Toiveenne toteutukoon Puijonsarven timanttitaivaan alla

Kuopion kauneus hehkuu timantteina niin luonnossa, torilla kuin savolaisissa ihmisissäkin. Original Sokos Hotel Puijonsarvi on Itä-Suomen suurin hotelli ja silti tunnelmaltaan lämmin ja kodikas, savolaisittain leppoisa. Puijonsarvi on lähellä Savon torielämän tapahtumien sydäntä ja kauneinta vihreää luontoa aivan sinertävän Kallaveden läheisyydessä.

Legendaarisen hotelli Puijonsarven vuosia jatkuneet uudistustyöt ovat huipentuneet uuden tapahtuma- ja juhlatilan, Puikkari Conference valmistumiseen. 1873 rakennetun silloisen Seurahuoneen, nykyisin tunnetummin Puikkarin katossa hehkuvat nyt upeat kristallikruunut, joiden säihkeestä pääsemme erilaisissa tapahtumissa nauttimaan. Historiallisen Puikkarin uudistuksessa olemme halunneet nostaa esille puurakennuksen alkuperäisten muotojen kauneutta sekä tarinoiden sielukkuutta. Puikkarissa voit nyt aistia Seurahuoneen arvokkuutta ja rikasta historiaa yhdistettynä huipputekniikkaan ja sydämelliseen palveluun.

Puikkari Conferencen uudistetut, monimuotoiset ja tyylikkäät tilat mahdollistavat kokousten, konferenssien, cocktail-tilaisuuksien ja häiden lisäksi jopa yli 200 vieraan istuvat illalliset samalla show-esityksistä nauttien. Vain mielikuvitus on rajana mitä kaikkea timanttitaivaan alle voimme vieraillemme taikoa.Ota yhteyttä niin toteutamme toiveenne

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Minna Canthin katu 16, 70100 Kuopio

Puh. +358 10 762 9500, Fax +358 17 2826 114

sales.kuopio@sokoshotels.fi

Kokous- ja Juhlapalvelut, Puijonsarvi