VENN Jyväskylä on avoinna taas!

Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin kahvi, ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan nelikon tapaat yhdellä kertaa Jyväskylän ydinkeskustan VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, lounasta, brunssia, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu. Tule VENNiin ja tuo ystäväsikin, tai lainaa täältä!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 29.09.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“En pitänyt palvelusta ja jälkiruoka oli pettymys. Tilalle ei tarjottu mitään.”
“Monipuolisuus”
“Ihan ok paikka, hyvä sijainti.”
“Ravintola oli viihtyisä ja ruoka todella hyvää.”
“Oikein mukava ensikäynti. Voin hyvin suositella ravintolaa ystäville ja tutuille.”
“Ainoa miinus oli hieman liian kovalla ollut musiikki.”
“HyvÄ sijainti.”
“Hyvä sijainti ja tunnelma”
“Hyvä palvelu”
“Todella suppea valikoima kahvilan syötäviä tuotteita. Vanhat tutut tuotteet poissa tai puolta pienempiä kuin ennen. Haluan lukea lehtiä kahvilla käydessäni, siksi käyn nykyisin vain harvoin. Korona ei lehdistä tartu. Onneksi niitä on muissa kahviloissa luettavana.”
“Ravintolan yleisilme viihtyisä, tilaa riittävästi, pöytien ryhmittely kodikas, ei meluisaa musiikkia, ystävällinen henkilökunta, on todella miellyttävä ravintola, jossa viihtyy. Täyden kymppiplussan paikka! Kiitos!”
“Mukavan leppoisa tunnelma. Hyvä valikoima.”
“Käyntikokemus oli hyvä ja sen perusteella kehuisin. Kuitenkin niinä kertoina jolloin ei ole ollut erikseen varausta, palvelua ei ole tahtonut saada. Kerran lähdimme ennen tilausta pois, koska henkilökuntaa ei näkynyt eikä kuulunut. Nämä muistuvat mielessä ja laskevat arvosanaa. Jos seuraavallakin kerralla menee yhtä hyvin, tilanne voipi tasoittua.”
“Kiva ruokalista, uudistettu sopivasti. Henkilökunta on ystävällistä ja vastaanotto lämmin.”
“Pizzalevyt ovat tosi hyviä”
“All day brunssi oli erittäin hyvä. Tunnelma kiva. Ammattitaitoinen henkilökunta. Kaikki kohdillaan. :)”
“On siisti ravintola ja tarjoilu hyvää”
“Hyvä, rento paikka, kohtuullinen hintataso”
“Paikka oli mukava ja tunnelma rento. Palvelu asiallista ja ruoka hyvää. : )”
“Aidosti ystävälliset ihmiset ja maukasta ruokaa, tuoreista raaka-aineista.”
“Laskujen kanssa pieni sekaannus ja kasvisruoka-annoksen maku vähän yksitoikkoinen. Muuten tyytyväinen: hyvä tunnelma, ystävällinen palvelu ja kivan omaperäinen ruokalista.”
“Tykkään käydä Vennissä, mutta asiointi oli aikaisempaa kiussllissempaa, kun en voinut tilata tiskiltä edes yhtä kahvia ja piti odottaa pöytiin ohjausta”
“Kokemus oli hyvä, mutta tarjoilija unohti meidät juomien suhteen ja laskua saadessa, mutta muuten oli mukava ja ystävällinen. Uudet ranskalaiset ja uppopaistetut kukkakaalit olivat pettymys ja 4 euroa kolmesta kukkakaalista oli liian paljon.”
“Mielestäni VENN on oikein viihtyisä paikka ja sieltä saa hyvää ruokaa, joten suosittelisin.”
“Maksupäätteessä ongelmia maksuvaiheessa.”
“Hyvää ruokaa, jota ei saa välttämättä muualta.”
“Oikein viihtyisä ja hyvää ruokaa :)”
“Kokemus oli kaikinpuolin miellyttävä, henkilökunnan, ympäristön ja ruoan osalta :)”