Jyväskylän ravintoloiden jalokivessä - Trattoria Aukiossa, pääset nauttimaan Italian keittiöiden mauista parhaimmillaan – kauden raaka-aineista rakkaudella sinulle valmistettuina.

Intohimonamme ovat italialainen ruoka, viini ja yhdessäolo – La Tavola Italiana.

Tarjoilemme lounasta arkisin ma-pe klo 11-14.

Voitte olla meihin yhteydessä sähköpostitse trattoria.aukio@sok.fi tai soittamalla numeroon 0107851110.

Sydämellisesti tervetuloa nauttimaan Aukiolle, Solo Sokos Hotel Paviljonkiin. 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 16.01.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Tunnelmallisuus ja upea salarttipöytä”
“Joskus lautasannokset eivät vastaa mielikuvaa tuotteesta”
“hyvä henkilökunta”
“Ruoka oli erittäin maistuvaa. Palvelu miellyttävää ja nopeaa. Lapset huomioitiin.”
“Erittäin hyvä ruoka ja tarjoilijat, joilla oli käsitys menusta jota osasivat suositella. Myös perheen nuoriso tuli hyvin kohdattua.”
“Tyylikäs, siisti ravintola johon on helppo tulla ja viihtyä. Hintataso on laatuun nähden erittäin hyvä.”
“Siisti ja viihtyisä ravintola. Kattava lista”
“Ravintolassa on mukava ja kotoisa, mutta silti myös erityislaatuinen tunnelma. Ruoka on erinomaista ja kiinnostavia vaihtoehtoja on yleensä listalla useampia.”
“Hintataso voi olla satunnaiseen pistäytymiseen liian korkea, suosimme ravintolaa juhlakohteena arjen ravintolaillan sijaan.”
“Mukava paikka. Oli kiva huomata, että paikalla oli myös paljon lapsiperheitä. Voisin tulla omankin perheen kanssa syömään”
“Hotellin ravintolaksi ihan ok. Henkilökuntaa riittävästi, vähän nuorta ja kokematonta, mutta asenne ihan hyvä.”
“Ruoka oli ylihintaista, parmankinkku valmiiksi siivutettua, parmesaani valmiita lastuja yms. ketjuravintolan käytänteitä. Juomalista lyhyt ja kerroin noin neljä, kymppi toki ihan hyvästä paikallisesta ipasta on liikaa.”
“Hyvä fiilis, tunnelmallinen ravintola. Myös lapseni on aina huomioitu erittäin hyvin(!) ja tämä on suurimpia syitä, miksi valitsen aina uudelleen ravintolanne.”
“_Toisinaan_ on vaikea saada henkilökunnan huomiota, jos haluaisi kysyä jotain, tilata ruokaa tai pyytää laskua.”
“Hyvä pitsa”
“Iloinen henkilökunta, lounas ja jälkiruoka.”
“Ajoittain lounassalaatissa vaihtoehdot liian samanlaisia päivästä toiseen.”
“Haluan antaa positiivisen palautteen annoksen tehneelle kokille Jonille! Todellakin alansa ammattilainen! :) toivottavasti palaute menee perille nuorelle kokille.”
“Poikkeava muista s-ketjun ravintoloista.”
“Hyvät, lähes autenttiset maut. Kattava valikoima, myös hinnoittelu tarpeeksi laaja.”
“Välillä kovin suosittu, ilman pöytävarausta ei aina mahdu mukaan.”
“Joulupäivänä toiminut tarjoilija oli todella palvelualtis ja piti huolta tyytyväisyydestämme, jäi todella hyvä mieli.”
“Kun saavuimme ravintolaan kolme tarjoilijaa(ei hän joka palveli meitä) ei tervehtinyt tai edes huomannut että saavuimme.”
“Aivan loistava salaattipöytä. Perjantain after works oli tosi hyvä. Toivottavasti kokeilu jatkuu.”
“Viihtyisä paikka ja mukava henkilökunta”
“Asiakaspalvelu oli priimaa ja lisäksi ruoka/juoma on ollut aina taattua laatua ja todella hyvää.”
“Ystävälliset ja aidot tarjoilijat.”
“Nyt uusittu puli on tosi hyvin miljööseen sopiva”
“Tosi ystävällinen henkilöstö. Tunsi itsensä tärkeäksi asiakkaaksi.”
“Hyvä ja ystävällinen palvelu”
“Kaupungin paras aamiainen!”
“Palvelu ja tunnelma hyvä ja miellyttävä.”
“Vegaaniseen ei saanut muuta kuin yhden annoksen; kasvispihvit, jotka eivät maistuneet miltään. Lapset maistoivat, itse yritin syödä suurimman osan. Tämä on harmillista, sillä vegaaniseen saa useista ravintoloista monia herkullisia vaihtoehtoja ja kasvispihvit eivät yleensä ole niitä ykkösherkkuja. Ruoka oli siis ainoa miinus, mutta myös syy miksi en tule asioimaan uudelleen ellei listalle tule lisää vegaanivaihtoehtoja.”
“Ruoka on erittäin maukasta ja tunnelma hyvä. Erityisesti salaatti-keitto-lounasvaihtoehto on erinomainen.”
“Lounasaikaan vähissä tai lopussa olevia asioita ei aina täydennetä kovin nopeasti (esim. ruuat, tee/kahvi, kupit). Tämä näyttää riippuvan paljon siitä, mihin aikaan lounaalle tulee. Viimeksi emme tulleet heti klo 11, ja tässä näytti olevan huomattavasti tavallista enemmän ongelmia. Myös maksaminen ruuhkautuu välillä lounasaikaan ja on ruokailun huonoiten sujuva osa, vaikka onkin kokonaisuutena enemmän sujuvaa kuin sujumatonta.”
“Kaikki seurueen ruoat olivat hyviä ja tunnelma oli ravintolassa mukava. Tarjoilijamme oli erittäin ystävällinen ja ammattitaitoinen.”
“Ehkä ruokalista olisi voinut olla hieman selkeämpi. Kausimenu oli vähän hassusti keskellä listaa. Pizzalista hieman suppea.”
“Ystävällinen palvelu ja erittäin maistuva ruoka/juoma.”
“Herkullinen ruoka, monipuolinen valikoima ja huippuluokan palvelu!”
“Loistavaa ruokaa kohtuuhintaan, myös tunnelmallinen miljöö ja asiakaspalvelu on ollut joka kerta erinomaista. Myös muutkin tarjoilijat moikkaavat ja tervehtivät, mitä ei kaikissa muissa ravintoloissa tapahdu.”
“Ainut parannettava asia mielestäni on, että kun ravintolaan tulee sisään, voi ensikertalainen hämmentyä missä tulisi odottaa pöytiinohjausta.”
“Menu, hinta-laatusuhde”
“Pasta oli haaleaa”
“Hyvä ruoka!”
“Pitkä odottaminen, sekaannukset tilauksissa..”
“Hyvä asiakaspalvelu ja tunnelma. On aina kiva tulla käymään.”
“laadukas ruoka, mukava paikka tavata tuttuja ja jutella.”
“tuttu ja asiantunteva henkilökunta on ollut yksi vahvuuksista. on ollut mukava mennä kun henkilökunnan kanssa on tutustunut. nyt syksyn aikana olen huomannut, että lounasaikaan on paljon uusia, ja ehkä vähän kokemattomampia, ja heillä ei ole samanlaista henkilökohtaista kulmaa asiakkaisiin. ehkä vanhemmat voisivat tässä vähän antaa vinkkiä nuoremmille :)”
“Kaikki oli hyvin, mutta ruuan odottamiseen meni liikaa aikaa”
“Hintataso melko korkea”
“Ystävällinen henkilökunta, viihtyisä ravintola, maittava ruoka”
“Maukas ruoka ja mielyttävät tilat. Kotelias henkilökunta.”
“Ruoka ja hyvä palvelu”
“Viihtyisä paikka, jossa on hyvä hinta-laatu -suhde. Ei ole tyypillinen S-ketjuravintola.”
“Tunnelma”
“Erittäin kauniit ja maistuvat ruoka-annokset. Hyvä sijainti.”
“Erikoisruokavalioiden huomioiminen, yksilöllinen palvelu, mahtavat ruoat, hymyilevä henkilökunta ja juhlapäivien huomioiminen.”
“Rakennustyömaa maisemana. Ei tule muuta mieleen.”
“Ottaa huomioon asiakkaan aikataulun ruokailuun liittyen, joustava.”
“Hyvä salaattibuffa! :)”
“ruoka oli aivan äärettömän hyvää!!! Parasta lihapataa mitä olen koskaansaanut. Ruokaa oli liikaa kylläkin mikä on tavallaan positiivinen ongelma mutta vähempikin riittäisi. Seitsemän meistä otti perinteisen menun, ja ruokaa jäi hurjasti yli. Anyway se oli niin hyvää että pakko tulla uudestaan.”
“ison porukan palveleminen tietysti vähän hidasta, etenkin kun meillä oli aikataulu, jossa pysyä ja otettiin menu, joka vie aikaa. Pöydässä olleet púu levyt haisivat ennen kuin niihin tuotiin ruoka. Pieniä juttuja nämä vain.”
“Ennen kaikkea hyvä ruoka.”
“Tarjoilijoiden ammattitaito ei aina ole ihan huippuluokkaa. Haluan ruokailla rauhassa, etenkin seurassa, enkä pidä siitä, että kysellään, 'onko täällä kaikki hyvin?' tms. Uudella talviterassilla oli lisäksi kylmää!”
“Upea uusi talviterassi, joka on käymisen arvoinen”
“Henkilökunnan vaihtuvuus ollut viime aikoina liian suurta. Lieneekö tällä vaikutusta lounasaikaan, kun ruoan odotusajat tahtovat liian usein venyä kohtuuttoman pitkiksi, jopa 45 minuuttiin asti. Lisäksi pöytien siistiminen takkuaa ja ravintolan yleisilmeestä tulee nuhjuinen, kun pöydissä on likaisia astioita. Iltaisin ja viikonloppuisin asiat ovat paremmin. Yhteenvetona voisi sanoja, että panostakaa vielä enemmän henkilökuntaan: saamattomat tunarit pois ja tilalle oikeita ja aitoja asiakaspalvelijoita!”
“Vierailumme aikana oli ravintolassa remontti/laajennus menossa. Sitä pahoiteltiin ja kerrottiin että mitkä paikat on hyvä valita jotta remontti ei haittaisi tai haittaisi mahdollisimman vähän. Otettiin minun mielestäni asiakas huomioon heti alusta asti. Kiitos siitä koko henkilökunnalle. Tulemme mielellämme uudelleen.”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta. Jälkiruoka oli niin hyvä etten muista koskaan syöneeni ravintolassa yhtä hyvää tai parempaa.”
“Todennäköisesti kaupungin paras salaattibuffa, keitotkin lähes poikkeuksetta maittavia. Veranta on onnistunut lisä ravintolan interiööriin ja buffan logistiikkakin on parantunut rempan jälkeen luvatusti.”
“Salaattibuffan ruokakylttien mallissa, sisällössä ja sijoittelussa on vielä parantamista. Buffan valaistus on todella vaatimaton, eli siinä voisi sanoa olevan pimeää. Tarkkaan pitää katsoa, mitä missäkin kipossa on.”
“Erittäin ystävällinen ja mukava henkilökunta.”
“No, itse asun Tampereella, joten Jyväskylässä ei tule juuri käytyä - ei ole toki ravintolan vika :)”
“Ystävällinen palvelu. Kamppailun tutun pizzan ja uuden kanapastan välillä. Valitsin pastan... aika mauton. Olisi pitänyt ottaa tutunmaukas pizza!”
“Hyvä ruoka ja palvelut”
“En tykännyt musiikista.”
“Erittäin mukava ja rauhallinen ruokailu hetki. Meillä oli isompi ryhmä. Ruoka ja juomat tulivat nopeasti. Ruuat tarjoiltiin iloisella ilmeellä.”
“Kaikki sujui oikein hyvin”
“Italialaisena ravintolana vain italialaisia viinejä, joista itse en pidä”
“Sijainti jos majoittuu Paviljongissa”
“Kaikki on perus: ruoka, palvelu. Yritys puuttuu kun hotellin asiakkaat tuovat perustulon.”
“Miellyttävä tunnelma vaikka ihmisiä oli paljon.”
“Kaikki sujui kuin tanssi :)”
“Ruoka oli erittäin hyvää ja laadukasta.”
“Risotto on hyvää...ja usein lounastarjonta on hyvä.”
“liharuoka (joku pihveistä, ehkä grilli) oli kuivaa ja mautonta. Vein ison ryhmän mukanani, koska olin hehkuttanut hyvää ruokaa..ikäväkseni oli todettava että odotukset eivät täyttyneet. Lisäksi ruokalistassa sanoja, joita ei tiedä eikä ole selitetty alaselitteessäkään ja niitä pitää sitten yksitellen kysyä tarjoilijalta. 18euron salaattiannos oli aika pieni.”
“Pizzat ovat hyviä”
“Hinnat korkeahkot”
“Ystävällinen palvelu, loistavat ruoat !”
“Yleensä hyvät pizzat”
“Lounas aikaan ruuhkainen, varsinkin maksaminen etukäteen.”
“Kokonaisuus on laadukas ja henkilökunta erittäin ystävällistä. Ruoka maistui erinomaiselta. Kiitos.”
“ruoka on hyvää, mutta liikaa lounasaikaan kasvissosekeittoja, joista jää nälkä”
“liikaa kasvissosekeittoja”
“gluteinittomia ja laktoosittomia ruokia jotka maistuivat hyvältä”
“Hinta-laatusuhde, ystävällinen ja pätevä henkilökunta”
“Liian ruuhkainen paikka”
“Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta.”
“Meneillään oleva remontti.”
“Mukavan erilainen mutta kohtuuhintainen, ihana tunnelma, kynttilät ym.”
“Asiakaspalvelu oli ihan loistavaa niin ravintolassa kuin koko hotellissa, ihan uskomattoman hyvää. Iloisia ja ystävällisiä asiakaspalvelijoita!”
“Hintataso ei ollut halpa”
“Hyvää ankkaa”
“Ruoka, salaattipöytä karkit kahvin kanssa oli kiva juttu. Tunnelma!”
“Lounaalla annoksen ottaneet joutuivat odottamaan pitkään kun salaatti+keitto vaihtoehdon sai heti. Seurueessa siksi vähän annoskateellinen tunnelma. Lohiannoksessa ei juurikaan kasviksia”
“Erinomainen ruoka, ystävällinen palvelu”
“Lähes kaikilla asiointikerroilla on ollut sähläystä maksun kanssa jollain pöytäseurueesta, laskutettu väärin, tuotu vaihtorahat väärin, unohdettu tuoda vaihtorahat, laskut sekaisin... pieniä asioita, mutta jättää epämiellytyvän tunteen, varsinkin, kun kyse on rahasta.”
“Erinomainen ruoka!!!”
“Sisustus oli yllättävän persoonaton. Kaipasin intiimimpää tunnelmaa.”
“Suklaa ja salmiakki jälkiruokana aivan huippu. Toiveena kahvin kanssa kermaa.”
“Ruokalista on hyvin laadittu”
“Palvelu vähän kömpelöä ja hidasta”
“Ihana tunnelma, loistava ruoka, helppo tulla autolla lähelle parkkiin.”
“Olisi huippua saada oman keittiön tekemää pizzaa. Olen gluteeniton ja valmispakastepohjaan tehty pizza on jotenkin nolo esitys verrattuna Trattorian muihin erinomaisiin ruokiin ja tunnelmaan.”
“Jälkiruoka tarjoilu muöhästeli”
“ruoka, palvelu, sijainti”
“Trattorian henkilökunta on erittäin ystävällistä ja palvelualtista, ja ruoka hyvää”
“Tällä hetkellä ravintolan ulkopuolella menossa remontti, joka hieman heikentää viihtyvyyttä”
“Mielestäni parhaita ravintoloita Jyväskylässä tällä hetkellä kaikilla osa-alueilla.”
“Maukas ruoka, sopivat annokset, asiantunteva ja miellyttävä henkilökunta. Näin minulle suositeltiin ja voin jatkaa samoin.”
“Aktiivinen henkilökunta, joka poimi ruokalistalta heti sellaiset tuotteet (kala- ja kasvisruoat), joita halusimme, ilman että itse olisi pitänyt etsiskellä listalta.”
“Kesken ollut terassiremontti, mutta se oli ymmärrettävä ja poistuu ongelmana terassin valmistuttua.”
“erittäin hyvä, monipuolinen ateria kokonaisuus hyvä palvelu”
“Erittäin maistuva aamupala”
“Ihana lounassalaatti ja mahtava aamiainen. Toivoisin silti enemmän gluteenitonta vaihtoehtoa aamupalalle”
“Gluteenittomia tuotteita aamupalalla vähemmän kuin normaaleja. Esim herkut ja leivät.”
“Hyvä ruoka ja sujuva palvelu.”
“Rikkinäiset istuimet.”
“Hyvä saalaattipöytä, miellyttävä ravintola, kiva henkilökunta :)”
“Ajoittain ruuhkaista lounasaikaan. Keitot joskus hieman tylsiä. Kasvisvaihtoehtoihin voisi panostaa enemmän.”
“Ruoka on hyvää ja käynti yleensä kaikin puolin onnistunut.”
“Hiukan ketju-meininki ja toivoisin paikallisuutta vielä lisää.”
“Erittäin hyvä pitsa.”
“Ihana henkilökunta”
“Aamupala oli vähän arkinen. Kaipaisi myös lisää vegaanisia vaihtoehtoja ja jälkiruoka”
“Kokonaisuus: tunnelma, hyvä ruoka ja palvelu”
“Erittäin hyvä palvelu”
“Hiukan epäsiistiä. Rikkinäiset penkit. Pöytävarauksesta huolimatta meidät ohjattiin pöytään, jonka vieressä oli sillä hetkellä salin lähes ainoat asiakkaat. Tuntui oudolta. Kello oli kuitenkin vasta kello 15.”
“Ruoka on ollut aina hyvää ja palvelu aluksi nopeaa...”
“Välillä jotenkin unohdetaan, vaikka ravintola ei viimeksikään ollut kovin täynnä, jouduimme odottamaan aika pitkään kun emme heti osanneet valita mitä syömme. Laskua myös sai aika kauan odotella. Asiakasomistaja viinit olis mukava myös tietää, nyt ne olivat 'piilossa'.”
“Palvelu oli kerrassaan loistavaa! Ravintola oli täynnä, varaudumme että tilauksen valmistaminen viivästyy. Hämmästyimme kun asiaa tultiin pahoittelemaan 45min odottelun jälkeen ja meille tarjottiin ilmaiset juomat. Erinomaista palvelua, kiire el näkynyt tarjoilijoiden toiminnassa lainkaan vaan se sujui erittäin hienosti!”
“Palvelu ja ruoka on todella hyvää. Oikein hyvä tunnelma.”
“- Pizzat JKL top-3:ssa - Karkkikulho :)”
“- Toisinaan etenkin pasta-annokset pienehköjä - Hinta-laatusuhde; lounaasta kovin paljon yli kympin maksaminen tuntuu kalliilta”
“Erittäin lämmin palvelu ja hyvä ruoka.”
“Tarjoilija joka palveli meitä oli poikkeuksellisen hyvä työssään. Vaikka ravintolassa on menossa remontti, hän pystyi ammattitaidollaan tekemään kokemuksesta erittäin positiivisen.”
“Meneillä oleva remontti. Mutta tämä on vain väliaikaista”
“Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta.”
“Pääruuan rapurisotto oli liian suolainen makuuni, muuten muu ruoka ja juomat hyviä.”
“Erittäin hyvä ruoka ja rento tunnelma.”
“Se vähän häiritsi että tarjoilija vaihtui koko ajan.”
“Maukas ja runsas salaattipöytä ja keitto”
“Muuttuneet lounaskuviot, joista ei ollut mainintaa/ohjausta/infoa. Keittolounas olikin ylhäällä ja se pitikin maksaa etukäteen. Edeltävänä päivänä oli toisin. Mutta tämä nyt on ihan pieni asia loppupeleissä.”
“Ruoka oli erinomaisen hyvää??”
“Erinomainen palvelu, meluton ympäristö.”