HYVÄT YSTÄVÄT!

Poikkeusaikataulut ja järjestelyt ovat voimassa vielä 31.5. saakka. Avaamme ravintola Amarillon asiakkaillemme 1.6.2020! 

Kokkolan Amarillo palvelee vieraitaan kotiinkuljetuksen sekä Original Sokos Hotel Kaarlessa majoittuvia huonepalvelun muodossa ma-to klo 9-18.30, pe klo 9-19.30, la 15-19.30 ja su sekä arkipyhinä klo 15-18.30. Take awayta voi hakea ma-to klo 11-19, la 15-20 su sekä arkipyhinä klo 15-19. Aikataulut voimassa toistaiseksi.

Puh 020 780 8911. Whatsapp ja tekstiviestitilausten numero 050 4186 239.

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ

******

Reilua ruokaa ja rentoa menoa!  Amarillon runsaan texmex-keittiön kaikki annokset ovat mausteisen maukkaita ja niillä tyydyttää isonkin nälän. Kaupungin parhaan texmexin lisäksi Amarillossa tarjoilllaan joka viikko rentoa baaribailausta ja hervotonta tunnelmaa sekä kaupungin aurinkoisimman terassin torin laidalla. 

Keittiö avoinna ma­–to klo 22.30 saakka, pe­–la klo 23 saakka sekä sunnuntaisin klo 19.30 saakka.
Lounas ma­–pe 11–14.

Varaukset ja tiedustelut Original Sokos Hotel Kaarlen myyntipalvelusta p. 020 780 8920.

 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.05.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Jokainen visiitti amarillossa, oli se sitten aamupala, tai päivällis tai illallisaikaan on ollut miellyttävä ja ruoka on ollut maittavaa.”
“Liha oli hyvää ja mehevää. Ranskalaisiin ehkä vielä enemmän rapeutta ja suolaa hiukan muuten hyvä kokonaisuus. Pöytä oli vähän likainen.”
“Suosittelisin,kokemus oli hyvä”
“Sujuva hyvä palvelu”
“Nopea, miellyttävä palvelu. Erinomainen ruoka!”
“Helppo tulla, ystävällinen henkilökunta, asiakasomistajuus tuo lisä etua.”
“Perushyvää, vaivatonta, lapset tervetulleita.”
“Ruoka ei ollut niin hyvää kuin odotin.”
“Amarillon ruokaan voi aina luottaa :)”
“Meidän perheen lempiravintola Kokkolassa.”
“Hyvä paikka. Oluita saisi olla useammanlaisia tai jos olikin niin ei mainostettu. Muuten edellis kertaa nopeammin tuli ruoka”
“Ruoka hyvää ja henkilökunta erittäin miellyttävää ja palvelualtista”
“Ykköspaikka;)”
“Ruoka oli meidän molempien mielestä todella hyvää ja sitä tulemme syömään jatkossakin. Jälkiruoka ei ollut meidän makuun.”
“Henkilökunta on miellyttävä, ammattitaitoinen ja iloista palvelua (erittäin tärkeää). Ruoka on ollut hyvää. Joskus koen, että istun eteisessä ja keskellä trafiikkia. Looseista en kovin paljoa pidä, koska niistä on hankala liikkua. Toivoisinkin, että ravintolamiljööseen tehtäisiin joskus uudistusta, ruokailupuolelle ja varsinkin ns. baaripuolelle. Kaipaisi raikastusta.”
“Hyvä perusamarillo, jos ketjun tuntee tämä on ravintola sen paremmasta päästä.”
“Minulla on paprika-allergia ja vaikka ravintolan perusmauste on paprika, kokki taikoi minulle sopivan vaihtoehdon!”