Fafa'sista löydät maukkaat ja reilut pitat, salaatit ja falafelit tuoreista raaka-aineista valmistettuna sekä mutkattoman ystävällistä palvelua. Mikäli ruokalistan herkut eivät ole ennestään tuttuja, voit tutustua Fafa'sin sanastoon, joka on tehty helpottamaan oman lempiannoksesi löytämistä.   

Tervetuloa herkuttelemaan!

Anna-Leena Karpow, anna-leena.karpow@sok.fi
ravintolapäällikkö

 

Pidetään huolta toisistamme

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Teemme kaikkemme, että ravintoloidemme ja kahviloidemme turvallisuus ja hygienia ovat erityisen hyvin hoidettu. Tällä hetkellä kiinnitämme näihin asioihin erityisen suurta huomiota. Tässä keskeisimpiä nostoja toimenpiteistämme ja ohjeita asiointiin yhteisen turvallisuuden takaamiseksi.

Noudatamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia sekä yrityksen sisäisiä hygieniaohjeita COVID-19 -tilanteeseen liittyen.

Pidämme erityisen hyvää huolta käsihygieniasta, johon kannustamme myös asiakkaitamme. Olemme varmistaneet saippuan, käsidesin ja käsipyyhkeiden riittävyyden kaikissa tiloissamme.

Olemme tehostaneet siivous- ja hygieniakäytäntöjä läpi ravintolan. Puhdistamme tehostetusti erityisesti kosketuspintoja kuten ovenkahvat, pöytien pinnat, syöttötuolit ja maksupäätteet.

Rajoitamme asiakasmääriä viranomaisohjeiden mukaisesti.

Muistutamme turvavälin pitämisestä ravintolassa. Huomioimalla turvavälit voit omalta osaltasi edesauttaa pitämään huolta sekä omasta että muiden terveydestä.

Suosittelemme korttimaksua käteisen sijaan.

Koko henkilökuntamme on saanut kattavan turvallisuusperehdytyksen työhönsä. Toimimme toimintaohjeiden mukaan kaikissa poikkeustilanteissa.

Kannustamme henkilökuntaamme jäämään kotiin pienimmänkin sairausoireen ilmentyessä.

Haluamme turvata kanssaihmisten terveyden vierailun aikana – ethän siis saavu meille, jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita.

Pidetään huolta toisistamme ja huolehditaan viranomaisten ohjeistuksista hyvän hygienian ja turvallisuuden takaamiseksi. Tehdään yhdessä turvallinen ja nautinnollinen ravintolakesä meille kaikille.

Päivitämme toimintamallejamme ja yllämainittuja tietoja tarvittaessa ajankohtaisen tilannetiedon mukaan.

Lämpimästi tervetuloa!

 

 

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Maistuva ruoka ja nopea asiointi muun asioinnin yhteydessä ainakin keskellä päivää.”
“Ruoka hyvää mutta hieman yli hintaista. Pitaleivän välissä salaattia ja jauheliha pihvi ja hinta 11€ burgerin saa vierestä puoleen hintaan joka kuitenkin loppu pelissä aivan samoilla ainesosilla varustettu”
“"Mukava paikka, nopeaa ja myös terveellistä"”
“Ok ruoka takeawayna”
“:)”
“"Tilattavat tuotteet selkeästi esillä useassa eri kohdassa. Otin annoksen mukaan, oli hyvin pakattu. "”
“Ruoka oli hyvää ja take away toimi hyvin”
“Olen käynyt aiemmin muualla fafasissa ja ostanut saman ruoan. Hyvää oli täälläkin ??”
“"Ruokalistalta löytyy laadukasta ja erittäin hyvää ruokaa koko perheelle, huolimatta siitä, että nuorimmainen (10v) on hieman kranttu. Sijainti Joensuun Sokoksen alakäytävällä tavallaan hyvä ja huono. Helppo saavuttaa, mutta paikan ruoka on niin mainiota, että joskus olisi mukava mennä FAFA' s:iin paikan päälle syömään niin, ettei olisi tavallaan marketin sisällä. Nettitilauksen mahdollisuus mainio. Sain hyvää infoa siitä, ettei julkisuudessa paljon kritiikkiä saaneet woltit foodorat sun muut vie leijonan osaa katteesta vaan kuljetukset ovat paikallisten toimijoiden hoitamia. Tätä kannattaisi korostaa mainonnassa. "”
“Hieman erilaista ruokaa kuin muilla. Elämys sinällään. Hyvä sijainti. Suosittelin jo.”
“On hyvällä paikalla ja saa bonuksia!”
“palvelu oli hyvää”
“Asiakaspalvelija oli todella mukava ja sanoi heti meidät nähtyään että tulee ihan pian meitä palvelemaan. Ottamani bataattiranskalaiset olivat kuitenkin aivan raakoja eikä uutuus kana-halloumipita ollut kummoinen.”
“Ravintolan kasvisannokset ovat hyviä”
“Hyvä palvelu ja erittäin hyvä ruoka.”
“Hyvää asiakaspalvelu ja herkullista ruoat”
“Nopea ja maukas”