Frans & Sandra on elämäniloinen kaupungin ranskalaisin ravintola jossa sinä olet odotettu vieraamme. Meillä kohtaavat herkulliset ruoat, laadukas viinivalikoima ja persoonallinen palvelu. Arkipäivisin tarjolla on myös maistuva lounas monipuolisen salaattipöydän kera.  

Tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 03.08.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Maksapihvissä hiukan toivomisen varaa.”
“Miellyttävä paikka ruokailla.”
“Varma lounaspaikka. Hinta ja laatu kohtaavat ja toiminta sujuvaa.”
“Yleensä hyvä ruokailukokemus”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu oli riittävän ripeää ja ystävällistä.”
“Sijainti on tärkein”
“"Ruoka oli hyvää. Mutta kysymyksiä ei kysytty ja tuntui että meidät unohdettiin alkupalan ja pääruoan välissä. Aikaa kesti todella kauan eikä kysytty että miten maistuu, muuta kuin lautasia haettaessa kerran."”
“"Muuten kaikki hyvin, paitsi ruoka odotettiin tunti. Tilanteesta ei kerrottu meille, eikä pahoiteltu. Selvästi keittiössä liian vähän henkilökuntaa paikalla, ja tästä syystä ruuan saaminen kesti. "”
“Ammattitaitoinen henkilökunta ja hyvät ruuat ja juomat”
“"Tunsin että olen tärkeä ja henkilökunta oli ystävällistä ja huomaavaista. Kerrassaan miellyttävä paikka. Ilmastointi helteellä oli hyvin säädetty, ei vedon tunnetta vaan miellyttävä lämpö. "”
“"Mukava ravintola, kaikki toimi."”
“"Hyvää palvelua,ja ruokaa"”
“Kaikki toimi hienosti”
“Olemme aina käyneet siellä”
“Ruoka erittäin hyvää”
“Mikään tyytyväisyyden osa-alue ei anna aihetta pettyä.”
“"Henkilökunta oli ammattitaitoista, ystävällistä ja asiakkaan huomioivaa. Ruoka oli hyvää"”
“Hyvää ruokaa”
“Kaikki toimi odotetusti”
“Edellä kerrotun perusteella.”
“Hyvä hinta-laatusuhde”
“Ruoka oli hyvää ja henkilökunnan toiminta oli ystävällistä. Ulkoterassin pöytävaraussyteemi oli epämääräinen ja se aiheutti ylimääräistä sähläystä. Mutta hyvä perussuoritus kaiken kaikkiaan”
“Vaikka kaikki ei sujunut ihan niinkuin olisi pitänyt. Pääruoka tuli ensin vaikka tilasimme alkuruoka pääruoka ja jälkiruoka niin söimme hyvällä ruokahalulla ensin pääruuan sitten alkuruuan ja lopuksi jälkiruuan. Meille pahoiteltiin asiasta oltiin ystävällisiä ja hyvitettiin loppulaskusta virheitä. Olen erittäin tyytyväinen hyvästä palvelusta maukkaasta ruuasta ja henkilökunta erittäin ystävällistä. Hyvää jatkoa teille toivottavasti pääsemme pian syömään teille uudelleen. Terveisin Carola Kaitanen”
“Ruoka oli hyvää ha ruokalistalla oli paljon vaihtoehtoja”
“Kiitos palvelusta”
“Asiantunteva ja ystävällinen palvelu”
“Kaikki oli ok”
“"Onnistunut ruoka, juoma ja palvelu??"”
“"Olen käynyt muutaman jerran aiemmin ja nyt tuli yllättäen tarve juhlaan, suosittelin tätä seurueellemme, olimme tyytyväisiä."”
“Ruoka on hyvää”
“Hyvä ruoka ja hyvä palvelu”
“Hyvä kokonaisuus. Kiitos henkilökunnalle.”
“Ystävällinen henkilökunta ja lämmin tunnelma.”
“"Hyvä, maittava lounas. Jälkiruoka oli mukava yllätys, vaikken sitä gluteenittoman ruokavalion käyttäjänä voinutkaan syödä. Iso ""Bonus"" oli myös se, että pääsi ulos terassille syömään."”
“"Keskellä kaupunkia, juna-aseman lähellä"”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“"Oli kiva terassi, ruoka oli hyvää, jälkiruoka oli hyvää. Hieman kesti liian kauan ruoan saamisessa, kun tilaus oli jätetty. "”
“"Olen kumppanini kanssa käynyt lounaalla erittäin usein ennen koronas. Nyt isohkon ystäväseurueen kanssa tämä oli taas ensimmäinen kerta. Erityisen miellyttävä oli viehättävä naistarjoilijamme, joka suhtautui juuri oikealla tavalla senioriporukkaamme. "”
“Viihtyisä ravintola jossa kotoinen olo.”
“Palvelun taso oli hieman heikko. Varsinkin ravintolapäälikkö tuntui olevan hieman hukassa eikä tarjoilijakaan ollut ihan tehtäviesä tasalla.”
“"7-hengen seurueemme oli tyytyväisiä ruokaan ja palveluun, varsinkin 18 vuotta täyttävä nuori nainen on muistellut iltaa! Olemme käyneet useita kertoja aikaisemmin ja tulemme myös jajkossa käymään. Kiitos!"”
“Perustason kokemus. Kaikki ok mutta ei mitään joka olisi ylittänyt odotukset.”
“"Kokonaisuus oli tosi miellyttävä ja henkilökunta, silloin kun heitä näki oli todella ystävällisiä"”
“"Yleensä suosittelen ystävilleni paikkaa, joka on sen väärti. Tämä oli."”
“"Meitä palveli juuri kesätyönsä aloittanut tarjoilija ja vaikka hän ei osannut kaikkea kertoa, niin hän selvitti asiat hyvin kokeneemmalta työkaverilta. Tästä kesätyöntekijästä tulee erittäin hyvä ja ystävällinen työntekijä ja asiakaspalvelija! Kiitos hänelle! "”
“"Tilasin härän ulkofileen täysin kypsänä mutta sain medium +, koska ravintolan keittiössö oli liian vähän henkilökuntaa. Ilmeisesti kokkeja oli vähän vuorossa mikä aiheutti sen että sain tilaamani ruoan liian raakana ja sitkeänä. Jouduin hakeutumaan Jyväskylän keskussairaalaan päivystykseen seuraavana päivänä sunnuntaina, jossa olin ruokatorven tähystykseessä. Ruokatorvesta poistettiin sitkeä pala joka oli takertunut kurkkuuni. Ruokailusta ei tullut mitään ensimmäisten palojen jälkeen, koska jouduin oksentamaan ja yrittämään saada palaa likkeelle 18 tuntia ennen kuin hakeuduin sairaalaan, jossa tähystyksessä lääkäri sai pilkottua palasen kurkustani, Et sellainen tapaus."”
“"Hyvä sijainti, hinta-laatu -suhde on hyvä, saa bonusta, erityisesti pidän siitä, että on miellyttävän rauhallinen paikka, ""yleellinen olo"""”
“"Ruoka oli hyvää, mutta siinä oli turhan paljon suolaa. Näyttää olevan ongelma suomalaisissa ravintoloissa muutenkin."”
“"Helppo tulla ja tuotteet on hyviä. Voisin tulla istumaan myöa iltaa. Vähä häirihtee jos joutuu istua käytävän viereisessä pöydässä, josta ihmiset kulkee huoneisiinsa. Muuten kaikki hyvin."”
“"Itse asiassa se oli minun suositukseni/ehdotukseni vuoksi että tulimme opiskeluporukan kanssa juuri sinne syömään, koska tiesin että sieltä saa myös vegaanista ruokaa, kun olin aiemmin syönyt siskoni hääaterialla siellä. "”
“Erinomainen ruoka”
“""""".."”
“"Muuuten kaikki sujui mallikkaasti, mutta kallis paikka. 2 ruokaa ja 2 juomaa, 79€."”
“"Ihana ruoka, hyvä palvelu."”
“Miellyttävä ja hyvä palvelu”
“Kaikki ok”
“Palvelu oli sujuvaa ja ruuat tulivat nopeasti vaikka ravintola oli suht täysi. Erittäin positiivinen yllätys oli tämä. Pöytävarauksemme sijainti toive oltiin huomioitu myös loistavasti.”
“"Todella hyvää ruokaa,tunnelma hyvä ja osaava henkilökunta."”
“"Siisti ravintola, asiantunteva henkilökunta, ruoka tuli nopeasti"”
“"Tulen ravintolaan simpukoiden vuoksi, muutaman kerran vuodessa, sadan kilometrin päästä. Ystäväni/tuttavani tuskin lähtevät sinne saakka, ainakaan simpukoiden takia."”
“"Menut oli muuten OK, mutta kaikissa oli sieniä tai parsaa"”
“"Hyvä peruslounas, edullinen s-etuhinnalla. Ystävällinen palvelu"”
“Ruoka on hyvää ja palvelu myös.”
“"Erittäin hyvä palvelu ja helppo asioida, vaikka Covid19 vaikeuttaa tilanteita. Joustavuus??"”
“Sujuva hyvä paikka”
“Älyttömän hyvää ruokaa ja viihtyisä ravintola.”
“"Noutoruokaa kohdalla erittäin hyvä palvelu. Tarjoilijat ovat aina olleet ystävällisiä. Noutoruoka oli erittäin hyvää ja hyvin pakattua. Äitienpäivä pelastui, siitä iso kiitos. Terveisin "”
“"Aina helppo tulla ja nyt taas parempi ruoka kuin tässä välillä. Toivoisin, että joka kerta kynttilä automaattisesti sytytetään pöytään, oli millainen seurue tahansa. Samoin tunnelmmallista musiikkia saisi olla (voi olla ehkä ollutkin, mutta on sitten liian hiljaisella)."”
“"Ilmapiiri, henkilökunta oli miellyttävä. "”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu toimi”
“"Ruoka oli tosi hyvää, samoin palvelu, kiva henkilökunta."”
“Kaikki sujui hyvin”
“"Helppoa tulla (lähellä), bonukset, nopa palvelu, ookoo ruoka. "”
“"Parannettavaa: juomat tulisivat sovitulla tavalla, tarjoilussa huomioitava ’naisille ensin’, sinutellessa käytettävä ns. pelisilmää"”
“"Ruoka oli hyvää, tuli nopeasti, palvelu oli ystävällistä ja puitteet siistit. "”
“Kokonaisuus erittäin miellyttävä”
“Lähes paras lounasravintola Jyväskylässä.”
“"Hyvää ruokaa, erinomainen palvelu."”
“"Mukava henkilökunta ja tuntui, että heillä hyvä työilmapiirikin, mikä on tärkeää. Salaattipöytä ei ollut mikään perus, mistä tykkäsin paljon, ja ihanaa, kun sai jälkkäriteen ja Suukko-herkun. Yleiskuva ravintolasta oli siis hyvin myönteinen, joten miksipä en suosittelisi tätä eteenpäin:)"”
“"Viihtyisä ravintola, ystävällinen henkilökunta"”
“"Paikka, palvelu, henkilökunta ja ruokatarjonta olivat erinomaisia, suuri kiitos siitä."”
“"Oikein hyvä ravintola! Pöytiin ohjauksessa kesti tarpeettoman kauan, varsinkin kun emäntä on viimeisillään raskaana. Aikaisemmilla kerroilla tämäkin on toiminut hyvin, nyt jostain syystä kesti."”
“Ruoka oli hyvää ja tarjoilu nopeaa.”
“Hyvä ruoka”
“Erittäin hyvä kokonaisuus ja yksi Jyväskylän parhaista ravintoloista.”
“Erittäin hyvä ruoka”
“Lounasaika oli ainakin meille sopiva. Kaikki toimi sujuvasti. Ei mitään turhaa kikkailua eikä odottelua.”
“"Ruoka on aina hyvää, syömäni pihvi täydellisellä kypsyysasteella ja sen kanssa suositeltu viini oli todella maukas. Palvelu on hyvää, erittäin ystävällistä ja tarjoilijat ovat helposti saatavilla. On olo, että on tervetullut ravintolaan. Tunnelma on rento ja leppoisa, ravintolaan on mukava tulla. "”
“Kaikin puolin hyvä lounas. Erityisesti salattipöytä oli hyvä.”
“Tämä ravintola on aina pettämätön valinta! Sieltä saa aina hyvää ruokaa ja hyvää palvelua.”
“Kokonaisuutena jäi erittäin positiivinen kuva ko. ravintolasta.”
“"Hyvä ravintola, vegaanisissa ruuissa vielä parantamisen varaa"”
“Ruoka oli erinomaista.”
“Ei enempää perusteluita”
“Kaikki toimi odotusten mukaisesti.”
“"Sijainti hyvä, miljöö miellyttävä, henkilökunta mukavaa, ruoat pääsääntöisesti maistuvia, s-etuviini merkittävä vetonaula. Miinusta tulee siitä, että parsat oli katkaistu väärin. Nyt niistä oli leikattu pää pois ja puumainen varsiosa oli tarjoillussa ruoassa mukana. Sitä ei vaan pysty syömään. Parsa tulee napsauttaa poikki. Silloin se katkeaa oikeasta kohdasta. Kakkupala oli myös naurettavan pieni. Jos kakkupala maksaa 10€, niin sen pitää olla kunnon kokoluokkaa. Nyt se oli n 2x2 cm, eli suoranainen vitsi. Eikä tuo kakkuongelma tapahtunut ekaa kertaa, vaan se tuntuu olevan enemmän sääntö kuin poikkeus. "”
“"Tässä ravintolassa on kaikki palikat kohdallaan, kertaakaan ei olla petytty. "”
“"Henkilökunta on todella ystävällistä 10+ ja ruokakin on aikaisemmilla käynneillä ollut hyvää, mutta nyt 5 hlön seurueestamme 2 (myös minä) tilasi burgerit. Sämpylät oli varmaan mikrossa sulatettu ja oli mennyt niin överiksi ettei edes pihviveitsi niihin pystynyt. Ranskalaiset olivat varmaan parhaita, mitä olen syönyt."”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää näin kerran käyneenä.”
“"Pidän ravintolan yleisilmeestä ja ruoka hyvää ja hinta kohdallaan, myös palvelu miellyttävää."”
“Nopeaaa palvelua.”
“Aina yhtä mukava paikka.”