Arki erottaa, Amarillo yhdistää!

Ravintola Amarillo on tex-mex ruoan nautinnollinen koti.

Meillä nautit tuhdit pihvit ja tirisevät fajitat – aina tuoreista raaka-aineista. Burgereissamme riittää myös näköä ja kokoa – testaa itse!

Tule ja nauti rennosta tunnelmasta ja herkullisesta ruoasta – pikkupurtavasta tuhteihin tosimiehen annoksiin! Meille on helppo tulla, ruokailu Amarillossa on rento ja hauska tapa viettää aikaa yhdessä ystävien tai perheen kanssa.

Pöytävaraukset voit tehdä kätevästi Raflaamon nettisivujen kautta täältä:

https://www.raflaamo.fi/fi/joensuu/amarillo-joensuu

Isompien varauksien yhteydessä olethan yhteydessä meidän myyntipalveluun:

tel +358 20 1234 660

e-mail sales.karelia@sokoshotels.fi

www.sokoshotels.fi

www.kattaakarjalan.fi

 

Tervetuloa palveltavaksi!

Amarillo Joensuu 010 762 3420, amarillo.joensuu@sok.fi

Ravintolapäällikkö Sanna Summala 010 762 3424, sanna.summala@sok.fi

Keittiöpäällikkö Jesse Kempas jesse.kempas@sok.fi

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.08.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Kaikki loistavaa muuten, mutta kannattaa mainita chilistä, jita ripotellaan ruoka-annosten päälle. Kaikki eivät tykkää niin tulisesta. Vie hieman nautintoa ruokailusta, kun joutuu nyppimään chilin siemeniä salaatin lehdiltä tai pihvin päältä...”
“Palvelu oli sujuvaa ja joutuisaa. Ruoka oli hyvää.”
“Ruoka ja palvelu oli todella hyvää. Kiitos!”
“Erittäin asiantunteva ja palvelualtis henkilökunta ja maistuvat ateriat”
“Kaikki sujui hyvin ja ruoka oli hyvää. Myös asiakaspalvelu oli hyvää.”
“En yleensä suosittele ravintoloita ellei ole mielestäni aivan huippu paikka ylitse muiden. Ruoan tulo kesti käydessämme kauan.”
“Asiakaspalvelu oli ammattitaitoista ja huomioi asiakkaan”
“Perus siisti ravintola, wc-tilat erikoiset kun yökerhon yhteydessä. Chicken pocket on klassikkoannoa, jonka vuoksi toisinaan käyn Amarillossa.”
“Paikka oli siisti, lapsiystävällinen ja saimme hyvää palvelua.”
“Hyvä perusravintola, josta löytyy ruokia moneen makuun.”
“Hyvä ja suht edullinen ravintolapaikka”
“Oli kiva käydä vieraassa kaupungissa ja kuulla paikallista murretta”
“Mukava ja hyvä palvelu. Kaikki annoksekset mitå olen maistanut ovat olleet hyviä”
“Ruoka ja palvelu on hyvää.”
“Ruoka on todella hyvää, henkilökunta on ystävällistä”
“Amarillo on perusvarma valinta.”
“Herkullinen ruoka, ja tarjoilija oli huippuystävällinen ja avulias, olisikohan ollut Teemu nimeltään, ainoa miestarjoilija siellä, asumme Turussa ja lomailemme mökillämme kerran vuodessa Joensuussa, enkä ole koskaan tavannut noin ystävällistä tarjoilijaa muualla, en Turussa enkä Helsingissä. Täyden kympin paikka”
“Hyväntuulinen palvelu ja hyvät drinkit, kiitos!”
“Hyvää ruokaa ja palvelua”
“Olimme isolla porukalla 27.7 (4 lasta ja 4 aikuista) syömässä. Ruoka oli taivaallista kuin myös tarjoilijan suosittelema juoma. Mutta mikä teki tästä illallisesta jotain speciaalia oli tarjoilijan ammattitaito ja tarttuva iloisuus. Hän teki lähtemättömän vaikutuksen jokaiseen meistä. Kiitimme häntä henkilökohtaisesti kun poistuimme mutta niin mieluusti olisin halunnut kertoa tästä kultakimpaleesta myös johdolle asti. Toivottavasti kiitokset menevät tätä kautta heidän tietoonsa. Ihan heti ei muistu tällaista kohtaamista mieleen, ja koko seurue oli samaa mieltä. Nuori nainen jos en väärin muista niin olisikohan nimi alkanut N? T. Golfkisaporukka Espoosta”
“Ruoka hyvää, tarjoilijamme oli loistava.”
“Hyvä oli”
“Carlig chikenin perunoiden vaihto huono, ei ole hyvää enää.”
“Rento ravintola”
“Hintaan nähden Lohi-annoksessa oli Lohta todella vähän - pieni pätkä kuivaa pyrstöä. Muiden ruokailijoiden annokset olivat maukkaita ja riittävän suuria.”
“Hyvä palvelu ja ruoka. Kokonaisuus toimii.”
“ruoka oli hyvää ja sain toivomani annoksen, mutta sitä ei ollut kirjattu menuun vaikka se oli valikoimassa. Olisi hyvä että kaikki tuotteet olisi listalla :)”
“Olin porukasta ainoa invapyörällä liikkuja ja miut otettiin niin sanotun takaoven kautta sisään,olen itse tehnyt työni ravintola päällikkönä ja hovimestarina,joten ymmärrän todella hyvin hyvän asiakas palvelun ja sen tason ,teillä tää asia oli ensiluokkaista.Kiitos vielä kerran tapaamisiin”
“Hyvä ruoka ja edullinen hinta.”
“Hyvä ruoka ja asiakaspalvelu miellyttävää. Keskeinen sijainti, helppo tulla.”
“Hyvä sijainti, palvelu ja hinta-laatusuhde”
“Juhlittiin kaverin synttäreitä ja ravintola on sopiva isolle porukalle. Tunnelma, ruoka, juomat jne ovat kaikki hyvälaatuisia”
“Kun käydään Joensuussa, Amarilloon mennään aina. Ystävällinen henkilökunta, lapset /teinit huomioidaan hyvin, mikä ei ole itsestään selvää suomalaisessa ravintolakulttuurissa. Lämminhenkinen pohjoiskarjalainen vieraanvaraisuus on luontevaa, ei teennäistä. Kiitos!”
“Selkeä menu ja ystävällinen henkilökunta”
“Oli mukava ja leppoisa palvelu. Hyvä ruoka ja sujuva kokemus kaikin puolin.”
“Iloinen ja välitön tunnelma. Helppo tulla. Muutaman kerran vuodessa käydään Joensuussa, aina tulee käytyä teillä syömässä, kun yöpyy Vaakunassa.”
“Olimme ensimmäiset asiakkaat terassilla ja tarjoilija hoiti hommansa hyvin. Väkeä tuli pöydät täydeksi ja saivat ruokansa nopeasti mutta meillä alkupalan jälkeen pääruokaa ei kuulunut. Kysyin kestääkö kauan ja tarjoilija kävi kysymässä. Hän tuli reippaasti ja totesi mokanneensa, unohtaen bongata tilauksen. Jatko hoitui hienosti, annokset tuli nopeasti ja saimme jälkiruoat sekä alkupalat veloituksetta. Asia hoidettiin hyvin. Tarjoilijalle iso kiitos, ettei vierittänyt syytä eteenpäin. Kasi on hyvä arvio :)”
“Hyvää ruokaa ja leppoisaa mutkatonta ystävällistä palvelua”
“Hyvä palvelu, siisti, ihan ok ruoka.”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“Hyvä palvelu ja ruoka.”
“Ihan hyvä ravintola. Olimme niin myöhään syömässä, että oli jo tyhjä tunnelma siellä. Palvelu oli todella ystävällistä ja kaikki sujui hyvin. Vähän lisää kasvisruokavaihtoehtoja olisin kaivannut.”
“'Perusvarma' Lasku piti erikseen pyytää tarjoilijalta vaikka olimme odottaneet pitkään pöydässä ja selkeästi päättäneet ruokailun. Tarjoilijoita näytti olevan liian vähän työvuorossa.”
“Palvelu oli todella ammattitaitoista. Tilaamani liha annos oli muunneltu, annokseen kuuluvaa lihaa ei ollut josta tarjoilija kertoi minulle ennen tilaamista. Eli olen todella tyytyväinen palveluun, ruokaan ja miljöö tunnelmallinen.”
“Positiivinen kuva jäi käynnistä. Keskiviikon S-kortin tarjouspäivää odotan takaisin. Sitä olen käyttänyt usein.”
“Ainut miinus asioinnilla oli, että tarjoilia ei maistattanut viiniä avattuaan viinipullon.”
“Mukava ravintola, jossa hyvä ruoka ja tunnelma.”
“Ruokalistaan vaihtelua toivoisin.”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu toimi”
“Palvelu oli sujuvaa. Ruokaa sai odottaa 45min vaikka paikkoja rajoitetusti käytössä. Paikka keittiön ovien edessä huono. Ovissa ' ravataan' jatkuvasti.”
“En perusta ketjuravintoloiden samankaltaisuudesta. Kuitenkin perusillallinen oli toimiva.”
“Hyvä palvelu. Lapsiystävällinen.”
“Ravintola on yleisilmeeltään vanhanaikainen. Sisustus kaipaisi mielestäni kipeästi uudustusta. Ravintolassa turvavälit huomioitiin hyvin ja ruoka oli maistuvaa. Tarjoilijat olivat ystävällisiä. Jouduimme melko kauan odottamaan pöytäänohjaamista. Käynnistä jäi kuitenkin positiivinen mieli.”
“Ruoka oli ihan ok. Jono hieman pitkähkö, samoin odosaika ravintolaan.”
“Hyvä ruoka ja hintataso, hyvä drinkki, sijainti, suht edullinen”
“Kaikki sujui hienosti, palvelu oli ammattitaitoista ja erittäin ystävällistä”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“Asioinnista jäi hyvä mieli ja kaikki oli sujuvaa :)”
“Hyvää ruokaa ja rento miljöö. Mukava ja asiantunteva henkilökunta”
“Ruoka oli hyvää”
“Ystävällinen palvelu, hyvä ruoka”
“kiva siisti paikka”
“Ruoka ollut aina maistuvaa,viihtyisä paikka,ja ruuan hinta/laatusuhde on kohdallaan. Hyvä asiakaspalvelu.”
“Hyvä ruoka”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“Tulin Amarilloon lasten 7v., 3v. ja 11kk kanssa yksin. Minulla oli lastenrattaat mukana, koska oltiin kaupungilla asioimassa ja kaikilla jo kova nälkä. Saatiin nopeasti sopiva pöytä jossa jäi tilaa myös rattaille ja oli pienimmälle syöttötuoli. Kaikki sujui hyvin ja palvelu oli ystävällistä. Syötin vauvan ensin omilla purkkiruoilla ja sain hyvin rattaisiin heijailtua nukkumaan. Tämän jälkeen me muut saatiin rauhassa ruokailtua. Ja ruoka oli hyvää, myös lapsista. Oli hyvin positiivinen kokemus lapsiperheelle tällainen, varmasti käydään uudestaan. Kiitos.”
“Hyvä ravintola seurusteluun ja illanviettoon.”
“Palvelu oli sekä hyvää, että huonoa. Alku oli huonoa, meni ainakin 10min, että kukaan tuli palvelemaan ja huomasin, että meidän jälkeen tulleita ihmisiä palveltiin ennen meitä, mutta lopulta jäi ihan hyvä fiilis hyvästä asiakaspalvelijasta ja hyvästä ruoasta. Kuitenkin kotona taas ei niin hyvä, tarkistin vasta silloin kuitin ja meiltä oli veloitettu semmoinen juoma nitä emme olleet tilanneet tai juoneet”
“Meitä palvellut tarjoilija oli ystävällinen, otin base burgerin ja tarjoilija varmisti pidänkö vahvoista mauista koska burgerissa oleva sinappi on voimakkaan makuista, päädyin ottamaan sinapin erilliseen kuppiin ja lopulta kiitin tarjoilijaa että oli maininnut asiasta. Sinappi ei oikein ollut minun makuuni ja olin tyytyväinen että se oli erillään.”
“Perushyvä lista, hyvä palvelu”
“Tarjoilijamme huomioi hienosti 12-v. lapsen, kohteli siis asiakkaana, eikä lässyttänyt kuin lapselle. Ja tämä asiakas tykkäsi kovasti kun sai hieman aikuisemman kohtelun.”
“Perus hyvä ruoka, asiallinen palvelu,välitön tunjelma”
“Palvelu ja ruoka tekivät ruokahetkestä onnistuneen tilaisuuden.”
“Tilasin hampurilaisaterian ja tämä on toistaiseksi parhain mitä olen maiatanut. Pihvi oli mehevä ja meduim sekä muut oheistuotteet sopi todella hyvin ateriaan. Amarillon ruoan laatu yllätti positiivisesti ja olen jo suositellutkin ystävilleni ravintolaa.”
“Henkilökunta oli ystävällistä ja jopa rempseää,jollaisesta tyylistä itse tykkäämme!Ruoka oli hyvää!”
“Hyvä perusravintola,koronan? Takia harmillisen suppea valikoima”
“☀️”
“Ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka. Isot annokset. Se riittää.”
“Olin lomamatkalla.En tiedä vierailenko enää Joensuussa. Mutta jos vierailen niin silloin myös Amarillossa.”
“Helppo mennä, koska hyvällä paikalla, hyvää ruokaa ja suht nopeasti saa syömisen eteensä.”
“Ravintolassa oli helppo ja mukava asioida, ruoka oli erittäin hyvää ja juoma kylmää.”
“Erittäin hyvä ruoka, kauniisti katettu ja tarjoiltu ????????!!”
“Safkat on hyviä ja kohtuuhintasia”
“Hyvää ruokaa”
“Hyvää palvelua ja ruokaa.”
“Palvelu sujuvaa ja ystävällistä, ruoka Amarillo-standardin mukaista.”
“Palvelu on todella hyvä??”
“Myös glut. maidoton ruokavalio hoitui hienosti, hyvä.”
“Aina loistavaa ja maistuvaa ruokaa ??”
“Siisti, hyvä ruoka, ystävällinen palvelu, kallis”
“Kokemus oli kaikin puolin mielyttävä”
“Ei moitittavaa”
“Mielestäni onnistunut palvelu kokonaisuus.”
“Oikein mukava käydä kaveriporukalla, rauhallinen tunnelma, hyvää ruokaa ja jokaiselle löytyy listasta sopiva ruoka.”
“Palvelu oli hyvää vaikka laskutettiinkin väärän pöydän lasku,mutta se korjattiin ja annettiin juomat ilmaiseksi.”
“Ruoka on ollut ravintolassa tasaisen erinomaista. Erityisesti lounaslistojen tuotteet ovat hyviä ja kilpailukykyisiä hinta-laatusuhteiltaan. Yksi Suomen parhaista Amarillo- ravintoloista!”
“Yllätyshyvä ravintola Joensuussa. Hinta-laatusuhde kohdallaan.”
“Mielestäni melko hinnakasta ruokaa ja Amarillon yleisilme on jo aika väsynyttä. Ruoka itsessään oli ihan hyvää ja kelvollista.”
“Ruoka ja ravintola on OK. Amarillo voisi hiukan panostaa myös trendiruokavalioihin, esim Ketogeeniseen ruokavalioon tarjoamalla valmiita annoksia myös heille ;)”