Frans & Sandra on elämäniloinen kaupungin ranskalaisin ravintola jossa sinä olet odotettu vieraamme. Meillä kohtaavat herkulliset ruoat, laadukas viinivalikoima ja persoonallinen palvelu. Arkipäivisin tarjolla on myös maistuva lounas monipuolisen salaattipöydän kera.  

Tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,3)
Lapset (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 27.10.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Tilaamani kana oli hieman kummallinen mutta seurueen lihapata oli kuulemma herkullista. Viini oli hyvää ja sitä oli riittävästi!”
“Palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Asiakas huomioitiin kiitettävästi.”
“Kokonaisuus kiitettävä. Viihtyisä ilmapiiri”
“Hyvä ruoka, ystävällinen nopea palvelu, viihtyisä rauhallinen ympäristö”
“Hyvä lounaspaikka, varsinkin klo 13.00 jälkeen rauhallinen.”
“Ruoka erinomaista, palvelu sujuvaa”
“Olisimme tilanneet simpukoita kun niitä oli netissä mainostettu, mutta ne olivat loppu ja tulimme perjantai-iltana syömään klo 19. Ruoka-annos oli ihan ok mutta jäi aikamoinen abc ruoka-annosfiilis. Etanat olivat hyvin mitään sanomattomat.”
“Kaikki toimi loistavasti ja ruoka oli erinomaista, pihvin nypsyys täydellinen.”
“Hyvä palvelu ja maistuva ruoka”
“Hyvä palvelu ja tarjoilu”
“Tunnelma ja henkilökunta ovat kympin arvoisia.”
“Hyvä ja tyylikäs ravintola, hyvä ruoka.”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu asiakkaan huomioonottava.”
“Kaikki toimi erinomaisesti”
“Sain aivan ihanan ja rentouttavan ruokakokemuksen tyttäreni kanssa syyslomalla. Yleensä lapsen kanssa syöminen on haastavaa ja oma ruoka jäähtyy ja nautinto on kaukana. Nyt kaikki meni nappiin ja sain minäkin nauttia.”
“Kivaa oli”
“Hyvät kokemukset ja hyvä hinta-laatusuhteeltaan suhde”
“Hyvä ruoka, palveleva ja ystävällinen henkilökunta. Rauhallinen, siisti ja kodikas ravintola.”
“Minusta palvelu oli hyvää ja ruoka maittavaa.”
“Hyvä ruoka, tarjoilija(t) hukassa”
“Jotkut pitävät S-ryhmän ravintoloiden tarjontaa 'arkiruokana' tai vastaavana, mutta minun kokemukseni ja mielipiteeni poikkeavat tästä ajattelusta. Ruoka oli kauniisti tarjolle tuotua ja maistui hyvältä.”
“Koko perheen lempiravintola lounasaikaan. Kaikille löytyy jotain, myös perheen kasvissyöjälle, kasvisvaihtoehto on ollut todella maukas. Salaattipöydän tarjonta on runsas, saa harkita, mitä ottaa lautaselle.”
“Kaikki toimi hyvin ... ammattitaitoisesti!”
“Korona-aikana tunnelma oli hiljainen ja ravintolassa vähän asiakkaita”
“Lounasravintoloiden parhaimmistoa Jyväskylässä. Passaa suositella muillekin lounastajille.”
“Erittäin miellyttävä kokemus. Kiitos henkilökunnalle, jäi hyvä mieli vierailusta.”
“Hyvä ruoka ja juomat. Palvelualtis henkilökunta suosituksineen. Hyvä sijainti. Tunnelma rauhallinen ja turvallisen tuntuinen näin korona aikana.”
“Kokonaisuus oli kohdillaan ja nälkä lähti hyvän salaattipöydän sekä varsinaisen ruoan myötä. Hyvä palvelu ja rauhallinen ympäristö”
“Ruoka oli todella hyvää ja talon viini maistui hyvin ruuan kanssa. Siisti ja viihtyisä ravintola jossa palvelu oli kunnossa kaiken muun lisäksi. Eikä ruoka ollut laatuun ja makuun verraten lainkaan kallista. Kiitos!”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Kiva paikka, hyvää ruokaa, helppo käydä”
“Kaikki asiat kohdallaan.”
“Hyvä kokemus.”
“Salaattipöytä on monipuolinen ja pääannokset erinomaisia. Henkilökunta huomioi lämpimästi ja henkilökohtaisesti, muistavat kun olemme työporukalla käyneet useasti lounaalla.”
“Ruoka oli hyvää, salaattipöytä oli monipuolinen.”
“kaikki toimi hyvin”
“Ravintolassa oli hyvä tunnelma ja vähän porukkaa. Ruoka oli hyvää ja ravintolaan tulimme tarjouksen, kaksi jälkiruokaa yhden hinnalla”
“Erinomainen ruoka, erityisesti kasvisten osuus. Erilaisia makuja ja hyviä yhdistelmiä. Salin puoli voisi olla vähän tunnelmallisempi. Osa pöydistä on miellyttävämpiä jo nyt. Lounasaikaan musiikki voisi olla hiljemmalla.”
“Hyvä ruoka ja asiakaspalvelu”
“Loppuviilaus puuttuu, hieman tingitty aikaisemmasta tasosta.”
“Kokemus oli kertakaikkiaan positiivinen,koko perheeni oli myös samaa mieltä. Henkilökunta selkeästi osasi hommansa.”
“Paikka oli viihtyisä ja ruoka maukasta. Hinta-laatu suhde myös kohdillaan. Henkilökunta myös huomioiva ja positiivinen. :)”
“Hyvä palvelu, siisti, miellyttävä sisustus, keskeinen paikka, s-etukortti käy.”
“Kaikki sujui hyvin ja erityisruokavalio huomioitiin”
“Erittäin hyvä palvelu ja hyvä ruoka”
“Palvelu pelasi. Salaatti oli aika keskitasoa.”
“Loistava ruoka ja palvelu. Hinnat sopivat.”
“Olin 1. kertaa vuosien jälkeen ravintola-asiakkaana. Aiemmin olen asunut hotellissa ja osallistunut yliopiston tilaisuuksiin. Kun tulen seuraavan kerran Jkylään, tulen teille. Kiitos!”
“Tultiin ravintolaan lounasaikaan, pääruokana oli erittäin maukasta pitkään haudutettua härkää. Kysyin, löytyykö listalta - > ei vielä... Harkitsevat asiaa.”
“Hyvä kokonaisuus”
“Hyvä palvelu, erinomainen sijainti ja mukava yleisilme.”
“Hyvä ruoka hyvällä paikalla.”
“Kaikki meni todella hyvin, mutta lounasaikana en saanut kahvia veloituksetta ala carte annokseen mutta se kuului ystäväni 10 euron lounaaseen.”
“oikein miellyttävä ravintola, jossa asiat toimii.”
“Hyvä kokemus”
“Erityisesti henkilökunta oli todella ystävällistä ja asiakaspalveluhenkistä. Ruoka on ollut aina hyvää. Toivoisin ehkä hieman monipuolisempaa jälkiruokalistaa, vaikka muutama listalla oleva vaihtoehto onkin todella hyvä!”
“Erinomainen ruoka, palvelu välillä hidasta vaikka asiakkaita oli vähän mutta se ei haitannut ei se niin hidasta ollut :)”
“Kun mukana on pieniä lapsia, niin hässäköistä ei aina voi välttyä, ei tälläkään kerralla, tarjoilijamme suhtautui ja hoiti asian upeasti - Kiitoksia!”
“Hyvä ruoka ja hintataso sopiva.”
“Panostettu myös kasvisruokiin, tarjoiluhenkilökunta osaavia ja palvelu miellyttävää”
“Hyvä ruoka, palvelu joustavaa ja ammattitaitoista. Hintataso kohtuullinen, saa bonusta.”
“Oli oikein onnistunut ilta. Meillä oli mahtava tarjoilija. Ainoa pieni miisun oli kun istuimme ulko-oven lähellä niin sieltä tuli hieman kylmää iltaa aina kun se aukesi. Ruoka oli mahtavaa.”
“Miellyttävän rauhallinen tunnelma, jossa helppo keskustella ystävien kanssa. Kuha annoksessa oli aivan liikaa bearnais-kastiketta, hyvä kala-annos ei tarvitse sellaista tai vain pienen määrän.”
“Kaikin puolin positiivinen kokemus”
“Suuremmalle seurueelle tilaa vain keskellä ravintolan hälinää”
“Söimme maistelumenun, jonka olimme jo valkanneet edeltä käsin. Toivoimme rauhallista paikkaa, niin tarjoilijoiden päätteen viereinen ei välttämättä ollut mikään viihtyisin mahdollinen paikka.”
“Hyvä ruoka. Myös vege vaihtoehtoja. Ystävällinen henkilökunta. Puhtaus. Miinusta siitä että alkuruuan jälkeen aterimet piti laittaa pöydälle koska ruokaliina oli käytössä.”
“Ruoka on ollut aina laadukasta, myös viinivalikoima oikein hyvä ja sopiva. Pihvit hyvistä raaka-aineista ja oikein valmistettuja”
“Ruoka on hyvää”
“Olimme myöhään liikkeellä jalkapalloturnauksen aikoihin, henkilökunta huomioi teinit hienosti ja palvelu oli muutenkin erinomaista!”
“Palvelu oli ystävällistä, huomioivaa vaikka asiakkaita oli ravintola täysi (ruokailemassa). Ruoka eli kasvismenu oli hyvä! ??????”
“Ihan ok kokemus”
“Ihan ok”
“Koska ravintola oli täysi ja silti kaikki sujui loistavasti. Saimme jopa pöydän vaikka meillä ei ollut pöytävarausta ja se laitettiin hetkessä valmiiksi meitä varten. Ja kaiken kruunasi loistava ruoka.”
“Kodikas meininki”
“Hyvä kokemus kaikkinensa. Pisteet todella mukavalle tarjoilijalle (oli lauantaina töissä sulkemiseen saakka).”
“Ruoka oli hyvänmakuista, mutta ei kuitenkaan hintansa arvoista??”
“Ruoka oli todella hyvää. Menu oli monipuolinen. Tunnelma ja vastaanotto oli hyvä.”
“Palvelu ja ruoka/juoma oli mieluista”
“Ruoka ja juoma oli hyvää.”
“Ruoka oli hyvää niinkuin myös viimeksi, kun kävin ravintolassa. Salaattipöytä on paras, mitä olen kokenut.”
“Miellyttävä tarjoilija ja hyvät ruuat ja asiakasomistajaviini olivat hyviä”
“Mukava tyylikäs paikka”
“Olen käynyt Kuopiossa ja Jyväskylässä, kummassakin paikassa palvelu ja tuotteet hyviä.”
“Aina hyvä ruoka ja listalla on aina jotakin, mikä maistuu. Suosittelin ruokaa välittömästi ystävilleni Facebookissa kuvien kera, kuten teen aina kun annokset ovat kehunsa ansainneet. Tässä ravintolassa ne ovat aina.”
“Hyvää maistuvaa kasvis- ja kalaruokaa sekä perinteisiä ranskalaisia herkkuja. Ranskalainen punaviini on hyvänmakuista ja lähes sulfaatitonta, sopii monille. Hyvä ystävällinen palvelu!”
“Palvelu oli ystävällistä ja ruoka maistuvaa. Ruuan saapumisessa (alkuruoka, pääruoka, jälkiruoka) oli aika paljon viivettä, josta ei varoiteltu eikä pahoiteltu.”
“Loistava ravintola. Kaikin puolin.”
“Hyvä hinta-laatusuhde, asiallinen palvelu”
“Sitten kun taas saa simpukoita.”
“Siisti ja asiallinen ruokapaikka!”
“hyvä ruoka ja bonus”
“Ihana paikka.”
“Viihtyisä, kiva henkilökunta”
“Useasti vieraillut, useita kokemuksia / Fransmanni ja tämäkin kerta piti lupauksensa. Hyvää kohtuuhinnalla.”
“Ystävällinen palvelu ja erittäin hyvä ruoka!”
“Yleensä kasvisvaihtoehto on todella hyvä ja mahdollisuus kasvislisäkkeen vaihto sujuu hienosti ja on todella hyvää palvelua. Kuitenkin kannattaisin pysyttäytymistä ranskalais-suomalais keittiö -akselilla, viimekertainen taginepata ei vastannut ravintolan tasoa, vaan oli omassa kategoriassaan arkisen kotiruoan tasoa.”
“Hyvää ruokaa ja viihtyisä paikka”
“Hyvä ruoka”
“Ruoka oli erittäin hyvää kaikilla ruokailijoilla. Henkilökunta piti huolen , että kaikki oli hyvin. Suosittelen lämpimästi.”
“Todella hyvä ruoka!”
“Hyvä ruoka ja palvelu, viihtyisä ympäristö (paitsi wc joka korjauksessa)”
“Hyvä palvelu , siisti paikka, ystävällinen henkilökunta”
“Olen jo suositellut ravintolaa tutuille. Ehdottomasti Jyväskylän paras lounaspaikka.”
“Ruoka oli todella hyvää ja henkilökunta miellyttävä.”
“Palvelu toimi ja lapsillekin oli vaihtoehtoja hyvin. Lapsille annettiin tekemistä sekä istuma paikka huomioitiin lähelle lasten leikkipaikkaa”
“Ruoka oli minusta hyvää ja henkilökunta ystävällistä. Kaverini mielestä lohiruoka-annos oli liian suolainen, mutta itse olen tottunut mieluummin vähän suolaisempaan kuin tuimempaan. Laskua pyydettäessä jouduimme odottelemaan henkilökunnan huomiointia ehkä tavallista kauemmin. Laskutuksen yhteydessä naapuripöytään tuotiin jotain namia, suklaata ehkä, mutta meille ei tuotu... Kaverini tosin sai santsikahvikupin yhden kahviannoksen hinnalla, se oli mukavaa.”
“Ystävällinen henkilökunta ja hyvää ruokaa”
“Hyvä palvelu, VIIHTYISÄ ympäristö !!!”
“Hyvä ravintola kertakaikkiaan.”
“Ei syytä miksen suosittelisi”
“Kaikki toimii ja ruoka on hyvää ja tasalaatuista useampien käyntikertojen perusteella.”
“Palvelu oli loistavaa ja varsinkin nuori pitkähiuksineen nainen oli todella aidon ystävällinen ja iloinen.”
“Hyvin toimiva kokonaisuus”
“Todella hyvä ruoka ja palvelu”
“Hyvää ruokaa, nopea ja hyvä palvelu.”
“Lähellä keskustaa ja rauhallinen”
“Hyvää ruokaa”
“Ainoa suurempi puute oli liikuntarajoitteiselle vaikeapääsyinen wc.”
“Meillä ei ollut pöytävarausta,mutta pääsimme heti sisään,ruoka tuli nopeasti ja oli hyvä menu”
“Ihan kiva paikka.”
“Kaikki toimi ja mukanamme olleiden noin yhdeksänkymppisten johdosta toivomamme rauhallinen pöytä löytyi.”
“Hyvä ruoka, ystävällinen palvelu. Myös vallitsevat rajoitukset on otettu huomioon.”
“Siisti paikka ja ruoka hyvää.”
“Frans & Sandra on aina ollut ehdoton suosikkiravintolani eikä koskaan ole pettänyt!”
“Ruoka hyvää”
“Tunnelma on ihanan rauhallinen ja ruoka on hyvää.”
“lounaan hinta-laatusuhde on kohdallaan, kuulun jäsenedun saajiin”
“Hyvä laatutaso ja hieno palvelu”
“Hyvä ruoka, hyvä sijainti, mukava tunnelma.”