Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, maukkaita pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 25.01.2022 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“---”
“"Vi drack vatten till lunchen, vi var de enda lunchgästerna - stilla och tyst och trevlig betjäning."”
“"Minulle riittää palveluna, tervetuloa, ystävällisyys, hymy, hyvä ruoka ja suht edullinen hinta. Hinta oli hurja lounas… n. 15€! En halua että tullaan kesken ruokailun kyselemään (pokkuroimaan) viihdynkö, onko kaikki hyvin, maistuuko ruoka…mielestäni liian imelää ja lipevää käytöstä, tyhjä lautanen kertokoon kaiken. Näin jälkikäteen arvioiden ravintola oli tyhjä lauant iltapäivällä, ruoka oli hyvää, hinta hirveä… kertoo paljon. Niin ja henkilökunta käy ulkona tupakalla ikkunoiden takana, asiakkaiden nähden, ei sopivaa!"”
“Kiva paikka ja hyvä ruoka viihdyimme”
“Sujuva palvelu ja hyvä ruoka”
“"Ihan parhaat ruokalistat Hokin paikoista!!!! Liikaa jo kaikkia hampurilais ja taco mestoja ,mutta Rossosta saa myös pihviä ns. Perus raflaruokaa !!! Niin moni mesta vaan tacoja ja hamppareita!! Hyvä ROSSO ihan parhaat listat !!!"”
“"Tarjoiliamme oli erittäin mukava, mutta hieman jäi hämmästyttämään kun tarjoilija tuli hakemaan kumppanini lautasta, kun olin juuri laittamassa viimeistä haarukallista suuhun, toki hän ei ollut ottamassa lautastani, mutta annoin sen siinä samalla. Tarjoilija oli tosiaan muuten todella hyvä ja ystävällinen, mutta tämä hämmästytti minua hieman :) "”
“"Ihan kiva paikka, mutta ulkoasu on jotenkin vanhanaikainen ja hallimainen"”
“"Mutkaton, helppo ruokaravintola käydä pienten lasten kanssa. Lapsille on puuhaa ja tekemistä. Mutta paikka on myös viihtyisä sekä tunnelmallinen jos haluaa viettää aikaa aikuisten kesken."”
“"Hinta-laatusuhteeltaan hyvä valmis menukokonaisuus yllätti positiivisesti. Vegevaihtoehtoja tosin olisi voinut olla enemmän. Ruoan laatu menun perusteella parantunut huomattavasti muutaman vuoden takaisesta. Todella puhelias tarjoilijamme oli toisen paikkakunnan rosson työntekijä joten tietämys esim. Juomista oli vajavaista (onneksi vakkaritarjoilija suositteli hyvän valkkarin), ja olisin kaivannut visiirin sijaan maskia kuten muulla henkilökunnalla. "”
“Kokemus oli oikein miellyttävä. Raastepöytä oli hieman ”köyhä” ja ehkä hieman 80-lukua ;)”
“Miellyttävä tila ja hyvä ruoka.”
“Mahtava paikka ja henkilökunta priimaa”
“Koronapassin käyttö oli joustavaa. Ruoka hyvää ja tarjoilija ammatti-ihminen. Väkeä oli vähän.”
“Mukava ja ystävällinen ja nopea palvelu”
“Hyvä palvelu”
“Hyvä ruoka. Kolmen ruokalajin menu on hyvä lisä normilistaan.”
“"Asiointi mutkatonta,Kaikki toimii hyvin."”
“varmaa ja laadukasta. Siisti paikka ja hyvä sijainti.”
“Meitä oli koko ravintolassa vain 10 asiakasta. Meille sattui uusi tarjoilija joka ei osannut esim ohjata raastepöytään. Myöskään ruuan jälkeen emme jääneet odottamaan ertä voisimme tilata kahvit ja jälkkärit kun 20 minuutin odottelun jälkeen kukaan ei tullut kysymään mitään. Joten menimme itse kassalle maksamaan.”
“"Miellyttävä kokemus, paitsi että siellä oli erittäin viileää ainakin meidän pöydän kohdalla."”
“Viihtyisä ja hyvä sijainti”
“Ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka”
“"Hyvä ruoka, nopea ja ystävällinen palvelu."”
“"Hyvä ruoka, ystävällinen palvelu"”
“Mukava ravintola. Hyvä ruoka ja palvelu.”
“"Perushyvä ravintola, jossa viihtyy"”
“"Ruoka keskitasoa, mutta henkilökunta huippua!"”
“Keravan viihtyisin ja hyvän ruoan ravintola koko perheelle.”
“"ravintola on hyvällä paikalla. Rossoissa muuallakin saisi ruoka tulla nopeammin, lounasaika on useammalla varsin lyhyt."”
“Suosittelisin”
“Oli hyvä pizza ja palvelu”
“Hyvä sijainti.... Olen käynyt useaman vuoden aikana ja lähtenyt tyytyväisenä kotiin.”
“Meillä oli erittäin mukava tarjoilija ja ruoka oli hyvää. Sijainti helppo.”
“"Tulimme pikaisesti syömään.Minulle oli kiva yllätys kun haluan maistella esim. tofua..yleensä pettymys, teillä minun makuun mahtava tofu/tatti pasta! Nam!!"”
“ok mat”
“Pasta oli liian suolaista.”
“Hyvä ruoka ja salaattipöytä. Siisti ja miellyttävä paikka. Hyvä sijainti. Miellyttävä ja ammattitaitoinen henkilökunta. Näitä paikkoja saisi olla enemmän.”
“Ruoka oli ihan ok”
“"Käyn ravintoloissa erittäin harvoin. Vaikka Rosso onkin hyvä ruokailupaikka, niin Keravalta löytyy mielestäni vielä parempi paikka jota suosittelen ystävilleni."”
“"Rauhallinen, siisti perheravintola."”
“"Ruoka on hyvää ja palvelu myös. Paikka on visuaalisesti hieman elähtäneen oloinen, mutta suht siisti kuitenkin."”