Fafa'sista löydät maukkaat ja reilut pitat, salaatit ja falafelit tuoreista raaka-aineista valmistettuna sekä mutkattoman ystävällistä palvelua. Mikäli ruokalistan herkut eivät ole ennestään tuttuja, voit tutustua Fafa'sin sanastoon, joka on tehty helpottamaan oman lempiannoksesi löytämistä.   

Tervetuloa herkuttelemaan!

Anna-Leena Karpow, anna-leena.karpow@sok.fi
ravintolapäällikkö

 

Pidetään huolta toisistamme

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Teemme kaikkemme, että ravintoloidemme ja kahviloidemme turvallisuus ja hygienia ovat erityisen hyvin hoidettu. Tällä hetkellä kiinnitämme näihin asioihin erityisen suurta huomiota. Tässä keskeisimpiä nostoja toimenpiteistämme ja ohjeita asiointiin yhteisen turvallisuuden takaamiseksi.

Noudatamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia sekä yrityksen sisäisiä hygieniaohjeita COVID-19 -tilanteeseen liittyen.

Pidämme erityisen hyvää huolta käsihygieniasta, johon kannustamme myös asiakkaitamme. Olemme varmistaneet saippuan, käsidesin ja käsipyyhkeiden riittävyyden kaikissa tiloissamme.

Olemme tehostaneet siivous- ja hygieniakäytäntöjä läpi ravintolan. Puhdistamme tehostetusti erityisesti kosketuspintoja kuten ovenkahvat, pöytien pinnat, syöttötuolit ja maksupäätteet.

Rajoitamme asiakasmääriä viranomaisohjeiden mukaisesti.

Muistutamme turvavälin pitämisestä ravintolassa. Huomioimalla turvavälit voit omalta osaltasi edesauttaa pitämään huolta sekä omasta että muiden terveydestä.

Suosittelemme korttimaksua käteisen sijaan.

Koko henkilökuntamme on saanut kattavan turvallisuusperehdytyksen työhönsä. Toimimme toimintaohjeiden mukaan kaikissa poikkeustilanteissa.

Kannustamme henkilökuntaamme jäämään kotiin pienimmänkin sairausoireen ilmentyessä.

Haluamme turvata kanssaihmisten terveyden vierailun aikana – ethän siis saavu meille, jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita.

Pidetään huolta toisistamme ja huolehditaan viranomaisten ohjeistuksista hyvän hygienian ja turvallisuuden takaamiseksi. Tehdään yhdessä turvallinen ja nautinnollinen ravintolakesä meille kaikille.

Päivitämme toimintamallejamme ja yllämainittuja tietoja tarvittaessa ajankohtaisen tilannetiedon mukaan.

Lämpimästi tervetuloa!

 

 

Asiakastyytyväisyys

4,4

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,5)
Tunnelma (4,4)
Lapset (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 15.06.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“portions could be bigger”
“Palvelu on aurinkoista ja ruoka hyvää!”
“Hyvää ruokaa ja reilut annokset ekologisissa takeaway-pakkauksissa”
“"Falafel pita on ollut aina hyvää, mutta nyt otin kanaa ja se ei kyllä ollut kovin laadukasta. "”
“"Fafa's on harvoja paikkoja, joista löytyy helposti ja nopeasti hyvää gluteenitonta kasvisruokaa. Tykkään erityisesti että kasvikset on pääosassa myös menussa. Henkilökunta on ystävällistä ja annoksen saa suht nopeasti."”
“Hyvää ruokaa ja sopiva hinta.”
“"Fafa's on toimiva konsepti, josta uskon monen löytävän jotain syötävää. Lähinnä muistuttaisin välttämään falafelpalloja. Ne yksinkertaisesti pilaavat kaiken."”
“"Ravintola ei ole oikein viihtyisä, ihmisiä menee koko ajan joka puolelta ohi kun olet syömässä. Rauhaton paikka sinällään. Ruoka on todella hyvää ja maistuu, työntekijät on iloisia ja auttavaisia. Juomien hintaa kannattaisi tarkistaa..2 euroa pienestä lasista Pepsiä ei enää jatkossa tule valituksi."”
“Tuotteet freesejä ja maukkaita. Vähän erilaista pikaruokaa”
“"Palvelu oli todella miellyttävää, hyväntuulista, ystävällistä ja asiantuntevaa. Ruoka oli hyvää ja paikka oli siisti, vaikkakin vähän aulamainen."”
“Ruoka on hyvää ja henkilökunta ystävällistä.”
“Ruoka on hyvää.”
“Hyvä ravintola helposti saavutettavalla paikalla. Ruoka hyvää!”
“Maistuva ruoka ja nopea asiointi muun asioinnin yhteydessä ainakin keskellä päivää.”
“Ruoka hyvää mutta hieman yli hintaista. Pitaleivän välissä salaattia ja jauheliha pihvi ja hinta 11€ burgerin saa vierestä puoleen hintaan joka kuitenkin loppu pelissä aivan samoilla ainesosilla varustettu”
“"Mukava paikka, nopeaa ja myös terveellistä"”
“Ok ruoka takeawayna”
“:)”
“"Tilattavat tuotteet selkeästi esillä useassa eri kohdassa. Otin annoksen mukaan, oli hyvin pakattu. "”
“Ruoka oli hyvää ja take away toimi hyvin”