Pala rakkautta ja kasa ammattitaitoa. Niistä on kahvihetket Coffee Housella tehty. Tuo hymyn huulillesi sitten tuoreen kahvin tuoksu, croissantit tai bagelit, tule meille. Aamulla, päivällä tai illalla, jokainen hetki on oikea. Coffee House tarjoaa piristystä päivään.

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 22.06.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Hyvä sijainti Prisman kyljessä, kohtuuhinnat, erittäin mukavat asiakaspalvelijat, kiva taustamusiikki, iltapäivälehti."”
“"CH Hyvinkää on hyvä etätyöhön muutamaksi tunniksi, etenkin jos livahtaa isomman salin puolelle. Kahvila on yleisilmeeltään hieman nuhjuisen oloinen."”
“Hyvällä paikalla”
“Kantapaikka.”
“Kaupassakäynnin jälkeen on tosi kiva pysähtyä sinne kahville.”
“Henkilökunta osaa hoitaa asiansa niin kuin pitääkin.”
“"Kahvila on ihan viihtyisä ja sijaitsee rauhallisella paikalla. Valikoima on hieman suppea, mutta hinta-laatu-suhde on ok. "”
“"Rauhallinen,viihtyisä paikka."”
“"Siisti ,miellyttävä palvelu,hyvät tuotteet."”
“Kahvila on ihan viihtyisä”
“"Tasalaatuisia tuotteita,ystävällinen palvelu, hintataso kohtuullinen "”
“Kahvi voisi olla riittävän kuumaa.”
“"Vein uuden ystäväni kahvilaan, josta entuudestaan hyvät kokemukset yhdistystoiminnan parissa virkistyspaikkana. Sijainti hyvä, s-kortti plussaa."”
“Siisti kahvila ja henkilökunta on ystävällistä ja ammattitaitoista”