Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, maukkaita pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (3,8)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (3,9)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 14.09.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka ok ja palvelu mukavaa.”
“"Se on perushyvä,mutta asiakaspalvelu oli hiukan hidasta koska henkilökuntaa oli liian vähän sunnuntaina ravintolan juuri avauduttua. "”
“"Restaurangen var på många sätt en positiv upplevelse. Servitören tipsade om en utmärkt maträtt, som smakade mycket gott. Det ända jag inte helhjärtat gillade var bakgrundsmusiken som kunde helt lämnas bort. Restorang Rosso i Hyvinge kommer jag att besöka även i fortsättningen."”
“Ruokalistaan lisää kalavaihtoehtoja.”
“"Ruoka hyvää, siisti ja mukava ilmapiiri."”
“Hinta-laatusuhde on erinomainen.”
“Ihan ok”
“Rosso aina erinomainen hyvin siellä on ihan hyvää pizzat olen tyytyväinen!”
“"Ruoka oli hyvää, palvelu ystävällistä. ei mitään valittamista!"”
“Ihan OK ketjuravintola”
“"Hyvä palvelu, ihastuttava henkilökunta. "”
“"Pöytään juuri tuotu vesi oli haaleaa, kaukana kylmästä. Tilattiin kummityttöni kanssa pitsaa ja se oli hyvää mutta minun pitsastani löytyi uunin puhdistus harjan jouhi. "”
“Saa hyvää gluteenitonta pitsaa.”
“Helppo käydä ruoka ostoksien teko reissulla. Muutoin ei erityisen viihtyisä ravintola tai hieman on meno mennyt tilaa tiskiltä ja maksa menoon. Arvostaisimme myös lounas aikaan palvelua ????”
“"Enää ei ole nähnyt facesta paikallisia lounastarjouksia, kuten ennen oli kuva viikon listasta. On tullut sen takia harvemmin käytyä..."”
“Halusimme gluteenitonta pizzaa ja sitä löytyi ja oli hyvää”
“"Ei tee vaikutusta kumpaankaan suuntaan. Lapsi ihmetteli kun tuotiin värityskuva ja kerrottiin, että kohta tuodaan värikynät, eikä kyniä tuotu koko ruokailun aikana..."”
“Mässy on Perus. Settiä. Vatsavaivojen tai korona viruksen pelkoa ei ole. Eli iso plussa.”
“"Hyvää ruokaa, hyvä hinta/laatusuhde, siisti paikka, ystävällinen henkilökunta."”
“Maukas ruoka. Lapsille oma leikkipaikka.”
“"Hyvä palvelu. Annos jotka vaimoni kanssa aioimme syödä, oli ""pakettihinnoiteltu"" alkuleivän sekä jälkiruoan kera. Emme tätä tienneet, mutta suosituksen perusteella otimme sen. Hyvinkään Rosso on siisteydeltään erinomainen. "”
“Pizza ei ollut kuuma kun tuotiin pöytään.”
“"Kokemus oli hyvä, korona ajasta huolimatta. "”
“"Paikka siisti ja mukava, ruoka hyvää mutta palvelu kovin hidasta, vaikka asiakkaita oli vain muutama."”
“Kaikki toimi”
“Aina olen saanut Hyvää palvelua .”
“"Hyvä ilmapiiri, ruoka maukasta, henkilökunnan palvelu moitteetonta"”
“"Erittäin hyvä tarjoilija, vanhempi naishenkilö. Oli lisäksi hauska / huumorintajuinen! Ja ravintola on aina ollut mukava käydä, jos menemme Willaan ostoksille. Tavallaan luottopaikka, minne uskaltaa mennä hyvin ronkelin maun omaavien lasten kanssa."”
“"Tullessa on vaikea hahmottaa, miltä tiskiltä lounas tilataan/maksetaan. Luvattu sinappi jäi tuomatta. Ruoka oli hyvää."”
“Viihtyisät ja avarat tilat. Lounasaikaan nopea palvelu.”
“Mukava paikka”
“Ruoka tuli nopeasti ja kaikki sujui hyvin jouhevasti.”
“"Ruoka oli hyvää asiakas kontakti ei ihan parasta, mutta ruuan perässä sitä mentiin ja yleisesti Rossossa on hyvä ruoka "”
“"Ruoka tuli nopeasti, mutta ei ollut mitenkään erityisen laadukasta. Perus kotiruoka kamaa! Ensimmäinen kassalla ollut työntekijä ei osannut käyttää kassakonetta, joten odottelimme että joku asiantunteva tulee paikalle. Tilauksesta unohtui yksi annos vaikka sanoimme sen kaksi kertaa kassalle. "”
“"Olimme ohikulkumatkalla lounasaikaan ja Hyvinkää sattui sopivasti kohdalle. Googlasin ruokapaikkoja ja bongasin Rosson, johon suuntasimme. Erittäin hyvä valinta oli. Matkamme jatkui tyytyväisenä. "”
“"perusruokaa, hinta-laatutaso kohdillaan, hyvä sijainti"”
“Helppo mennä kaupankäynnin yhteydessä.Kohtuullinen hinta/laatu suhde !”
“No jos sattuu reitin varrelle niin kannattaa käydä syömässä. Helppoa ja sujuvaa”
“"Oli nopea palvelu ja saimme tilaamamme ruuat nopeasti. Annos (halloumsalaatti) oli hivenen yksinkertainen mutta silti maukas. Suurin miinus tulee baarin tarjonnasta alkoholittomien juomien suhteen. Tarjoilija ei tiennyt mitä sana ”mocktail” tarkoittaa ja ehdotti juomaksi limpparia. Jouduin itse ehdottamaan drinkin aineksia. Sitten sain kyllä palvelua, mutta hämmästytti että 2020-luvulla alkoholittomien juomien myyminen voi olla näin lapsenkengissään paikassa, joka myy nimenomaan erilaisia juomia asiakkaille. Ystävällinen palvelu joka tapauksessa."”
“Broileri-vuohenjuustoannoksessa oli paksu ja kuiva broilerinpala. Hinta oli laatuun katsottuna ylimitoitettu. Tarjoilijan suosittelemat viinit olivat täysosuma. Tarjoilijoiden toiminta kiitettävää! En vähään aikaan ruuan takia tule Rossoon. Kokeilen Villassa muita paikkoja. Joskus otan siellä pizzan.”
“"Aina iloinen henkilökunta, siisti ravintola ja kiva leikkipaikka muksulle! "”
“"Ravintolan sisustus on jäänyt jonnekin ysärille; todella kalsea, synkkä - ei todellakaan viihtyisä. Rumat astiavaunut eivät mielestäni kuulu ravintolasaliin, eikä nurkassa kököttävä pöytä täynnä laseja, siivousaineita tms. Söin pasta carbonaran, joka ylitti odotukseni huimasti! Samoin ystäväni tilaama pizza oli tosi onnistunut. "”
“"Lapsiperheille lämpimät suosittelut, lapsi otettiin vastaan paremmin kuin hyvin, huomoitiin koko asioinnin ajan, lapsi viihtyi, lapselle oli tekemistä. Ilmapiiri oli lämmin"”
“Ulkoterassilla saisi olla aurinkovarjot.”
“"Perheravintola, jonne tullaan lasten kanssa. Ei Rosso muutoin tule valituksi - valitettavasti. Miksi? 1. ruoka on keskinkertaista. 2. Kauppakeskuksen yhteydessä oleva ravintola ei ole kovin houkutteleva viihtymään, tosin terassi oli mukavan rauhallisen oloinen. Lapsiperheille sopiva paikka - toimii siinä."”
“Tiesin jo tullesssani mitä tilaamme”
“Ruoka ei valitettavasti ollut tosi hyvää.”
“"palvelu sujuvaa, tilaa oli riittävästi ( korona aika, välimatkat) . Itse olen vegaani, ei kovin paljon vaihtoethoja, mutta se on tavallista ravintoloissa"”
“"Kaipasin vanhaa ruokalistaa, muuten hyvä"”
“"Ruoka on aina ollut hyvää ja tasalaatuista. Myös palvelu ollut ennenkin hyvää, ja nyt viimeksi käydessä noin 30-vuotias mies palveli todella hyvin."”
“"Ihan ok perusravintola missä perus hyvä italialainen ruoka, pitsat tosi hyviä"”
“"Ihana henkilökunta, täysi kymppi lounasaikaan ja enemmänkin. Ihana kiireetön palvelu, vaikka olisinkin ruuhkaa. Kertaakaan en ole pettynyt ruokaan. Henkilökunnalle annan ihan täydet pisteet."”
“Palvelu pelasi ja asiat hoituivat sujuvasti.”
“Hyvä palvelu Nopeus Iloisuus”
“ihan ok perus rossomeininki”
“Muuten ok. Mutta hitaasti tulee ruuat. Kastikkeita saisi olla reilummin.”
“Viihtyisä paikka ja asiantunteva henkilökunta. Ruoka on ollut aina hyvää. Kiitos ??”
“"Hyvät ja sopivankokoiset annokset, hyviä kastikkeita, siisti muttei liian ""hieno"" ravintola"”
“"Ruoka maittavaa, mutta alkusalaattivalikoima aika vaatimaton. "”
“"Ravintola ei ole viihtyisä, muistuttaa työmaaruokalaa. Ravintolasta lohkaistiin kahvio, kompromissi ratkaisussa kärsii aina molemmat. "”