Arki erottaa, Amarillo yhdistää! 

Amarillo Jyväskylä yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään ravintola Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.

Lounas arkisin ma-pe klo 11-14.

Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

 

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 21.09.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Erittäin hyvä palvelu”
“"Helppo saapua autolla tai kävellen, sisäänkäynti avara. Hinta/laatusuhde hyvä. Tunnelmaltaan sopii kaikenlaisille ihmisille. Keskimaan jäsenille bonuspaikka. Innovatiivinen ja tilannetajuinen henkilökunta."”
“"Perus ravintola, ei moitteita mutta ei myöskään erikoinen"”
“"Viihtyisä paikka, maistuva ruoka ystävällinen palvelu, S-bonus on lisäbonus??"”
“Ystävällinen palvelu ja maistuva ruoka”
“Varma perusmeininki!”
“"Juomat tosi kalliita, on kyllä annoksetkin hinnakkaita. Onneksi on S tarjouksia."”
“Miellyttävä kokemus”
“Viihtyisä kokemus kaiken kaikkiaan”
“"Pitkä odotusaika, burgeriaterian saamisessa meni 1 t 15 min."”
“Ihanaa palvelua”
“"Ruoka ja palvelu erinomaista, ainoa miinus tulee välillä pitkästä ruoan odotusajasta."”
“"Ruoka oli erittäin hyvää, palvelu miellyttävää ja asiakkaita mukavasti liikkeellä. Tunnelma oli siis hyvä. Ravintolan yleisilme on kuitenkin vähän epäsiisti . Tällä kertaa se ei onneksi hirveästi häirinnyt."”
“"Listalta uupuu kokonaan keto tai vhh valikoima. Tilattu gluteeniton burgeri sopi ruokavalioon, mutta oli todella kuiva eikä minkään makuinen. Lisukkeiden vaihtaminen onnistui hienosti, siitä plussaa. "”
“"Hyvä ruoka, taso ok, perusvarmaa. Lounaspöydässä salaattipuolen valikoima tosi suppea. "”
“"11.9.21 palvelu oli hyvää mutta hidasta, koko seurueemme mielestä. Pöytäseurue tilasi useamman samanlaisen anniksen eri dipeillä, niitä tarjoiltiin väärille henkilöille. Vaihdoimme annoksia ja dippejä keskenämme pöydässä. Kerran myös kävimme itse tiskillä tilaamassa juomaa kun pöytään ei tultu pitkään aikaan kysymään halutaanko lisää juotavia. Henkilökunta on kyllä todella ystävällistä."”
“Muuten hyvä ravintola mutta ruoka-annosten saaminen kesti pitkään. Edellisilläkin kerroilla ruoka-annoksia joutunut odottelemaan pitkään.”
“Ruokaa joutui odottamaan 50 minuuttia. Musiikki liian kovalla ruokaravintolaksi. Ruoka oli hyvää. Osittain kyllä kylmää. Henkilökunta todella ystävällistä.”
“Ruoka ei ollut niin hyvää kuin normaalisti. Sämpylä oli kuiva. Toisessa annoksessa ei pitänyt olla paholaisen hilloa mutta oli kuitenkin laitettu.”
“Kiva paikka ja hyvä ruoka.”
“Tarjoilija oli mukava ja hauska.”
“"Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa, hauskaakin. Tarjoilijat hyväntuulisia ja iloisia toisin kuin mitä olemme tottuneet ajattelemaan keskisuomalaisista. Ympäristökin viihtyisä. Ainoa negatiivinen asia oli WC:n sijainti kilometrien päässä ja paikassa, jossa ensin tuijotit ovea ja mietit pitääkö tosiaan maksaa ennen kuin uskalsit tarttua ripaan ja todeta, että ovi avautui ilman kolikkoa."”
“Ruoka oli hyvää ja Toni on vaan niin huippu työssään asiakaspalvelijana!!!!”
“"Nyt heti lounasajan jälkeen oli tosi miellyttävää asioida täällä. Aiemmin, kun olemme olleet Amarillossa on ollut ilta tai viikonloppu ja odotusajat ovat olleet tosi pitkiä. Päätimme kuitenkin kokeilla käymistä lounasajan jälkeen ja se oli positiivinen kokemus."”
“"Ruoka oli hyvä, paikka oli siisti ja henkilökunta toimii erittäin hyvin."”
“"Ruoka oli hyvää, mutta pirun pieni annos... 59 e / 2 henkilöä... Ei vastannut odotuksia, tätä annosta EI ikinä enää "”
“Hyvä palvelu ja hyvä ruoka”
“Itse pidän Amarillon ruuasta. Hinta ja laatu kohtaavat!”
“Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Meidät huomioitiin hyvin ja annettiin kuitenkin olla myös rauhassa :)”
“Ruoka hyvää ja tarjonta monipuolista. Hinta-laatusuhde hyvä.”
“Perus Amarillo. Ei poikkea muista Amarilloista. Mukava henkilökunta.”
“Mukavat ja reippaat tarjoilijat”
“"Erittäin siisti ravintola, erityisesti wc-tilat, sekä naisten että miesten. Väljät tilat. Erittäin hyvä ruoka."”
“Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Lisäksi ruoka oli hyvää ja sitä oli riitävästi.”
“Ruoka ja palvelu hyvää”
“Hinta laatu ok. Hinnat tosin nousseet viime aikoina”
“"Ruoat ovat omaan makuun liian samanlaisia, kaipaisin jotain uutta."”
“Hyvä ruoka”
“Asiakaspalvelu oli hyvää. Hampurilaisiin voisi panostaa lisää.”
“"Ruoka oli hyvää, palvelu oli ystävällistä ja toimivaa. Ympäristö oli miellyttävä (istuimme terassilla)."”
“"Ravintola siisti, henkilökunta ystävällistä, ruoka hyvää ja sopivanhintaista. Ruokailun aikana kyllä kysellään maistuuko, tai tarviiko lisää juotavaa. Mutta lopussa asiakas unohdetaan. Ei meinaa katsekontaktia saada, että saisi laskun pöytään."”
“Musiikki oli erityisen hyvää teinityttären mielestä :)”
“Kaikki sujuu ja ruoka on hyvää.”
“"Ensimmäisen kerran elämässäni koin itseni OIKEASTI tervetulleeksi ravintolaan, iso plussa erinomaisesta asiakaspalvelusta! Ruokakin oli tietysti hyvää :)"”
“"Sujuvaa asiointia, hyvin tilaa."”
“"Kokemuksen perusteella ollut aina ihan perushyvää ruokaa, ainoa miinus ehkä bataattiranujen osalta. Olivat rapsakoiden ranujen sijaan märät ja rasvaiset."”
“"Kohtuu varma valinta, tietää mitä saa. Kuten yleensäkin ketjupaikoissa."”
“Mukava ja helppo tulla. Ystävällistä ja huomioon ottavaa palvelua.”
“"Todella hyvää palvelua pe 6.8 illasta. Pieniä juttuja, mm. tytölle laina-laturin tuomista pöytään, mutta niistä on hyvä asiakaspalvelu tehty. Kiitos.❤️ Asun itse muualla, mutta tulen uudelleen."”
“"Laskua sai odottaa, muuten kaikki ok"”
“"Petyin siihen ettei ollut oikein sopivaa lounasruokaa, enemmän lista ehkä onkin muuhun kuin lounastarkoitukseen"”
“"Palvelu oli hyvää ja huomioivaa, mutta annosten odotusaika oli melkoisen pitkä (lähes 1,5h), etenkin pienimmille mukana olijoille. Toivoisin, että jatkossa lapsiasiakkaat huomoitaisiin erityisesti ja palveltaisiin ensimmäisten joukossa. Kiva juttu heille oli piirrustus- ja väritysmahdollisuus, helpotti odottelua - väritystehtäviä olisi voinut olla lisääkin, aika nopsaan seurueemme pikkuiset olivat tehtävät tehneet. :) Ruoka oli hyvää ja maistui pienimmillekin - heidän annostensa hintalaatusuhde oli erinomainen. :) Kiitokset vielä ja mukavaa syksyn jatkoa! "”
“Kaikin puolin hyvä lounaskokemus. Ainoa suurempi miinus oli WC-tilojen sijainti ravintolan perällä sekä niiden ovien avaaminen kolikolla. Näistä syistä jouduimme ravaamaan edestakaisin tiskille. Ruoka maistui kaikille ja henkilökunta oli mukava.”
“"Ruoka (lohi) oli hieman ylikypsää ja tarjoilija ei muistanut, että otti meiltä 5min aikaisemmin tilauksen. Muuten olin tyytyväinen palveluun"”
“Hyvä ruoka& palvelu”
“Paikka sopii perheruokailuun kun mukana kakskymppisestä nuorukaisesta kuuskymppiseen tätiin ja muut siltä väliltä. Aikaisemmin musiikki ollut liian äänekästä mutta nyt sopivasti taustalla koska kokoonnumme porukalla juttelemaan kun tapaamme harvoin.”
“"Hyvä ruoka, ystävällinen palvelu."”
“"Olemme pieniruokaisia ikäihmisiä ja saimme ostaa lasten annokset. Tämä ei ole joka paikassa mahdollista, mikä tuntuu välillä ihan hölmöltä. Kaikki eivät jaksa syödä kovin paljon kerralla. Kiitos tästä mahdollisuudesta ja se on myös peruste tulla toisen kerran"”
“Söimme terassilla. Terassi oli viihtyisä ja koira sai olla mukana.”
“henkilökunta oli ystävällinen ja jos kysyttiin lisäkysymyksiä ruuan / juoman suhteen saimme todella hyvin tietoa”
“"Hyvä ruoka, hyvä palvelu. "”
“Siistimmällä terassilla olis saanut paremman arvosanan”
“"Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta tällä kerralla, edellisellä kerralla oli hieman ongelmaa rahastuksen kanssa (kesti kauan, ja teknistä ongelmaa). Välillä oli hieman pitempiä aikoja, että tarjoilijaa ei näkynyt, jos olisi halunnut tilata välillä jotakin kesken ruokailun."”
“"viihtyisä terassi, henkilökunta ammattitaitoista"”
“"Periytyvä ruokapaikka, kiva tunnelma, huippu sijainti, kiva henkilökunta, ruoka hyvää."”
“"-Hyvä palvelu ja maistuva ruoka. -Asiakkaille oli maksullinen WC, minkä koin huonona asiana."”
“"Miestarjoilija (kuitissa nro 248 - vierailupäivä 24.7.2021), jolla oli tatskoja ja lävistyksiä, oli erittäin mukava ja ystävällinen. Hänen ansiostaan palaamme ravintolaanne myöhemminkin. Tällaisia tarjoilijoita pitäisi olla paljon enemmän. Hän huomioi meidät erinomaisesti ja varsinkin pienen 5-vuotiaamme. Tyttömme oli haltioissaan jälkiruoasta ja saamastaan merirosvorahasta, joka nyt on hänen tärkeä aarteensa. Ruoka maistui meille kaikille ja ravintolanne oli mieluisa. Kaikki toimi moitteettomasti mutta ruoan valmistus kesti normia kauemmin, jolloin tarjoilijamme tuli pahoittelemaan viivästystä (arvostimme kun saimme tilannekatsauksen). Haluamme koko perheemme voimin (6 aik+1 lapsi) kiittää lämpimästi kyseistä tarjoilijaa (harmi, ettemme tajunneet kysyä hänen nimeään) - hän ilahdutti meitä ja työskenteli tosi ammattilaisesti. Toivottavasti terveisemme menee hänelle perille. Hän on huippuhyvä! Isoin kiitoksin ja nähdään jälleen myöhemmin! Kirsi / Vantaa"”
“Miellyttävä ja laadukas ravintola ruuan ja henkilökunnan suhteen”
“"Nopea palvelu, hyvä tarjoilu"”
“Ruoka on hyvää ja palvelu rennon letkeää.”
“"Perheen eri allergiat (maitoallergia, geliakiamjamlaktoosi-intoleranssi) otettiin vakavasti ja antaumuksella huomioon! Kiitos kokille varsinkin maitoallergikkomme turvallisuuden huomioinnista!"”
“asiointi oli sujuvaa”
“Asiakaspalvelu ja ruoka olivat hyvää”
“"Suosittelen. Henkilökunnalla tuntui olevan kovin kiire, mutta pystyivät silti palvelemaan kohtuullisen hyvin. "”
“"Pöytiin ohjaus oli sujuvaa, koronarajoitukset oli huomioitu hyvin, tilauksen sai tehtyä vaivattomasti ja ruokailun aikana varmistettiin maistuvuus. "”
“"Amarillo on ihan hyvä perusravintola, mutta ei mitenkään mieltä mullistava. Tietyt ateriat ovat hyviä, mutta omalla kohdallan listalta ei löydy hirveän monia soveltuvia vaihtoehtoja."”
“"Asiallinen ja miellyttävä palvelu, maistuvat annokset sekä monipuolinen lista."”
“Hyvä laadukas paikka.”
“Perusjuttu. Hiukan näkyy ikä ja olut henkisyys”
“Ok ketjuravintola”
“"Moniallergikkona joka paikassa ei ole päivänselvää, saanko sopivaa ruokaa ja jos saan, onko se hintansa väärtti. Kokki käytti paljon aikaa allergioiden läpikäymiseen ja löysimme kuin löysimmekin sopivan annoksen joka muokattiin minulle sopivaksi. "”
“Näin korona aikana keittiö henkilökunta ei käyttänyt maskia/kasvosuojaa. Tarjoilijat kyllä käyttivät esimerkillisesti.”
“Mukava henkilökunta”
“Yksi Jyväskylän parhaista ravintoloista!”
“Ruoka oli hyvää.”
“Bataattiranskalaisten rakenne oli suoraan sanottuna aika ala-arvoinen. Olen syönyt muuallakin tuoreesta bataatista tehtyjä raneja ja kyllä niistä rapeat saa jos haluaa. Lisäksi ainakin miesten WC haisi suorastaan järkyttävälle. Lisäksi ruuan tulo kesti melko kauan ollakseen lounasaika. Taisi vierähtää lähemmäs 45min. Onneksi oltiin lomalla eikä ollut kiire mihinkään.”
“"Ravintola sijaitsee hyvällä, viihtyisältä paikalla keskustassa. Hyvä palvelu ja hyvä ruoka ??"”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Kaikki oli hyvää.”
“Terassi”
“Hyvä ruoka”
“Ruoka oli tosi hyvää. Henkilökunta ja palvelu erinomaista.”
“"Ihan perus hyvä paikka ja palvelu pelaa hienosti. Paikka on aavistuksen verran kolkko, mutta ei liian häiritsevästi."”
“"Mukava tunnelma, hyvät tuotteet. Ja näin kesällä kiva terassi"”
“"Käyn harvoin Jyväskylässä. Nyt satuttiin ruokapaikkaa etsittäessä Amarilloon. Ajattelimme, että valinta osui oikeaan, joten voisin suositella (varsinkin, kun en tunne sieltä muita paikkoja...)"”
“"Amarillo on kaiken (palvelu, ruoka, juoma, siistejä) ns. perusvarma valinta. Harvoin tulee erityisen mahtavia yllätyksiä, mutta ei kyllä tule pettymyksiäkään!"”
“Perushommat sujui hyvin. Ei valittamista”
“"Hyvä sijainti, kiva paikka, hyvä ruoka. "”
“Annokset hyviä mutta hinta-laatusuhde ei kohtaa”
“"Hamourilaspihvin kypsyyttä ei kysytty ja pihvi oli todella kypsä. Lisäksi ranskalaisille ei ollut ketsuppikippoa, eikä siitä kysytty erikseen. (Jos en olisi tiennyt ettei sitä annoksessa ole, olisin sen erikseen tilannut). Mutta ruoka oli hyvää ja remontin jälkeen amarillo on viihtyisä ja yleisilme huomattavasti raikkaampi! "”
“"Ruoka oli hyvää mutta melu häiritsi joten joillekin tutuille ok, joillekin ei."”
“"Hyvä sijainti, hyvä ruoka ja palvelu. "”
“Sitten kun ruokalista on uusittu.”
“Hyvä palvelu ja hyvä hinta”
“Ruokalista ei houkutellut.”
“Hyvää ruokaa ja mukava tunnelma”
“"Ruoka hyvää. Jostain syystä ravintolassa oli erittäin pitkä ruoan odotusaika molempina päivinä vaikka ravintola ei selkeästi ollut täynnä, asiasta kyllä mainittiin saapuessamme. Jonotus pöytään ohjaamiseen oli pitkä ja tarjoilu hidasta, näytti siltä että henkilökuntaa oli liian vähän. Söimme ulkona ja ympäristön & pöytien siistinä pitämiseen pitäisi panostaa enemmän. "”
“Palvelu oli hyvää ja ruoka loistavaa!”
“Ihan perus perus ravintola. Ei mitään erilaista muihin ketjuravintoloihin verrattuna. Vaihdoin annokseen rankslaisten tilalle bataatin ja lötköjä bataatteja. Kukaan ei kertonut että ovat paahdettuja ei ranskalaisia.”
“Erittäin hyvä palvelu”
“Asiakaspalvelu ja tunnelma oli loistavaa. Myös tilaamamme sangria kannu oikein hyvä. Ainoastaan itse olin tilannut pihvin ja vaikka se muuten oli hyvää niin se oli TODELLA suolainen. Itse käytän ruoassa paljon suolaa mutta tämä oli niin suolainen että yritin rapsutella pihviä.”
“Palvelu oli erinomaista ja ruoka maistuvaa.”
“Nopea palvelu ja suussa sulava ruoka??”
“Ruoka oli hyvää ja nopeasti tuotiin henkilökunta oli ystävällinen”
“Viihtyisä terassi”
“Toimiva.”
“Myös allergiset huomioitiin käynnillä”
“Listojen tuominen pöytään unohtui. Välillä jonot ovat melkoisen pitkät.”
“Rankkasateen jälkeen terassin pöydät ja tuolit olivat lähes heti käyttökunnossa ja henkilökunta toimi tehokkaasti pöytiin ohjailussa ja tilausten otossa.”
“"Sijainniltaan hyvä ravintola, jossa maittava ruoka"”
“Ystävällinen palvelu ja erinomainen ruoka”
“"Kaikki sujui kohtalaisen hyvin, henkilökuntaa olisi saanut olla hieman enemmän. Paikalla olleet tekivät kyllä parhaansa."”
“Pitkäaikaisen kokemuksen perusteella laadukas ruokailupaikka.”
“"Kaikki sujui hyvin, niin kyllä voi suositella!"”
“"Ruoka oli hyvää ja tarjoilu sujui hyvin. Heti aluksi kerrottiin rehellisesti ravintolan tilanne ja että ruokaa joutuu odottamaan noin 45 minuuttia, koska ravintolassa useampia ryhmiä. Juoma suosituksia annettiin ja käytiin kyselemässä haluaisimmeko lisää. Ystävällisiä ja asiakkaat huomioonottavia tarjoilijoita :) "”
“"Ruoka oli hyvää, mutta ruuan tulo kesti tunnin, joka oli mielestäni turhan pitkä."”
“Kaikki meni nappiin ??”
“"Lounas ( lohi) oli niin hyvää, että lähetin jo poistuessani kokille kiitokset. Eli hyvän ja laadukkaan lounasannoksen takia voin suositella. Olin vain poikkeamassa paikkakunnalla, siksi en ikävä kyllä itse jatkossa tule Amarillo Jyväskylässä juurikaan vierailemaan."”
“"Hyvä palvelu ja sijainti, ruoka oli hyvää."”
“"Viihtyisä paikka, ammattitaitoinen henkilökunta ja ruokakin oli hyvää. Festivaalien aikaan oli vielä melkoinen hulina, mutta palvelu oli silti kohteliasta ja ripeää. "”
“Ystävällinen henkilökunta. Kerrottiin heti että keittiössä ruuhkaa. Kiireestä huolimatta palvelu hyvää ja kiireetöntä. Ruoka erittäin hyvää.”
“"Mykava terassi istua iltaa kun keli suosii, miellyttävä henkilökunta, laadukas ruoka, loistava sijainti."”
“"Meitä palveluihin ja ihan kyllä huipusta,oli mukava käynti!"”
“"Tarjoilija kuuli, kun seurueemme puhui limsan oudosta väristä ja laimeasti mausta. Hän oli käynyt tarkistamassa juomakoneen ja toi pöytään uuden juoman. Minusta erittäin hyvää asiakaspalvelua, koska helteellä pojalle kelpasi se laimeakin maku eikä hän olisi asiasta valittanut. "”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu toimi”
“Hyvää ruokaa ja ystävällinen palvelu”
“"Henkilökunta huolehti että kaikki oli hyvin pöydässämme,äärimmäisen ihana koko henkilökunta ketä tapasimme,tunnelma oli ihanan rentoa ja pirteää!"”
“"Kaverini tietävät jo Amarillosta joten ri tuleniin herkästi suositeltua, mutta jos sattuisi tulemaan puheeksi niin antaisin positiivista palautetta erityisesti vegaanihampurilaisesta"”
“"Voisin suositella Amarillo Jyväskylää, sillä ruoka oli todella hyvää ja palvelu ystävällistä. Saimme odottaa loppulaskua melko kauan ystäväni kanssa vaikka ravintola oli melko tyhjillään, joten siitä pieni miinus."”
“toistamiseen laskua on joutunut odottamaan turhan kauan. muuten kaikki toimii hyvin”
“Kaikki sujuu ja erittäin hyvää ruokaa ja hinta suhteellisen edullinen verrattuna ravintolan tyyliin”
“"Ammattitaitoinen palvelu, mutta ruoan saamisessa kestää erittäin kauan. Nyt kun harvemmin käynyt, niin muutaman vuoden ajan jokainen kerta ollaan sanottu, että keittiössä on ruuhkaa, vaikka ravintola on lähes tyhjä. Itse ravintola-alan entisenä työntekijänä kiinnittää näihin asioihin huomiota, että keittiönpuolella ei vain hommat onnistu siinä määrin missä niiden pitäisi"”
“Tuttu ja turvallinen.”
“"Ruoka maistui, hyvä tunnelma"”
“Mielestäni tunnelman ja ruuan puolesta oikein viihtyisä kokemus”
“Hyvää maukasta ruokaa”
“"Mukava henkilökunta, palvelu mutkatonta ja tilaus hoitui nopeasti vaikka ravintolassa oli paljon asiakkaita."”
“Palvelu toimi moitteetomasti. Sain lisätietoa allergeeneista. Juomia kysyttiin myös kun ruokailu oli kesken. Kaiken kaikkiaan hyvä ravintolakokemus”
“"Tilaukset otettiin hitaasti vaikkei ollut paljon porukkaa, ruuissa kesti luvattua kauemmin. Jälkeemme tuleville ruoka tuli aiemmin vaikka olimme olleet jo kauan ennen kuin nämä asiakkaat saapuivat.. pikkupurtavaa ei tuotu ollenkaan-ilmeiseti kun tilasimme alkupaloja..lapset hermostuivat tästä kun niitä oli luvattu ennen tilausta. Saimme yhden väärän tilauksen mutta oli jo niin nälkä ettemme siitä maininneet eikä tarjoilijaakaan näkynyt. Jälkiruoka kahvi unohdettiin kokonaan ja sain sen sitten veloituksetta jälkiruokien syönnin jälkeen maksun yhteydessä kun erikseen kysyin saisinko kahvin kuitenkin vielä. Terassi oli sotkuinen. Musiikkia ei ollut tai oli todella pienellä. Kuumassa auringossa ollessa olisi halunnut lisää juotavaa tai edes vettä pöytään mutta tarjoilija pyyhälsi aina nopeasti ohi enkä lähtenyt perään kun lapsi istui sylissä. 3hengen ruokailu maksoi kuitenkin vajaa 100€ 1aikuinen, 2lasta, joista toinen 4vuotias joka ei juurikaan syönyt mitään."”
“"Sain sitä mitä kaipasin - terassi, burrito ja ilmaisia nachoja."”
“"Kaikki toimi kuin rasvattu salama, ei mitään valittamisen aihetta vaikka suomalainen olenkin (suomalaisethan ei ikkään mistään valita, hehheh).."”
“Ruoka ja juomat on aina maistuvia. Ja kiva kun saa s-bonusta.”
“Hyvä ja viihtyisä paikka. Kaikin puolin hyvä kombo”
“Mukava henkilökunta ja hyvä ruoka!”
“"Tarjoilijamme vaihtui useasti. Emme saaneet alku tacosipsejä vaan kävin kysymässä itse saammeko niitä, siinäkin kului aikaa että ne lopulta saimme."”
“Jouduimme odottamaan ruokaa toista tuntia mutta onneksi henkilökunta pahoitteli oma-aloitteisesti tapahtunutta ja talo tarjosi hyvitykseksi jälkiruuat sekä ylimääräisen juoman. Lähdimme ravintolasta hyvillä mielin.”
“"Ravintola on tunnelmallinen, hinta-laatusuhde on kohdillaan ja ruokalistassa on jotakin jokaiselle. Ravintolaan on helppo tulla niin kaksin kuin isommallakin porukalla sekä kuin myös perheen kanssa."”
“"Palvelu ystävällistä, ruoka maistuvaa eikä ollut ruuhkaa"”
“Kaikki sujui niin kuin pitikin ja vielä paremmin. Jäi hyvä mieli ruuasta ja henkilökunnasta.”
“"Hyvää ruokaa, siisti paikka, kiva terassi."”
“ei mitään valittamista”
“"Palvelu ok, ruoassa vähän kehitettävää, muuten ok "”
“Hyvää ruokaa ja kiva tunnelma”
“Hyvä sijainti ja ruoka”
“Perus ravintola. Hieman suhteita pöytien puhtaudesta. Palvelu oli hyvää. Söin kanaa ja annos olisi voinut sisältää jtn vihreää liian ranskiksien sijaan.”
“sijainti hyvä terassi kalsea ja lokit kyttäsi koko ajan”