Shoppailun lomassa kannattaa ehdottomasti pitää tauko Zeppelinin Rossossa, joka on välitön ja konstailematon italialaista ruokaa tarjoava ravintola, jonne on aina helppo tulla. 
 
Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!
 
Rosson ruokalistalla on paljon vaihtoehtoja myös erityisruokavaliota noudattaville, tutustu listaamme tai kysy lisää ravintolasta!
 
Löydät meidät myös somesta: Facebookissa @RossoKempele ja Instagramissa @rosso_kempele

Asiakastyytyväisyys

3,7

Ruoka (3,8)
Palvelu (3,6)
Tunnelma (3,8)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.08.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Oli vaan niin hyvä ravintola kaikin puolin.”
“Lapsille ei alkusalaattipöydässä ollut mitään, ei edes patonkia.”
“Tila oli siisti. Korona tilanteen takia ohjattiin sujuvasti pöytään. Käsien pesu oli järjestetty hyvin. Tarjoilu oli sujuvaa ja asiallista.”
“Väkeä oli paljon liikkeellä, mutta hetken odottamiseen jälkeen pöytä vapautui. Salaatit eivät maistuneet lastenlapselle. Olisimme kaivanneet patonkia salaatille kaveriksi.”
“Hyvä palvelu, maukkaat pizzat ja ruoat yleensäkkin. Salaatti pöydässä tuoreet salaatit. Siistit pöydät pyyhitään hyvin edellisten asiakkaiten jälkeen. Turvaväleistä oli myös huolehdittu. Pöydät sopivan välimatkan päässä toisistaan.”
“Erityisesti lapsiperheille”
“Helppo paikka käydä”
“Mukava ja rauhallinen paikka”
“Hyvä ruoka ja hyvä palvelu salaattipöytä olis saanut olla runsaampi.”
“Aikuisen lapseni tilaus toimitettiin väärin keittiöstä, vaikka tarjoilija oli ilmoittanut kokille vaihdon. Kana piti olla kasviksilla (vaihdettiin), ei ranskalaisilla. Ranskalaiset vain poistettiin lautaselta, eikä lisäkasviksia tullut niiden tilalle. Annokseen kuului myös kasvikset ranskalaisten lisäksi. Omasta annoksesta pyysin poistaa siihen kuuluvat Saksan pähkinät ja tilalle jotain muuta pähkinää, mutta mitään ei lisätty. Harmittaa maksaa täys hinta, saamatta rahoilleen vastinetta. Vaihtoehtoja ruokalistalla vähän. Aika kalliita esim. pizzat. Salaattini lisänä paprikahilloke oli todella hyvää. Vuohenjuustosalaattiin voisi teillä lisätä kuuluvaksi ”paholaisenhillon”, joka hyvin usein kuuluu ja sopii vuohenjuuston kanssa. Salaattipöytä oli myös positiivinen.”
“Lämminhenkinen ja ystävällinen tarjoilija. Ruoka tuli nopeasti ja oli hyvää.”
“Helppo paikka perheelle ja vaikka yksinkin.”
“Kaikki meni hyvin, ruoka oli hyvää ja hinta oli odotetun kaltainen”
“Na”
“Miellyttävä paikka aina. Viime kerralla sekaannuksia ystävän annoksen kanssa. Sai odotella uutta annosta ilman pahoittelua ja mitään korvausta. Muuten kaikki ok.”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä.”
“Perus hyvä, mutta ei tasalaatuinen. Joskus tosi hyvää ja joskus ei sinne päinkään.”
“Hyvä ja nopea palvelu. Hyvä ruoka. Hyvä hinta-laatusuhde.”
“Helppo asioida, melko nopea palvelu, hyvät parkkipaikat, lähellä nelostietä, valikoimassa jokaiselle jotakin.”
“Hyvä sijainti ja palvelu toimi hyvin”
“Hyvällä paikalla”
“Ehkä”
“Miellyttävä kokonaisuus”
“Hinta/laatu kohdallaan.”
“Helppo ruokailla ostosten lomassa. Hyvä ja maukas ruoka ja ystävällinen henkilökunta.”
“Carbonara ei nyt oikein vakuttanut...”
“Rosso on niin tuttu ravintola, ettei tarvitse tuttavapiirissäni erikseen suositella. Tykkään käydä Rossossa varsinkin lasten kanssa shoppailemassa ollessa.”
“Hyvä palvelu ja ruoka maukasta”
“Vaikutti, että henkilökuntaa oli liian vähän. Ruoka oli vähän kuivaa, kastiketta oli vain nimeksi.”
“Hyvä ruoka ja viihtyisä ravintola. Ruokaa piti kuitenkin odottaa melko kauan, ja toinen tarjoilija toi pyytämättä meille alkusalaatit, vaikka olimme ensimmäiselle sanoneet, ettemme ota. Hukkaanhan ne menivät.”
“Yllättävän nopeaa palvelua”
“Viihtyisä, leppoisa tunnelma, hyvä palvelu.”
“Lounaslistaa ei ollut saatavilla ja ruokavalikoima oli aika suppea.”
“Hyvää ruokaa ja viihtyisä paikka!”
“Vähän henkilökunta”
“Ruoka hyvää ja tarjoilijat huippuja”
“Ruoka oli maukasta mutta annos pieni (salaatti) hintaan nähden.”
“Helt ok”
“Meillä oli pöytävaraus, josta henkilökunta ei ensin tuntunut tietävän mitään.. Sitten se loppujen lopuksi löytyi, henkiläkunta oli sitä mieltä että olipa onni, ettei täyttä kun ei varausta. Pyysin rapeaa pekonia pastaani lisäksi, se oli hiemän löllöä ja erittäin rasvaista, ja teki pastankin rasvaiseksi. Nälkä oli, niin meni alas kuitenkin. Maksaessa oli ensimmäinen kommentti, että minäpä koitan alkaa selvittään mikä oli kenellekkin. ei jäänyt ammattitaitoinen vaikutelma.”
“Ei ollut ruuhkaa. Asia, jota arvostan nykyisin. Gluteenittomat ruokavaihtoehdot ja muut dieettien huomioiminen on myös tärkeä asia.”
“Vertasin aiempiin kokemuksiini muualla.”
“Kohtuuhintaista ruokaa.”
“Siisti, rauhallinen ravintola. Ruoka hyvää. Helppo mennä sisään.”
“Hyvällä paikalla, erittäin hyvää ruokaa!!”
“Tarjoilija oli erittäin tylyn oloinen jostain syystä. Mietimme sisareni kanssa tätä ihmeissämme. Yleensä Rosson hlökunta on erittäin kohteliasta iloista.”
“Erittäin hyvä palvelu. Ja ystävällinen henkilökunta.”