Kokkolan Rosso sijaitsee Kauppakeskus Chydeniassa,  kaupungin viehättävän kävelykeskustan sykkivässä sydämessä. Toivotamme tervetulleeksi kaikenikäiset vauvasta vaariin, niin pienet kuin isotkin harraste- tai työporukat ja erityishuomion meillä saavat lapsiperheet.  Lapsille on oma ruokalista ja leikkipaikka. Tarjoamme italialais-suomalaisia makuelämyksiä ja palvelun laadusta emme tingi. 
 
Ympärivuotinen terassimme on oiva tapaamispaikka  varsinkin kesäisin, mutta myöskin  talvella erilaiset tapahtumat, kuten jo perinteeksi muodostunut Talvikaraoke ja Toppahousutanssit ilahduttavat asiakkaitamme.  Kesäaikaan arkilounas terassilla saa ruokatunnin tunnelman suorastaan välimerelliseksi. Talvisin kävelykeskustan valotunnelmaa täydentävät  Rosson upeat, eläväliekkiset terassilämmittimet.
 
Kabinettimainen uudempi osa Rossoa on suosittu syntymäpäivien ja juhlien pitopaikka. Baarissa on kiva istuskella ja katsella kävelykadun vilinää, nauttien erikoiskahveista, oluista, viineistä ja drinkeistä. Antipastoja ja makeita herkkuja löytyy jokaiseen makuun, pizzojen, pastojen, pihvien, kalaruokien, salaattiannosten ja keittojen lisäksi eli varmasti jokaiselle jotakin. 
 
Kokkolan Rosso on tunnettu aktiivisesta mukanaolosta Kaupungin ja lähiseudun tapahtumissa. Leikkimielistä terapiaa asiakkaille olemme tarjonneet mm. miesten käsityöillassa ja tarjoamalla asiakkaille mahdollisuutta kutoa  hyväntekeväisyyteen terapiapeittoa ja kirjoittaa tarinaa päiväkirjaamme kutomisen lomassa. 
 

Asiakaspaikkoja on 140 ja kesäterassilla 75.  

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 25.02.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Keskeisellä paikalla”
“Ruoka oli hyvää mutta miestarjoilija ei ammattitaitoinen”
“Rosso on parantanut ruokaa paljon. Siellä yleensä homma toimii ja tapas pöytä on suosikkini.”
“Kaikki toimi hyvin”
“tilattiin pizzat ja oli tosi hyvää”
“Lämminhenkinen ja hyvä palvelu. Hyvä ruoka.”
“Lämmin , ystävällinen henkilökunta. Paikka keskeinen !”
“Kaikki toimii ja ruoka on hyvää.”
“Siisti, palveleva henkilökunta.”
“Ruoka oli hyvää”
“Tuttu ja turvallinen”
“Olen varmaan suositellutkin...”
“Kaikki toimi sujuvasti”
“Kokoonnuimme kaveriporukalla viettämään yhden synttäreitä. Meidät huomioitiin erittäin lämpimästi ja kohteliaasti. Illasta jäi hyvä mieli. Ruoka oli maittavaa. Voin lämpimästi suositella muillekin Rossoa.”
“Meitä on iso porukka entisiä työkavereita, nykyisin eläkkeellä. Meillä ollut tapana kokoontua kerran kuukaudessa Rossoon. Olemme saaneet positiivisen vastaanoton ja toiveitamme otettu huomioon mm. Pöytävarausten suhteen. Tunnemme itsemme tervetulleeksi sinne.”
“Viihtyisä ravintola vanhassa kotikaupungissa, täällä on aina kiva käydä. Ruoka on hyvää ja henkilökunta mukavaa!”
“Kiva ilmapiiri johon on mukava tulla, ruoka on aina hyvää, en ole koskaan pettynyt eikä ruokaa tarvitse odottaa kauaa.Todella ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii tarpeistani.”
“Ruoka ei ollut kovin maistuvaa ja annoskin oli hintaansa nähden melko pieni. Jälkiruoka kakkupala maistui teolliselle.”
“Välitön tunnelma :)”
“Rento tunnelma, mukavat tarjoilijat ja huippu kokit. Bonus tietenkin kaiken tämän lisäksi. Hyvä kotimainen ruoka. Sijainti loistava.”
“Kokkolan ravintola tarjonta muutoin aika huono, joten jollen keksisi parempaa, saattaisin ehdottaa rossoa!”
“Lounaspaikkana nopea, hyvä valikoima, nopea reagointi hlölökunnalta, kuten lounaalla pitää ollakin. Ilta-aikaan myös hyvä palvelu, suositellaan ja myydään sopivasti.”
“Ruoka on todella maukasta eikä sen odottaminen kestä kauan. Henkilökunta on asianosaisia ja huomioi hyvin asiakkaan tarpeita. Ravintolan yleisilme on myös miellyttävä.”
“Kaikki toimii”
“Hyvä ruoka ja oikein mukava tarjoilija”
“Tilaa oli hyvin, saimme aivan erikoiskohtelun.”
“Erittäin mukava palvelu. Ruokavalioni on vähähiilihydraattinen ja minulle kerrottiin, mitä kannattaa tilata.”
“Kaikki toimii”
“Käyntini Kokkolan Rossossa ovat olleet poikkeuksetta kokemuksena miellyttäviä.”
“Ruoka on hyvää ja henkilökunta miellyttävää”
“Hyvä henkilökunta ja ruoka.”
“Kokonaisuus hyvä”
“Hyvä ruoka, nopea palvelu”
“Hyvä ruoka, asiallinen palvelu. Hyvä sijainti.”
“Ruoka hyvä, asiakas huomioidaan hyvin.”
“Takuuvarma paikka..”
“Tuttu rauhallinen paikka, josta saa bonukset.”
“Kiitos, oli erittäin onnistunut ruokailu porukallemme. Lisäplussaa tarjoilijalle, kun kertoi, että parkkihalli sulkeutuu tiettyyn aikaan. Ulkopaikkakuntalaiset ei olisi tiennyt. Kiitos!”
“Erittäin hyvä palvelu”
“Tykkäämme ravintolasta ja ruokalistasta, ja kävisimme usein siellä syömässä, mutta viime vuosina palvelun taso on huonontunut. Varsinkin yksi tarjoilija tiuskii työkavereilleen eikä koskaan hymyile asiakkaille. Tunnelma on kamala. Tämän olen huomannut jo viimeisen vuoden ajan, ei ole mielipide yhdeltä kerralta. Henkilökunta tuntuu vaihtuvan (ainakin nuorempi osasto) ja asiakkaista ei välitetä tilauksen jälkeen, en tunne oloani tervetulleeksi tai käyntiäni arvostettaisiin. Ystävälleni oli suoraan vinoiltu hänen valittuaan pizzan ja täsmälleen samanlaisen annoksen kuin miehensä. Asiakaspalvelun huononeminen on ainakin meidän ystäväpiirissä huomattu laajemmin ja jo pidemmältä ajalta. Ei hyvä juttu.”
“Mukava tunnelma.”
“Tosi hyvää ruokaa ja erinomaista palvelua??”
“Tuttu ja turvallinen!”