Shoppailun lomassa kannattaa ehdottomasti pitää tauko Zeppelinin Rossossa, joka on välitön ja konstailematon italialaista ruokaa tarjoava ravintola, jonne on aina helppo tulla. 
 
Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!
 
Rosson ruokalistalla on paljon vaihtoehtoja myös erityisruokavaliota noudattaville, tutustu listaamme tai kysy lisää ravintolasta!
 
Löydät meidät myös somesta: Facebookissa @RossoKempele ja Instagramissa @rosso_kempele

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (3,9)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 02.06.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“kaikki toimi hyvin”
“Mukavan tunnelmainen paikka keskellä kauppakeskusta, mutta erossa sen hälinästä.”
“Aivan poikkeuksellisen hyvä palvelu, silti rento ote ja lapset ja allergiat osattiin huolehtia loistavasti. Tuotteet olivat virheettömiä.”
“Palvelu ja ruoka oli hyvää ??”
“Viihtyisä paikka ja hyvä ruoka, leikkipaikka plussaa.”
“Viihtyisä paikka. Ruoka ja palvelu oli hyvää”
“Hyvä paikka ja hyvä ruoka.”
“Homma toimi tarpeita vastaavasti ja palvelu oli nopeaa!”
“Tykkäsin ja mielestäni annospalapeli on loistava idea, saa tilattua sitä mitä haluaa, jos listalla ei ole valmiiksi sopivaa settiä”
“Kaikki muuten hyvin, annoskoko hieman pieni.”
“Meillä oli kiva hetki perheen kanssa ja ruoka oli hyvää..”
“Henkilökunta oli ystävällistä ja auttavaista. Ruoka ja juoma hyvää. Olisin kaivannut eri juomien kuten kahvien listausta näkyville, nyt niitä joutui kyselemään erikseen.”
“Kallis paikka laatuun nähden.”
“hyvä pizzapaikka”
“Sujuvaa palvelua.”