Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa uudessa VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu.

Varaa pöytä omalle ystäväporukalle
 
Pöytävaraukset vain 8+ henkilön ryhmille. Muutoin emme ota pöytävarauksia, vaan meille voi tulla milloin tahansa ja istahtaa missä ikinä tyhjän paikan löydätkin..
 
Varaa pöytäsi tästä linkistä »

 

 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 31.03.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Oli mielyttävä paikka viettää pieni hetki päivän töiden välissä.”
“Rento, siisti , tunnelmallinen ja tilava. Hyvää ruokaa ja hyvät aukioloajat. Iso plussa kun keittiö melko pitkään auki ainakin viikonloppuna.”
“Kiva viini +pikkupurtava , istuskelupaikka, pystyy jutella, ei liian äänekästä!”
“Rento ravintola, joka sopii ystäväporukoille.”
“Palvelu oli ystävällistä ja hyvää, mutta tarjoilijan vierailua joutui odottamaan. Jouduimme istumaan aika pitkään odottamssa laskua lautaset tyhjinä. Ruoka oli keskinkertaista. Salaatti oli jäätävän kokoinen (siit riitti kahdelle ihan ateriaksi), mutta lohileipä taas oli hyvin pieni. Kana oli ikävä kyllä kuivaa ja maistuikin juuri siltä, että se tulee kypsänä tukusta.”
“Pieni kiire näkyi tarjoilijoilla ja hymyä/moikkausta ei tullut heti kun odotin vielä ystäviäni. Pöydässä tarjoilu oli ystävällistä ja hyvää.”
“Tarjoilija oli maailman paras !”
“Melko suppea menu ja hitaahko palvelu. Miellyttävä tunnelma ja siisti yleisilme kuitenkin nostavat pisteitä.”
“Palvelun saaminen kestää.. Juotavan tilaaminen ensimmäisen jälkeen on aina haastavaa, samoin laskun saaminen. Tarjoilija ei tullut kysymään haluammeko tilata lisää tai saada laskun. Odottelimme noin 30min. kunnes tarjoilija tuli lisätilausta kysymään.”
“Ihan ok Kotkan yleiseen ravintolatarjontaan suheutettuna.”
“Ruoka oli parempaa kuin odotin. Kaupungin parhaista pizzoista puhuminen ei ollut liioittelua!”
“Todella ystävällinen ja huomioiva henkilökunta. Palvelu oli nopeaa. Rento, kiva ilmapiiri. Hauska sekoitus hotellivieraita ja nuoria aikuisia. Trendikäs ravintola, hyvä ruoka ja juoma.”
“Ystävällinen tarjoilija. Siisti ja viihtyisä miljöö.”
“Kaikki hyvin, paitsi jälkuruoka vaihtoehdot ala-arvoiset! Karkkikulho tai donitsi ei ole ravintokaruokaa! Se kuntoon niin kympin paikka.”
“Keskeisellä paikalla Kotkassa, helppo tulla syömään varsinkin jos asuu samassa hotellissa.”
“Asiakaspalvelu oli erinomaista ja ruoka hyvää! Ja hyvä sijainti.”
“Kaikki sujui”
“Erittäin hyvä ruoka ja palvelu. Kokonaisuutena miellyttävä ja onnistunut käynti”
“Hyvä sijainti ja viihtyisä paikka”
“Tunnelma on viihtyisä ystävien kanssa seurusteluun ja myös aivan yksinään syödessä. Ravintola on siis yleisilmeeltään mukava, viihtyisä ja asiallinen. Kotkassa ovat vierekkäin Amarillo ja Venn ja henkilökohtaisesti suosittelen ehdottomasti enemmän menemään Venn ravintolaan. Enemmän kaikenlaisille ihmisille sopiva ilmapiiri. Venn on siis edelliseen verrattuna neutraalimpi, mutta ei kuitenkaan missään tapauksessa ilmeetön. Itse ruokaan. Pientä kivaa syötävää löytyy, ok! Jälkiruokavalikoima mielestäni niukka. Lienee ravintola tarkoitettukin ystävien kanssa mukavaan seurusteluun ja se näkyy menussakin. Ateriat kivoja siihen tarkoitukseen, mutta jälkiruokapuolelle toisin silti vähän erilaisia sävyjä. Sitten asiakaspalveluun. Haluan antaa kehut hyvästä, maanläheisestä (lämmin) ja iloisesta asiakaspalvelusta. Jäi oikein kiva, kotoisa ja rento mieli viimekerralta. Aina mukava tulla uudestaan.”
“Yhtä käyntiä lukuunottamatta jokainen tarjoilija on ylittänyt odotukset. Pieni 5v tyttäreni on saanut samat palvelut ja enemmänkin kuin itse. Yksi tarjoilija koko että koska olemme lapsen kanssa, niin emme tarvitse alkoholittomia alkushotteja. Se harmitti ja kun shotit saatiin niin pienemmistä laseista ja vajaana. Samalla kertaa pitsa oli myös palanut.”
“Kaikki sujui erinomaisesti.”
“Helppo tulla, hyvää ruokaa, miellyttävä paikka.”
“Mukava tunnelma, siisti ympäristö, mukava henkilökunta.”
“Usein olen ohi kulkenut ja miettinyt että joku päivä meen sisälle asti ja nyt tein sen. Miellyttävä henkilökunta, meidät huomioitiin kokoajan, kiva puheensorina ja viihtyisä paikka. Ruoka oli maistuvaa ja Talonsipsit dipillä oli täys kymppi . Varmasti tullaan toistekkii ja seuraavalla kerralla pääsee puolisokin mukaan ??”
“Mukava tunnelma, ammattitaitoinen henkilökunta. Juuri sellainen viinibaari jolle on kotkassa tilausta.”
“Mukava istuskelupaikka.”
“Ruokalista ei ole vaihtunut koko ravintolan olemassaolon aikana. Alkaa olla jo kaikki liian tuttua.”
“Hyvä tunnelma.”
“Sepä riippuu siitä mitä tuo kaveri ehtii”
“mukava, siisti paikka, josta saa lounasta myöhään iltapäivään (klo 16). myös kasvisvaihtoehtoja.”
“Miellyttävä tunnelma, maittava ruoka ja hyvä asiakaspalvelu !”
“Hyvä rafla”
“Erittäin ystävällinen palvelu ja erinomainen ruoka. Hyvä ilmapiiri ja tunnelma.”
“Ruokalista oli niukka. Toki ymmärrän että se on näin harkittu, mutta listalla oli esim gluteenittomat valikoimat kehnot.”
“Kotkassa on aika vähän vaihtoehtoja, mihin muuallekaan menisi”
“Kaikki OK”
“Aivan mahtavan loistava paikka, ihana henkilökunta erikoisesti pipopäinen poika tarjoilija, viihtyisä sisustus ja hyvä ruokalista sekä viinit. Paras 10+.”
“Olin ensimäistä kertaa Kotkassa hotellissa yötä. Yleensä en syö hotellissa, vaan etsin kaupungilta pienen,'hämärän' ruokapaikan, no tässä yhdistyivät nämä ja pieni ryhmämme ei jaksanut enää kävellä, mutta tämä paikka ylitti odotuksemme??❤Kiitos.”
“Viihtyisä paikka, hyvät tuotteet ja hyvä asiakaspalvelu”
“Kk”