Frans & Rose on hyväntuulinen ja mutkaton bistro, jonka bistrotunnelmissa nautitaan niin ranskalaisia klassikoita kuin kauden makujakin, paikallisuutta unohtamatta.
 

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,3)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 27.07.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka ja palvelu.Riittävästi tilaa salissa”
“Oli Kouvolan paras. Ystävällinen henkilökunta ja ruokakin ok.”
“Siisti hyvällä paikalla ja ok ruoka.”
“Kaikki toimi hyvin”
“Hyvät ruuat”
“Tulen pinkkihotelliin kahden lapsen ja äidin kanssa. Lasten suuri toive. Joten eikö se ole suosittelisin.Toivottavasti löytyy menusta ruokaa näille tunnille kaunottarelle ei sikaa.”
“Hyvä ruoka ja loistavat tarjoilijat ovat aina hyvän ravintolan merkki??”
“Ei valittamista.”
“Aivan nappisuoritus! Siis kaikki sujui täydellisesti. Meillä oli mukana alle 3kk ikäinen vauva ja silti kokemus oli täydellinen. Kiitos hiljaisen ja rauhallisen lapsen saimme asioida rauhassa tarjoilijan kanssa. Ruoka oli 10+ ja juomaa sai tilattua vaivattomasti ruokailun aikana. Kiitos ja hyvä Kouvola :)”
“"Ruoka oli hyvää, mutta pihvin kypsyys väärä ensimmäisellä kerralla (vaihdettiin uuteen)"”
“Kaikki muuten hyvin mutta pöytiinohjausta joutui odottamaan kohtuuttoman kauan”
“Kaikki sujui mukavasti ja ruoka oli hyvää.”
“Erittäin maukasta ruokaa ja mainio palvelu”
“"Asiakkaat (sekä lapset että aikuiset) lämpimästi huomioiva henkilökunta, paras halloumisalaatti ja chevre-pizza, jonka olen koskaan syönyt."”
“"Siisti ravintola, iso terassi ulkona. Suht monipuolinen ruokalista. Ruoka oli hyvää. Henkilökunta oli poikkeuksellisen ystävällistä ja siitä jäi erittäin hyvä mieli."”
“"Ei mikään huippuravintola, mutta hinta laatusuhde oli melko hyvä ja palvelu oli erinomaista."”
“Ystävällinen palvelu”
“Ruoka oli hyvää ja paikka oli viihtyisä.”
“Ensinmäinen kerta. Yleisvaikutelma tuntui hyvältä. Näin vähällä kokemuksella en voi enenpää sanoa. Hyvää kesää!”
“"Suosittelisin ilman muuta tunnelman, palvelun tason ja lapsien huomioimisen ansiosta, mutta oma ruoka-annokseni oli kolmatta kertaa peräkkäin pettymys. Olen kolmella viimeisellä käynnilläni maksaa mediumina, mutta kerta toisensa jälkeen annos on ollut kypsä tarjoiltaessa. ??"”
“Kokonaisuus hyvä”
“Ruoka hyvää ja hyvä palvelu”
“"Erinomainen ruoka ja aivan mahtava asiakaspalvelu. Myös lapset huomioitiin hyvin, melkein jopa aikuisia paremmin"”
“Kouvolassa ei ole muuta samantyylistä.”
“Ihan ok”
“"Ruoka oli todella hyvää, palvelu oli ystävällistä, lapsi huomioitiin hyvin. Lastenruoka vaihtoehdot hieman suppeat ja ei niin lapsen mieleen. Vaikutti että leipien kanssa tarjoiltu voi oli ollut pitkään lämpimässä ja laskua sai odottaa aika kauan, pyynnön jälkeen. Kokonaisuutena kuitenkin hyvää tasoa!"”
“Hyvä”
“Tarjoilija toi jopa jäitä 5-vuotiaalle tyttärelleni joka ilmaisi rakastavansa syödä niitä.”
“"Ruuat olivat erinomaiset, palvelu huippua. Saimme kuumaa vettä lapsen iltapuuroon :)"”
“Hyvätasoinen ravintola Kouvolassa”
“Suht. ok”
“"Kokonaisuus hyvä, ruoka hyvää ja henkilökunta todella ystävällistä. Asiakkaita oli terassilla melko paljon ja paikoitellen tuli mielikuva, että homma ei olut ihan hallussa: ruokailuvälineet tuotiin vasta ruokien jälkeen, laskun saapuminen kesti todella kauan ym. pikkuseikkoja, joita kyllä pahoiteltiin, mutta jotka olisi varmasti paremmin organisoidulla tekemisellä ollut vältettävissä."”
“Paras ravintola Kouvolassa!”
“hyvä palvelu ja viihtyisä ympäristö”
“"Perustelut ovat että tehdään kotona parempaa ruokaa,kuin mitä syötiin ravintolassa tällä kertaa"”
“"Hyvä ruoka, palvelu ja miljöö"”
“"Viihtyisä ravintola, hyvä asiakaspalvelu ja maukas ruoka."”
“"Maukas ruoka, ystäväliinen palvelu ja valoisa ympäristö."”
“"Käyntimme sujui muuten hienosti, mutta ruokia jouduimme odottamaan yli tunnin. "”
“"Erittäin hyvä ruoka ja palvelu. Viihtyisä, väljä tiloiltaan. Kaunis paikka. "”
“"En yleensä suosittele paikkoja, jotka miellän ketjuravintoloiksi. Kolmen päivän Kouvolassa oleskeluni aikana löysin pari parempaakin paikkaa."”
“"Perjantain ruokailu sujui loistavasti.Lauantaina emme saaneet hyvää palvelua.Vesi oli lämmintä,maito tuotiin heti vaikka ruuassa kesti,leivät unohtui lapsia ei huomioitu,kiire,kiire,kaikki juoksi ja häsläsi ympäriinsä.Aikuisten annokset pieniä."”
“Ihan ok”
“"Ikkuna paikka todella kuuma, joka laski numeroa. "”
“Olimme varsinkin ruhka aikaan. Lasten valmistumis viikonloppuna. Ruuhkaa ravintolassa mutta siitä selvittiin.meillä oli ihana tarjoilija ja terassille hyvä meininki oikeat palmut ja olivipuut!?? aamupala hyvä ja respassa ystävällinen meininki. Hotellin päivitys hyvä ja tähän päivään!??”
“Mielestäni ravintola on paikkakunnan paras ruoan ja tunnelman suhteen.”
“Tarjoilijamme oli todella huomaavainen lapsia kohtaan. Hän kysyi haluammeko jälkiruokaa ja sanoin että ei kiitos tällä kertaa niin hän toi lapsille extra suklaat ja varmisti että lapsille jäi hyvä mieli vaikka äidin aika ja raha sillä kertaa jälkiruokiin riittänytkään. Hän sai meidät kaikki tuntemaan itsemme erityisiksi ❤️”
“"Alkuruoka oli jäähtynyt tuodessa. Pääruoka, grillipihvi, ei ollut mieleenpainuva. Asiakkaita ei ollut mitenkään erityisen paljon, mutta palvelu oli hidasta. Liian vähän henkilökuntaa?"”
“"Hyvä ruoka, väljät tilat"”
“"Siisti paikka, kiva terassi ja lasitettu osa sekä useita muita vähän toisistaan erillisiä ruokailupaikkoja joka hyvä erityisesti näin korona-aikaan. Riittävän monipuolinen ruokalista ja hyvää ruokaa, palvelu myös hyvää"”
“Palvelu sujuvaa ja allergiaruokavalio pystyttiin huomioimaan hienosti.”
“Hyvä ruoka ja hyvä palvelu.”
“"Tosi ystävällinen palvelu. Oikein kiva vehreä terassi. Eka ravintolassakäynti pitkään aikaan koronan vuoksi, joten tunnelma on erityinen. "”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“"Hotelliin ja ravintolaan on kiva tulla. Välillä lähdemme kaverini kanssa täältä Helsingin liepeiltä vaan extempore syömään maksaa Kouvolaan. Se on vaan niin hyvää!! Olemme tulossa heinäkuun lopulla yöksi viettämään vaan sinne aikaa. Ravintolassa ja hotellissa hyvä henkilökunta, jotka saavat kokemaan kun tulisi kotiin. Voi suositella ??"”
“Jatkakaa samaan malliin”
“Tulimme ravintolaan 19:30 mutta ruoka saatiin pöytään vasta klo 21. Muuten kaikki sujui hyvin.”
“joka kerta terassilla/syömässä käydessä ruoka ja juoma sekä palvelu on ollut erittäin hyvää! suosittelen ehdottomasti eteenpäin”
“Ei mitään huonoa sanottavaa.”
“"Hyvä ruoka, miellyttävä miljöö, loistava henkilökunta"”
“Palvelu oli erittäin miellyttävää ja puitteet kauniit ja siistit”
“Mikäli kuulen jonkun tutun vierailevan Kouvolassa niin suosittelen.”
“Kouvolan paras ravintola ja palvelun taso 6/5”
“Mukava tunnelma ja mukava henkilökunta”
“"Hyvä palvelu ja takuuvarma, oikein hyvä ruoka."”
“Hyvä ruoka”
“Kokemus oli miellyttävä jälleen. Nyt hain vapun brunssikassin x 2 ja sisältö oli upea ja maukas! Palvelu on aina loistavaa!”