Pala rakkautta ja kasa ammattitaitoa. Niistä on kahvihetket Coffee Housella tehty. Tuo hymyn huulillesi sitten tuoreen kahvin tuoksu, croissantit tai bagelit, tule meille. Aamulla, päivällä tai illalla, jokainen hetki on oikea. Coffee House tarjoaa piristystä päivään.

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.10.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Paikka oli pimeä ja syrjäinen, ympäristö voisi olla valoisampi ja viihtyisämpi. Henkilökunta voisi olla selkeämpi asiakaspalvelussa.”
“Kyllä”
“Kiva viihtyisä ja tytöt aivan loistavia ammattilaisia. Kiva piipahtaa hyvällä sumpilla??”
“Oli kiva käydä”
“Kahvila on synkkä ja pimeä, joten siksi en siellä käy usein. Sieltä pitäisi avartaa seiniä ja yhteys jotenkin paremmin oltava muualle siis muihin tiloihin. Kaipaan vaaleutta ja avaruutta. Myöskään tarjolla olevat kahvilan tuotteet ovat kalliita ja hurjan isoja ja 'ihmeellisiä' eli jotenkin erikoisesti täytettyjä syötäviä ja aivan liian isoja. Kaipaan vanhan ajan hyviä sämpylöitä, voileipiä, lohi- riisipasteijoita yms. Myös ihan jotain peruspullaa kuten pikkupullia, omenasarvia, korvapuusteja, Toscapullia yms. Hinnatkin minusta ovat Coffee Housessa korkeat, joten myös siksi viihtymiseni siellä on harvassa.”
“Nice cafe.”
“Kahvilassa on todella kotoisa ja lämmin tunnelma. Valikoima on suht hyvä ja palvelu ystävällistä.”
“Hyvinkäällä on montakin halvempaa ja viihtyisämpää kahvipaikkaa.”
“Erinomainen ja sydämellinen palvelu, mutta sijainti ja ilme tylsä.”
“Kokemukseni ovat hyviä.”
“Kahvihetkeen löytyi ihan hyvin 'kastamiset' ja maukkaat olivat. Tosin valikoima kahvileivissä (laajempi käsite kuin leipä) oli aika tavallisen ja turvallisen oloista. Siisti paikka näytti olleen. Tulen käymään tulevaisuudessakin.”
“Hyvä sijainti. Mukavasti ravintolan yhteydessä. Hinnat sopivia.”
“S-ryhmää, Prisman ja Willan yhteydessä. Helppo tulla.”
“Tunnelma kliinisen kylmä ja kalpea”
“Mukavan mainio mesta”
“Hyvä palvelu, hyvät tuotteet”
“aina on parantamisen varaa”
“Yleensä käyn kahvilla ja lehdet lukemassa jos onnistuu saamaan, henkilökunta ollut tosi mukavia , vaihtelee käynnit niin ettei osannut oikeaan laittaa”
“Tiesin tullessani kahvilaan mitä halusin. Siksi oli helppoa.”
“Hieman hintavia, mutta saa bonusta. Tarjoustuoteyhdistelmä kahvi ja bagel lämmitettynä oli hyvä. Palvelu yleensä hyvää/ystävällistä. Normisti liian paljon ihmisiä ja pöydät/paikat hieman liian paljon/liian lähellä muita ihmisiä. Nytten olin melkein ainoa asiakas, joten pystyin vapaasti valitsemaan paikan ja olemaan vapautuneesti.”
“Henkilökuntaa liian vähän, odotin kahvin maksamista useita minuutteja yksin.”
“Sijainti, jonka läheisyydessä on muita käyttämiäni palveluja. Rauhallinen, ei hälinän valtaama, paikka. Sieltä löytyy juuri sitä mitä kulloinkin tarvitsee. Kahvi, tee, limut, jätskit, pullat leivonnaiset. lounas ja jälkiruoka.”
“Vähän kallis”
“Henkilökunta oli nuoria,ilosia ja hymyileviä.Yhteistyö heidän välillään oli ihanaa seurattavaa.He todella viihtyivät työssään.Se sai meidän tekemään varman päätöksen tulla uudelleenkin.”
“Siisti, keskeinen sijainti”
“Hyvä kahvi :)”
“Siisti hyvällä sijainilla varustettu kahvila.”
“Siisti, viihtyisä”
“Ystävällinen henkilökunta”
“kiva sijainti, aikaisin aamusta auki. Ystävällinen palvelu.”
“Paikka on ihan ok”
“Pidän Coffe house kahviloiden tunnelmasta.”
“ystävällinen palvelu, selvästi merkitty laktoosittomat tuotteet”
“Sijainti ja palvelu hyvä”
“Mukava asioida, vähän ehkä syrjäinen paikka nykyään. Työntekijä oli todella mukava ja erityiskiitos hänelle huomaavaisuudesta, sillä liikuin vaunujen ja kahden muun alle kouluikäisen lapsen kanssa ja työntekijä ehdotti että voi tuoda ostoksemme pöytään ja kysyi mihin haluamme istua. Näitä on harvassa paikassa ja vaikka itse olen valinnut liikkua lasten kanssa myös ruoka/kahvilapaikoissa; mieltä lämmittää se että tarjoudutaan auttamaan, jotta asiat menevät sujuvasti. Useissa paikoissa täytyy yleensä parkkeerata vaunut lapsineen pöytään odottamaan että voi käydä hakemassa tarjottimen. Erityiskiitos tästä ja myös siitä että vaunutkin sinne kahvilaan mahtuivat. ??”
“Yleisesti ottaen hyvä ja kiva kahvila Hyvinkäällä.”
“Yleensä juon vain teetä . Koska olen vegaani, minulle ei löydy vegaanisia tuotteita . Mikä on kurja asia . Voin vai suositella kavereille jotka käyvät ja jotka eivät ole vegaaneja.”
“Siisti,hyvä palvelu,hyvä tuote”
“Sain todella hyvää palvelua sekä teiltä saa myös kaupungin parhaimman makuista chai lattea!”
“Mukava ja viihtyisä kokemus, herkullinen nautintohetki”
“Miellyttävä kahvihetki, hyvä kahvi. Siisti, tilava, mukana henkilökunta.”