Anna arjen maistua hyvältä.
 
Pizza & Buffa on konstailematon ja leppoisa tapa nauttia hyvästä ruoasta, vaikka koko perheen voimin.
Tarjoamme tuoreen pizzan ohella lounaalla terveellistä kotiruokaa, aina monipuolisesti myös salaatteja ja jälkiruokia. Piristeenä ovat iltaisin teemalliset fiestat, jolloin tarjontaan tulee uusia maukkaita yllätyksiä. Tule syömään reilusti ja kotoisasti, me laitamme ruoan tänään. Ja koko buffa tietysti samaan hintaan.
Viikonloppuisin on saatavana myös mahtava jälkiruokasirkus.

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.11.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Positiivinen asenne työntekijöillä. Lounasaikaan nopeaa käydä syömässä.”
“Ensimmäistä kertaa asioivana, olisin kaivannut selkeämpää opastusta, mitä ateriaan kuuluu ja mistä saa mitäkin. Lounaan tarjoiliaikoija en löytänyt netistä enkä paikan päältä...”
“Laaja pizzan valikoima, herkullinen salaatti Buffa ja hyvä asiakaspalvelu.”
“Jälkiruoka ei kuulu lounaaseen.”
“Hyvä, monipuolinen ja runsas ruoka - jokaiselle jotakin Ystävällinen, hymyilevä ja auttavainen henkilökunta, vaikka tulimme hieman etuajassa (Keravalta) siisti paikka eikä ympäristö ole kaikuva eli rauhallinen ja hiljainen olen jo suositellut paikkaa ystävilleni jos tulee asiaa lähelle Kotkaa niin varmasti poikkean syömään”
“Siisti ravintola. Henkilökunta ystävällistä ja ruoka maistuvaa. Lapsille kiva leikkinurkkaus.”
“Wc t usein epäsiistit, mutta ne ei kaiketi ole ravintolan vastuulla?”
“Remontin jälkeen pelkkää positiivista.”
“Saa lounasta viikonloppuisin.”
“Pizzat eivät ole erityisen hyviä, kasvisruokien vähäinen määrä”
“Myyjä selitti kaiken erittäin kattavasti”
“Sitä saa mitä tilaa, ihan suoraa sanottuna. En tätä palvelua ole pitsoissa käyttänyt, mutta joka kerta se muistetaan sanoa. Pisteet siitä! Leimakortti on positiivinen asia ja bonukset kaupan päälle.”
“lounasruoka voisi olla pidempään arkisin tai vaikka viikonloppuisin.. sitä kaipaan kun en jaksa kotona ruokaa tehdä. Jos en ehdi lounas ruualle syön myös fiesta ruuan missä jämiä lounasruuasta (jos jäänyt) OIKEESTI HYVÄ!”
“Ei ole terassia”
“Asiakaspalvelu ja ravintolan siisteys ja herkullinen tuore ruoka.”
“Hyvää perusruokaa,nälkä lähtee.Hyvä salaattipöytä”
“Pettymys oli,kun sunnuntaina oli tarjolla vain lihapullia ja jotain vuokaruokaa.Olisi mukava,jos sunnuntaille panostettaisiin enemmän laatuun ruokien suhteen”
“hyvä hinta/laatusuhde ja siisteys.”
“Kiva sisustus, hyvä ruoka sopuhintaan. Palvelu on aina ollut ystävällistä.”
“Vessojen siisteys, ovat usein karmivat!”
“Glut. Pizza todella hyvä”
“Tuotteita lopussa. Joutui pyytämään. Pizzat mauttomia ja jauhelihakastike aivan liian pippurinen. Ei voinut syödä.”
“Kun menin ravintolaan, henkilö asiakaspalvelussa kysyi, minkälaista pizzaa toivoisin. Tämä ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta. Tunsin itseni tärkeäksi asiakkaaksi :).”
“Maukkaat pizzat,itsevalmistetun oloinen lounas”
“Salaattipöydän monipuolisuus”
“Lämpöisen ruokien samat ruuat pyörii kuukaudesta toiseen.”
“Erittäin hyvä hinta/laatu -suhde!”
“noutopizza oli iso ja hyvä”
“Ruoka oli todella hyvää saimme pyytämällä mitä halusimme ja tarjonta esitettiin meille hyvin.ystävällinen henkilökunta ja paikka oli siisti tulemme uudelleen!”
“Lajissaan hyvä ja konstailematon lounaspaikka.”
“Siisti palvelu hyvää”
“Juomat ja kahvi hankalasti saatavilla”
“Onnistunut remontti. Yleisilme ja esillepano parantuneet huomattavasti.”
“Henkilökunnan miellyttävä asenne työhönsä.”
“Sopii hyvän lounasruokailuun, ruokailu sujuu lounastauon puitteissa kun ruoka on valmiina esillä. Pizzat maistuvia.”
“Lounasaikaan pitkät kassajonot ja pöydät täynnä, hieman levoton tunnelma.”
“Leikkinurkka! Saa hetken syödä rauhassa kun muksut viihtyivät siellä. Buffassa kiva kun 'kunnon' ruoka on esillä ensin, uhmaikäunenkin haluaa mukisematta sitä ennemmin kuin pitsaa.”
“Välillä pöydät täynnä sotkuu”
“Uusi ilme”
“Monipuolinen ruoka, edullinen hinta, helppo saavutettavuus, valoisa ympäristö.”
“Salaattipöytä on monipuolinen. Useasti kysytty haluaako jonkun tietynlaisen pitsan, saa itse vaikuttaa.”
“Hinta-laatusuhde!”
“Maistuva ruoka ja ystävällinen henkilökunta.”
“Siisteyteen kannattaa aina panostaa.”
“Uudistettu ravintola ja hyvä salaattipöytä.”
“WC-tilat ovat riittämättömät ajoittain. Ajoittain ravintolan edustalla maleksii nuorisomopojengiä. Mopojengi voisi kokoontua jossain muualla,”
“Gluteenittomasta pizzapohjasta ei lisäveloitusta.”
“Hajautettu tarjoilupöytö ei ole hyvä. Sekavaa.”
“Ruokatarjonta on monipuolista. Jokaiselle jotakin.”
“Jotkut pöydät olivat edellisten ruokailijoiden jäljiltä epäsiistejä.”
“Henkilökunnan mutkaton ja teeskentelemättömän ystävällinen palvelu, mahdollisuus tehdä ostokset take away-pizzaa noudettaessa, päivän lehdet, avarat tilat ja valoisuus”
“Jonon muodostamiselle tilat ovat hiukan epämääräiset, ja osa ruoista on turhan lähellä kassaa, jossa kuitenkin höngitään, yskitään ja puhutaan paljon. Oma lukunsa ovat tavaratalon kanssa yhteiset vessat. Miesten puolen siivoustasosta olen anatanut palautetta tavaratalon kyselyissä useita kertoja, mutta: On se kumma, ettei Suomessa päästä tämän korkeammalle tasolle yleisessä siisteydessä. Pöntöt ja pisuaarit on varmasti hyvin siivottu, ehkä lattiakin, mutta muut tasot, laitteiden yläpinnat, johdot ja osa seinistä on paksussa, tummassa liassa ja pölyssä. Surkuhupaisaa, että se naulakko, jossa roikkuu lappu ja kirjanpito 'Tämä tila on siivottu....', on itsessään yläpinnoiltaan paksussa liassa - aina. Jos siivoaja on alle 170 cm pitkä, niin pitää silti siivota paikkoja, joita ei itse näe. Niin ja tuo siivouskirjanpitolappu on säilötty suttuiseen kelmuun, jota ei ole ainakaan pyyhitty viikkoihin tai vaihdettu pariin vuoteen. Nuo siivoamattomat käimät antavat käymälästä nuhjuisen, epähygieenisen ja suttuisen vaikutelman, ja herättävät kysymyksen muun siivouksen tasosta ruokailutilojen (ja elintarvikemyymälän) osalta. Monissa muissa maissa on siistimpää, eikä nyt ole kyse nuhjuisesta huoltamosta jossain peräkylässä, vaan isosta ja kiiltävästä tavaratalosta.”
“Hyvä ja kohtuuhintainen ruoka.”
“Epäsiisteys, kuten aina. Vaikea löytää pöytä ja tuolit mihin viitsii istua sotkematta itseään. Logistiikan suunnittelun on tehnyt joku joka ei itse käytä ko. palveluita. Ruoan ja juoman hakeminen ja aterimien ja lautasten pois vieminen tuottaa erikoista edes takaisin liikkumista. Jonossa aiheuttaa ongelmia. Olisi suhteellisen helppo järjestää jos ketään kiinnostaisi.”
“remontin jälkeen viihtyisämpi”
“Siisti, varma, vessa lähellä, vaihtoehtona lounas, pitsa ja hese”
“Ketjuravintola. Usein melko samanlaista ruokaa”
“Hyvät ruuat. Kiva henkilökunta”
“Se, että henkilökunnalle voi esittää toiveita pitsasta ja se toteutetaan heti. Kaikki ruoka ja juoma oli hyvää ja hinta kohdallaan.”
“enemmän ruokaa tarvitaan allergikoille ihmisiä, jotka ovat suvaitsemattomia monille elintarvikkeille: gluteenia, kaseiinia, laktoosia, sokeria. ruokavalioon”
“Siisti , henkilökunta on ?? !! Salaattipöytä on loistava, esilleasettelu hyvä.Voit toivoa omaa pizzaa ! Leikkipaikka on kiva.Siellä vois käydä vaik jokapäivä.”
“Ystävällinen pizzamies pahoitteli hetken viivytystä kun maukkaat pizzat pääsi juuri kohdallani loppumaan.Nopeasti kuitenkin tuli uutta syötävää tarjolle. Toivoisin enemmän kasvispizzoja.”
“Hyvä ja ystävällinen palvelu!”
“Ei mitään”
“palvelu on nopeaa ja sujuvaa, ei jonotusta juuri ollenkaan, ruoka on kuumaa ja hyvän makuista”
“Todella hyvä palvelu. Pitsoihin sai esittää toiveita, mikä oli lapsistahieno juttu. Kaikkea oli tarjolla koko ajan. Ei tarvinnut odotella.”
“Viimeksi kun kävimme niin vanhempi nainen kysyi maksaessamme, että haluaisimmeko jotai tietynlaista pizzaa ja ei menny kauaa kun saattiin sitä ?? erittäin tyytyväinen palveluun!”
“pöytiä voisi useammin pyyhkiä”
“Todella herkullista ja maukasta ruokaa ja salaatin tuoreita.”
“Ihan ehdottomasti suosittelen - ruoka oli todellakin hyvää”
“Ei ollut”
“Salaattipöytä on vihdoinkin kohentunut ja valikoima hieman parantunut. Myös yleisilme on uudistunut”
“Salaattipöydässä edelleenkin parantamisen varaa”
“Mahtava henkilökunta: diettitieto ja hyvä palvelu. Valikoima runsas ja hyvin esillä.”
“Uusittu kiva ilme. Erillisen salaattisaareke on hyvä kun pääsee kiertämään molemmin puolin. Positiivista että saa nykyjään juomalaseja pahvimukien sijaan. Mielettömän hyvä juttu on että saa itse pyytää haluamaansa pitsaa, olen kasvissyöjä ja teidän kasvispitsat on loistavia”
“Salaattisaareke täyttyy huonommin nyt kun kassan ihminen on kauempana tai ennen ainakin olen nähnyt kassan täyttävän salaattipöytää. Tosi usein on nyt ollut limskoissa makutiivisteet loppu mut se on vain sattumaa että juuri meidän kohdalla. Viime kerralla myös astianpalautus vyöryi likaisia astioita niin että tasotkin oli täynnä kuten roskikset”
“Iltabuffa todella herkullinen. Varsinkin tortillat mitä sai itse täyttää.”
“Ruoka on erittäin maukasta”
“Siisteydessä toivomisen varaa”
“Iloinen ja ammattitaitoinen henkilökunta, aina nousee hymy huulille kassalla! :) Myös supersiisti, remontoitu miljöö.”
“Ehkä vähän tylsä salaattipöytä.”
“Uusi ilme on nyt siisti ja raikas. Henkilökunta on huippua!”
“Ei varsinaisesti mikään ole negatiivista. Sen verran näin ruokarajoitteisena ihmisenä voisin sanoa, että aivan varma en ollut esim. niistä pizzoista, että oliko niissä ns. punaista lihaa, kun itse en sitä syö. Eli voisi olla selvät laput missä lukee mitä mikäkin sisältää. Nyt oli kyllä lappuja, mutta eivät ilmeisesti olleet siellä missä piti.”
“Perusruoka, jonka hinta / laatu on O.K..”
“'Ruuhka-aikoina siisteyteen ja pöytien puhdistamiseen lisää resursseja !”
“Uusitut tilat, hinta-laatusuhde on hyvä.”
“erinomaisia ruokavaihtoehtoja kaikille”
“Yleisilme”
“Hyvä ruoka, hyvä valikoima, siisteys ja asioimisen helppous”

Raflaamosta löytyi 2 lounasravintolaa läheltäsi: