Amarillon keittiö sulkeutuu päivittäin 22.00

Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomatkin ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenin tarjolla on myös kurkunkostuketta ja mukavaa fiilistä. Ainutlaatuista kokemusta kaipaavan kannattaa varata paikkansa The Tableen. Koko illan kestävä elämys tarjoaa herkutteluja, viihdettä ja paljon iloisia yllätyksiä! Tämä jokaisen täytyy kokea!

Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

 

IKÄRAJA Perjantai- ja lauantai-iltaisin K20 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 12.10.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Vierastan sitä että Suomessa kysytään maksaessa tippiä”
“Hyvä ruoka ja erittäin hyvä palvelu tarjoilijalta”
“"Annoin suoraan palautteen tarjoilijalle. ”10+” Kymppi tuli kun kovan kiireen keskellä iloisella ilmeellä tuotiin tyttärelleni Chicken pocket siten, että salsa, majoneesi ja paholaisen hillo olivat erillisissä pienissä kupeissa, jotta ensi kertaa tilattu annos ei ole pilalla ”outojen” makujen takia. Näistä kupeista oli helppo maistaa ja lisätä niitä annokseen. ”plus” kympin päälle tuli kun oli muovinen pilli eikä niitä kamalia pahvipillejä. Tämä oli 13v tytön kommentti. "”
“Henkilökunta on mukavaa ja osaa asiansa.”
“Viihtyisä paikka ja ruoka hyvää.”
“"henkilökunta ja varsinkin meidän tarjoilija oli todella mukava. ystäväni kisasi fitness kisoissa viikonloppuna ja tarjoilija oli kiinnostunut tästä myös! ainoa miinus oli, että saimme odottaa aulassa yli 10 minuuttia ennen kuin odottajia huomioitiin. pöytävarauksemme olisi mennyt 4 minuutin sisään umpeen, jos en olisi itse mennyt tiskille."”
“Ihan jees. Nälkä lähti.”
“Hyvät puitteet ja hyvä asiakaspalvelu”
“"Yleistunnelmaan vaikutti junnufutisjoukkueen saman aikainen ruokailu :D ( mutta hyvä, että junnut pääsevät taas pelireissuille) Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja suosittelivat juomia sekä ruokia. Maksaessa tarjoilija jutusteli muutakin kuin pelkkään maksamiseen liittyvää, mukavan kotoista. Kun matka taas käy Kotkaan tullaan uudestaan! "”
“"Ennen kaikkea asiakaspalvelun takia. Se oli erittäin ystävällistä ja miellyttävää. Meille tilaukset otti vastaan ja toi annokset pöytään nainen nimeltä Ninja (jos muistan nimen oikein) ja hän oli todella miellyttävä, asiantunteva ja mukava. Täysi kymppi pisteissä hänelle. Näin ajattelin sekä minä että seuralaiseni ja puhuimme asiasta vielä ovien ulkopuolella. Myös baarin henkilökunta tervehti meitä sisääntullessa ja hyvästeli lähtiessä. Pieni ele (jota emme edes odottaneet), mutta todella kiva sellainen. Itse olen vegaani ja toivoisin lisää vegaanivaihtoehtoja, varsinkin nyt kun saatavilla on niin paljon erilaisia vegaaniproteiinituotteita. Tämäkin annos oli oikein hyvä (vegaani fajitas). Alkudrinkkisuositus oli myös oikein onnistunut. Ravintola oli aivan täynnä, ja samaan aikaan kanssamme siellä oli paljon lapsia/lapsiperheitä. Mukavaa, että ravintola sopii näin hyvin tunnelmaltaan myös lapsiperheille (itselläni ei ole lapsia). Tulemme uudestaan testaamaan myös muut vegaanivaihtoehdot. "”
“Siisti ja Rauhallinen”
“"Ruoka perus hyvää, mukava tunnelma, ammattitaitoinen henksa. "”
“"Helppo hyvä asiointi ja mukava palvelu, hyvää ruokaa ja juomaa unohtamatta"”
“The table oli erittäin hauska ja uudenlainen kokemus ja ruokaa riitti!”
“Ruoka ja asiakaspalvelu on aina ollut tosi hyvää ja mukavaa henkilökuntaa. Ihan suomen paras Amarillo varsinkin kokin ruuat!”
“Koko käynti oli kaikinpuolin mukava ja onnistunut kokemus.”
“"Ruoka on monipuolista,kuitenkin kaipaisin enemmän maistuvia vegevaihtoehtoja"”
“"Perusturvallinen setti, sai lämmintä ruokaa, ei mikään kokemus sinänsä. Tosin ei ollut odotuksetkaan korkealla"”
“"Aivan loistava talon burgeri?? nyhtönauta on uus tuttavuus, mutta tuon jälkeen uus lemppari. Kiitos"”
“Ruoka oli hyvää ja henkilökunta asiantuntevaa”
“"Hyvä kokemus , Lauantai - ilta oli aika ruuhkainen , pöytiin odotusta kesti aika kauan noin 10 min. Tarjoilijat olisivat voineet käydä edes sanomassa moikat ja kertomassa tilanteen . Ruokia sai myös odotella tosi pitkään mutta aina Amarillossa juomat ja Nachot tulivat kuitenkin nopeasti . Otimme myös alkupalaksi revolverin jota oli kiva maistella joten odotuksesta ei ollut meille mitään harmia sinänsä. Mukava kokemus tarjoilijat olivat erittäin ystävällisiä. "”
“.”
“Viikonlopun takia yleistunnelma oli tarjoilijoilla oli hieman kiireinen ja kiire näkyi henkilökunnassa mutta muuten tunnelma ja asiakaspalvelu oli hyvää”
“Suosittelen ja olen suositellut. Henkilökunta saa olon tuntumaan kotoisalta ja lapset otetaan kivasti huomioon ja ruoka on aina hyvää.”
“Varma hyvä valinta ruuan puolesta.”
“ok”
“"hyvän ruuan kruunasi erittäin ystävällinen ja huomioiva palvelu, jonka johdosta mielellään tulee uudelleen"”
“"Ruoka oli todella hyvää ja koronahommat huomioitu todella hyvin (turvavälit, vapaat pöydät)."”
“"Oli todella miellyttävä kokemus ja meitä oli vegaaneja, keliaa sairastava, sekä synttärisankari niin saimme järjestettyä tarjoilijan kanssa ihana yllätyksen sillä välin kun sankari kövi vessassa eli tosi nopeasti .. ja tarjoilija varmisti useaan otteeseen onko kaikki hyvin ja tarviiko jotain .. 10 pistettä ja ??"”
“Ystävällinen henkilökunta”
“Mukava paikka keskellä kaupunkia.”
“Tarjoilija oli mukava ja ruoka oli hyvää.”
“"Ystävällinen palvelu, jolla yllättävän suuri merkitys. Myös sujuva, pelisilmän omaava toiminta tärkeää (mikäli joku asia ei onnistu täydellisesti, piilevä pettymys pyyhitään asian korjaamisella = anteeksipyyntö / mahd jälkkäri veloituksetta "”
“Tarjoilija oli erittäin palvelualtis ja kiinnitti huomiota/ toimi korona tilanteen vaatimalla tavalla.”
“"Tunnelma hyvä. Paikka paikoin sai vähän odotella. Ruoka-annokset olivat näyttävät. Lihan laatu osittain huonoa, jänteitä ja huonoja kohtia, ribsit sen sijaan olivat erinomaisia. Tarjoilija mukavan rempseä ja omanlaisensa hyvällä tavalla. "”
“Loistava palvelu”
“Ruoka oli hyvää ja tarjoilu toimi pääosin mallikkaasti.”
“Keittiö oli juuri sulkeutumassa kun saavuimme ravintolaan. Tarjoilija hoiti homman hienosti ja saimme ruokaa ja vieläpä varsin nopeasti. Tarjoilija oli aivan huikean mukava kaveri. Terveiset hänelle!”
“"Palvelu oli todella hyvää. Henkilökunnalla oli kiire, ruokailijoita oli paljon. Ystävällinen ja reipas tämä henkilökunta."”
“Hinnat nousee ja annokset pienenee... Ruoka on hyvää..”
“Normaali perusjuttuja ja jos haluaa jotain erikoisempaa niin voi mennä muualle”
“Amarillon ketjun kaikki paikat ovat viihtyisiä ja olen suositellut ystäville”
“"Hyvä ruoka, nopea ja mukava palvelu."”
“Ruoka oli hyvää ja ruoka maistuvaa.”
“"Sujuva,miellyttävä ravintolakäynti kaikin puolin. Hinta-laatusuhde kohdallaan."”
“Palvelu oli todella hyvää ja iloista. Ruoka oli maittavaa ja annos koot sopivat. Erityisen hyvin jäi mieleen meitä palvellut henkilö sekä jälkiruokakahvini koko!”
“"Kiva paikka, henkilökunta mukava"”
“"Ravintola oli valtavan suuri, varmaankin iltaisin myös yökerho? Ruoka oli hyvää, saimme valita meille sopivat paikat ja erityisesti palvelu oli mutkatonta, ystävällistä ja ripeää! Erityiskiitos pöytämme tarjoilijalle! "”
“Hyvä ruoka ja asiallinen palvelu??”
“Positiivinen ravintolakokemus. Keskeinen sijainti.”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta”
“"Henkilökunta oli ammattimaista ja ystävällistä, viihtyisää"”
“Perheemme syödessä 5hlö kaksi ei ollut tyytyväisiä ruokaansa.”
“Sain Mikkelin Amarillossa myös hyvän käyntikokemuksen Kotkan Amarillon lisäksi.”
“Hyvä kokemus kaiken kaikkiaan”
“Hlökunta osaavaa ja paikka vihhtyisä”
“"Ruoka ja palvelu olivat täyden 10 arvoista. Lähinnä kellari/yökerhomainen ympäristö laski pisteitä, mutta tämä toki on Amarillolle tunnusomaista ja varmasti tarkoituksen mukaista, joten minun vuoksi tätä ei kannata lähteä muuttamaan. Viihdyimme perheemme kanssa oikein hyvin! Tarjoilijamme oli rento ja mukava ja kuitenkin samaan aikaan tehokas hoitamaan ja huomioimaan omat asiakkaat ja auttamaan samalla muitakin jos ylimääräistä aikaa jäi. Todella hyvä!"”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen oalvelu”
“"Palvelu oli ystävällistä, ruuat tuli nopeasti ja maistui hyvältä"”
“"Hyvä tunnelma, palvelu oli ystävällistä ja ruoka hyvää. WC- tilat siistit."”
“Hyvä palvelu ??”
“"Ruoka oli todella hyvää niinkuin aina ja tällä käynnillä oli erittäin mukava, asiallinen ja rauhallinen asiakaspalvelija, siitä erityisesti jäi hyvä mieli. Asiakaspalvelu kotkan amarillossa on aina todella miellyttävää, kiitos siitä :) "”
“mukava henkilökunta ja hyvä ruoka sopu hintaan”
“"Tarjoilija tyttö oli erittäin ystävällinen, joustava, mukava, iloinen ja auttavainen kaikkine erikoisinen toivoidemme suhteen"”
“Ihana palvelu ja ihanat tarjoilijat.”
“"Toki oli epidemia-aika ja mahdollisesti sen vuoksi ravintolassa hiljaisempaa. Tätä suuremmalla syyllä seurueet olisi voinut sijoittaa rajatuille alueille väljemmin, eikä tulojärjestyksessä vierekkäin. "”
“Asiantunteva ja mukava palvelu. Erittäin maukkaat ruoat.”