Wanhan Kellari vaalii maukkaan ja konstailemattoman ruoan perinteitä. Kotiruokalounas tarjoillaan ma-pe klo 10.30-14. Pyrimme aina tarjoamaan myös kasvisvaihtoehdon sekä huomioimaan erityisruokavaliot.

Wanhan Kellari sijaitsee Helsingin keskustassa, Kaivopihalla.

Varaa tilat käyttöösi!

Wanhan Kellari on kokenut tilaisuuksien järjestäjä. Kabineteistamme ja helposti muokattavista tiloistamme voidaan aina rakentaa juuri arkitilaisuuteesi sopiva kokonaisuus. Keskeinen sijaintimme ja helposti muokattavat tilamme mahdollistavat monenlaisten tapahtumien järjestämisen, kokoukset ja yritystilaisuudet.Voit nauttia maittavan kotiruokalounaan linjastostamme tai ottaa kahvin suolaisella tai makealla kokoustarjoilulla.

Palvelemme sinua kaikissa tilaisuutesi järjestelyihin liittyvissä asioissa – ota yhteyttä, niin kerromme lisää!  Puh. 010 76 64380

Kabinetit:

JERUM
Asiakkaiden oma olohuone, jossa voi viettää aikaa rentoutuen ystävien kesken.  Tilaan sopii mukavasti 12 henkilöä. Käytössäsi on videotykki kankaineen ja langaton nettiyhteys.

KARHU
Karhu-kabinetti on loistava valinta kokouksille, esitelmille tai suuremmille yksityisille kokoontumisille. Karhuun sopii jopa 40 henkilöä. Käytössäsi on videotykki kankaineen ja langaton nettiyhteys.

 

Wanhan Kellari & Grilli