Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Rossossa on aina runsaasti erilaisia asiakasomistajan etuja. Asiakasomistajana saat parhaiden kampanjahintojen lisäksi muun muassa lastenruoat ja jälkiruoat aina edulliseen S-Etuhintaan.

Myös ryhmille on tarjolla kimppa-alennuksia.

Keittiössä parilat ja pizzauunit sammutellaan 30 min. ennen ravintolan sulkeutumista.

Benvenuti – Tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (3,9)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 14.09.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Kaikki sujui hyvin pöytään ohjaamisesta lähtien.”
“Hyvä palvelu. Sopiva määrä asiakkaita näin korona-aikana.”
“Hyvää ruokaa Hyvä palvelu Miellyttävä tunnelma Pizzantain kokonaisuus oikein kiva JS herkullinen paketti ja S-edut”
“"Asiointi sujuvaa ja mutkatontonta. Hyvä sijainti, helppo tulla."”
“"Parhait Rossoja Suomessa.Esim.Kokkolan Rosso on tällä,ruoka syömäkelvotonta,samat annokset tilattiin kun Kuopiossa,Kuopio 10 Kokkolan rosso 4(huonoin)paahdetut perunat esim ui,öljyssä,kaikki ala arvoista,joku 80 vuotias muumio kulki minne sattuu jne...Kokkola Sucks,Kuopio rules,Asumme Turussa jossa ei Rossoja keskustassa,käymme ympäri Suomen Rossoissa,Hämeenlinna oli ykkönen ennen kuin loppui ja Kuopiosta tuli nro 1.Risottoa toivottaa takaisin listoille"”
“"Erittäin upeat puitteen on nyt uudessa Rossossa,henkilökunta mukava ja ruoka ja juoma maistuvaa. "”
“"Ihana uudistunut ravintola, hyvä ruoka ja huippuystävällinen palvelu"”
“"Menimme lounaalle klo13.45, vaan lounas olikin päättynyt jo klo13. Se oli kyllä ravintolan nettisivuilla nähtävissä, en ollut huomannut tarkistaa. Aivan liian aikainen lounaan päättyminen. Päätimme jäädä kuitenkin. Yllättävän monissa annoksissa chiliä sekä valkosipulia kastikkeissa tai marinadissa, niin ei voinut niitä tilata. Puolisoni tykkäsi maksa-annoksesta. Raastepöytä voisi olla houkuttelevampi. "”
“"Kiitettävä ruoka ja palvelu. Raastepöytä oli hieman vaatimaton, mutta maku ja tuoreus siinäkin oikein hyvä."”
“"Uusittu ravintola on kiva ja henkilökunta ystävällistä. Ruoka oli pettymys, söin saman ruuan kesäkuussa, jolloin se oli todella hyvää, nyt jätin annoksesta ison osan syömättä. Ruoan taso ei ole tasaista. Oli pettymys. "”
“"Hieno ravintola! Ystävällinen henkilökunta, edullinen ja hyvä ruoka."”
“Pizza oli loistava”
“Harvemmin tulee suositeltua tavallisia ravintoloita mutta sanoisin hyväksi jos kokemuksia kysyttäisiin”
“Kyllä entisten kokemuksen perusteella.”
“"Selkeys eri ravintoloiden tiloissa voisi olla parempi. Emme heti ymmärtäneet, missä siellä Rosso sijaitsi. Tarjoilija osui meille varmasti siitä parhaasta päästä. Söin pizzaa. Olen syönyt parempaakin. Olisin ollut tyytyväinen siihen, jos se olisi ollut enemmän italialaistyylinen, ohut pohja ja vähemmän täytettä. Ruispohja muuten on hyvä. Mutta meitä on niin paljon eri mieltymyksillä olevia ihmisiä, ettei kaikkia voi miellyttää. Ystäväni söi vieressä salaatin, joka kuulema oli oikein hyvä. Kiitos Rossolle!"”
“Kaikki toimi moitteettomasti”
“Ravintolan sijainti hyvä. Ravintola siisti ja asiakastilat riittävän väljät.”
“Keskeinen paikka”
“"Lapset ja nuoriso haluavat Rossoon pizzalle tai Maciin burgerille. Meillä on Kuopiossa vapaa-ajan asunto, joten käydään kaupunkireissujen yhteydessä lounastamassa. "”
“"Sisääntulo uudistetussa Rossossa on ""rakennettu"" siten, että asiakas jää vaistomaisesti odottamaan pöytään ohjausta. Siinä saa olla kyltti, joka kertoo asiakkaan voivan itse valita paikkansa."”
“"Valitettavasti pöytä oli selkeästi pyyhkimättä, edellisten ruokailijoiden murusia näkyi. Muuten kaikki oli hyvin."”
“"Upea ravintola, erittäin ystävällinen henkilökunta ja herkullinen ruoka. Täydellinen kokemus. "”
“Tilasimme pitsaa joka ei vastannut sitä mitä tilasimme.”
“Henkilökunta oli kiireinen. Lisää henkilökuntaa.”
“"Hyvä ruoka, tosin suppea lista. Mukavat tarjoilijat."”
“"Sain erittäin ystävällistä palvelua ja erityistarpeeni otettiin hymyssäsuin vastaan ja niihin vastattiin. Kiitos hyvästä ruuasta, sopivasta annoksesta ja ystävällisestä palvelusta."”
“"Ensikertalaisen oli hieman vaikea löytää ravintolaan, koska sijaitsee tilassa missä useita ravintoloita. Raastepöytä oli pieni ja osa ruuista loppu. Tarjoilija oli loistava ja ruoka oli hyvää. Viihtyisä tila."”
“"Asiantuntevaa, ripeää ja ystävällistä palvelua. Ruoka oli erittäin maistuvaa. "”
“Ihan ok”
“Hinta laatu suhde ja annosten koko hyvä.”
“"Rosso Kuopio on uudistunut edukseen, vuosia olen Kuopiossa käydessäni siellä viihtynyt, mutta nyt oli pitkästä aikaa aivan ihana käydä. Hyvä palvelu ja todella hyvä ruoka. "”
“Hyvä ateria vaikka lounaslistaa kaipasimme.”
“Hyvä ruoka ja paikka.”
“Paikka oli siisti ja viihtyisä. Ruoka erittäin hyvää ja tarjoilijat iloisia ??????”
“Voin suositella nopeudenkin takia”
“"Hyvä ruoka, ystävällinen henkilökunta ja siisti ravintola"”
“Kiva paikka ja hyvä ruoka????”
“"Ravintolan ruoka oli hyvää, joten ihan jo sen pohjalta suosittelisin, jos ystäväni/tuttavani löytää ruokalistalta itselleen sopivaa syötävää. Henkilökunta tuntuu asiantuntevalta ja ravintola on melko viihtyisä"”
“Paikka oli siisti ja tunnelmallinen. Henkilökunnan pitää perehtyä tarkemmin tarjottaviin ja osata perusasiat ulkoa eikä paperista lukemalla.”
“Oli kiva kokemus”
“"Perushyvä, tuttu ja turvallinen, ei yllätyksiä"”
“"Ystävällinen henkilökunta, loistava hintalaatusuhde."”
“"Suosittelen Rossoa, sillä edullinen hinta-laatusuhde. Kuitenkin oli outoa maksaa 1v lapsen annoksesta 13e, johon hän ei koskenut laisinkaan. Mielestäni esim alle 3v pitäisi olla vähintään -50% lasten annos. Aika pitkään sai odottaa pöydässä palvelua, sama kokemus myös aikaisemmin. Tulee sellainen olo, että näkikö kukaan tuloamme, ja joutui ikäänkuin huhuilemaan. Toki vaikutti tunnelmaan myös, että viereisen pöydän asiakas reklamoi hidasta palvelua ja lähti ravintolasta tilaamatta. Uudet miellyttävät tilat, ja lasten leikkinurkkaus plussaa."”
“Viihtyisä sisustus”
“"Ravintola on ravintola, joita mahtuu 15 tusinaan. Ei mitään erityistä. Ruoka oli maustettu, mutta ei maistunut erityisesti. Hyvin mieto maku ja sitten dippikastike oli kuin hajuvesi lihapullassa. Erittäin hennon ruoan kanssa tuli suoraan purkista puristettua erittäin etikkaista ketsuppia! Seuraavalla kerralla Kuopiossa etsin toista ravintolaa."”
“ihan ok mutta vastasin etten tule uudestasn kun en tiedä tulenko edes kuopioon. olin rockeissa...”
“Pelkästään hyviä kokemuksia!”
“Kiva paikka”
“"Ruoka ,ravintolan sijainti ,yleisilme todella hyvät Kansainvälinen meininki "”
“Kaikki tarjoilu ja ruoka joutui nopeasti...??”
“Remontin jälkeen viihtyisä. Hyvää ruokaa.”
“Aika pitkään sai odottaa ruokia. Meitä oli 6 henkeä.”
“Erittäin hyvä palvelu kaikin puolin.”
“"Palvelu oli hyvää, ravintola siisti ja ruoka maukasta."”
“Uudistunut Rosso oli viihtyisä ja tunnelmallinen.”
“Ravintola löytyy helposti torinlaidalta ja palvelu ja ruoka ovat hyvät.”
“"Helppo paikka torin laidalla tulla, ruoka oli hyvää ja tällä kertaa henkilökunta erinomainen. Kehitystä on tapahtunut, muutaman vuoden takaa on iläviäkinmuistoja"”
“"Ammattitaito, hyvä tuulisuus, positiivinen asenne. Erityisesti haluan kiittää Jenna. Pizza oli täydellinen sekä viini. Tiesit heti mistä tykkään☺️??"”
“Hyvä sijainti ja viihtyisä paikka. Lapsetkin oli huomioitu. Ruokalistassa oli vaihtoehtoja. Jälkiruoka oli myös herkullinen.”
“Uusittu ja viihtyisä miljöö ja hyvä ruoka”
“Vegaanista vaihtoehdot suppeat ja puuttuvat kokonaan lasten ruokalistasta. Myös lapset voivat olla vegaaneja. Vegepasta oli aika hintava huomioon ottaen annoksen koko ja annoksen kokonaisuus”
“Ravintolassa oli miellyttävä asioida. Henkilökunta oli miellyttävää ja asiakkaat huomioitiin hyvin.”
“Jos satutaan paikkakunnalle uudelleen niin tietää että kyseessä perusrosso keskivertoa paremmalla tunnelmalla ja keskivertoa paremmalla ruualla.”
“"Ruoka oli ok, mutta kun sitä joutui lasten kanssa odottamaan yli tunnin ilman mitään pahoitteluja, vaikuttaa se muuhunkin arviointiin ko. paikasta. "”
“"Hyvä sijainti, hyvä ruoka, rauhallinen tunnelma, ei liikaa hälyä. Riittävästi henkilökuntaa. Kiva avokeittiö, josta sai seurata ruuan valmistumista. Lapset saivat puuhaa ruuan odottelun ajaksi. Nopea ja sujuva palvelu. Riittävän monipuolinen salaattipöytä. "”
“Kokonaisuus toimi. Ruoka oli hyvää. Kaunis ja rento sisustus”
“Hyvä palvelu”
“Remontin jälkeen viihtyisä paikka”
“Monipuolinen ruokalista”
“"Kaikki toimi hyvin!Ruoka hyvää,juomat maittavia!"”
“Ruokaa sai odottaa aika kauan! Maksoin ruokani samalla kun sain annokseni eteen ettei enää tarvinnut laskua odottaa! Oliko uusi tarjoilija?”
“Tarjoilija otti tilaukset ja toi annokset. Välillä ei kyselty mitään. Melko pitkä odotusaika. Laskutettiin ylimääräinen annos joka kyllä hyvitettiin seuraavana päivänä mukisematta. Ylimääräinen vaiva kuitenkin. Laskunmaksuhetkellä sanottiin summa ja pyydettiin korttia. Ei tilaisuutta tarkistaa lasku ennen maksua. Olisihan se varmaan kysymällä onnistunut. Melko pitkä odotusaika.”
“"Ruoka oli erinomaista mutta palvelu tökki. Tarjoilija joka otti tilauksen ei tullut kysymään olisiko tarvittu esim lisää juomaa. Oltas tarvittu. Hän oli lylläy työvuorossa vielä kun lähdimme pois. Pizzantai meni vähän hukkaan kun ei kysytty halutaanko lisää. Koin että palvelu oli erittäin huonoa ja hidasta, ravintolareissu kesti yli 2h ja lapsi ehti nukahtaa odotellessa. Palvelu alkoi sujua kun toinen miestarjoilija tuli paikalle. Sen jälkeen palvelu 10+"”
“"Tilaamani pirsaanleike oli kylmä,valitin ja sain uuden pihvin,mutta eipä sekään ollut kuin haalea,maustevoikaan ei oikein sulanut. En jaksanut enää valittaa. Annokset surkean pieniä,vars.tilaamamme alkupalat. Äijän kehtaatte valmistaa noin pieniä alkuleipiä jne. Ja jälkiruoka mitättömän pieni."”
“"Hyvä palvelu, monipuolinen ruokavalikoima, hyvä tarjous proseccosta"”
“"Kaunis ja tunnelmallinen paikka. Mukavat asiakaspalvelijat ja hyvä ruoka. Alkuruoka leipä mauton ja hieman palanut, mutta pääruuat maistui molemmille. "”
“Mukava paikka”
“Uudistunut Rosso ihan huippu ??”
“"Keskellä Kuopiota. Entinen työpaikka, joka oli Ravintola Pikku Pietari. Tunnetta ja hyvä työpaikka. Joka kesä Keski-Suomesta käydään täällä !"”
“"Hyvä ruoka ja hyvä palvelu kaiken kaikkiaan . Ainoa miinus oli jälkiruuan koko, liian pieni "”
“"Sijainti hyvä, ruoka hyvää ja palvelu loistavaa. Ei mitään moitittavaa."”
“"Ruokalista on ollut kauan sama, kaipaisin jo uudistamista. Lisäksi asiakkaita oli aika paljon, tarjoilijoilla tuntui olevan kova kiire, ruokaa saimme odottaa lähes tunnin, saimme kyllä vähän hyvitystä laskusta."”
“Tunnelma hyvä. Ruoka maittavaa. Tarjoilu erinomaista. Ellalle suuret kiitokset.”
“Todella hyvä ceasar-salaatti”
“Odotimme pitsojamme 45 minuuttia ja valkosipulia on laitettu pitsaan ihan älyttömästi. Tilasin vehnäpohjalla - sain ruispohjalla ...”
“"Kaikki sujui hyvin ja henkilökunta oli ystävällistä ja ruoka hyvää :) Ainoa pieni miinus että jouduimme odottamaan hieman palvelua ja ruokaa, ilmeisesti pieni kiire ravintolassa. Plussa että myyjä suositteli hyvän juoman jotta en itse olisi tajunnut tilata!"”
“Hyvä ruoka!”
“Kaikin puolin hyvä kokemus ??”
“Kertakaikkisen ihana henkilökunta. Kiitos heille!”
“Tarjoilija vaihtui 3 x juomia sai odottaa melko kauan.ja alkupala/raastepöytä oli niukka”
“"Ravintola oli kaikkinensa ihan ok. Uusia perunoita voisi olla kesällä annoksiin tarjolla, riisiäkään ei ollut kala-annokseen vaihtoehtona."”
“Ruuan tilaaminen onnistui vasta reilusti yli 40 min:n kuluttua. Piti käydä itse varmistamassa. Salaattipöytä ei sopinut vieraalleni: kaalipitoista ja vaikeasti sulavaa tarjolla. HARMI. Tilattut salaattiannokset ja pitsa olivat hyvänmakuisia.”
“Kaikki sujui tosi hyvin.”
“Uusi ruokalista oli houkutteleva”
“Ruoka oli hyvää. Ruoka tuli nopeasti vaikka asiakkaita oli aika paljon. Ruokailimme terassilla.”
“"Saimme viimeksi viinit laseissa joissa kummassakin oli huulipunan jälkiä. Annokset ovat valitettavasti pienentyneet kahden kuukauden sisällä ja joskus sinihomejuusto tuli pikkumurusina (pizzaan kuuluvat muruset) antipasto-lautaselle, sanoivat että juusto on loppunut. Alussa siihen sai palan Brie sekä sinihomejuustoa, emme enää tilaa sitä vaikka se oli alussa lempparimme."”
“"uusittu ilme, mutta edelleen yhtä avoin, mukava paikka"”
“"Mukava ja rauhallinen paikka , sai rauhassa seurustella ystäväni kanssa. Toisista pöydistä ei juurikaan puhe kuulunut ."”
“Olemme käyneet muutaman kerran aina se on ollu Rosso”
“Palvelu oli hyvä ja ruoka maukasta”
“"Pizza oli hyvä, mutta sitä olisi voinut paistaa pidempään (se oli aika vaalea)."”
“Hyvä”
“"Rosso on perushyvä ruokapaikka, ei yllätyksiä. Helteinen iltapäibä ehkä vaikutti palveluun, oli hieman persoonatonta ja flegmaattista"”
“Palvelu sujuvaa. Nopeasti pääsee ruokailemaan Viihtyisä”
“"Ravintola on yleisilmeeltään kutsuva ja siisti. Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelu pelasi moitteettomasti. Tarjoilija joka hoiti meidän pöydän, niin hän oli reipas, huumorintajuinen ja ennenkaikkea iloinen asiakaspalvelija. Ruoka oli todella hyvää, kiitos kokille."”
“"Ystävällinen, iloinen henkilökunta, Nopea palvelu hymysuin. Laaja valikoima ateriointiin. "”
“"Hyvällä paikalla,hyvä palvelu, hyvä ruoka."”
“Viihtyisä ravintola.”
“Ruokaa piti odottaa liian kauan. Alussa mainittiin 20 min odotusaika ja kestikin yli tunnin. Pitkästytti odottaminen.”
“"Perusasiat kunnossa, pizzat ovat maistuvia. "”
“Hyvin onnistunut remontti/uudistus”
“Miksi ? Kaikki toimi hyvin niinkuin ennenkin !”
“Kiitos hyvästä palvelusta!”
“Ystävällinen ammatitaitoinen tarjoilija ja hyvä ruoka. Ainoa mikä ei toiminut oli maksupääte.”
“Kassoilla saisi olla lounasaikaan enemmän henkilökuntaa. Tilatessa olisi hyvä jos kerrottaisiin salaattipöydästä ja sen kuulumisesta lounaaseen. Salaattipöytää olisi myös hyvä täydentää useammin.”
“Salaattipöytä oli pettymys”
“"Hieno miljöö, runsaasti asiakaspaikkoja, tyylikkäät kalustukset, väljää. Hyvä ja monipuolinen sekä riittävän kokoinen lista. Sopiva monipuolinen viini tarjonta."”
“Sijainti”
“"Muutoin kaikki loistavasti, wc oli yllätys. Ilmeisesti olisin asiakkaana saanut koodin, mutta ollesani jo ovella, en viitsinyt lähteä tarjoilijaa metsästämään vaan maksoin. "”
“"Mahtava palvelu ja hyvä ruoka, kiva kesäterassi."”
“Terassilla oli tilaa ruokailla. Lokit ja linnut olivat estetty siimoilla.”
“"Ruoka ei ole ollut viimeisimpinä kertoina kovin kummoista. Kuivakka ja parhaat päivänsä nähnyt raastepöytä on sukeltanut huimaan laskuun, ainoa plus hyvästä kastikkeesta. Jälkiruokien hinta-laatu on hyvä. "”
“rento tunnelma”
“Hyvä palvelu ja puitteet.”
“Hyvä palvelu ja ruoka hyvää.”
“"Hyvää perustasoa, niin ruoka kuin palvelu. Ei valittamista, muttei mitään mieleenpainuvaakaan."”
“"Ainoa haitta, että henkilökuntaa liian vähän lounasaikaan. Kiireen voi kokea."”
“"miehelleni tarjoiltu kana oli valitettavasti punertavaa, mutta saimme korvaukseksi jälkkärit. "”
“"Hyvä hinta-laatusuhde, miellyttävä miljöö ja hyvä palvelu."”
“"Mukava ja siisti uusittu ravintola. Wc-kyltit olivat vielä jossain piilossa, joten wchen3oli vie.an hankala löytää."”
“"Pettymys oli erinomaisen lyhyt lounasaika - 11-13 - kuvittelimme, kun tulimme ravintolaan ennen klo 14, että lounasta olisi ollut vielä tarjolla - ehdottomasti lounasaika pitäisi olla klo 14 saakka"”
“Remontin jälkeen käynti. Hyvä kuva jäi.”
“"Ruokalista on sopiva lapsiperheille ja aikuisille. Palvelu oli äärimmäisen hidasta vaikka lapset ovat tottuneet odottamaan. Oli tunne, että saakohan tilauksen tehtyä. Kun sai tilauksen tehtyä niin ruuan pöytään tuleminen oli melko lailla hidasta. Emme odottaneetkaan mitään take away palvelua. Alkupala pöytään ei tullut täydennyksiä vaan siellä oli puutteita. Hyvin onnistunut remontti sisätiloiltaan. Viihtyisä."”
“Henkilökunta oli täyden kympin arvoinen. Ruoasta odotimme enemmän.”
“"Ruokalista ollut pitkään sama, ei yllätyksiä. "”
“"Ruuan tulo kesti liian pitkään, vaikka asiakkaita ei ollut paljon Vettä piti pyytää 2 kertaa. "”
“Olin turistina”
“Kiireiseen aikaan ei kannata mennä jonotus pitkä”
“"Ruoka ja palvelu oli hyvää, paikka oli viihtyisä."”
“Olen suositellut pitkään kuin useasti”
“"Korkeatasoinen, mutta ei liian hieno tai hienosteleva, S-bonuspaikka"”
“Rosson pizzojen palaaminen Kuopion valikoimaan on tervetullut uudistus.”
“"Lounaan Hinta kohtuullinen, ja hyvä ruoka."”
“"Palvelu oli hidasta, ravintolassa liikaa ihmisiä hlökuntaan nähden ehkä, ruoan odottamisaika oli n.tunti ja ruokailuun jäi aikaa vain n.puoli tuntia!"”