Arki erottaa, Amarillo yhdistää! 

Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.

Amarillon yhteydessä on myös yllätyksellinen peli- ja viihdekeskus Feel Vegas, jossa jännitys tiivistyy varmasti.

Tervetuloa meille viihtymään!

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 30.11.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Syön ravintoloissa todella harvoin, koska terveellistä ruokaa on saatavilla niin vähän. Eli terveellisiä ruokia on muutamia vaihtoehtoja kyllä tarjolla, mutta valikoima on lopulta suppea. Ruokien valmistusaineet olisi hyvä saada kätevästi näkyville, kuten myös raaka-aineiden alkuperämaa. Erityisesti ulkomaisen lihan syöinen ei kiinnosta vähääkään. Terveellisyys ja eettisyys olisivat asioita, joita toivoisi ravintoloiden nostavan enemmän esille annosvaihtoehdoissaan. Annoksen ravintosisällön näkyminen ainakin jossakin listassa olisi mahtava juttu! Toki aina joku haluaa mättää voita kermalla tai ranskalaisia perunoita perunoita majoneesilla, mutta yhä useampi ei halua. "”
“Kaikki kohdallaan. Tarjoilija kävi aktiivisesti ja piti huolen että ei tarvinnut odotella mitään”
“"hyvää ruokaa, palvelualtis ja nuorekas henkilökunta"”
“Kaikki meni hyvin”
“The food was delicious”
“"Hyvä Ruka, loistava palvelu, kiva ätmös"”
“"Hieman keskinkertaisen oloinen, en osaa kertoa, mutta jotakin erityistä jäin kaipaaman."”
“Muuten kaikki meni oikein hyvin mutta kun olimme lopettaneet ruokailun jouduimme odottamaan laskua aika pitkään. Tarjoilijoita kulki ohi monta kertaa ja aivan selvästi tuli vaikutelma että katsekontaktia vältettiin. Yritin saada tarjoilijoihin kontaktia monta kertaa huonolla menestyksellä. Kun viimein sain tarjoilijan kiinni niin sitten homma meni taas hyvin. Huom. Ei todellakaan ollut ruuhkaa!”
“Takuuvarma paikka”
“Huippu palvelu!!!”
“"Palvelu oli erinomaista (vaikka näytin enemmän enemmänkin ""narkilta/köyhältä todella pahan krapulan takia) Kuopion amarillo ei ole koskaan ottanut negatiivisesti vastaan, aina yhtä iloinen ja ammattitaitoinen henkilökunta on vastaan ottamassa. Kokit amarillossa on huippu luokkaa et osaa koskaan sanoa onko eri kokki tehnyt ruoan vai ei. (joka kerta ruoka ollut todella maistuvaa) Henkilökunta kyllä ehdottaa ruokaa/juomaa jos tilanne jolloin ei itse oikein meinaa löytää syötävää, eikä koskaan ole tullut huonoa valintaa henkilökunnan puoleltakaan. Vaikka olisi täydellinen vitutus päällä nii amarilloon kun saapuu antaa henkilökunta positiivisuudellaan itselleenkin positiivisen olon. "”
“Aina noissa s paikoissa joituu laskua oottamaan”
“Jäi hyvä mieli ja oli ystävällinen palvelu.”
“"Viihtyisä paikka, S- bonus etu."”
“ihan koska ruoka oli tosi hyvää”
“Amarillossa on takuuvarmasti hyvä ruoka ja palvelu. Mistään ei saa yhtä hyvää burgeria!”
“"Hyvää ruokaa, hyvä palvelu ??"”
“Ravintolalla on helppo sijainti. Yllätyksetön.”
“"Erittäin ystävällinen, nuorehko, mies palveli meitä. Kymppi plus hälle!"”
“Ravintola on viihtyisä ja tunnelmallinen”
“perushyvä paikka nopeaan ja urheiluhenkiseen asiointiin”
“"Tunnelma oli kiva, asiakaspalvelu hyvää, ruoka erinomaista."”
“Meitä oli 6 henkilöä ja ehkä viinit ja oluet pikkasen liian kalliita laatuun nähden. Ruoka voisi olla monipuolisempi koska lounas aikaan ruuat on hyviä”
“Hyvää oli”
“Helppo tulla myös lasten kanssa. Kivasti valikoimaa niin lapsille kuin aikuisille”
“"Asiointi oli sujuvaa ja miellyttävää, ruoka ja juoma oli hyvää."”
“Hyvä ruoka”
“"Tällä kertaa lounashampurilainen ei ollut niin maukas kuin joskus aiemmin lounasaikaan käydessä. Kokemus oli melko hyvä, mutta usein ollut maukkaampaa. Positiivista on salaattipöytä joka kuuluu lounaaseen ja hinta on kohtuullinen. Systeemi lounaalla selkeä ja ruoka oli valmiina tosi nopeasti. "”
“"Käymme useammassa Amarillossa eri puolilla Suomea, perheen sisällä tykätty paikka."”
“Erityiskiitokset ystävälliselle vastaanotolle ja palvelulle. Henkilökunta ihan super!”
“"Otroligt serviceinriktad personal! Glad och vänlig, utan att vara fejk."”
“"Menu oli päivittynyt ja annokset ovat samaa tasoa, kuin minkä saa ABC-huoltoasemalta. Aiempi menu toimi mielestäni paremmin, nythän se on rehellisesti tylsä. "”
“"Amarillo on aina varma valinta, sieltä saa hyvää ruokaa ja juomaa. Paikka on viihtyisä, hyvin sisustettu. "”
“Lounaan salaattitarjonta oli pettymys. Vihreä salaatti oli loppunut eikä voita ollut tarjolla leivälle. Myöskään salsakastiketta ei ollut tarjolla nachoille.”
“"Mukava tunnelma, ammattitaitoinen henkilökunta"”
“Hyvä palvelu ja ruoka ja viihtyisä”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Mukava paikka”
“Yleisesti toimiva käynti oli viime la”
“"Rento, hyvä tunnelma, hyvää ruokaa"”
“Hyvä paikka”
“Paikka oli viihtyisä sekä palvelu ja ruuat hyviä.”
“No meille jäi erittäin hyvät muistot käynnistä”
“"Rauhallinen kiva tunnelma, ja ystävällinen palvelu. Kaikki sujui hienosti. Olimme erittäin tyytyväisiä taas kerran!"”
“Ravintola on ihan hyvä”
“Hinta-laatu kohdillaan. Ruoka oli myös lämmintä saapuessaan.”
“"Minulla on tiettyihin ruoka aineisiin yliherkkyyttä. Minulta oli unohtunut allergialääkkeet kotiin. Kysyin toki ettei ole tiettyä maustetta ruuassa. Mutta voi, siinä olikin pieni määrä ja mie sain ohtauksen. Kiitän meidän ripeää tarjoilijaa, joka osasi toimia hyvin. Kiitos tarjoilijan oivalluksesta."”
“"Viimeksi keittiön/tarjoilijan puolesta söhlittiin minun ja ystäväni tilauksien kanssa. Ruuat olivat laitettu väärille lautasille ja jouduimme itse vaihtelemaan ruokaa lautaselta toiselle. Meille tarjottiin likaista lautasta, vaikka sanoimme, että se on likainen. Tarjoilija vain ohitti halumme saada puhdas lautanen, sanomalla, että siinä on vaan tarttunut jotain hänen hanskoistaan. Muuten kiva tunnelma ja ruoka oli hyvää."”
“x”
“hyvä ilmapiiri ja ruoka”
“"Kaikki sujuu hyvin jälkiruokaan asti. Sen jälkeen saat istua vaikka tuomiopäivään asti, kukaan ei tule kysymään mitään ja laskun saaminen on aina haasteellista. Tai siis lähinnä, että saisit sen tarjoilijan tulemaan siihen pöytään enää jälkiruuan jälkeen. Aikuisporukalla alkoholia nauttiessa aikahan menee siivillä, mutta kun ollaan perheen kanssa, jossa lapsi/lapsia mukana niin toivoisi asioiden tuossa kohtaa sujuvan joutuisammin."”
“"Hyvä ruoka, myös lounasaikaan, vaihtoehtoja on silloinkin sipivasti"”
“Hyvä sijainti”
“Genressään kelpo ravintola josta saa sitä mitä tilaa. Palvelu pelaa.”
“Ruoka oli hyvää”
“Viihtyisä paikka ja ystävällinen henkilökunta.”
“Kaikki asiat kohdallaan”
“Täydessä ravintolassa asioidessa tulin huomatuksi mieheni kanssa ja vierailu oli vasten odotuksia”
“"Ravintola on perusvarma valinta jossa on kaikille jotain ja homma toimii muutenkin hyvin. Kiireisimpään aikaan ruuan saamisessa usein kestää, mutta se on ihan odotettavissa ravintolan koon vuoksi. Ruokalista on ehkä vähän tylsä omaan makuun."”
“Hyvä ruoka. Nopea palvelu.”
“"Ruoka hyvää, palvelu hyvää. "”
“Kuopiossa on erikoisen hyvä ilmapiiri ja ihmisyyden tunne on käsin kosketeltavissa.”
“Hyvä palvelu ja ruoka. Myös sijainti on hyvä.”
“Odoteltiin pitkään että saataisiin lisää juomista tilattua”
“asiakaspalvelu on ammattitaitoista ja mukavaa sekä ruoat ja juomat on laadukkaita ja maistuu super hyvältä”
“"Ruoka oli maukasta, palvelu pelasi, kaikin puolin kiva kokemus"”
“"Miellyttävät tarjoilijat, sopivan puheliaita ja iloisia"”
“"Ruoka oli tosi hyvää ja kohtuuhintaista, opiskelija-alennus hyvä etu. Henkilökunta oli palvelualtista ja postiiviista. Yleisilme ja tunnelma ravintolassa oli ihan kiva myös. Sijainti kätevä."”
“"Asiakaspalvelu oli todella hyvää ja lapset huomioitiin hyvin ja saimme hyvän pöydän syrjemmästä, niin ei tarvinnut kokoajan hiljennellä lapsia(meillä oli mukana kaksi vuoden vanhaa lasta ja kaksi kouluikäistä)."”
“Ruoka oli kylmää eikä oikein maistunut. Aikaisemmin sama ruoka oli maittavaa.”
“"Kiitos Amarillo Kuopio! Ravintola oli täynnä, mutta seurueellemme järjestyi vielä kabinetti johon pääsimme ruokailemaan. Minulla oli syntymäpäivä ja mieheni kerrottua se tarjoilijalle, se huomioitiin ihanasti??"”
“"Perheestämme löytyy erittäin tarkan ruokavalion omaava henkilö, jolle etsittiin meidän, tarjoilijan ja kokin yhteistyöllä sopiva (ja maistuva!) ateria. "”
“"Hyvä ruoka, hyvä meno. Ruokalistaan ois kiva saada välillä vaihtelua, vuoden sisään ei ole tainnut lista muuttua.. "”
“Mielyttävä ympäristö ja mukava henkilökunta”
“"Ruoka oli kyllä ihan hyvää, mutta jäi sellainen pakasteruokamainen fiilit (lue teollinen). Listan kallein pihviannos oli syöjän mukaan hyvää, mutta annoskoko onneton."”
“Tykkäsin.”
“"Nopea palvelu, alusta loppuun saakka. Sain muutettua annosta tarpeideni mukaan ja palvelu oli ystävällistä ja ammattitaitoista. Myös työilmapiiri näytti olevan kunnioittava. (Huomasin uuden työntekijän, jota ohjattiin innolla ja hyvin.) "”
“Hyvä ja sujuva palvelu. Ruoka oli hyvää!”
“Hyvää ruokaa ja iloiset tarjoilijat ja siistit tilat siinäpä on kaikki mitä tarvitsee :)”
“Kaikinpuolin hyvä”
“"Ruoka oli hyvää ja annos niin iso,. emme jaksaneet syödä kaikkea, tarjoilija sanoi että heillä on rasioita joten lopun ruuan voi viedä kotiin. Tämä on yksi keino vähentää ruokahävikkiä."”
“Ravintola oli täysi. Paikkaa joutui odottamaan. Tarjoilu siksi normaalia hitaampaa. Ruoka oli ok.”
“Ravintola oli siisti ja ruoka hyvää mutta lasten tilaamiin aterioihin ei oltu tyytyväisiä”
“"Odotin jonkun aikaa pöytään ohjaamista. Pihvi oli vetistä ja bataattiranskalaiset olivat löysiä, rapsakkuus puuttui. "”
“"Ruokalista ei ole kovin usein vaihtunut. Perus hyvät pöperöt, mutta ruuan laatu hieman vaihtelee."”
“Hyvä palvelu. Hyvä hampurilainen ??‍♀️”
“"Tiskin takana ollut henkilökunta ei tervehtinyt tullessamme, osa ei edes silloin kun koitimme heitä tervehtiä. Kun saimme tarjoilijan kiinni niin hän palveli meitä erinomaisesti vaikka olikin kuulemma vasta aloittanut. "”
“"Tilaus kesti aika kauan, varsinkin jälkiruoka, Ravintola oli aika ruuhkainen,"”
“Aina hyvää palvelua??”
“"Hyvää ruokaa, sopivat annokset, palvelu erinomaista ja ei turhaa odottelua vaikka ravintola lähes täysi ja nätit tarjoilijat!"”
“Ystävällinen henkilökunta ja erittäin maukas ruoka.”
“Oikein suunmyötäistä tarjottavvoo!”
“"Ruoka hyvää sekä tunnelma. Oisin toivonut, että minua olisi huomioitu enemmän."”
“"Ihan hyvää ruokaa, henkilökunta on asiallista, mutta itse en henkilökohtaisesti pidä siitä että kesken ruokailun tullaan kysymään maistuuko.. koska ei siihen oikein voi muuta sanoa kun että maistuu..tulee vaan ylimääräinen keskeytys seurueen jutusteluun / ruoan nauttimiseen"”
“"Toiset tarjoilijat eivät olleet niin asiakas lähtöisiä kuin toiset, ja koko illan pöydässämme kävi eritarjoilija joka hoiti meidät pöytään. Tästä tuli sekava vaikutelma. "”
“Oli mukava käydä syömässä”
“Kuopion paras ravintola.”
“Todella hyvä ja ammattitaitoinen palvelu. Hyvä ruoka.”
“Ruoka oli hyvää ja huomioitiin hyvin allergiat. Lisä tilaaminen hiukan hankalaa koska henkilökunta ei huomannut aina vaikka nosti käden ylös ilmaistakseni että on asiaa en siis huuda koska se voi häiritä muita asiakkaita ja häiritsisi itseäni jos huudeltaisiin. Ymmärrän siis että voi olla kiirre mutta henkilökunta voisi ilmaista että sinut on huomattu ja tullaan kun keretään. Muuten erittäin positiivinen tunnelma ja hyvä palvelu”
“"Hyvin paljon riippuu kellonajasta ja aiheesta minkä vuoksi mennä illalliselle. Amarillo ei käy oikein hyvin sikäli jos haluaa vaikkapa romanttisen illallisen järjestää. Toivoisin jopaettä ravintolassa olisi 2-puolta, minne ihmiset voisivat hakeutua ravintolassa käynnin luonteen mukaan. Voi olla että tämä on jo käytäntönä, muttei se ainakaan itselleni käynyt ilmi."”
“Erityisesti ystävällinen henkilökunta oli mieleen. Ruoka oli hyvää.”
“"Odottaminen oli rasittavaa. Kun pääruoka oli syöty, meni 45 min ennen kuin saimme jälkiruuat eteemme (jouduimme odottamaan tarjoilijaa pitkään, jotta voimme tilata jälkiruuat)"”
“"Henkilökunta hoiti hienosti suuren seurueemme tilauksen ja ruoka tuli melko nopeasti. Ruoka oli hyvää, mutta ei jäänyt erityisemmin mieleen."”
“Oli aika täynnä ja henkilökuntaa liian vähän.”
“Ruoka oli maukasta. Henkilökunta oli nuorta ja iloista sekä palveluhenkistä”
“kaikki toimi”
“Mukava henkilökunta ja hyvä ruoka”
“"Tunnelma oli todella hyvä ja kutsuva. Paljon parempi, kuin esim. Jyväskylässä, jossa asun."”
“"Kiire näkyi tarjoilijoiden tekemisessä ja esim. lasku oli väärin (ylimääräinen olut oli laskussa, mikä kyllä huomautuksesta korjattiin) eikä s-etuhintoja tullut kun käytin osassa maksamisessa ateriaetua."”
“Perus hyvä meksikolainen jossa listalla on aina vähintään yksi minulle sopiva ruoka”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu sujuvaa ja ystävällistä. Siisteyteen liittyen välisermit olivat pölyiset (jotain metalliritilää?)”
“"Mukava paikka ja hyvä ruoka. Vähän edullisemmat hinnat voisi olla, sekä enemmän S-kanta-asiakasetuja (myös) ruoissa."”