Manfred

Manfred on hotellin Jugend-osan ylimmässä kerroksessa sijaitseva kokoustila josta löytyy mm. oma pieni keittiö ja erillinen huone ryhmätyöskentelyyn. Tila soveltuu niin kokouksiin kuin myös rennompiin tilaisuuksiin, kuten polttarit tai syntymäpäiväjuhlat. Tarjoilut tilaan voit sopia kauttamme. Ystävällisesti pyydämme huomioimaan, että tila kuuluu ravintola- ja anniskelualueeseen ja täten omien juomien/ruokien tuominen ei ole mahdollista.

Tilasta löytyy 65-tuuman näyttö HDMI-liitännällä.

 

Manfred on talomme hyväntahtoinen kummitus.

Kun saksalainen upseeri rakastui maailmansotien aikaan kuopiolaiseen piikatyttöön, ei tarinalla ollutkaan onnellinen loppu. Epäonnen soturi kohtasi tiensä pään Kuopiossa ja päätyi yksinäisenä haamuna vaeltamaan Original Sokos Hotel Puijonsarven ullakolla.

Manfred kummitteli talossa vilkkaimmillaan 1950- ja 60-luvulla. Viimeksi hänet on nähty uljaassa upseerinasussa 1970-luvulla, mutta kuultu kyllä monesti senkin jälkeen.

Manfred myllää huoneita ja paukuttelee ovia. Manfred on varsin perso hyvällä ruoalle ja juomalle, sillä kerran hän pihisti konjakkimme kaikista varastoistamme. Manfredin touhut ovat yleensä olleet varsin harmittomia kepposia tai pieniä piloja.

 

Tila

big4_outline12 henkilölle
arrows-6Created with Sketch.40 M2
Luonnonvalo
Fläppitaulu
Internet-yhteys
TV/Näyttö

Pöytämuodot

Diplomaatti
Diplomaatti 12 henkilöä