Arki erottaa, Amarillo yhdistää! 

Uudistettu Amarillo Jyväskylä yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään ravintola Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä. Ainutlaatuista kokemusta kaipaavan kannattaa varata paikkansa The Tableen. Koko illan kestävä elämys tarjoaa herkuttelua, viihdettä ja paljon iloisia yllätyksiä!

Uudistettu lounas arkisin ma-pe klo 11-14.

Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

 

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 02.06.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ravintola jossa hinta ja laatu kohtaa hyvin. Jyväskylässä ei ole montaa saman tyylisiä ravintoloita.”
“Kaikki sujui hyvin, ja ruoka oli jopa parempaa kuin aiemmin.”
“Henkilökunta aivan ihana. Lapsenlapset huomioitiin kivasti.Rento meininki.”
“Amarillo on varma valinta ruoka ja juoma asioissa, ei tule pettymystä”
“Amarillo Jyväskylä on sopivan lähellä keskustaa, ja ruoka on tasaisen hyvää.”
“Alku'palan' kanssa tarjottava salsa oli ennen paljon parempaa, kun teitte sen itse. Voisiko sen itsetekemiseen palata? Myöskin monissa annoksissa nykyään maku huonontunut. Missähän lie vika?”
“Joku iso ateria takaisin ravintolaan. Amarillo big burger todella iso vitsi, eihän siellä välissä ole mitään muuta kuin pihvi ja juuso!?”
“Kalaruoan ystäville ei juuri ole vaihtoehtoja.”
“Melko kiireinen ajankohta, mutta henkilökunta teki siitä huolimatta parhaansa huomioidakseen meidät. Ruoka oli hyvää, ja aloimme seurustelemaan syömäkaverin kanssa melko pian ensitreffien jälkeen :)”
“Palvelu oli hidasta. Odotimme yli tunnin ruokia. Jouduin kolmesti pyytämään lisää vettä, kunne saimme sitä. Laskun saannissa kesti. Ruokailuumme venähti 2,5 tuntia. Olisimme toivoneet nopeampaa toimintaa.”
“Täälläpäin varmaan suurin osa on käynyt Amarillossa, mutta jos joku etsii hyvää ketjuravintolaa niin suosittelisin.”
“Kyllä suosittelen, koska sieltä löytyi opiskelijoille tarkoitettu oma menu. Huonoa oli se, että menu oli varsin yksipuolinen, kasvisvaihtoehtoa siinä ei ollut.”
“Olin erityisen tyytyväinen ruokalistassa allergeenien ilmoitustapaan. Olen pähkinäallergikko ja gluteeniton joten nää hommat on välillä Haastavia. Superhyvä.”
“Mahtuu isommalla porukalla ja nopea palvelu”
“Hyvä paikka ruokailulle”
“Hyvä sijainti ja viihtyisää.”
“Hyvä nuorekas ruokapaikka”
“Kiva ravintola. Yleensä hyvä ruoka.”
“Hyvä perus ravintola.”
“Kaikki toimi kiitettävästi”
“Hyvää ruokaa, mukavaa palvelua ja hieno miljöö. Musiikki oli liian kovalla lapsiperheelle, muuten täysi 10.”
“Asiakaspalvelu oli ensiluokkaista ja ruoka erittäin hyvää.”