Arki erottaa, Amarillo yhdistää!

Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.

 

 

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 02.06.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Menu ei ole pitkään aikaan uudistunut ja näin kasvissyöjänä se alkaa jo tökkiä. Ruuat on hyviä, mutta kaipaan jo uusia makuja.”
“Olemme aiemmin käyneet useammin ja nyt asuinpaikan vaihdon myötä harvemmin. Aina on kuitenkin kiva käydä ja palvelu pelaa, vaikka ravintola oli tällä kerralla todella täynnä.”
“Kaikki toimii hyvin ja ruoka on hyvää.”
“Henkilökunta alennus ei tulostunut kuitille, jouduin käydä korjauttamassa tapahtuman”
“Kiva ravintola, mutta henkilökuntaa oli vaikea saada pöytään, jotta voisi tilata. Vesi unohdettiin tuoda, vaikka sitä oli pyydetty. Osa henkilökunnasta oli nihkeän/ kyllästyneen oloista.”
“Viihtyisä, ystävällinen ja siisti paikka”
“Mukava henkilökunta,nopea palvelu ja hyvää ruokaa!”
“Pyysin annokseen bataattiranskalaiset. Myyjä ne lupasi. Mutta annoksessa oli tavalliset ranskalaiset. Niitä en syö. Myyjä sanoi unohtaneensa pyytää bataatit annokseen.”
“Ravintola on siisti, palvelu hyvää ja ruoka maistuvaa.”
“Takuuvarma paikko jossa hyvä henkilökunta ja todennäköisyys huonolle ruoalle todella pieni”
“Syömäni vegaani ruoka oli hyvää”