FAQ

Tietoa Clubin soittoajoista ja muita yleisiä kysymyksiä

Mistä saan ennakkolippuja?
- Tiketistä  sekä Virgin Oil Co.:n aulabaarista. Virgin Oil Co. ei varaa lippuja kenellekään, Tiketistä voi varata lippuja. Tiketistä voi myös ostaa liput suoraan matkapuhelimeen tai sähköpostiin. Virgin Oil Co:sta ostetuista lipuista saa S-bonusta.

Milloin VIP-kortit ja Vapaaliput käyvät?
- VIP-kortit ja Vapaaliput käyvät kaikilla keikoilla, pois lukien loppuunmyydyt keikat ja muutamat poikkeukset (stand up -illat ja Show&Dinner -illat). 

Moneltako te avaatte?
- Yleisesti live-klubi on auki 21-02. Poikkeustapaukset ilmoitetaan keikan yhteydessä- 

Moneltako ________ aloittaa?
-  Jos keikalla on yksi bändi he yleensä aloittavat n. klo 22-23.30 välisenä aikana (pl. arkipäivät). Suosituksemme on, että tulette ajoissa keikoille eli heti kun ovet avautuvat.

Joudunko jonottamaan keikalle vaikka minulla on ennakkolippu?
- Loppuunmyydyillä keikoilla voi tungosta olla, sillä luonnollisestikaan kaikki eivät mahdu samalla kertaa sisään ovensuusta ja narikkaan, joten suosittelemmekin että asiakkaat saapuisivat ajoissa. Nauti odotellessasi esimerkiksi aulabaarin tarjoiluista tai ruokasalin puolella ruokalistan herkuista.

Ostin ________ keikalle lipun, mutta nyt en pääsekään keikalle, saanko palauttaa lipun ostopaikkaan ja saada rahat takaisin?
  - Valitettavasti ei, maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.

Hukkasin ennakkoon ostamani lipun. Mitä tulee tehdä?
- Virgin Oil Co. ei korvaa kadonneita pääsylippuja. 

Hukkasin puhelimeni/itseni/lompakkoni/paitani jne. Virgin Oil Co.:ssa, mistähän se löytyisi?
- Löytötavarat ja narikkaan unohtuneet omaisuudet säilytetään narikassa seuraavaan keskiviikkoon  asti, jonka jälkeen toimitamme kaikki löytötavarat Suomen Suomen löytötavarapisteeseen, puh. 0600 04401 (1,67€/min.+pvm.) Toimisto Narinkka 3, Kampin keskus.

Saanhan minä kuvata ________ keikan?
- Perus taskukameralla tai kännykkäkameralla yleisesti ottaen kyllä. Jos haluat kuvata järjestelmä- tai videokameralla niin se selviää helpoiten kun otat yhteyttä suoraan kyseisen yhtyeen edustajaan ja sovit asiasta heidän kanssaan ennakkoon.

Pääseekö "pressi-passilla" ilmaiseksi keikalle?
- Asiasta tulee sopia etukäteen ravintolan edustajan kanssa, ja sinun tulee ottaa "pressi-passi" mukaan keikalle. 

Pääseekö pyörätuolilla keikalle, ja pääseekö saattaja ilmaiseksi keikalle?
- Kyllä, pyörätuolilla pääsee keikalle, ja saattaja pääsee mukaan ilmaiseksi. Kun olette tulossa keikalle, käykää ilmoittamassa ovimiehelle että olette tulossa pyörätuolilla, niin hän antaa teille lisätietoja mistä pääsee sisään.