Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Rossossa on aina runsaasti erilaisia asiakasomistajan etuja. Asiakasomistajana saat parhaiden kampanjahintojen lisäksi muun muassa lastenruoat ja jälkiruoat aina edulliseen S-Etuhintaan.

Myös ryhmille on tarjolla kimppa-alennuksia.

Keittiössä parilat ja pizzauunit sammutellaan 30 min. ennen ravintolan sulkeutumista.

Benvenuti – Tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (3,8)
Lapset (3,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 02.06.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Siisti yleisilme, suht nopea palvelu, ruoka hyvää”
“Muuten kaikki oli hyvin paitsi tärkeä asia.6v lapsi oli gl ja hänelle tilattiin gl pitsaa. Pitsa tuli normaalina ja onneksi lapsen äiti huomasi muutenkin rajoitteellisen lapsen väärän pitsan. Tilattiin uusi ja pitsa viipyi niin kauan että me aikuiset kerkesimme syödä ennekuin lapselle tuli pitsa jota kävin kysymässä. Keittiön iso moka. Tarjoilija kyllä oli ammattimainen nuori nainen hän pyyteli monesti anteeksi ja hyvitti laskussa. Toivon ettei tällaista satu. Olisimme syöneet jälkiruuat mutta emme enää jääneet kun aikaa meni kauan. Tehkää joku vaikka yliviivauskynällä selkeä väri koodi mikä väri on esim gl niin huomataan paremmin.”
“Ruokatilauksen toimitus kesti 1/2 tuntia”
“Ruoka oli hyvää, salaattipöytä voisi olla monipuolisempi.”
“Olin lähdössä junalla kotiin Helsinkiin, en jaksanut syödä pizzaani kokonaan. Tarjoilija toi heti lämpöpussin ja ehdotti että otan loput mukaan matkalle. Hienoa asiakaspalvelua. Kiitos”
“Ystävällistä viihtyisää maittavaa ruokaa”
“Jouduimme odottamaan tilauksen ottamista, piti käydä tiskillä huomauttamassa asiasta.”
“Ravintolassa oli hiljaista. Salaattipöytä oli erittäin hyvä. Tarjoilijat olivat ystävällisiä. Wc:n koodin saa pyydettäessä. Voisiko koodin saada automaattisesti tilauksen yhteydessä? Eikä tarjoilijan tarvitsisi sitä kirjoittaa paperille.”
“Kaikki sujui hyvin ja oli mukava ruokailuhetki maukkaan ruoan ja juoman parissa”
“Ainoa miinus salaattipöydästä, josta wi itselleni ja lapselleni löytynyt mieleistä.”
“Kaikki hyvin muuten mutta pöytätabletteja saisi olla riittävän paljon ettei ihan paljas pöytä lautasen alla.”
“Hyvää: Mukava henkilökunta, vaikkakin hieman epävarman oloinen viinien suhteen. Ruoka ja juoma hyvällä tasolla. Ruokalistat asiallisia ja helposti luettavia, tosin hieman halvalla tehtyjä verrattuna aikaisempiin. Kehityskohteita: Ravintolan sisustus olisi voinut olla hieman mietitympi; valaistus, pöytien ja näköesteiden asettelu jää ravintolaan astuessa ensivaikutelmana mieleen.”
“Rossossa ei ole juurikaan ruokavaihtoehdoissa vaihtuvuutta.”
“Tarjoilija sähläsi juomien ja maksujen kanssa (ryhmä). Kuopiossa vaan ei viikonloppuna ole ruokapaikkoja avoinna ?! Siilinjärven Shell olisi ollut seuraava vaihtoehto. Ruoka oli ok, pitsaa. Vähän lupsakkaampi savolainen meininki olisi plussaa.”
“Olin ohikulku matkalla”
“Hyvä ruoka. Henkilökunta mukavaa.”
“Miellyttävä paikka,hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta!”
“Palvelu pelasi ja ruoka oli hyvää. Tarjoilija oli ystävällinen.”
“Lasten listalle kasvisvaihtoehtoja”
“Erityisesti ruoka oli hyvää. Palvelu miellyttävä.”