VENN on suljettu 8.3.2021 alkaen sopeuttaessamme toimintaamme vallitsevaan tilanteeseen

Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin kahvi, ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan nelikon tapaat yhdellä kertaa Jyväskylän ydinkeskustan VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, lounasta, brunssia, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu. Tule VENNiin ja tuo ystäväsikin, tai lainaa täältä!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.04.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ravintolan fiilis ja kaikki tarjottava on vai kerta kaikkiaan tosi hyvää ja laadukasta. Palvelu myös. Kiitos”
“Palvelu hyvää”
“"Mukava ja osaava henkilökunta, ihanasti sisustettu."”
“Vierailusta jäi hyvä fiilis”
“Yleiskuva”
“"I liked the atmosphere there music wasn't too loud which is a great thing, so one can actually have a conversation. However, I noticed that it was a little too dark. Loved the service, very kind and lovely waitresses. Overall had a pleasant experience. "”
“"Hyvä hinta/laatusuhde, ystävällinen palvelu, kiva miljöö/sisustus, rento meininki, hyvä ruoka "”
“Viihtyisä paikka.”
“Olen ennenkin käynyt kyseisessä paikassa ja ruuat ovat olleet hyviä joka kerta. Myös tarjoilijat olivat erittäin mukavia ja jäi hyvä fiilis asioinnin jälkeen.”
“Mahtava tunnelma”
“Mutkatonta palvelua ja hyvää ruokaa. Sopii päiväkahvitteluun tai illallistamiseen. Kasvisruokavalioon toivoisi ehkä enemmän valinnanvaraa.”
“Ulkoa tullessa ravintolan yleisilme yllätti positiivisesti ja henkilökunta otti ystävällisen pirteästi vastaan. Ulkoapäin ravintola ei auennut mutta sisään astuessa se yllätti. Oli erittäin miellyttävä paikka ja henkilökunta asiansa hallitseva!”
“Etenkin ruuan hinta-laatusuhde oli kohdallaan.”
“"Mukava, että korona-aikana ravintolassa oli hyvin tilaa, myös lastenvaunuille."”
“Työntekijä viime asiointikerralla oli todella ystävällinen sekä ammattitaitoinen ja lounashetkestä jäi jo pelkästään hänen ansiostaan todella ihana mieli.”
“"Mielummin suosittelisin vieressä olevaa Revoa, jos on oikeasti nälkä. Myöskin vähän kirpaisi kun joutui ovella odottamaan aika kauan ennen pöytiinohjausta. Ihan ok paikka!"”
“"Mukava ja rento paikka,hyvällä sijainnilla"”
“Tilanteen mukaan.”
“"Rento ja tunnelmallinen, lämmin palvelu"”
“"Oli kokoajan niin palveltu olo. Hemmottelulta tuntui, kun kaikki tuotiin kauniisti ja ystävällisesti pöytään. En normaalisti käy yksin..ja se oli iso juttu. "”
“"Tilasimme kavereiden kesken viiniä ja pientä syömistä, ruoka oli erittäin hyvää ja myös viini. Yleistunnelma oli rento ja mukava ja paikka oli todella siisti. Työntekijät olivat mukavia ja ravintolasta löytyi myös hyvä pelivalikoima illanviettoon! "”
“"Annokset oli ihan ok, mutta ne olivat aiemmin parempia. Nyt jotenkin sekavia, liikaa kaikkea samassa annoksessa. "”
“"Hyvää palvelua, edullista hintatasoa, palvelu nopeaa. "”
“Hyvää ruokaa ja kiva palvelu!”
“"Ei moitteita, kiva seurustelupaikka"”
“"Kokemuksena todella miellyttävä ja paikka on mukavan kotoisa, sekä ruoka aivan ihanaa. "”
“"Hyvä sijainti, hyvä kahvi. Mukava paikka."”
“Persoonallisen hauska menu sekä annosten esillepano. Ystävällinen henkilökunta ja nopea palvelu.”
“Kaikin puolin hyvä vaikutelma”
“"Rento, kutsuva, nopea ja asiallinen palvelu."”
“Hyvät opiskelijatarjoukset”
“Palvelu oli hyvää ja tunnelma erittäin hyvä. Ei valitettavaa!”
“"Suosittelisin, sillä paikka on viihtyisä. Paikkaan on tullu lisää vegaanille sopivia vaihtoehtoja ja se on todella hyvä juttu! Paikka sopii erilaisiin tilanteisiin: kahville, drinkeille, lounaalle..."”
“"Tuttu ja turvallinen jo vuosien ajan, siksi on helppoa suositella sitä muillekin."”
“Sisustus on nuorekas ja tyylikäs. Papu-paahtimon kahvit ovat laadukkaita. Käyn Venn-kahvlassa juuri paahtimonvalinnan takia.”
“"Tila, palvelu ja tunnelma oli hyvää. Ruoka ei ollut yhtä hyvää kuin aiemmin muualla syömässäni vennissä. Ehkäpä kyseessä oli poikkeus, täytyy käydä joskus uudelleen kokeilemassa "”
“Tunnelma ja henkilökunta kiva. Koronaetäisyyksistä ja hygieniasta oli huolehdittu hyvin.”
“Kiva paikka ja hyvä tunnelma. Saa rauhassa tavata ystäviä kahvikupin äärellä.”
“Tunnelma on täydellinen ja ruoka hyvää ja erilaista kuin muualla. Täydellinen lounaspaikkana.”
“Miksei”
“"Hyvä lounas, vaihtuvia annoksia"”
“"Venn oli helppo löytää ja taatusti kulkureitin varrella, jos kulkee keskustan läpi. Olellista minulle oli kiireisen ja lyhyen käyntini aikana se, että ruoan sai aika nopeasti, mutta ei kuitenkaan tarvinnut tyytyä pikaruokaan. Toinen tärkeä seikka oli edullinen S-etutarjous, eli sain kympillä herkullisen vegelautasen. Tarjoilija myös suositteli sitä, koska se olisi tarjousannoksista kaikkein nopein. Olin tosi tyytyväinen, Venn tarjosi helpon ja hyvä lepohetken. "”
“"Hyvä ruoka, suht edullinen, viihtyisä paikka "”
“Ihan ok hinta-laatu suhde”
“Kaikki sujui hyvin ja jäi hyvä olo asioinnista”