.”
“Henkilökunnan ammattitaito”
“Hämärä vaikutelma ei kovin tunnelmallinen”
“Ravintola oli viihtyisä ja ruoka oli hyvää. Lisäksi henkilökunta oli ystävällistä ka huomio myös mukan olleet lapset hyvin.”
“Muutama ruoka lisää listalle.”
“Upea ja uusi sisustus”
“Ruoka on todella einesmäistä ja mielikuvituksetonta. Lisäksi siitä meni heti tukkoon. Jatka juomalinjalla.”
“Kiva tunnelma (sisustus, valaistus, musiikki) ja hyvä ruokalista.”
“Hiukan liian kauan piti odotella pöydässä, ennen kuin saimme menut.”
“Hyvä sijainti, tunnelmallinen yleisilme”
“Viihtyisä kokonaisuus”
“Ruoka on hyvää, eikä hinnat ole liian korkeat”
“Tuo Lahden Amarillon uudistunut ilme ei minua miellytä, jos menen ravintolaan vaikka oluelle, en tykkää siitä että sinne joku muka-hauska-tarjoilija tulee jakamaan flipperikolikoita tai kysymään mitä mulle kuuluu. Tämän vuoksi en Amarillossa käy enää kuin syömässä, hoidan oluella käymisen muualla jatkossa.”
“Tarjoilialla kesti kauan tulla ottamaan tilauksemme vastaan....”
“Tunnelma, ruoka, staff”
“Pöytiinohjaus ei toimi riittävän hyvin ja laskua joutuu odottamaan liian kauan.”
“Siisti, viihtyisä. Ruoka hyvää, tosin salaattilautanen voisi olla hieman isompi. ☺”
“Henkilökunta oli iloisia,nuoria ammattitaitoisia. He tekivät ruokailu ystävätapaamisestamme onnistuneen. Heidän huumorillinen iloisuus oli tarttuvaa. Suurin Kiitos kuuluu heille.??❤”
“Palvelu koko ravintolakäynnin aikana oli asiakasystävällistä ja ammattitaitoista. Henkilökunta oli erittäin miellyttävä. Ruoka oli erittäin maittavaa ja sen saaminen nopeaa.”
“Kokemani perusteella en pysty nimeämään yhtään asiaa jonka perusteella en haluaisi kyseistä ravintolaa suositella.”
“Viihtyvyys, henkilökunnan ammattitaito ja ystävällisyys, erittäin hyvät ja maukkaat ruoat. Täydellinen paikka.”
“Mukava henkilökunta ja maistuva ruoka.”
“YStävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka”
“Toki pikkujouluaikana oli paljon muitakin syöjiä, joten ruokien tulossa meni aikaa”
“Viihtyisä uusittu paikka. Ystävällinen ammattitaitoinen henkilökunta. Musiikki ehkä soi hieman liian kovalla.”
“Hyvä valikoima. Siisti TYYLIKÄS. Hyvä henkilökunta.”
“henkilökunta ystävällistä”
“ruoka-annoksia sai odottaa 1h ja asiaa tiedustellessa sanottiin että juuri valmistetaan. KEITTIÖÖN lisää ihmisiä töihin,salin puolella oli riittävästi.”
“Ihanan rento henkilökunta.Tunnelma kohdallaan.Hyvä ruoka.”
“Siisteys, henkilökunnan huomaavaisuus ja kohteliaisuus, maukas ruoka, hyvä salaattipöytä”
“oliko salaattipöytä entistä suppeampi, lautaset ainakin reilusti pienemmät ??”
“Henkilökunta ruokapuolella oli erittäin ystävällistä ja kaikki toimi heidän kanssaan. Ruokatarjoilijat osasivat suositella seurueellemme sopivan ruoan ja juoman ja kävivät välillä tarkistamassa, että kaikki on hyvin ja juomaa on rittävästi.”
“Tullessamme baariin, meitä ei huomiotu, jouduimme tiskillä itse ottamaan kontaktia henkilökuntaan. Palvelu oli hymytöntä.”
“Ravintola on viihtyisä.”
“Odottelimme ruokaa reilun tunnin. Olisi ollut toivottavaa, että näin pitkästä odotusajasta olisi mainittu tilauksen oton yhteydessä. Tarjoilijat sähläsivät. Ruoan laatu vaihtelee liikaa; annos oli nyt paljon huonompi kuin sama annos kuukausi sitten. Burgerien ulkonäkö on hyvin aneeminen, missä värit?”
“Tomaatit ja paprikat olivat jääkaappikylmiä annoksissa flank stake ja ylikypsä sianniska. Bataatti ja perunalohkot liian kauan rasvakeittimessä olleita..varsin tummia siis. Lihat olivat hyviä.”
“Väljä, rauhallinen paikka. Sopivan kokoiset annokset.”
“Musiikki turhan kovalla.”
“Sisustus, uusi ilme.”
“Musiikki soi tosi lujaa, vaikea keskustella. Tilausten toimittaminen kesti liian kaian.”
“Uudistuneen ilmeen myötä ravintola on yksi Lahden parhaista”
“Hinnat ovat mielestäni sekä useiden muiden joiden kanssa olen puhunut, hieman tyyriitä.”
“Viihtyisä 'kuparinen' tunnelma”
“Ruokalistan linja sama , ei yllättänyt”
“Tilat olivat viihtyisät ja henkilökunta ammatillisen ystävällistä”
“Wc tilojen epäsiisteys”
“Uusi ilme on hyvä ja henkilökunta osaavaa!”
“KOKONAISUUS”
“Kaunis ja tyylikäs miljöö. Ystävällinen palvelu.”
“Yleisilme on tosi kiva remontin jälkeen, minä tykkäsin.”
“Joskus musiikki on soinnut niin lujaa että häirinnyt keskustelua, ihan päivällisaikaan. Viime kerralla ok.”
“Uudistuksen jälkeen paikka näyttää todella hyvältä!”
“ravintola on uudistuksen jälkeen viihtyisä.”
“Lounasaikaan musiikki soi liian kovaa ja keskustelu seuralaisten kanssa oli vaikeaa.”
“Uusi visuaalinen ilme, hyvä ruoka ja esillepanoon panostettu. Loosseissa oli mukavaa istua.”
“Meteli oli kova, musiikki oli kovalla. Loosseissa sai istua rauhassa, mutta en tiedä millaista olisi istua siellä keskellä kaikkien seassa.”
“Siisti ympäristö”
“Kävimme usein ennen remonttia ja olimme tyytyväisiä sekä miljööseen että ruokiin ja henkilökuntaan. Remontilla tavoiteltiin jotain, meiile se ei avautunut. Oli pettymys, vahinko. Tilasimme ruokajuomaksi mm. ison (0.6) hanaoluen. Kolpakosta oli lohjennut iso pala reunasta, valitimme asiasta ja olut ilmeisestikin vaahdosta päätellen kaadettiin toiseen kolpakkoon. Makuhan siinä kärsi.”
“Kiva sisustus. Lounaspöydän salaatti hyvää.”
“Ruoka oli huomattavasti maukkaampaa ennen uudistusta. Epämiellyttävää oli kanassa olleet verisuonet.”
“Ruokalista”
“Erittäin positiivinen kuva jäi henkilökunnasta. Koko ajan huomioitiin asiakkaat! Henkilökunnasta miesten pieni flirtti sopi asiaan. Tykkäsin! (kaikki kun huutaa meetuuta)”
“Rauhallinen paikka”
“Pääruoka oli jäähtynyt. Ruokailivälineet (alkuruoka) puuttui pöydästä”
“Lasten huomioiminen ja esimerkiksi väritystehtävien ja kynien tuominen heti alkuun jo pöytään oli todella mukavasti tehty.”
“Asun toisella paikkakunnalla ja ensimmäistä kertaa asioin täällä. Yleensä käyn syömässä Helsingissä ulkona. Mutta täällä oli erittäin hyvää asiakaspalvelua!!! En muista koskaan ennen saaneeni yhtä hyvää palvelua Suomessa. Oli todella ilo käydä täällä. Vaikka oli pikkujoulu aika ja asiakkaita paljon, niin silti henkilökunta piti meistä huolta ja oli aikaa palvella kaikkia.”
“Palvelu oli parantunut todella paljon ja ruoka oli hyvää!”
“Ammattitaitoiset työntekijät ja maittava ruoka!”
“Vegeruokien yksipuolisuus”
“Tällä kertaa elämyksen tarjosi tarjoilija nimeltä Taru. Hyvä henkilökunta on iso plussa.”
“Lounaan salaattipöytä oli tällä kertaa todella yksipuoleinen ( kanaa useammassa muodossa)”
“Ruoka oli hyvää vaikka ei ollutkaan listan mukaista.”
“Tilasin soft tacoja ja sain minitortilloja? Mutta koska mukana oli iso seurue ja nälkä en halunnut nosta asiasta meteliä, koska olisin joutunut odottamaan uudelleen ruokaa ja syömään yksin.Taco on eria asia kuin tortilla....”
“Palvelu ja uusittu ruokalista. Hyvä ruoka!”
“Ruoka oli hyvää”
“Vähän sekava”
“Uudistetun ravintolan yleisilme huikea! Muutama baarimikko/tarjoilija-herrat ovat täysin oikeassa ammatissaan - tilannetaju, huumori, juomasuositukset ovat aina olleet kohdillaan!”
“Jos ei ole heti valmis tilaamaan ruokaa kun tarjoilija on ensimmäistä kertaa kulmilla, niin sitten saa vähän Turhankin kauankin ootella sitä toista kertaa. Musiikki oli ehkä hieman liian kovalla (la-ilta klo 21) ei meinannut kuulla kunnolla mitä seuralaiset puhui.”
“Tilauksemme tehtyä meille ilmoitettiin, että se valmistuu 40 minuutin kuluttua. Lopulta odotimme ruokiamme melkein tunnin. En löytänyt wc-tiloja lähtiessäni, opasteita seuratessa tulin suljetulle ovelle.”