LAULUMAILTA KAJAHTAA

 
Kysypä keneltä tahansa mistä Heili on kotoisin. Saat aina saman vastauksen – Karjalasta, tietenkin.
 
Ja kun kerran tie on Pohjois-Karjalaan sattunut viemään, haluaa tänne aina uudelleen. Kun katsot ympärillesi, on helppo ymmärtää miksi.
 
Villi luonto, upeat ihmiset ja ylittämätön, mestarillisiin mittoihin kurkottava vieraanvaraisuus saavat jokaisen meistä haltioihinsa.
 
Mutta mikä tärkeintä, karjalaisessa pöydässä on talonväen lisäksi aina tilaa myös matkalaisille, mistä ilmansuunnasta he sitten tulivatkaan. Eikä tarjottava ole koskaan päässyt loppumaan kesken!
 
Bistro Heili jatkaa ylpeästi tätä perinnettä Joensuussa, kimmeltävän Pielisjoen varrella.
 
Antaudu Heilin vietäväksi. Anna mestariemme hemmotella itseäsi. Tee kuten laulun maailmanmatkaaja – löydä outo tunne rinnassasi, maku herkkä kielelläsi ja säilytä ne sydämessäsi.
 
Tervetuloa kohtaamaan nykykarjalainen vieraanvaraisuus ja mestarillinen tunnelma. Bistro Heilissä, kuinkas sattuikaan?
 
 

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.10.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä palvelu ja ruoka maistuvaa.”
“"Hyvä ruoka,hyvä palvelu"”
“"Ystävällinen palvelu, ruoka ok"”
“"Hei! Yhden käynnin perusteella on vaikea sanoa vielä paljoa, mutta kanapasta-annokseni jätti maultaan paljon toivomisen varaa (oli siis aika mauton). Ja monta kertaa illan aikana salissa vallinnut käry (!!!) oli TODELLA häiritsevä. Jos tämä on jatkuva ongelma, se ei houkuttele ravintolaan."”
“"Koiran kanssa hotelliin majoittuvalle ei ole edes mitään reunapöytää, johon voisi tulla ruokailemaan pienen koiran kanssa, jota ei voi jättää huoneeseen. Nykyään todella monessa ravintolassa tämä on mahdollista, joten nimenomaan hotellin ravintolassa tällainen olisi oleellista."”
“- ravintolan remontti kesken - ruoka-annokset pienehkojä”
“Ravintola ilmeisesti keskeneräinen”
“"Ruoka oli niin hyvää, ja pitäähän uusi ravintola testata muidenkin"”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää”
“" Bistro on onnistunut kokonaisuus, mutta intiimille ravintolaillalle valitsisin toisentyyppisen ravintolan."”
“Hyvä ruoka ja miellyttävä palvelu. Siisti ja viihtyisä ympäristö. Avara tila.”
“Siisti ja tunnelmallinen ravintola. Riittävästi henkilökuntaa.”
“Mukava miljöö ja mietitty menu”
“"Olen käynyt kaksi kertaa BIstro Heilissä. Molemmilla kerroilla olemme kutsuneet mukaan toisen pariskunnan (eri pariskunta eri kerroilla). Ensimmäinen kerta 17.9. oli aivan huikean hyvä kokemus. Tunsimme olevamme tervetulleita, tarjoilija oli huomaavaisen ystävällinen. Toisella kerralla 9.10. oli aivan päinvastainen kokemus. Henkilökuntaa oli paljon, pääasiassa ihan nuoria naisia, jotka tuskin uskalsivat suutaan avata. Kauan PKO:n palveluksessa ollut miestarjoilija yritti parhaansa mukaan paikata, mutta oli ilmiselvästi ylikuormittunut. Jouduimme odottamaan aloitusdrinkkiä kohtuuttoman kauan, niinkuin ruokiakin. "”
“Tunnelma ja puitteet ovat erinomaiset. Palvelu ja ruoka olivat erittäin hyvää. Eipä sitä muuta enää enempää kaipaakaan.”
“"Ravintolassa asiointi sujui mukavasti. Ainoa hämäävä seikka oli se, että ulko-ovet olivat lukossa siitä kohti, missä ravintolan mainoskyltti sijaitsi. Moni muukin kävi nykimässä ko. ovia. Hirviwallenberg oli mainion makuinen, mutta aikuiselle miehelle annos on melko pieni. Tämän voisi kertoa tilausta tehdessä. "”
“Ihan ok ruoka ja palvelu.”
“Jos asuu hotellissa. Asiointi ravintoloissa on vaivatonta. Palvelu on tasokasta ja ruoka 9/10.”
“"Pallo oli vielä henkilökunnalla hukassa, annosten saaminen kesti... Pöytiinohjaaminen näytti olevan hidasta vaikka ravintola oli vasta puolillaan. Ruoka oli melko mitäänsanomatonta maultaan. "”
“Miellyttävä ravintola ja hyvä vierailupaikka jokirannassa.”
“Hyvä ruoka!”
“"Tyylikäs ja viihtyisä uudistettu ravintola, iloinen palvelu , hyvä ruoka."”
“"iltapalavalikoima oli tosi pieni, mutta tasokas"”
“Ravintola oli viihtyisä ja menivaihtoehdot monopuoliset.”
“"Sukulaiseni asuvat Joensuussa, juuri muita ystäviä tai tuttavia, minulla ei siellä ole. Ravintola on sen verran hintava, etten usko sukulaisteni sinne suosituksestani rientävän...."”
“Kaikeen olimme tyytyväisiä.”
“Upea paikka ja erittäin ystävällinen henkilökunta”
“Todella hyvä ruoka.”
“"Oli tietenkin avajaisilta, paljon porukkaa. Ruokaa sai odottaa 2 tuntia. Ruoka oli vähän jäähtynyttä , mutta hyvänmakuista. "”