*Ravintolamme on toistaiseksi suljettu*

Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Lounaamme on tarjolla arkisin ma-pe klo 11-14. Lounas sisältää alkuruuan runsaasta raastepöydästä, jääveden ja kahvin/teen sekä pikkumakean.

Ravintolamme sijaitsee idyllisen Jyväskylän Kirkkopuiston laidalla, tervetuloa nauttimaan! 

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (3,9)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.05.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Mukava paikka helppo tulla. Olen suositellut tuttaville. Olemme myös käynyt vieraiden kanssa. Ystävällinen henkilökunta.”
“Rosso nimenä ei enää vastaa modernia nykyaikaista ravintolaa. Kilpailu on ravintola alalla kuitenkin mielikuva tasolla toimiva asia. Ravintolan asiakkaana ei aina kohtaa kaikkea sitä mitä toivoisia saavansa. Siksi asiominen ravintolassa tulisi olla säännöllistä jotta voisi muodostaa kokonaiskuvan. Pitempiaikainen asiakas suhde olisi mielyttävämpi kuin kerta käynti. Kehitettävää löysin toki käynnilläni Rossossa ja uskon että pienet asiat vaikuttavat paljon luottamukseen ja nautintoon.”
“Hieno paikka, ei ole pilattu vanhaa tunnelmaa. Nykyiset ravintolat on pääosin hengettömiä.”
“Hyvä tunnelma, nopea plavelu, erinomainen ruoka”
“hyvää ruokaa ja ensimmäinen ravintola josta sai alku salaatin kanssa gluteenitonta leipää”
“Palvelu pelaa, helppo asioida. Lounaslista voisi olla hiukan laajempi. Hintataso kohtuullinen.”
“Yllätyin palvelusta,joka oli parantunut viime käynnistä!Siitä käynnistä on n.10 vuotta,muutettuani muualle”
“Kasvisruokavaihtoehdoissa saisi olla vaihtelua ja valikoimaa.”
“Oli ehkä vanhahtava mutta ruoka erittäin hyvää...”
“Sujuva palvelu ja lapselle löytyi mielen ruoka”
“Ravintolan tunnelmallisuus on juuri se mitä haen ja Rossossa on erittäin hyviä pizzoja. Keskustan Rosso on liian iso.”
“Sopivan rauhallinen tunnelma, loosit mukavat.”
“Eihän Rossoa tarvitse suositella, tuttu ja turvallinen paikka.”
“It is a good option for people looking for Italian food”
“Ruuan odotusaika oli kohtuuttoman pitkä, noin tunti. Söimme pitsaa ja hyvää oli.”
“Pitkästä aikaa jäi Rossosta hyvä maku suuhun??”
“Kokemus oli oikein miellyttävä , vaikka ravintola oli täysi.”
“Tarjoilija otti upeasti huomioon aikataulumme ja suositteli ruoat sen mukaan. Huolehti myös maksamisen sujuvasti, että ehdimme tiukan aikataulun kanssa leffaan.”
“Ravintolassa oli viihtyisä tunnelma ja hyvää ruokaa, ainoa miinus tulee siitä, kun kasvisvaihtoehtoja ei ollut paljoa ja ne olivat maultaan melko yksinkertaisia.”
“Muutamia huomioita: - tilattu annos odottaa liian kauan valmiina (jopa 10-15 min. odotusaika) - suomalaiseen tapaan pöytien siivoaminen usein tärkeämpää kuin asiakkaan huomioiminen - salaattipöydässä mielellään vaihtelua - hinta/laatusuhde”
“Kävin ystävättereni kanssa ja ravintola oli hiljainen. Seuraavalla kerralla voin vielä paremmin arvioida suositushaluni.”
“Hyvä ruoka ja palvelu. Ravintolan sijainti on meille erinomaisen hyvä.”
“Ystävällinen ja nopea palvelu”
“Ruoka oli aivan loistavaa. Ravintolan yleisilme voisi olla raikkaampi mutta toisaalta liian kliininen ei sopisikaan italialaisen tyylin kärsimättä.”
“Hyvää ruokaaja hyvä palvelu”
“Hyvä ruoka, parempi mieli”
“Ihan kiva”
“Tykkään käydä lounaalla, lasagne kävisi lounaslistalle??”
“Monta tarjoilijaa oli tiskin takana, mutta oli siivoamattomia pöytiä, minua ei heti tervehditty. Ruoka oli ihan hyvää, mutta ei mitään huippua.”
“Henkilökuntaa olisi saanut olla enemmän niin ruuan odotuksessa ei menisi tuntia, asiakkaiden kierto olisi nopeampaa. Ja astiat ehtisi tyhjätä pöydistä ja pöydät pyyhkiä heti asiakkaiden lähdettyä. Eli lisää henkilökuntaa. Henkilökunta oli kyllä ystävällistä ja palvelualtista vaikka kiire olikin ja he kertoivat kyllä että ruokaa joutuu odottamaan.”
“Kokonaisuus hyvä”
“Ruoka on oikeasti maukasta ja lounasvaihtoehdot hyviä.”
“Pizza on aina hyvää, alkupalatkin raikkaita. Ainoa miinus jälkiruokalista: maidottomana ei ole oikein mitään.”