Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini, yhdessäolo ja ruoka. Koko kovan nelikon tapaat yhdellä kertaa Jyväskylän ydinkeskustan ravintola VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista tapasta, lounasta, brunssia, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Meillä on myös iso terassi, jolla voit nautiskella kesäpäivästä satoi tai paistoi :) Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu. Tule VENNiin ja tuo ystäväsikin!

 

Keittiö avoinna

ma-to 11-21

pe-la 11-22

su 12-16.30

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 28.09.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Siisti, tilaa, hyvä sijainti, bonukset."”
“Minun seurana oli tyttären 19.v poika. Tämän kevään abi. Silloin tällöin vietämme kahden kesken ruokailun merkeissä yhteistä aikaa päivän polttavista asioiata”
“"Hyvä sijainti ja ""homma toimii"", kiitos. "”
“"Henkilökuntaa olisi voinut olla enemmän, olisimme mielellämme jääneet nauttimaam cocktaileja enemmänkin, mutta siirryimme muualle ruuhkan takia. Paikalla ollut henkilökunta oli kyllä asiantuntevaa ja mukavaa porukkaa. "”
“Ruoka oli hyvää ja ravintola viihtyisä.”
“"Mukava tunnelma, viihtyisä ja valikoima on kiva. Palvelu ei tällä kertaa ollut kuitenkaan hyvää."”
“"Vähän joutui lapsen ruokaa palauttamaan, kun ei ollut mitä tilattiin.. Eikä se lopultakaan ollut niinkuin piti.. "”
“Miellyttävä paikka kahvitella kavereiden kanssa.”
“"Jyväskylässä on paljon ravintoloita, mutta Venn on siitä erilainen, että siellä tunsin itseni nuorena sekä erikoisemman näköisenäkin tervetulleeksi. Venn vaikuttaa hyvin hienostuneelta, mutta nuori tatuoitu tarjoilija antoi ulkomuodollaan rennomman vaikutelman, siispä se on rennon hienostunut. Hinnat ovat sopivat, ja sijainti on kävelykadulla erinomainen. Henkilökunta ja tuotteiden maku olivat ehdottomasti kympin arvoisia, paitsi että kombo-laudalla oli aika vahvoja makuja kaikki, vähän säilykemäisiä, ei kovinkaan pehmeitä makuja tai rapsakkaa koostumusta. Muuten kaikki aivan erinomaista!"”
“Kokemus oli niin miellyttävä että haluan käydä uudestaan vennissä kaverini kanssa joka ei vielä ole käynyt siellä. Asiakaspalvelu oli mahtavaa!”
“"Venn on mukava ja rento kahvilamainen ravintola. En suosittelisi Venniä ruokapaikaksi, sillä valikoima on melko suppea ja annokset pieniä, mutta pieneen nälkään tai juomien maisteluun sopii hyvin. "”
“"Hyvä sijainti, rento ja erittäin siisti paikka! Mukava tunnelma. Vegaanisia vaihtoehtoja tosin saisi olla enemmänkin (tällöin mielellään vegaaninen ja gluteeniton). "”
“Paikka on hyvällä sijainnilla sekä erittäin viihtyisä. Henkilökunta oli todella mukavaa ja palvelu ensiluokkaista.”
“"Mukava, mutta hieman persoonaton"”
“"Kaikki sujui hyvin, Venn on mukava ravintola jossa viettää aikaa ystäväporukan kanssa."”
“"En keksi mitään, minkä olisin toivonut olevan toisin. "”
“"Käyn yleensä kahvilla muualla, mutta Vennissä on kiva käydä juomassa vaikka lasilliset viiniä tai syömässä."”
“"Erittäin mukava ravintola, hyvällä paikalla keskellä kylää. Ystävällinen palvelu ja hyvää ruokaa."”
“Hyvät ruuat ja hyvä asiakaspalvelu”
“"Viihtyisä, mukava paikka"”
“"Hyvä ja helppo sijainti, miellyttävä palvelu, tarjoiltavat isoon ja pieneen nälkään. Kiva kokonaisilme sisätiloissa."”
“"Ruoka ja juoma oli juuri sopivaa siinä tilanteessa, suositeltiin annosta jaettavaksi, koska ei ollut suuri nälkä. Tarjoilitar oli iloinen, ripeä, asiansa osaava ja mikä parasta, opetti S-mobiiliedun käytön. "”
“"Vähän hintava, mutta sijainniltaan kätevä."”
“"Ihanaa ja asiantuntevaa palvelua, hyvää ruokaa, hyvä tarjonta juomissa ja ruoissa, rento tunnelma, kiva ja tilava terassi"”
“"Mutkaton ja rento paikka, hyvät kasvisvaihtoehdot ja reilut annokset. "”
“Hyvä paikka”
“Viihtyisä paikka. Hyvät opiskelijatarjoukset ja paljon kasvisruokaa”
“Henkilökunta erittäin osaavaa ja mukavaa!”
“Keskeisellä paikalla...”
“"Kokonaisuus todella hyvä, hyvää asiakaspalvelua"”
“Ruoka oli todella hyvää.”
“"Siisti, hyvä asiakaspalvelu, hyvä ruoka, mukava lounaspaikka"”
“"Mukava fiilis ja ympäristö mutta palvelu hidasta koska niin vähän henkilökuntaa. Ja ruokalista on ollut sama jo vuoden, niin vaikka tosi kiva paikka mennä niin montaa kertaa ei haluaisi samaa ruokaa syödä. "”
“Uusi miellyttävä ja erilainen ravintolakokemus”
“"Mukava asiakaspalvelu, maittava kahvihetki syömisen suhteen ja näppärä sijainti."”
“"Miellyttävä paikka, mainio palvelu ja hyvä, tasalaatuinen ruoka."”
“Hyvä ja nopea palvelu sekä ruoka”
“"Mukava paikka, KIITOS!"”
“"Vennissä käynti oli muuten kiva, mutta terassin siisteyteen voisi vähän enemmän kiinnittää huomiota. Likaisia astioita pöydissä, pöydät likaisia. Linnut hyppi pöydillä. Kuitenkin oli aika hiljainen hetki kun kävin kahvilla. "”
“"Viihtyisä paikka, hyvä palvelu"”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Ihan ok ruokapaikka mutta ei mitenkään maata mullistavaa kokemus. Miellyttävä sisustus.”
“Erittäin hyvä palvelu.”
“"hauska tunnelma, rento paikka ja ystävällinen henkilökunta"”
“Palvelu oli todella hyvää ja ystävällistä. Ja ruoka ja juoma oli hyvää.”
“"Niin mukava ravintola, että todellakin tätä voi suositella ja olen suositellut ja voisin viedä myös tuttavia sinne."”
“"Ystävällisyys, asiantuntevaisuus ja helposti saavutettavissa. Keskeinen sijainti. "”
“"Aurinkoinen terassi, hyvä ruoka ja kylmä juoma"”
“"Lounaan salaattipöytä oli hieman vaisu. Samoin itse lounassalaatti. Hyvää oli se, että raaka-aineet vaikuttivat tuoreilta."”
“"Lohi-rapulevyssä oli aiempaan verrattuna kovin sniidusti täytteitä, mutta oli maukas. Tällä kertaa paras maku jäi asiakaspalvelusta, tarjoilija huomioi minut ja muut asiakkaat kiireestä huolimatta luontevan iloisesti ja palvelu oli oikein ripeää. Oikein kiva afterwork oli."”
“Kiitosta alkoholittomista cocktaileista”
“Siisti viihtyisä paikka.”
“Mukavaa oli hieman työläs asiakkaina itse järjestää pöytää isommalle seurueelle ja musiikki hitusen kovalla! Muuten ruoka oli hyvää ja ilmapiiri sopivan rento ”hengailuun””
“"Musiikki oli aivan liian kovalla terassilla. Sopii tunnelmaan ehkä jos on bilettämässä, mutta ruokailuun musiikki ei sopinut. Aivan liian lujalla."”
“Tarjoilija oli aidon ystävällinen ja ruoka oli mukavan helppoa ja maistuvaa.”
“Listalta löytyi useita herkullisia vegaaniannoksia. Meille valmistettiin toiveidemme mukaiset raikkaat juomat iloisesti ja ammattitaidolla. Palvelu oli erittäin hyvää.”
“"Ystävällinen ja ripeä palvelu ja hyvin alkavaan viikonloppuun sopiva musiikki. Myös pitsat ja juomat olivat maukkaita. Reipasta ja nuorekasta asiakaskuntaa, joka alkuillasta vaihtui osittain ripeästi."”
“Ruoka ja henkilökunta loistavat”
“Hyvä palvelu ja juoma”
“Sain mahan täyteen”
“"Rento ja kiva paikka, ruoka ja juoma olivat herkullisia. "”
“Erittäin positiivinen kokemus kaikinpuolin.”
“"Hyvä sijainti, ystävällinen palvelu."”
“Tykkään käydä ja viihdyn jonka takia voin suositella muillekin”
“Hyvä ruoka”
“Omena varkaissa moctail juoma oli erittäin hyvänmakuinen. Jotain kivaa makeaa mutta kuitenkin terveellistä olisi ollut kiva syödä.”
“"Ruoka oli erittäin hyvää ja paikka näytti mukavalta. Ainoa miinus oli että edellisten asiakkaiden astioita ei siivottu pöydästä koko aikana, jouduimme itse siivoamaan ne. "”
“Kiva paikka”
“"Ruoka ja drinkit olivat hyviä! Terassi oli hieman epäsiisti, pöydässä oli pinttynyttä likaa."”
“Toimii ja kiva asioida”