Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Ravintolamme sijaitsee idyllisen Jyväskylän Kirkkopuiston laidalla ja meillä on viihtyisä kesäterassi. Tervetuloa nauttimaan! 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.08.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“perusasiat ovat kunnossa ja palvelu ihan ok.”
“Kaipasin sämpylöitä tai jotain leipää. Uusi tarjoilija tyttö oli positiivinen asenteessaan, ystävällinen.”
“Todella miellyttävä palvelu”
“Palvelu oli nopeaa”
“Ainoa miinus oli, että salaattipöytä oli lähes tyhjä.”
“Ravintolaan on niin helppo tulla, kesällä tietty terassi on kiva. Aina löytynyt mieleistä pientä ja isompaakin syömistä. Asun ihan vieressä, niin herkästi tulee perheen ja ystävien kanssa poikettua. Henkilökunta on ollut aina ystävällistä ja osanneet asiansa.”
“Hyvä paikka, mahtava henkilökunta, ihana sijainti - suosikkipaikka meidän perheelle. Mutta, listalta on lähtenyt pois ne persoonalliset asiat joiden perässä ruokaa tullaan syömään, esimerkiksi risotot. Teidän punajuuri-vuohenjuustorisotto oli taivaallinen. Pastaa, pitsaa ja burgereita saa kaikkialta: missä ovat risotot, linguinit, ne todelliset herkut? Ihmiset arvostavat HYVÄÄ ruokaa, ja meidän perhe arvostaa varsinkin sellaista jota ei kotona osata tai jakseta tehdä kunnolla. Italiassa matkustelun jälkeen sitä kaipaa - ja Rossosta sitä pitäisi saada. Syömme usein ulkona ja pakko sanoa että esim. Turussa vierailtiin Dennisissä, jossa ruoka oli parempaa ja edullisempaa. Rimaa ylös, sitä me vain toivomme :)”
“Ravintolaan helppo tulla, henkilökunta ystävällistä, ruoka hyvää.”
“Mukava sijainti, maukas ruoka, ystävällinen palvelu!”
“Meidän seuruetta häiritsi ainoastaan liian kovalla soiva musiikki.”
“Lähellä ja viihtyisä”
“Hyvä ruoka, nopea palvelu, sopiva valikoima, mistä valita, parkkiruutuja kadulla edessä huonojalkaiselle”
“Perushyvä ruoka”
“Oli hyvää ruokaa ja hyvää palvelua! Laskua pyysimme, niin siinä kesti yli 10min eli aika hidasta ja piti mennä kysymään sitä uudestaan, mutta sujui loppujen lopuksi.”
“Hyvä sijainti, tunnelmallinen sisustus. Vaihtoehtoja voisi olla pari lisääkin, paino sanalla terveellisen oloisia, lastenkin annoskoossa, esimerkiksi kalapastan tapaisia.”
“Ravintolassa kaikki sujui hyvin. Istuimme ulkona terassilla.”
“Rossossa on vuosikymmeniä ollut mukava käydä, sillä siellä toimii kaikki loistavasti:ruoka erinomaista, henkilökunta mahtavaa ja yleinen ilmapiiri loistava!”
“Hyvää ruokaa vaikka minun lempipitsat oli poistettu listalta ne rusticapitsat”
“Mukava paikka”
“Ruoka oli niin hyvää, pihvi juuri sopiva ja maukas. Suositeltu viini sopi oikein hyvin ruoan kanssa ja oli maultaan erinomainen. Allergiat ja vaihtoehdot tiedetään todella hyvin. Kaiken kruununa viime käynnillä oli mielettömän herkullinen, Rosson oma maidoton omenapiirakka (?) jäätelö, jota pitikin tilata lisää :)! Olen käynyt Kirkkopuiston Rossossa vuosikymmeniä, on kotoisa olo ja henkilökuntaakin on pysynyt samana.”
“Viihtyisä ja hyvä palvelu.”
“siisti, kiva paikka keskustassa”
“en yleensä paljoa huutele mistään, käyn syömässä ja nautin omassa seurassa. Eli en ole suosittelija tyyppiä, jos joku kysyy kerron mielipiteeni.”
“Mukava, ystävällinen henkilökunta; tuttu paikka ja sijainti - lähes 92-vuotiaan isäni lempipaikka Jyväskylässä”
“Palvelu oli yhden seurueen jäsenen kohdalla erittäin hidasta, alkujuoman ja myös pääruoan kanssa. Me toisetkin saimme odotella.”
“Salaattipöytä on yleensä valitettavan surkea, muutoin annos oli oikein hyvä.”
“Viihtyisä, kodikas sisustus, ystävällinen, ammattitaitoinen ja kokenut henkilökunta, monipuolinen, perinteinen ruokalista ja herkulliset ateriat, ja annoskoot sopivat. Ihana ja kodikas paikka käydä perheen, sukulaisten ja ystävien kanssa. Pitäkää pitsaperjantait ja pastasunnuntait, ne on aivan upeat ideat kaikkina vuodenaikoina. Erityiskiitos että teillä tarjoilijoina varttuneempia, kokeneita, ammattitaitoisia ja tstävällisiä tarjoilijoita, jotka osaavat vastata asiakkaalle lausein, eikä pelkästään sanalla:' Jess'. Kiitos, teillä ruokaileminen on aina onnistunut kokemus ja lämpimästi suosittelen Kirkkopuiston Rossoa!”
“Välillä vähän sähellystä maksamisen yms knssa”
“Ihan ok.”
“Ei ollut liikaa ihmisiä eli sai syödä ilman hirveetä puheensorinaa.”
“Käyntikokemusta runsaasti 2-4 v takaa.”
“Olemme aina saaneet hyvää palvelua ja ruokaa.”
“Hyvä ruoka ja mukava henkilökunta”
“Hyvä ja ystävällinen palvelu.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Monipuolinen lista takaa yleensä koko seurueelle jotain mieleistä”
“Ei loppujen lopuksi jäänyt mitään mieleen.”
“Erittäin sujuva palvelu. Mukava henkilökunta.”
“Henkilökunta ystävällistä.”
“Ruoka (pastat) ei ollut erityisen hyvää. Reseptit enemmän alkuperäisiä vastaaviksi. Esim. Carbonara.”
“Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta, maukasta ruokaa.”
“Kaikki sujui hyvin.”
“Ihan ok kokemus, perusruokaa perusravintolassa”
“Kortti maksun kanssa oli ongelmaa. Netti yhteys pätki”
“Palvelu erinomaista”
“Hyvä ravintola, ihanaa kun salaatinkastikkeet palasivat??”