Jyväskylän ravintoloiden jalokivessä - Trattoria Aukiossa, pääset nauttimaan Italian keittiöiden mauista parhaimmillaan – kauden raaka-aineista rakkaudella sinulle valmistettuina.

Intohimonamme ovat italialainen ruoka, viini ja yhdessäolo – La Tavola Italiana.

Tarjoilemme lounasta arkisin ma-pe klo 11-14.

Voitte olla meihin yhteydessä sähköpostitse trattoria.aukio@sok.fi tai soittamalla numeroon 0107851110.

Sydämellisesti tervetuloa nauttimaan Aukiolle, Solo Sokos Hotel Paviljonkiin. 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 16.10.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Erittäin hyvä ruoka, hyvä tunnelma, asiantuntevat asiakaspalvelijat ja erikoisruokavalioiden huomiointi - gluteeniton pizza oli ihanaa!”
“Ruoka erinomaista!”
“Hyvä ja iloinen tarjoilija!”
“Salaattipöytä ja keitot ovat aivan mahtavia. Todella mukava henkilökunta.”
“Rento, nuorekas ja hyvä ruoka”
“Hyvä ja suht nopea palvelu, hyvää ruokaa”
“Pastoihin kaipaisi jotain kermaista pastaa”
“Mukava palvelu, hyvä ja suhteellisen edullinen ruoka”
“Ehkä sijainti”
“Törkeän hyvä ruoka??”
“Hyvä ruoka mutta nälkä jäi.”
“Pienet annokset”
“Ruuan maku oli erinomainen ja salaattipöytä monipuolinen.”
“Hyvä ruoka, kiva henkilökunta ja ilmapiiri”
“Ilmapiiri oli mukavan rento ja tarjoilijat ystävällisiä ja asiantuntevia.”
“Ei vaikuta suositteluun,mutta mahdollisuutta laskun tilaamiseen jouduin odottamaan aika tovin, toki oli lauantain ilta ja paljon asiakkaita.”
“Helppo tulla=hyvät liikenneyhteydet, paikoitusmahdollisuudet ja keskeinen sijainti”
“Ruoka ja tunnelma.”
“Erittäin hyvä ruoka”
“Tarjoilun hitaus. En tiedä mistä johtui, mutta molempina iltoina pöytään pääseminen oli hidasta (ravintolassa ei paljoa asiakkaita). Juomien tulo kesti, vesi vietiin täytettäväksi, palautus pöytään kesti puolisen tuntia. Ruoka tuli hitaasti.”
“Palvelu oli alusta loppuun asti hyvää ja kiireetöntä, söimme hyvin myöhään, kiinni menoaikaan ja palvelu oli silti kiireetöntä ja hyvää! Kiitos siitä!”
“Hyvät ruuat, ystävällinen palvelu, mukava lounge -ilmapiiri.”
“Lounasbuffet'n logistiikka ei toimi. Eri puolilla salaattipöytää on eri tuotteita, mistä tulee kurottelua ja törmäilyä. Myös keittonurkkaus ruuhkautuu ajoittain. Huhut kertovat, että tähän on tulossa parannusta, mutta vielä ei ole näkynyt tuloksia. Ehkä sitten, kun laajennus valmistuu?”
“Alkuruoka oli erittäin maistuvaa”
“Osuimme ilmeisesti vuoronvaihdon aikaan, joten meidät 'unohdettiin'pöytään ilman tilauksen ottoa pitkäksi aikaa. Samoin maksaminen oli hidasta.”
“Kaupungin paras ravintola, hyvää palvelua ja maukasta ruokaa”
“Yleisesti ottaen melko hyvä palvelu. Ruoka on hyvää ??”
“Osittain palvelu ei ole aina kovin ystävällistä. Palvelun taso tuntuu riippuvan paljon siitä, kukatarjoilija osuu kohdalle.”
“Fiilis ja hyvä ruoka”
“Kiire, kaaos lounasaikaan, tiukka fiilis”
“Hyvä ja monipuolinen lista, ruuat ovat aina tulleet nopeasti ja palvelu on ollut asiantuntevaa”
“Jouduimme odottelemaan tarjoilijaa todella kauan pääruokien jälkeen, jotta hän olisi korjannut astiat pois ja olisimme voineet tilata jälkiruoan”
“Meidän tilauksemme unohtui ( ilmeisesti useamman henkilön palvellessa meitä) ja odotimme todella pitkään lounasannoksiamme. Meni rauhallisen päivän aikataulu kerralla kiireiseksi.”
“Hyvä ruoka, juoms, palvelu, sijainti ja ilmapiiri:)”
“Tarjoilijat olivat mukavia ja huumorintajua löytyi ??”
“Tarjoilija ei kertonut mitä S kortti tarjouksia oli, eikä pöydässä ollut siitä mitään 'mainosta' joten piti itse kysyä missä on ne S kortti tarjoukset.”
“Hyvä tunnelma ja ruoka.”
“Ruoka on aina hyvää. Ravintola on siisti. Jälkiruoka tee on erittäin hyvää.”
“Lounastauko 30 minuuttia riittää harvoin asiointiin. Joskus pitää odottaa kauan, että tarjoilija ottaa tilauksen vastaan. Joskus ruokaa pitää odottaa kauan (lounasta olen joskus odottanut 26 minuuttia). Joskus kassalla ei ole ketään ottamassa maksua vastaan, tai jono on pitkä. Talossa on ollut joskus hyviä ammattilaisia ja heillä on ollut silmää palvella asiakkat tulojärjestyksessä, nyt ei aina tapahdu niin. Voisiko lounasta muuttaa niin, että ruoka maksettaisiin jo tullessa, jolloin samalla menisi tilaus keittiöön.”
“Sopivan rento paikka, jossa on hyvä ruoka.”
“Suhteellisen kallis hinta.”
“Ruoka on hyvää ja palvelu todella ystävällistä! Hinta-laatusuhde on Trattorian lounaalla kohdallaan.”
“Hyvä henkilökunta”
“Hyvä salaattibuffet lounaalla!”
“Herkullinen ruoka, suositaan lähiruokaa”
“Henkilökuntaa oli riittävästi asikasmäärään nähden. Ei tarvinnut odotella. Ruoka oli hyvää ja suositellut juomat.”
“Tilasin SALMERINO ALPINO paistettua nieriää. Oli pikemminkin keitetty ja lämmitetty uudelleen. Rapurisotto oli maukas ??”
“Herkullinen ruoka. Asiakkaita kohdeltiin tasavertaisina ja hyvin <3”
“Hyvä ruoka, ystävällinen palvelu ja kiva tunnelma.”
“Välillä salaattibuffet yksipuolinen, pakastettuja tuotteita, josku vähän proteiininlähteitä. Keitot eineksen makuisia toisinaan”
“Kokonaisuus hyvä.”
“Ravintola oli ehkä liian kliininen sisustukseltaan.”
“Maistuva ruoka ja hyvä sijainti. Terassia voisi 'rempata'.”
“Hyvä ruoka ja miellyttävä palvelu”
“Hyvä palvelu. Kerrottiin että ruoka voi kestää ja huomioitiin positiivisesti”
“Todella mukava palvelu, ruoka-annokset isoja. Miellyttävä tunnelma, voi istua ulkona tai sisällä.”
“Helteelläkin mukavan viileää, ihana ravintolaympäristö, hyvä asiakaspalvelu.”
“Viihtyisyys”
“Työntekijöidenne, etenkin Kaija Ryynäsen ammattitaito ja iloinen palveluasenne ovat mahtavia. Myös pitsat ovat erittäin jees.”
“Viihtyisä ympäristö.”
“Kiva ympäristö, hyvä ruoka, ammattitaitoinen henkilökunta.”
“Ruksasin maksaminen hankalaa. Laskua ei mielellään laitettu huoneen laskulle, kortilla maksettaessa, en saanut mahdollisuutta valita luotto/käteinen vaan tarjoilija valitsi käteisen automaattisesti.l”
“Palvelu!!! Etenkin tarjoilija nimeltä Siru oli ihan huippuhyvä asiakaspalvelun ammattilainen ja hänestä näkyi, että hän todella pitää työstään. Siru oli aidosti iloinen, hymyilevä ja osaava asiakaspalvelija, jonka palvelusta jäi hyvä mieli! Siru erottui kaikista muista tarjoilijoista edukseen ja teki ravintolakokemuksesta huippuhyvän! Kiitokset siis Sirulle! :-)”
“Ravintolan ikkunien verhot olivat liian läpinäkyvät ja ohuet, ja koska oli aurinkoinen ilta, niin aurinko paistoi suoraan silmiin. Se ei ollut kivaa.”
“Asiakaspalvelu ja hyvä ruoka”
“Hyvät juomasuositukset ja erinomainen pasta Carbonara”
“Ainakin naisten WCn siisteydessä toivomista, käsipaperit loppu, roskikset täynnä”
“Henkilökunta huomioi sopivasti”
“Pidän nimenomaan 'autenttisesta' italialaisesta ruuasta, mitä Trattoriasta saa ja sisustus ja miljöö on kiva.”
“Petyin hiukan pitsani makuun, maku ei ollut ihan niin täyteläinen, mitä oletin. Olen kuullut muiltakin, että ruokalista vaikuttaa todella hyvältä, mutta itse ruoka on ollut siihen nähden vähän pettymys. Söimme sisällä, koska ulkona oli suora auringonpaahde, eikä yhtään aurinkovarjoa.”
“Mahtava palvelu ja tilaamani risotto (jokirapu) yllätti runsaudellaan. Tarjoilija oli todella ammattitaitoinen ja oli kiva ja luontevaa keskustella viinisuosituksista. Valitettavasti tarjoilijan nimi ei jäänyt mieleeni, mutta olimme ravintolassa 17.7. ja n. klo 19-21.”
“Kiitos erinomaisesta asiakaspalvelusta! Ihana huomata, että vegaanisuus ei tuottanut ongelmaa, vaan asenne oli, että kaikki onnistuu. Kiitos!”
“S-korttikamppanja tarjosi kuohuviiniä tarjouksessa, kerroimme tästä. Mutta laskussa kuitenkin oli laskutettu sama kuohuviini pullohinnalla. Tästä jäi ERITTÄIN iso miinus äitini syntymäpäivätarjoiluun. Muuten kaikki sujui hyvin”
“Italiaistyyppinen ruokalista”
“Iloinen ilmapiiri”
“Erittäin maukasta ruokaa hintaansa nähden. Asun Oulussa vaimoni kanssa ja pari vuotta sitten kävimme sattumalta Trattoriassa syömässä kotimaan matkalla. Nyt poikkesimme matkalla Jyväskylän läpi varta vasten syömässä Trattoriassa.”
“Ravintolasta löytyi myös erikoisherkkuja ja ne valmistuivat nopeasti”
“Hyvä palvelu ja laadukas&maukas ruoka”
“Tarjoilijat keskustelivat keskenään henkilökohtaisista asioistaan! Asiakas ei ollut keskiössä. Myös Suomipop festivaalin aikaan tulisi keskittyä laadukkaaseen palveluun. Ravintola ei ollut 14.7. klo 19 aikaan täynnä mutta palvelu oli hidasta. Annokset olivat liian pitkään tiskillä jäähtymässä ennen tarjoilua koska tarjoilijalla oli juteltavaa työkavereiden kanssa.”
“Erinomainen ruoka”
“Kävin ravintolassa Poppien aikaan. Porukkaa oli paljon, etenkin kun tuli sadekuuroja. Valitettavasti usein paikoissa, joissa tiedetään, että sijainti on hyvä ja porukka käy tapahtumien yhteydessä ravintolassa joka tapauksessa, palvelusta tingitään. Itselleni Trattoria oli kuitenkin erityisesti palvelun puolesta oikein hyvä kokemus. Erityisesti terassilla meitä palveltiin oikein rennosti ja ystävällisesti portsarin toimesta. Myös baaritiskillä oli ystävällistä väkeä vaikka selvästi oli kiire.”
“Maailman parhaat salmarit ???? ruuassa hyvä hinta-laatu suhde”
“Homma toimi, olimme jo vaihtaneet ravintolaa kun ei saatu tehtyä edes tilausta!”
“Hyvä ruoka!”