Tilaus- ja aamiaisravintola

Hotellimme toisen kerroksen tilaus- ja aamiaisravintola on niittänyt mainetta sykähdyttävällä ruoallaan. Erilaisten kokous- ja juhlatilaisuuksien vieraamme muistavatkin tapahtumasta erityisesti ruokatarjoilun riippumatta siitä, mihin aikaan päivästä keittiömme loihtimien herkkujen äärelle on asetuttu.

Aamiais- ja tilausravintolamme soveltuu monimuotoiseen käyttöön, esimerkiksi lounas- ja illallistilaisuuksiin, vuosijuhliin, asiakas-, esittely- ja palkitsemistilaisuuksiin, messujen ja kongressien oheistapahtumiin sekä syntymäpäivien, häiden ja muiden perhejuhlien viettämiseen. Ruokailuun voidaan yhdistää pienimuotoista, tyylikästä ohjelmaa.

Ravintolasalin ikkunoista avautuvat näkymät Jyväskylän ulkoilmatapahtumien keskukseen Lutakonaukiolle. Valoisa, avara ja harmoninen sisustus on arkkitehtitoimisto Gullstén-Inkisen käsilaa. Mukaan on ujutettu mielenkiintoisia elementtejä, muun muassa pohjoismainen design-lautasnäyttely sekä pöytävalaisimet, joiden varjostimet on tehty erilaisista kattiloista. Kalusteet on valmistanut paikallinen puusepänverstas Palokan Puutuote. Solo-ideologian mukaisesti pöytiä koristavat aina tuoreet leikkokukat, jotka toimittaa maineikas jyväskyläläinen kukkakauppa Ruusupuu.

 

Tila

big4_outline160 henkilölle
arrows-6Created with Sketch.300 M2
Luonnonvalo
Projektori
Äänentoisto
Ravintolapalvelut

Pöytämuodot

Cocktail
Cocktail 160 henkilöä
Ruokailu buffet
Ruokailu buffet 140 henkilöä
Ruokailu pöytiintarjoilu
Ruokailu pöytiintarjoilu 140 henkilöä