Frans & Rosalie on rennon raskalainen bistro aivan Kotkan keskustassa upean Sibelius-puiston vieressä. Frans & Rosalie -bistrossa yhdistyy rakkaus hyvään ruokaan, viiniin ja ihmisiin. Meillä ruoasta ja seurasta nautitaankin hymy huulilla ja ilman kiirettä. Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo luovat Frans & Rosalie bistrossa ainutlaauisen ja lämpimän tunnelman, jollaista ei muualta löydy! 


Toivotamme sinut avosylin tervetulleeksi nauttimaan yhdessäolosta, hyvästä fiiliksestä ja tietysti unohtumattomista mauista.

Frans & Rosalie -bistro tarjoilee Nizzan tori -lounasta arkisin klo 11-14. 

Frans & Rosalien keittiö sulkeutuu viikonloppuisin 22.00 ja arkisin puolituntia ennen sulkemisaikaa.

 

Bon appétit!

 

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 21.09.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Kaikki pelaa loistavasti.”
“Olen saanut huonoja kokemuksia edellisillä kerroilla ja siksi pitänyt taukoa ravintolanne osalta.”
“"Helppo asioida, keskeinen sijainti, hyvä ruoka"”
“Ruoka oli aika keskinkertaista”
“Palvelu oli hyvää ja ruoka maittavaa.”
“Lounasaikaan kaikki ok.”
“Hunajabroileri oli pettymys. Kuha annos oli ok maultaan mutta annos melko pieni.”
“"Rauhallinen,viihtyisä paikka .Ruoka oli hyvää ja henkilökunta kohteliasta??"”
“"Pidän ravintolan ulkonäöstä ja ruuista. Koska minulla on ruoka-ainerajoitteita, toivoisin että lounapöydässä näiden huomiointi näkyisi niin, että tuotteet olisi vähintään nimetty, ja allergeenit huomioitu. Lisäksi henkilökunnalta sen verran edes pikainen, miten toimin ja kuuluuko esim. kahvi tai jälkiruoka palveluun."”
“"Kala annos ei vastannut odotuksiani. Kala kuivapintaista (olisiko ollut pakasteessa ja sulatettu liian nopeasti ?) perunat liian kovia, vaikkakin muuten ok."”
“Palvelu sujuvaa mutta kiireetöntä. Ruoka hyvää”
“Kaikki sujiu oikein hyvin.”
“"Koko vierailu (yöpymiset hotellissa, aamiaiset, päivällinen ja palvelu ylipäätään oli erinomaista) onnistui täydellisesti. Kiitos erinomaiselle henkilökunnalle - pitäkää heistä kiinni!!!"”
“- erittäin hyvä ruoka ja riittävä & monipuolinen valikoima - ystävällinen ja huomaavainen palvelu - olisin kaivannut enemmän tarjouksia S-kortin omistajalle - jälkiruokakahvin kanssa olisi kaivannut jotain pientä makeaa (kävin myös lounaalla)”
“Ruoka oli erittäin hyvää.”
“Kokonaisvaikutelma erinomainen”
“"Vieraiden saapuessa ravintolaan, joutuvat he usein odottamaan tarjoilijaa, joka ohjaisi heidät pöytään. Vieraalle voi syntyä mielikuva, että hän ei ole erityisen tervetullut. Henkilökunnan mielenkiinto lopahtaa, kun lähestytään maksamisen ajankohtaa: vieras saa venyttää kaulaansa jotta saisi tarjoilijan huomiota. Ravintolan puhelinpalvelu on heikkoa. Jos henkilökunnalla ei ole aikaa, siirtyy puhelu KSO:n keskukseen, joka ei vastaa viikonloppuisin, eikä tunne ravintolan toimintaa."”
“"Ruoka oli hyvää, palvelu oli ystävällistä ja ammattitaitoista. Tarjoilija tiesi millaisia listan ruuat ovat ja osasi kertoa niistä selkeästi."”
“Maukasta ruokaa”
“"Korkeatasoinen ravintola laadultaan mutta sopiva hintatasoltaan, monipuoleinen ja mielenkiintoinen ruoka ja juomalista. Ja mikä parasta, huippu palvelua. Tarjoilijamne (nuori hoikka tummatukkainen neiti) on huolehtinut meistä koko vierailun aikana, suositteli aktiivisesti jälkiruokia ja juomia, ei tarvinut odottaa häntä hetkeäkään, tiedusteli maistuvuutta ja ylläpiti tunnelmaa. Oli kiva näyttää ystävälleni joka tuli käymään Ranskasta miten mukavat ruokapaikat täältä löytyy. Kiitos"”
“"Mukava ympäristö, erinomaisella paikalla ja Kotkan tarjonnassa parhaita ravintoloita. "”
“Meitä oli 16 hengen porukka eikä ruokavalintoja ollut tehty etukäteen. Lähes jokainen otti jonkun kolmen ruokalajin menun ja silti annokset tulivat nopeasti ja muutenkin palvelu toimi tosi hyvin ja henkilökunta oli ystävällistä.”
“"Ravintola oli erittäin siisti, ruoka oli hyvää ja henkilökunta erittäin ystävällistä ja asiakaspalvelualtista."”
“"Hyvä ruokaravintola. Henkilökunta piti huolta hyvinvoinnistamme oikein hyvin. Ravintola oli täynnä tullessamme, mutta sovimme, että menemme baariin odottamaan ja hetken kuluttua tarjoilija haki meidät ravintolaan syömään. Ruoka oli myös hyvää."”
“"Olen käynyt ravintolassa jo vuosia. Lähes aina ruoka ja palvelu ovat moitteettomia. Viime aikoina henkilökuntaa tuntuu olevan liian vähän ja ruoka seisoo luukulla. Sillon esim pihvi kypsyy helposti liikaa, kuten kävi viime kerralla. "”
“Jäimme vähän syrjään.”
“On muitakin vaihtoehtoja”
“Oikein miellyttävä kokemus näin korona-aikana.”
“"Ravintola on oikein hyvä. Tuotevalikoima ja tunnelma ovat myös erinomaisia. Ravintolan sisustus on oikein onnistunut ja isot ikkunat tarjoavat vaihtuvan taulun ja tunnelman, jossa on miellyttävä ruokailla ja seurustella. Asiakasomistajille on hyviä tarjouksia."”
“Hyvällä paikkaa. Kiva tunnelma.”
“"Ruoka oli hyvää, mutta palvelussa oli parantamisen varaa. Tarjoilijasta sai vaikutelman, että hän halusi päästä meistä eroon, eikä pitänyt siitä että tilasimme vielä lisää juomia. "”
“"Ystävällinen palvelu, hyvä ruoka"”
“Kaikki ok”
“Kotkan ainoa viihtyisä ravintola ja hyvä palvelu”
“erittäin mukavat ja ammattitaitoiset tarjoilijat”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta. Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Hyvä ruoka ja kiva paikka”
“Hyvä hinta/laatusuhde”
“Kotkassa ei juurikaan vaihtoehtoja keskustassa.”
“Lisää persoonallisuutta ruokiin”
“Ruoka oli todella maistuvaa ja henkilökunta ammattimaista. Lisäksi miljöö oli siisti ja hyvin viihtyisä.”
“"Erittäin ystävällinen ja huomioonottava palvelu. Tarjoilijamme oli oikein mukava, huumorintajuinen ja rempseä. Myös ruoka-aineallergia otettiin huomioon ja ruoat muokattiin niiden mukaan. Ruoka oli todella hyvää"”
“Meitä palveltiin hyvin ja saimme mitä halusimme. Kiitos.”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“"Ravintolassa oli tyhjiä pöytiä ja silti asiakkaiden annettiin odottaa ovella pöytiin ohjausta ,taisi tarjoilijoilla olla parempaa tekemistä."”
“"Ruoka oli hyvää, tarjoilija mukava, ympäristö viihtyisä ja siisti. "”
“"Siisti,palveleva,viihtyisä,rauhallinen."”
“"Hyvä asiakaspalvelu, rauhallinen ympäristö."”
“"Hyvä ruoka, nopea palvelu"”
“"Oli loma-aika ja henkilökunnalla oli kiire. Ei ollut lounasta, vaan piti tilata listalta."”
“Erinomainen valinta!”
“"Aivan ihana henkilökunta, maistuvat ruoat ja näyttävät annokset. "”
“Ruoka hyvää ja kaikki sujui??”
“luotettava paikka”
“Tarjoilijoiden keskustelut eivät kuuluisi vieraiden korville. Muuten palvelu oli hyvää.”
“Kyllä”
“Ruoka oli maukasta ja siinä oli hienostunut twisti. Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja ammattimaista. Ravintola oli kauniisti ja hienostuneesti sisustettu ja hellepäivänä siellä oli miellyttävä olla - ilmastointi oli juuri sopiva. Olen erittäin tyytyväinen ja tulen varmasti uudelleen!”
“"Tarjoilu ja ruokailu oli ok! Alussa oli kylläkin vain yksi tarjoilija ja hänellä oli todella kiire! Ja ’pinna’tuolin tyylinen, minä istuin siinä oli aika ’kamala’ - kävi selkään!!"”
“Sain palvelua hyvin”
“God mat och mycket vänlig och serviceinriktad personal”
“Katsoimme eri vaihtoehtoja ravintoloista Kotkassa ja tämä vaikutti mielenkiintoiselta. Kiitos miellyttävästä ruokailukokemuksesta.”
“"Hyvä,erinomainen palvelu.Varsinkin tarjoilijalle Lotta kiitokset vielä mahtavasta palvelusta."”
“Erinomaista ruokaa”
“"Ruoka oli erinomaista , viini myös , tosin viinin merkki vaihtui tahtomattani , mutta tarjoilija teki kaikkensa korjatakseen tilanteen . ( pirteä punapää ) ??????"”
“"Perus-hyvä hotellin ravintola palvelu ystävällistä. Pihvi alitti odotukset, muut osat ruuassa toimivat todella hyvin."”
“"Ihan ok, kunhan joskus saisin sen tilaamani punaviinin..."”
“"Ruoka oli muuten ok, mutta salaatti oli pilattu vääränlaisella kastikkeella syömäkelvottomaksi ja annoksen ulkonäkö ei vastannut odotuksia. Muuten vierailu meni hyvin ja voin tulla uudelleenkin."”
“Kaikin puolin onnistunut ilta”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen tarjoilija”
“Erittäin ammattitaitoiset tarjoilijat ja hyvä ruoka”
“"Ihan ok paikka, ei ehkä lapsille paras mahdollinen. "”
“ulkoterassi mukava rauhallisen kadun varrella näkymä myös puistoon ruoka ok esillepanoon parannusta talonviini hyvää”
“Kokonaisuus hyvä.”
“Salaatit jättivät toivomisen varaa”
“Ruokalista hieman suppea. Hinta hiukan korkea annokseen nähden.”
“Kaikin puolin sujuva ja ystävällinen palvelu. Viihtyisä ravintola.”
“"Ravintola on viihtyisä ja henkilökunta ystävällistä ja osaavaa. Odotusten mukaisesti ruoka on hyvää ""ketjuravintola"" tasoa. S-ryhmän ravintoloissa otetaan hyvin huomioon asiakkaiden muuttuvat odotukset. "”
“kaikki meni nappiin ja ruoka oli hyvää”