Arki erottaa, Amarillo yhdistää! 

Uudistettu Amarillo Jyväskylä yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään ravintola Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä. Ainutlaatuista kokemusta kaipaavan kannattaa varata paikkansa The Tableen. Koko illan kestävä elämys tarjoaa herkuttelua, viihdettä ja paljon iloisia yllätyksiä!

Uudistettu lounas arkisin ma-pe klo 11-14.

Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

 

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (4,0)
Palvelu (3,8)
Tunnelma (3,9)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.08.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvää ruokaa ja mukava, avoin henkilökunta”
“Tuntui siltä”
“Vierailu sujui hyvin ja erikoistoiveetkin toteutettiin”
“Ruoka oli hyvää ja annoksen sai myös gluteiinittomana”
“Miksei Talon Margaritassa ole suolareunus, kuten Margaritassa aina yleensä kuuluisi olla?”
“Allergiani otettiin todella hyvin huomioon ja useamman kerran varmistettiin mikä käy. Todella hyvää ja ystävällistä palvelua.”
“Ihan ok perus ruokailupaikka”
“Ruoka erittäin hyvää ja asiakaspalvelu sujuvaa. Laskua joutuu odottamaan mutta ei haitannut kun hyvä sää ja ravintola ruuhkautui niin ymmärrettävää.”
“Ruoka sekä palvelu erittäin hyvää”
“Monesti saa pitkään odotella ja henkiläkunta kireää, mutta ruoka hyvää ja hinnat järkeviä.”
“Amarillo on perus hyvä ravintola, jossa käydään usein kavereiden/ puolison kanssa”
“ruoka oli hyvää ja opiskelijalle edullista”
“Viimeksi kun olimme vaimon kanssa syömässä, viereisessä pöydässä oli nuoriporukka todella päihtyneenä. Seurue häiritsi usean pöydän ruokailua, mutta siihen ei puututtu oikeastaan millään tavoin. Kaksi kertaa kävi tarjoilija sanomassa, että pitää alkaa käyttäytymään... Tämä oli tuloksetonta.”
“Dippien hinnat nykyään järkyttäviä. Opiskelijalista pitää kysyä erikseen edelleen. Joku puhelin soi täysiä varmaan 20 minuuttia, eikä henkilökunta tehnyt mitään / en tirdä oliko se rsvintolan oma puhelin. Myös joskus keittiön 'tsemppibiisit' vievät järjen, eli ri voi istua lähelläkään kyökkiä. Ruoka oli hyvää.”
“Kaikki toimi perushyvin. Listalla oli vanhoja klassikoita, joista oli helppo löytää omansa. Tullessamme odottelimme jonkin aikaa ovella ilman tervehdystä. Meidät pöytään vieneestä naisesta ei jäänyt tervetullut olo, mutta pöytää palvellut tarjoilija hoiti homman maaliin.”
“Ruoka oli maukasta”
“Tasalaatuista ja omaan makuun erittäin sopivaa ruokaa. Ei mitään fancya vaan nimenomaan sitä mitä tältä ravintolalta minusta kannattaa hakeakin. Hyvää perushyvää ravintolatason ruokaa.”
“Amarillon sijainti Jyväskylän keskustassa on hyvä ja ketjuravintolana ihmisillä on ”tuttu ja turvallinen” olo mennä Amarilloon syömään. Väki tietää mitä ja minkä laatuisena ravintolasta saa. Toisaalta paikka ei ole mitenkään ainutlaatuinen, joten henkilölle joka suosii pieniä tai paikallisia ruokapaikkoja Amarillo ei ole suositus, jonka mainitsisin.”
“Hyvä ruoka. Palvelu erinomaista.”
“Kivat tarjoilijat, kaikki meni oikein hyvin ja jouhevasti.”
“Kaikki sujui ok”
“Hyvä palvelu ja sijainti”
“Viihtyisä paikka,mukava ja ammattitaitoinen henkilökunta.”
“Ihana terassi! Ihana väljää ja rauhallista ( johtui varmaan korona ajan ohjeista). Ruokaa kyllä joutui odottamaan suhteellisen kauan n. 40 min. Sisätiloista ei ole kommentteja kun en käynyt, en tiedä voiko siltä osin suositella”
“Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja hyväntuulisen oloista. Ruoka oli hyvää ja samoin tunnelma. Tykkään tulla kaveriporukassa syömään ja istumaan vähän iltaa.”
“Iha älyttömän mukavat tarjoilijat, juttelivat kivasti ja olivat iloisia. Näytti olevan hyvä henki ravintolassa. Ruoka oli todella hyvää. Alkunachoissa ois saanu olla enemmän dippiä tai salsaa”
“Asiakaspalvelu oli äärimmäisen ystävällistä ja meidät huomioitiin hienosti alusta loppuun.”
“Vähän jäi harmittamaan, kun osaa annoksen muokkauksesta ei kerrottu etukäteen ja annos olikin käytännössä kanasalaatti (uuniperuna oli jätetty pois eikä mitään hiilaria ollut tilalla). Jäi siis nälkä...”
“Hyvä ravintola ja voisin kysyttäessä suositella, mutta muuten ei ole tapana suositella”
“Mukava meininki ja maistuvaa ruokaa. Kiitos. :)”
“Amarillosta saa aina todella hyvää palvelua, ruoka on erinomaista ja vaikka ruuhka aikana johtuisikin odottamaan hetken kauemmin muistaa henkilökunta huomioida jokaisen asiakkaan. Plussaa myös erilaisista peleistä joita voi odotusaikana pelailla!”
“Tällä kertaa tilaamani ruoka oli maukasta”
“hyvä ruoka ja juoma”
“Mukava erittäin siisti hotelli ja taidokkaasti remontoitu!ja osaava henkilökunta.”
“Palvelu”
“Kiitos.”
“Ruoka hyvää ja mukava paikka.”
“Hyvää ruokaa ja edullista lounasaikaan.”
“Ehkä korona vaikuttaa, mutta pöytä oli varattu hääseurueelle etukäteen. Tätä ei huomioitu mitenkään ja pöydät olivat erillään toisistaan.”
“Ruoka oli hyvää, mutta ravintola on todella meluisa ja musiikki on melko kovalla.”
“Palvelu oli ystävällistä. Menu monipuolinen.”
“Käymme aina, kun tulemme veneellä Mökiltä ja silloin on hyvä ilma ja hyvä mieli”
“Pöytiin pääsee nopeasti, mutta Riiassa kestää joka ei niinkään haittaa. Tarjoilijoita on vaikea saada tavoiteltua jos jokin loppuu.”
“Viikonloppu Iltaisin tai opiskelijatapahtumien aikaan ei. Kaksi viimeisintä kertaa ravintolassa on ollut hieman... Levotonta tai humalaista kova äänistä asiakaskuntaa joten ei sovi ehkä noina aikoina ns. Romanttiselle illalliselle pariskunnalle. Muuten viihtyisä paikka, hyvä ruoka ja mukava palvelu.”
“Paula on ihana!!!”
“Ruoka oli maukasta (LIIAN TULISTA MUTTA OMA MOKA!!!!) Palvelu ystävällistä,,meidät huomioitiin hyvin, vaikka asiakkaita oli paljon ja henkilökunnalla kiire. Olimme toista kertaa käymässä,,,mutta ei toivottavasti viimeistä! Poika opiskelee Jyväskylässä ja käy teillä useinkin, suositteli meillekin.”
“Emme ole korona-aikana käyneet missään ravintolassa ja nyt olimme pienellä lomamatkalla. Kaikki oli siistiä. Pöydät kaukana toisistaan ja käsidesiä heti tullessa. Mitään ei ollut pöydässä vaan kaikki tuotiin suoraan pöytään: listat, lasit, aterimet. Hyvä. Kilpailevassa yrityksessä seuraavana päivänä Tampereella kaikki oli pöydässä eikä käsidesiä lainkaan. Ainoa miinus, että tarjoilija unohti tuoda maissilastut.”
“Amarillo on viihtyisä ja hyvä ruokapaikka.”
“Palvelu, ruoka ja hinta laatu suhde parasta suomessa!”
“Hyvää perus Amarillo ruokaa ja isommallekin porukalle löytyy kaikille ruokavaihtoehdot.”
“Paras ravintola Jyväskylässä ruoan ja tunnelman vuoksi. Aina tervetullut olo ja henkilökunta luo sellaisen tunteen, että olisi erityinen. Ei mitään pahaa sanottavaa. Kiitos!”
“Paras mausteista ruokaa haluavalle”
“Olen jo monta vuotta asioinut kyseissä ravintolassa ja ruoka oli edelleen yhtä maittavaa. Tunnelma ja henkilökunta oli erittäin miellyttävä.”
“Ellei ravintolan yleisilme olisi niin kulunut, voisin antaa kaikesta 10.”
“Koronatilanteen aikana hyvin toteutettu palvelukokonaisuus!”
“Rento tunnelma”
“Amarillo perushyvä ravintola, josta tietää mitä sieltä saa.”
“Amarillon lista on aina takuu varma”
“Palvelu oli nopeaa ruuhkasta huolimatta ja ystävällistä. Juoman loppuessa tultiin heti kysymään haluaako lisää. Laskua ei tarvinnut odottaa kauaa niin kuin joissain aiemmissa käymissämme amarilloissa.”
“Vähän väsähtänyt,vanhahko meininki.Tarttis uudistaa koko tilan sisustus.Valoisuutta.Liian pimeää.Ei kovinkaan viihtyisä.90-luvun tunnelma.”
“Loistavaa palvelua ja maukasta ruokaa”
“Hyvä meininki, ainoastaan terassilla pyörineet lokit ois voitu lyödä vaikka pataan.”
“Ruoka on oikein hyvää, toisaalta vaihtuvuutta voisi olla enemmän. Ravintola on melko viihtyisä, mutta musiikki ja muu häly on aivan liian häiritsevää. Ei pysty rauhassa keskustelemaan ystävän kanssa. Tämä on suurin epäkohta Amarillossa ja taustamelu on joka kerta yhtä häiritsevää.”
“Mukava henkilökunta piristi pitkää odotusta.”
“Kiireessä sinne ei kannata mennä, mutta jos on löysä aikataulu, niin suosittelen.”
“Asun helsingissä, olen kaksi kertaa pyöräillyt helsingistä jyväskylään ja pari kertaa olen matkustanut junalla jyväskylään seuraamaan urheilua. Olen yöpynyt vapaudenkadun ja väinönkadun Scandiceissa. Amarillo on muutaman minuutin kävelymatkan päässä molemmista hotelleista ja tiedän että ruoka Amarillossa on hyvää.. Jos olisi kiire niin pieni miinus olisi ruoan pitkä odottaminen pöytään mutta minulla ei ole ollut kiire ja ymmärrän että paikka on suosittu ja henkilökunta tekee parhaansa..”
“Toimiva paikka, hyvää ruokaa. Laskua jouduttiin odottamaan turhan kauan.”
“Vuoro vaihtui ja pito odottaa palvelua pitkään. Liian vähän henkilökuntaa, kiire aistittavissa. Ruoka oli erittäin hyvää. Keittiö onnistui työssään, mutta asiakaspalvelu vaatii hiomista.”
“Toimii minulle”
“Mielestäni remontin jälkeen ravintola on paljon valoisampi, mutta itse tykkäsin vanhasta enemmän! Tykkään kuitenkin vierailla ravintolassa, se on mielestäni hyvä paikka ja saan sieltä itselleni maistuvaa ruokaa.”
“Homma toimii, hyvä terassi. Miinusta tuo superkuivat ja puun makuiset ranskalaiset. Ne on vuosia olleet huonoja teillä ja on edelleen.”
“Kaikki toimi hyvin vaikka musiikki oli ehkä vähän kovalla.”
“Ruoka oli hyvää, kuin myös palvelu, sekä ravintola oli siisti. Perusmukava ravintola illallinen siis. Jouduimme kuitenkin odottamaan ovella aika kauan, ennenkuin meihin reagoitiin/ohjattiin pöytään. (Ovella oli lappu, että pitää odottaa.) Sekä laskua jouduimme aika kaun viittilöimään, ennenkuin tarjoilija huomasi. Näistä siis pientä miinusta. Muutoin kaikki ok.”
“Henkilökunta oli liian kiireisiä ja ruokaa sai odottaa kohtuuttoman pitkään mutta kun sen vihdoin sai niin se oli hyvää.”
“Tykkään erityisesti amarillon terassista ja parkkeeraus sujuu mukavasti kolmikulman parkkihallissa.”
“Perushyvä ravintola. Ruokalistaa voisi välillä päivittää”
“Ruoka erinomaista ja tarjoilija kävi kysymässä maistuuko ruoka ja juttelemassa muutenkin.”
“Ruoka oli hyvää ja ravintolan yleisilme siisti ja viihtyisä. Erittäin mukava tarjoilia piristi iltaa kivasti. Ehkä jopa parempi sisutus kuin monissa muissa Suomen Amarilloissa... jotenkin jäi vain semmonen kuva että olisi ollut jossain vähän hienommassakin ravintolassa syömässä”
“Palvelu oli erittäin hyvää, ruoka ja juomat hyviä. Hinta-laatusuhde oikein hyvä.”
“Jyväskylän kolmikulman Amarillossa on aina ollut ihan erinomainen asiakaspalvelu, sinne on kiva mennä aina uudestaan. Ruoka on hyvää ja musiikki ei ole liian kovalla.”
“Homma rokkaa, vaikka kiire onkin ja joutui odottamaan ruokaa, noin tunti ja vartti. Mutta asiasta ilmoitettiin jo saapuessa että noin 45 minuutin jono”
“Kiva paikka ja hyvä ruoka”
“Erittäin ammattitaitoinen henkilökunta.”
“Amarillo on ihan hyvä perusravintola. Jyväskylässä ei ole ihan kauhan laaja ravintolavalikoima, joten suosittelen tavalliseen illanviettoon kavereitten kanssa tai treffipaikaksi. Jos haluaa hienompaa, niin täytyy olla hivenen enemmän jo rahaakin.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Tarpeeksi isoja pöytiä isommalle työporukalle. Opiskelijahinnat plussaa ??”
“..”
“Palvelu oli hyvää ja ruoka ihan maukasta ja kohtuuhintaista. Vessan hankala sijainti/siisteys ei kyllä houkuttele.”
“Edelliskäynnillä sain parasta palvelua Amarillossa ja erityistarpeeni huomioitiin hyvin.”
“Hyvä Peruspaikka”
“Hyvä asiakaspalvelu. Siisti yleisilme. Ruoka hyvää.”
“Kaikki sujui mainiosti. Olimme suurehkolla polttariporukalla liikenteessä. Juomaa ja ruokaa piisasi, palvelu oli iloista ja hinnat olivat kohtuulliset”
“Kaikki toimi.”
“Monia vuosia olen käynyt ravintolassa, mutta nykyisin hampurilais annokset on pienempiä, kylmiä ja mauttomia.”
“Lapsiperheen näkökulmasta asiointi oli sujuvaa, eikä ruokaa tarvinnut odottaa kauaa. Plussaa oli että kysyttiin saako lapselle tuoda heti kun ruoka valmistuu.”
“Amarillo on tuttu paikka jo vuodesta 1991 alkaen”
“Ruokalista on monipuolinen ja ravintola on helposti lähestyttävä. Porukalla seurusteluun tai pariskuntana tunnelmointiin ravintola on kuitenkin liian meluisa, keskustelu on vaikeaa hälyn vuoksi. Henkilökunta oli pääasiassa hyväntuulista ja huomioi seurueemme aktiivisesti”
“Mukava palvelu ja hyvä ruoka, joka tuli kohtuullisen nopeasti pöytään.”
“Ruokavalikoima ei sopinut meille”
“Aika kauan odotettiin ruokia vaikka ravintolassa oli vain vähän asiakkaita”
“Mielelläni ohjaan tuttuni ravintolaan, mutta 7 siksi, että joka kerta joku tarjoilija sählää ja tuntuu, että asiakasta ei täysin kuunnella lopouun.”
“Amarillon ravintolat ovat todella samanlaisia joka puolella Suomea - sen vuoksi suosittelisin jotain vähän 'tunnelmallisempaa' ja omaperäisempää paikkaa. Toisaalta Amarillo on aina hyvin siisti ravintola, jossa saa hyvää palvelua, minkä perusteella sitä voisi suositella. :) Hampurilaisvalikoimaa voisi ehkä hieman laajentaa, ns. perusburgereita jokaisen makuun voisi olla enemmän.”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu”
“Mukava ja asiansa osaava henkilökunta. Hyvä palvelu. Ruoka on aina hyvää.”
“Miellyttävä paikka, hieno asiakaspalvelu.”
“Ruoka on hyvää, vaikka keliaakikolle valikoima on vähän suppeampi”
“Siisti paikka.”
“Amarillo on ravintola jossa hinta ja laatu kohtaavat, tunnelma on mukavan rento ja viihtyisä”
“Hyvä fiilis kaikkiaa”
“Det var först bra rumm mellan borden, men sen var det ganska fullt. Vi önskade ett annat bord när solskene var så starkt, borde vara bättre solskydd.”
“Oli ihan super kivaa ja tarjoilijat olivat ihanan rempseitä ja hyvän tuulisia.”
“Viihtyisä ravintola. Joskus palvelu hidasta.”
“Hyvä ruoka ja tunnelma. Iloinen ja palveluhenkinen henkilökunta..”
“Tarjoilijat olivat todella ystävällisiä ja mukavia! Saimme ruuasta suosituksia omien mieltymysten mukaan ja tämä osoittautui erittäin hyväksi asiaksi!! Ruokalista oli vallitsevan tilanteen vuoksi supistettu, mutta löysimme maistuvat ruuat kaikille. Ravintolassa asiakkaat oli väljästi aseteltu ja turvallisuus hienosti huomioitu! Palaamme todellakin uudelleen!! =)”
“Suppeampi lista oli käytössä, mutta muuten kaikki sujui ja ruoka maistui.”
“Hyvä ruoka ja asiakaspalvelu. Pieni miinus... yritin ennakkoon varata pöytää kahdelle, mutta kahden hengen pöytävarauksia ei otettu vastaan...”
“Menu vanha”
“Palvelu oli ystävällistä. Minulle suositeltiin ruokaan sopivaa viiniä ja tarjoilijoiden palvelualttius oli todella kiitettävää. Polttarisankarimme pääsi itse tekemään drinkin itselleen ja työntekijänne neuvoi häntä iloisella otteella. Yleisestikin ravintolassanne työntekijät kohtaavat asiakkaat iloisena, mikä ei varmasti joka päivä ole helppoa. Asiakkaana olo on todella tervetullut ravintolaanne, kun työntekijänne jaksavat hymyillä ja olla ystävällisiä. Kiitos teille!”
“Hyvä ruoka, palvelussa hieman töykeyttä”
“Laskun saamisessa kesti tunnin ja lokit hyökkäsivät terassilla asiakkaiden pöytään hakemaan ruokaa. Henkilökuntaan oli muutenkin hankala saada yhteyttä 3 tunnin illallisen aikana.”
“Tasalaatuinen paikka, ei oikeastaan mitään erikoista vuosien mittaan”
“Ihan ok ketjupaikaksi”
“Kerrankin oli hyvää ruokaa..”
“Olin kuuron kummipojan kanssa syömässä. Oli mukava tarjoilija oli ystävällinen, osasi huomioida kuurolle pojalle kommunikoinnissa.”
“Hyvä ja viihtyisä terassi. Ruoka on hyvää ja kohtuuhintaista.”
“Hyvää ruokaa, eikä ole kovin kallistakaan.”
“Oli hyvä”
“Takuu varma valinta”
“Peruskiva ravintola”
“Ruoka sekä palvelu oli kiitettävää. Ihana terassi ??”
“Ruoka oli erinomaista. Tarjoilijat palvelualttiita. Tarjoilija hallitsi selkeästi lisämyynnin mutta liian innokaskaan ei saa olla. Mieheni tilasi kasvishampurilaisen ja naureskelimme asialle kun selkeästi siihen yritettiin tarjota innokkaasti lihaa lisäksi koska mies. Sinänsä asia esitettiin ihan ystävällisellä tavalla ja maininnalla että siihen saa pihviä lisäksi mutta ei miehenkään tarvitsisi selitellä kasvisruokavaliotaan (Vaikka tiedostimme kyllä, että tässä varmasti enemmän oli lisämyynti mielessä kuin tarkoitus arvioida kasvisruokavaliota) . Söimme ulkoterassilla ja meidät ohjattin pöytään ja mieleen jäi kopin takana oleva tupakan jätteistä savuava roskis joka kyllä sammutettiin mutta hieman ällötti meitä kun oli kuitenkin lähellä.”
“Tunnelma ja ruoka mainiota. Ruuhka-aikaankin (ja koronarajoitusten) palvelu pelasi nopeammin kuin pöytiin ohjatessa luvattiin”
“Iso aurinkoinen terassi, hyvä ruoka, mutta onneton olutvalikoima”
“Hyvää ruokaa, asiakaspalvelu ajoittain tönkköä.”
“Todella ystävällistä henkilökuntaa, hyvää ruokaa ja drinkkejä☺️”