VENN Jyväskylä on avoinna taas!

Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin kahvi, ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan nelikon tapaat yhdellä kertaa Jyväskylän ydinkeskustan VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, lounasta, brunssia, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu. Tule VENNiin ja tuo ystäväsikin, tai lainaa täältä!

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (3,9)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 15.09.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Kokemus oli hyvä, mutta tarjoilija unohti meidät juomien suhteen ja laskua saadessa, mutta muuten oli mukava ja ystävällinen. Uudet ranskalaiset ja uppopaistetut kukkakaalit olivat pettymys ja 4 euroa kolmesta kukkakaalista oli liian paljon.”
“Mielestäni VENN on oikein viihtyisä paikka ja sieltä saa hyvää ruokaa, joten suosittelisin.”
“Maksupäätteessä ongelmia maksuvaiheessa.”
“Hyvää ruokaa, jota ei saa välttämättä muualta.”
“Oikein viihtyisä ja hyvää ruokaa :)”
“Kokemus oli kaikinpuolin miellyttävä, henkilökunnan, ympäristön ja ruoan osalta :)”