Meillä on ilo ilmoittaa, että olemme jälleen avanneet Joensuun Rosson! 
Tarjolla on valikoima suosituimpia annoksiamme. 
 

Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Rosso on perheravintola, ja lapsiasiakkaat ovat erityisen tärkeitä. Lasten omalta ruokalistalta löydät takuuvarmat herkut hetkeen kuin hetkeen, ja viihdykettä tarjoaa lisäksi lasten oma leikkinurkkaus.

Rossossa on aina runsaasti erilaisia asiakasomistajan etuja. Asiakasomistajana saat parhaiden kampanjahintojen lisäksi muun muassa lastenruoat ja jälkiruoat aina edulliseen S-Etuhintaan. Myös ryhmille on tarjolla kimppa-alennuksia.

Tule juttelemaan ja antamaan palautetta tai kertomaan kehitysehdotuksia toimintaamme.

Tervetuloa palveltavaksi!

Rosso Joensuu  010 762 3430, rosso.joensuu@sok.fi

Ravintolapäällikkö Milla Sointu, milla.sointu@sok.fi

 

Pidetään huolta toisistamme

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Teemme kaikkemme, että ravintoloidemme ja kahviloidemme turvallisuus ja hygienia ovat erityisen hyvin hoidettu. Tällä hetkellä kiinnitämme näihin asioihin erityisen suurta huomiota. Tässä keskeisimpiä nostoja toimenpiteistämme ja ohjeita asiointiin yhteisen turvallisuuden takaamiseksi.

Noudatamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia sekä yrityksen sisäisiä hygieniaohjeita COVID-19 -tilanteeseen liittyen.

Pidämme erityisen hyvää huolta käsihygieniasta, johon kannustamme myös asiakkaitamme. Olemme varmistaneet saippuan, käsidesin ja käsipyyhkeiden riittävyyden kaikissa tiloissamme.

Olemme tehostaneet siivous- ja hygieniakäytäntöjä läpi ravintolan. Puhdistamme tehostetusti erityisesti kosketuspintoja kuten ovenkahvat, pöytien pinnat, syöttötuolit ja maksupäätteet.

Rajoitamme asiakasmääriä viranomaisohjeiden mukaisesti.

Muistutamme turvavälin pitämisestä ravintolassa. Huomioimalla turvavälit voit omalta osaltasi edesauttaa pitämään huolta sekä omasta että muiden terveydestä.

Suosittelemme korttimaksua käteisen sijaan.

Koko henkilökuntamme on saanut kattavan turvallisuusperehdytyksen työhönsä. Toimimme toimintaohjeiden mukaan kaikissa poikkeustilanteissa.

Kannustamme henkilökuntaamme jäämään kotiin pienimmänkin sairausoireen ilmentyessä.

Haluamme turvata kanssaihmisten terveyden vierailun aikana – ethän siis saavu meille, jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita.

Pidetään huolta toisistamme ja huolehditaan viranomaisten ohjeistuksista hyvän hygienian ja turvallisuuden takaamiseksi. Tehdään yhdessä turvallinen ja nautinnollinen ravintolakesä meille kaikille.

Päivitämme toimintamallejamme ja yllämainittuja tietoja tarvittaessa ajankohtaisen tilannetiedon mukaan.

Lämpimästi tervetuloa!

 

 

Asiakastyytyväisyys

3,8

Ruoka (3,8)
Palvelu (3,8)
Tunnelma (3,7)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 14.07.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvällä paikalla keskustassa, helppo tulla.”
“Tarjoilija ei ollut kovin palvealtis”
“??”
“Hyvä sijainti, mukava asiointi”
“Todella hyvää ruokaa,hyvä palvelu”
“Viihtyisä paikka uudistetun puiston ja torin varrella.”
“Ystävällinen palvelu, ei tarvinnut odottaa ruokaa liian kauan”
“Oltiin koiran kanssa liikenteess ja istuimme terassilla. Ennen kuin ehdimme edes pöytään istumaan, meille tuotiin ruokalista, koiralle vettä ja juomatilaukset otettiin. Ruoka tuli nopeasti.”
“Hyvä sijainti ja sujuva palvelu. Salaattipöytä hieman suppea.”
“Menu on suppea ja vaihtoehtoja on vähän.”
“Huippu paikka”
“Hyvä ruoka”
“Salaattipöytä on paikan suurin miinus, viime kerralla puuttui siitä leipä täysin, se piti tilata eri maksusta.”
“Hyvät ruuat ja juomat, perus hyvä ravintola.”
“Hyvää ruokaa ja sujuva ja nopea palvelu”
“Koronan jälkeen henkilökunnalla oli vielä jonkinverran käynnistys häiriöitä. Odotusajat oli melko pitkät ja joitakin asiakkaista lähti pöydästä pois kun palvelua ei tullut.”
“Kaikki Ok.”
“Hyvää ruokaa sopivaan hintaan”
“Hyvät ruuat ja juomat. Henkilökunta on ystävällistä ja ammattitaitoista. Kiireiseen aikaan satuttiin ravintolaan, joten jouduttiin laskun pyytämisen jälkeen odottamaan melkein puoli tuntia, että saatiin lasku pöytään. Muuten hyvä kokemus paikasta.”
“Palvelu oli ystävällistä.”
“Ruoka ja palvelu hyvää, asiakkaita ei silloin ollut montaa.”
“Varma tasainen ja tuttu”
“Ruoan hinta /laatusuhde ei ollut tyydyttävä.”
“Joensuun torialueen muutos on visuaalisesti hyvä. Terassilla on mukava istua. Käymme lomalla tikkalassa kesäisin 2-3 viikkoa. Käymme Joensuussa ehkä 2 kertaa viikossa ja yövymme kerran joko vaakunassa tai Kimmelissä yhden yön. Joensuu on vanhaa suomea missä ei ole järjestyshäiriöitä ja jossa juhannuksen vietto tarjoaa viihdykettä. Kaunis paikka päinvastoin kuin Helsinki esim tänä vuonna esim Hietaniemen järjestyshäiriöt ja humeporukat. Joensuussa nuoret ovat normaaleja ja viettävät esim puistoissa aikaa nautiskellen ei räyhäten. Järjestyshäiriöt saattavat joskus seurata perässä etelästä. Tänä juhannuksena Nin ei käynyt. Kiitos koronan. Se rauhoittaa. Kaupunki ilman liikoja ulkomaisia turisteja muistuttaa rauhallisesta vanhan ajan suomesta. Kiitos koronan. Kaikkialla korona huomioitu. Ulkomaalaiset ihmettelevät mikä suomalaisissa on, kun asiat on aina hoidettu parhain päin. Vastakohtana ruotsi ja etenkin USA. Miten huonosti siellä asiat ovat. Suomalaiset ovat siinä mielessä ihmeellinen kansa että sitä ulkomaalaiset ihmettelevät. Miten täällä kaikki hoituu siten että esim. Koronasta ei paljoa ole haittaa. Puhtaus ja rauha ennen kaikkea. Ei ihme että Suomi on maailman onnellisin maa elää.”
“Homma toimi”
“Olin 12-v. lapsenlapsen kanssa ensin terassilla, mutta kun tuli ukkonen, siirryimme sisälle. Tarjoilija oli avulias ja iloinen ja ottu huomioon lapsen.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Pizzat olivat todella hyviä ja miellyttävät tarjoilijat”
“mutkaton paikka, hyvä ruoka ja sopivan rauhallinen tunnelma iltapäivän päätteeksi. hyvä sijainti keskustassa.”
“Kiva palvelu ja ruoka aina ollut ihan hyvää!”
“Hyvä ruoka sijainti ja palvelu”
“Rosso on ihan hyvä perus ravintola, jossa ruoka on yleensä hyvää ja palvelu myöskin. Joskus salaatti on nuhjuista ja näyttää vanhalta.”
“Hyvä ruokaa”
“Lomamatkalla olimme, olimme tyytyväisiä ruokaan ja palveluun”