Arki erottaa, Amarillo yhdistää! 

TAKE AWAY & WOLT ma-to ja su klo 18-20, pe- la klo 18-22

Amarillo Jyväskylä yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään ravintola Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.

Lounas arkisin ma-pe klo 11-14.

Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

 

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 18.01.2022 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka oli erinomaista”
“"Perheen suosikki ja toimi taas. Myös terveysturvallisesti näin pandemian keskellä, koronapassit tarkastettiin ennen sisäänpääsyä ja asiakkaat oli jaettu ravintolasalissa väljästi."”
“"Ruoka oli hyvää, tunnelma hyvä, mutta tarjoilijan ammattitaito ei ollut hyväksyttävällä tasolla tämäntasoiseen ravintolaan."”
“Lounas aikaan syödessä olisi ollut hyvä huomioida henkilökunnan tämän hetkinen korona tilanne kun vei asiakkaita pöytiin. Salissa olisi ollut mahdollista laittaa ihmiset syömään väljemmin niin tarjoilija laittoi vieri viereen vierekkäisille pöydille syömään ruokailijat. Me istuimme kahdestaan niin 4 hengen seurue laitettiin viereiseen pöytään ja seurasimme tilannetta niin hyvin ahtaasti laittoivat muutkin pöytäkunnat. Ja monta pöytää oli vapaana.”
“Ruoka on hyvää. S-etukortilla voisi olla enemmän tarjouksia.”
“Kaikki hoitui tosi hyvin ja mukavasti.”
“Positiivinen kokemus”
“"Seurueemme osallistui the tableen. Tunnelmat oli kahtiajakoisia. Itse päällimäiseksi palautteeksi haluan mainita pöydän penkit. Seurueemme unsi toisensa, mutta tuolien koon vuoksi jäin itse täysin ulkopuoliseksi usein. Paljon oIisi palautetta mutta tämä nyt päällimöisenä. Tässä jotain risuja ja ruusuja Se täytyy vielä mainita että juomien suhteen pientä kehitystyötä the table vaatisi. Ruokajuomien myynti nousisi, jos tarjoilija mainitsisi että seyraava yllätysjuoma tulee vasta jälkkärin jälkeen, olisin itse ainakin tilannut viiniä ruuan kanssa. Myös muut porukassa Yksi seurueestamme oli alkoholitomalla linjalla. Varmistettiin etukäteen että onnistuu ottaa joku holillinen ja halusi ruokajuomaksi alkohollisen. Ja ilmeisesti kommunikaatiossa oli parannettavaa kun lopputuloksena oli että hän tilasi ja maksoi viinilasillisensa. Tarjoilijamme oli aivan ihana, harmi että tässäkin pöydän koko, taustamusiikki sekä naapuriseurueet vaikeuttivat hänen kuulemista. Ruuat maistuivat hyvin, tosin pääruoka oli kyllä lattea esitys runsaiden alkuruokien jälkeen. Se että perunat tarjoillaan lautasille jäähtymään pitäisi kieltää. Perunat voisi olla kuumassa padassa jossa ne annostellaan. Aikaa ei kulu sen enempää kun annosten noutamisessa keittiöstä ja asiakas saisi lämpöisen lisukkeen Positiivisiakin huomioita oli paljon ja muitakin kehitysideoita mutta tällä mennään. "”
“Ruoka ja palvelu hyvää.”
“"Kaikinpuolin ravintola siisti,ruoka hyvää ja palvelu ystävällistä."”
“Erittäin maukas ruoka. Paljon tilaa ruuhka-aikanakin.”
“"Messumatkalla viikonloppuna Jyväskylässä, muupaikkakuntalaisena suositus siinä tapauksessa, että ystävät suuntaavat paikkakunnalle."”
“Hyvää ruokaa ja viihtyisä”
“"Ruoka oli hyvää, ruoasta oli hyvä asiakasomistajatarjous ja henkilökunta oli erittäin ystävällistä."”
“Kaikki sujui mukavasti niin kuin Rillossa aina ennenkin. Uudestaan tullaan varmasti.”
“"Kaikki toimi hyvin, ei ollut ongelmia."”
“"Hyvä ruoka, keskellä kaupunkia, mahtuu sisälle"”
“"Amarillon konsepti on toimiva ja helppo asiakkaan näkökulmasta. Ei väliä, onko liikkeellä vanhempien tai lasten kanssa, listalta löytyy aina kaikille sopivaa syötävää. Myös olutvalikoima oli ok, mutta toki arvostaisin, jos hanaoluita olisi laajemmin tarjolla. Samoin ruokalistaa voisi päivittää, vaikka vanhassa ei vikaa varsinaisesti olekaan. "”
“Hyvä asiakaspalvelu ja hyvä ruoka.”
“Olisin antanut 8 jos olisi enemmän vege vaihtoehtoja. Mutta muuten oikein osuva Amarillo.”
“"Erinomainen ruoka ja palvelu, ja lisäksi hyvä tunnelma."”
“Suosittelin heti käytyäni koska oli hyvä tarjous sille päivälle!”
“Hyvä Ruoka”
“"Ruoka on vähän tuurista kiinni, että onko hyvää vai ei. Olen saanut paikanpäällä erittäin hyvää palvelua ja en niin hyvää palvelua. Kokemukset tuntuvat vaihtelevan henkilökunnan mukaan."”
“"Ruoka on maistuvaa,hyvä tunnelma ja kaikenkaikkiaan homma toimii. ??"”
“Tunnelmallinen paikka. Hyvät ruoat”
“Hyvä ruoka ja erinomainen palvelu”
“Ruoka vain kohtalaista varsinkin hintaan nähden”
“Viikonloppuisin ilmeisesti pöytävaraus suositeltavaa joka on itelle aiemmin ollu vierasta vaikka pöytävaraus olikin ny tehtynä.”
“Hyvä ruoka ba tunnelma”
“"Olimme kaveriporukalla The Table -tapahtumassa. Tosi hienosti toteutettu, tarjoilijamme ja kokki olivat erittäin ystävällisiä ja ammattitaitoisia. Hyvä fiilis jäi. :)"”
“.”
“"Siisti ja rento ruokapaikka. Annos minkä söin oli ihan hyvää, joku muu annos olisi ehkä ollut parempi valinta "”
“Olen keto ja sain mukaellun annoksen helposti ??”
“Takuu varma ruokapaikka”
“Kiva rauhallinen paikka”
“"Ruoka oli hyvää, muttei erityistä"”
“Erittäin mukavat ja palveluhenkiset myyjät. Herkulliset ruoat ja viihtyisä ravintola. Kantapaikka aina tämän vuoksi.”
“"Palvelu ja ruoka Ok, muutoin liian avaraksi tehty yleistila"”
“Hyvä ruoka parempi mieli. Gluteeniton burgeri oli todella hyvä... ei kuiva eikä pieni...”
“Ihan tavisrafla”
“"Chilli paikka hyvä palvely, ruoka hyvää ja lämmintä"”
“"Palvelu oli oli erinomainen, hamppari oli tasaista ketjun laatua, salaatti oli pettymys"”
“"Rento, ei fine dining paikka, jossa pystyy keskustelemaan ja saa hinta-laatusuhteeltaan hyvää ruokaa"”
“Teillä on hyvät tarjoilijat ja yksi miestarjoilija vielä ylitse muiden. Uskomattoman veitikkamaisesti huomioi lapset.”
“Palvelu ja ruoka oli hyvää”
“Lista oli pienentynyt ja tarjoilijaa sä vähän odotella”
“"Ravintolaan tullessa sai pöytiin ohjausta odottaa todella pitkään. Henkilökunnan puheäänet kuuluivat,mutta ketään ei ollut näkyvissö."”
“Odotimme lämmintäruokaa 1h 15min. Ja ruoka ei ollut liian lämmintä. Syötävää mutta ei kuumaa. Tarjoilia joka otti tilauksen unohti tuoda juomat. Tai sanottiin että baarin puolella lappu joutu hukkaan. Jälkiruoka oli ok. Ei tarjottu esim. Kahvia sen kanssa.”
“"Henkilökunta voisi vielä kerran perehtyä asiakaspalveluun. Osalla se onnistuu jo nytkin hyvin, mutta osalla ehkä ei."”
“Mukava paikka hyvällä sijainnilla!”
“Hyvä hinta/laatu-suhde”
“"Ruoka oli hyvää ja tunnelma miellyttävä, vaikkakin ruuassa kesti ruuhkan takia huomattavan kauan"”
“"Tilauksen valmistuminen kesti yllättävän kauan, vaikka ravintolassa ei olut paljon ihmisiä"”
“"Kaikille löytyi hyvä vaihtoehto nopeasti, jopa meidän perheen vegaanille"”
“Upea tunnelma ja erinomainen palvelu.”
“"Annoskoko pienempi ja hinta kuitenkin noussut. Epävarmaa toimintaa tilauksia tuodessa. Väärä annos,sekaannusta dipeissä ja perunoissa. Kaverit vaihtelivat annoksia,kun ei saanu omaansa. Uusia dippejä tuotiin,mutta ne veloitettiin. Huomasin laskusta vasta kotona. "”
“Kaikin puolin oli hieno kokemus”
“Hyvä palvelu ja ruoka??”
“"Jouduttiin odottamaan ruokaa noin tunti, ehkä ylikin. Onneksi saatiin sitten alennuksia ja jopa jälkiruoka ilmaiseksi."”
“"Hyvää ruokaa, helppoa asioida"”
“Kaikki toimi sujuvasti.”
“"Kävin lounasaikaan ja voin suositella ravintolaa lounaspaikaksi. Annoin seitsemän, koska vaikka ruoka oli hyvää paikka ei välttämättä hintansa puolesta ole keskustan suosituimpia. Lounasaikaan olisi hyvä olla edullinen ja kevyt (salaatti?) vaihtoehto."”
“"Hyvä palvelu, kiva tunnelma."”
“"Paikkana ihan OK, ruokia saatiin odottaa tosi pitkään:-("”
“Olen pitkään käynyt Amarillossa ja olen ollut hyvin tyytyväinen aina siellä käydessäni. Ruoka ja palvelu on hyvää.”
“Ravintola samaa luokkaa kuin yleisesti. Ilmeisesti kiireestä johtuen tarjoilijoiden käytös ei ollut laadukasta.”
“Kaikinpuolin hyvä paikka”
“"Nopea palvelu, maukas ruoka, ei liian meluisa, pystyi seurustelemaan pöytä seurueen kanssa"”
“Ruoka on vähän turhan suolaista ja burgerissa oli liikaa sinappikastiketta. Muuten oikein hyvä.”
“Positiivinen kokemus vaikka paljon asiakkaita siksi joutui hieman odottamaan lounasbuffet ruokia”
“Oli lounas tarjoilu. Kaupungin paras lounas. Todella positiivinen yllätys. Ensimmäistä kertaa lounaalla mutta ei viimeistä.”
“"Ruoka, varsinkin ranskanperunat, olivat liian suolaisia - ruoka maistui suolalta, muut maut jäivät taka-alalle. Salaattipöytää ei ollut täytetty, joten jotkut astiat olivat tyhjiä."”
“Hyvä ruoka”
“hyvin pelittää”
“"Olimme mieheni kanssa syömässä ns. pitkän kaavan mukaan. Ruoat tuotiin sopivaan tahtiin pöytään, ei heti peräkkäin vaan välissä kerkesi tasoittumaan. Henkilökunta suositteli hyvin juoma- ja ruokavaihtoehtoja sekä tarjoilijamme oli hyvin ystävällinen. Ruoka oli oikein maistuvaa ja annokset sopivan kokoisia."”
“"Lämmin vastaanotto, aivan ihana asiakaspalvelija "”
“Rento mutta asiallinen ruokapaikka”
“"Mukava, rento tunnelma ja vatsansa sai varmasti täyteen. "”
“"Ruoat olivat hyviä ja henkilökunta ystävällistä. Ainoa miinus tulee siitä, että odotus oli aika pitkä suhteessa väkimäärään pöydissä. Sama kokemus oli kyllä muistakin Jyväskylän S ravintoloista kyseisellä reissulla."”
“Palvelu sujui erinomaisesti koko ruokailun ajan. Tunsimme tervetulleiksi itsemme. Ei liian pitkää odotusta ruokien kanssa vaikka ravintolassa oli paljon asiakkaita.”
“Ruokajuomassa haluaisin vaihtoehtoja”
“Hyvä lounas”
“Hyvä ja nopea palvelu. Iloinen ja positiivinen henkiläkunta. Hyvä ruoka.”
“"Jälkiruoka loppui kesken. Kauramaito oli tavallista eikä baristaa, joten kahvi jäi juomatta. Lämpimät ruuat olivat vaikeasti otettavissa eikä ollut selkeää mitä missäkin oli. S-aplikaatio ei toiminut myymälässä, en kuitenkaan ollut ollut ainoa. Henkilökunta oli ystävällistä ja ruoka maistui hyvälle."”
“Ihan Ok paikka.”
“kaikki toimi kivasti.”
“"Amarillo on aina tuttu ja turvallinen, vakaasti hyvä ravintola. "”
“"Meillä on mökki Kangasniemellä, josta teemme vuodessa muutaman reissun Jyväskylään. Tällöin poikkeamme syömässä."”
“Ruuhkaa tuntuu olevan aina”
“"Kaikki muuten meni nappiin, mutta minulle tuotiin väärä juoma ja meni pitkä aika ennenkuin sain vaihdettua oikeaan."”
“"Palvelu oli ensi luokkaista, vaikka Ravintola oli täysi ja jonotusaika pitkä, me koettiin olevamme tervetulleita. "”
“"Hyvä palvelu, hyvä ruoka ja hyvä tunnelma."”
“Kokonaisuutena oli hyvä.”
“Palvelu on nopeutunut viime vuoden aikana aikaisemmasta. Kiva ruoka/juomalista. Ystävällinen palvelu.”
“"Viihtyisä, herkulliset annokset ja lämmin tunnelma. "”
“Keskiverto”
“Ruoka oli todella hyvää”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”