Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Rosso on perheravintola, ja lapsiasiakkaat ovat erityisen tärkeitä. Lasten omalta ruokalistalta löydät takuuvarmat herkut hetkeen kuin hetkeen, ja viihdykettä tarjoaa lisäksi lasten oma leikkinurkkaus.

Rossossa on aina runsaasti erilaisia asiakasomistajan etuja. Asiakasomistajana saat parhaiden kampanjahintojen lisäksi muun muassa lastenruoat ja jälkiruoat aina edulliseen S-Etuhintaan.

Myös ryhmille on tarjolla kimppa-alennuksia.

Benvenuti – Tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (3,9)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (3,9)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.01.2022 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Ainoa hyvä paikka, jonka tiedän Iisalmessa."”
“"Palvelu oli myönteinen kokemus, ympäristö viihtyisä, mutta jo rähjääntynyt. Ruokalistasta löytyi ihan hyvin syötävää, mutta kaipaisin ruokalistaan vaihtelua."”
“Asioimme hotellivierailun yhteydessä Rossossa. Miellyttävä kokemus. Henkilökunta todella ystävällistä.”
“Kaikki sujui loistavasti”
“S-bonus. Keskeisellä paikalla.”
“Jäi hyvä vaikutelma”
“Perus ravintola”
“Mielyttävä ja asiantunteva henkilökunta.”
“Hyvä palvelu ja nopea tilauksen tuonti.”
“Kaikki sujui”
“"Aina hyvä ja ystävällinen palvelu, lämminhenkinen paikka "”
“"Tykkään käydä ravintolassa lapsen kanssa, koska tunnelma on rento eikä tarvitse pelätä jos lapsi pitää ääntä. Saimme myös laskun todella nopeasti kun pyysin, kun vauva ei enää viihtynyt. "”
“"Aika tylsä ravintola, mutta toisaalta tietää mitä saa. Ei yllätyksiä. Ei selkeästi moitteitakaan, mutta aika persoonaton. Jouluruoka seisovasta pöydästä oli helppo ja halpa, mutta osaa ruuista ei enää ollut ja osa oli kuivahtanut tai muutoin jäi vaikutelma, että eivät ihan freesejä enää. "”
“"Itse olen muutaman käynnin perusteella ihan tyytyväinen, mutta riippuu minkälaista ruokakokemusta etsii. Mielestäni pizza/pitsa on täällä ollut loistava, eikä mikään ""sörkän sivuraide"" tyyppinen halpaeväs. Mutta ns. ala-carte tyyppisiä ravintoloita hakevalle ""hienohelmalle"" liian arkinen, ja salaattipöydässä voisi olla kehitettävää. Itse tykkään myös laadukkaista oluista ruokajuomana, joten valikoimaan voisi satsata. Tulen luultavasti käymään mahdollisuuksien mukaan ainakin vaimon kanssa, kun nykyisin asumme Iisalmen kaupungissa."”
“Hyvä ruoka.”
“"Meitä ei huomioitu millään tavalla, ravintolassa ei edes ollut ruuhkaista. Piti käydä kysymässä respasta tarjotaanko täällä ruokaa."”
“"Hyvä ja viihtyisä ravintola,mukava palvelu"”
“"hyvä ruoka, lämmin tunnelma. luottopaikka jo vuosien ajan??"”
“Kotoisa ravintola.”
“"Erittäin hyvää ruokaa ja ammattitaitoiset, ystävälliset tarjoilijat."”
“"Ihan perustasoinen paikka, tosin kaipaisi uudistusta ja pöydät saisi olla rauhallisempia sopukoita, että saisi jutella ilman lisäkorvia. "”
“Tullaan uudelleen.”
“"Vastaa suunnilleen sitä, mitä ketjulta odottaa. Ravintolasali on ahdas ja suuri osa pöydistä on ""käytävän"" varrella. Pöydän vieressä kulkevat eivät välttämättä lisää ruokailijan viihtyvyyttä."”
“Ihan hyvä perus ravintola joka sopii kaikille kohderyhmille. Henkilökunta ystävällistä. Ruoka kaikille sopivaa mutta ei erityisen hyvää vaan ihan hyvää perusruokaa. Tunnelma ja sisustus mukavat”
“Hyvä ruoka”
“Kaikki sujui erinomaisesti ja ruoka oli hyvää ja palvelu nopeaa.”
“:)”
“Jos ystäväni on menossa Iisalmeen niin voin kertoa että kannattaa käydä Rossossa.”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu Ystävällistä.”
“"Ystävällinen henkilökunta, hyvä ruoka"”
“Kyllä”
“Ystäväni söi pitsan ja hänelle tuli 1tunnin kuluttua voimakkaat vatsaoireet! Hän soitti minulle Ka kysyi oliko minulla oireita- ei ollut. Söin toisenlaisen pitsan. Harmittaa kun ystävä sai vatsaoireet ruokailun jälkeen. Ohjasin häntä ottamaan yhteyttä Rossoon.”
“"Ruokalista vaikutti laajemmalta kuin edellisen kerran käydessä. Rusina-lantturaaste pöydässä oli aika ankea, kaipaako sellaista kukaan. Kaverini toivoi pizzaansa extrana valkosipulia, mutta ei saanut sitä."”
“Kaikki. OK”
“"Rossoon oli mukava mennä aikuisten lapsien ja lastenlapsien kanssa, se oli puhdas ja viihtyisä."”
“Erittäin hyvä palvelu”
“Hyvä palvelu”
“Kaikki toimi hyvin”
“Rossossa on mukava käydä ja ruoka on hyvää”
“Jes”
“Rauhallinen miellyttävä paikka.”
“"Hyvällä paikalla, suht Nopea palvelu"”
“Kaikki sujui hyvin.”
“ruoka hyvää ja siisti ja rauhallinen paikka”
“Olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun ja ruoka on erin omaista.”
“Kokonaisuus oli hyvä ja lapsi huomioitiin hyvin.”
“"mukawa ja viihtyisä ilmapiiri..,töissä ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta."”
“"Ruoka oli hyvää, eikä ollut mitään valittamista."”
“"No, Iisalmessa on kovin vähän kilpailevaa tarjontaa. Ruokalista näkyy uudistuneen jonkin verran."”
“Hyvä menu ja hinta laatu suhde”