Frans & Rosalie on rennon ranskalainen bistro aivan Kotkan keskustassa upean Sibelius-puiston vierssä. Frans & Rosalie -bistrossa yhdistyy rakkaus hyvään ruokaan, viiniin ja ihmisiin. Meillä ruoasta ja seurasta nautitaankin hymy huulilla ja ilman kiirettä. Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo luovat Frans & Rosalie -bistrossa ainutlaatuisen ja lämpimän tunnelman,

jollaista ei muualta löydy! Toivotamme sinut avosylin tervetulleeksi nauttimaan yhdessäolosta, hyvästä fiiliksestä ja tietysti unohtumattomista mauista.

Frans & Rosalie -bistro tarjoaa Nizzan tori -lounasta arkisin 11-14.

 

Bon appétit!

Asiakastyytyväisyys

3,7

Ruoka (3,6)
Palvelu (3,8)
Tunnelma (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.07.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Nopea palvelu ja hyvä ruoka”
“Paikka on ihan OK”
“Ammattitaitoista toimintaa kaikilla alueilla. Iso miinus tarjoiluhenkilökunnan vähyys.”
“En”
“SUOSITTELISIN”
“Ruoka ei ollut kovin laadukasta. Ruoka tuli kyllä todella nopeasti, mutta minusta salaatissa ollut kanafile oli kaikkea muuta kuin juuri paistettua. Muutenkin salaatti oli lähes kehno, valitettavasti. Ruoka oli ”ketjuruokaa”. Siksi en suosittele ravintolaa ensisijaisesti Kotkassa vieraileville tutuilleni.”

Raflaamosta löytyi 2 lounasravintolaa läheltäsi: