Kanta-asiakasohjelmat ravintoloissamme

 
Asiakasomistajuus
 
Asiakasomistajana kerrytät Bonusta ravintolaostoista (ei koske alkoholiostoja), nautit edullisemmista annoksista sekä laadukkaista asiakaosmistajaviineistä. Asiakasomistajan kanta-asiakaskorttina toimii S-Etukortti.
 
 
S-Card
 
S-Card on S-ryhmän hotellien ja ravintoloiden kanta-asiakasohjelma työmatkustajalle. Ravintoloissamme kerrytät ostoista rahanarvoisia S-pisteitä ruoka-ostoista sekä kokousostoista (S-pisteitä ei kerry alkoholiostoista). Kertyneitä etuja voit käyttää majoitus-, kokous- ja ravintolaostoihin niin vapaalla kuin työnkin merkeissä. 
 
 
Radisson Rewards
 
Radisson Rewards on Radisson Hotel Groupin kansainvälinen palkinto-ohjelma, joka tarjoaa jäsenilleen etuja ja palveluita ympäri maailman. Jäsenenä saat runsaasti etuja, mm. -5% ravintolalaskun loppusummasta Radisson Blu Hotellien yhteydessä olevista ravintoloista (ei koske alkoholiostoja). Lisäksi kerrytät pisteitä yöpymällä hotelleissa sekä maksamalla kokouspalveluita. Pisteitä voit hyödyntää tulevissa majoittumisissasi, kokouksissasi tai esimerkiksi yhdistää niitä lentopisteisiin. 
 
 
 

Voit hyödyntää yhtä kanta-asiakkuusohjelmaa ja sen tarjoamia etuja kerrallaan.